7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • spy803
    Igen az gyakori hiba, de a patchel megoldoták ezt is! ;)
  • jpwadkan
    lövésem sincs, mert nekem helyből csak 2.1 van, esetleg nézz körül a nem játékos topic-okban, biztos van olyan ami ezzel foglalkozik
  • sz4bee
    Csak az a baj h így meg nem megy az 5.1 mert visszaállítja amikor belépek a játékba és csak két hangfalat használ.Más megoldás nincs vagy ez ezzel jár?
  • sz4bee
    Ez megoldotta köszi, teljesen visszavettem.Már csak ki kellene kísérletezni, hogy milyen beállítással menne jól a játék mert hála a hibás processzornak nem úgy megy ahogy kellene.Pentium D 3,1GHz , 2GB DDRII , nvidia 9800GT , SP3.
  • jpwadkan
    ha arra gondolsz, amire tippelek, akkor dxdiag, és ott a sound (hang magyarul ha minden igaz) fülön a 'hardware sound acceleration level' melletti beállítást próbáld visszavenni, az lehet h segít. Magyarul hardveres gyorsítás, vagy ilyesmi lehet
  • jpwadkan
    Hát, attól ne várj sokat...
  • sz4bee
    Feltettem asztalira a játékot azon majdnem jó csak a hanggal van nekem is problémám.Van az úgynevezett hang gyorsaságra valami megoldás?Volt nekem valamim ami a hang problémát megoldotta, de azt már nem találom.
  • sz4bee
    Intel Graphics Media Accelerator x3100
  • jpwadkan
    a Toshiba-k nem rosszak, én is azt vennék, ha nem lenne céges :)
    gondolom nem osztott memóriás a videokártya
  • jpwadkan
    meg lehet próbálni
    milyen videokártya van benne? amit én láttam leírást, az intel 3100-asról röfögött
  • sz4bee
    Dell Inspiron 1525.Gondolod friss driver segítene?
  • nearo
    Toshibám van és gond nélkül fut (és nem csak sétál :))
  • jpwadkan
    Esetleg a driverekkel lehet eljátszani, ha az ok-s, akkor egy 3dmark-ot lenyomni, hátha mondjuk memóriahiba van (márkás gépnél mondjuk ennek kicsit a valószínűsége).
  • jpwadkan
    Szerintem ott lehet a probléma, én dell latitude e5500-on próbáltam intel gma 4500-as kártyán csak úgy viccből, h mit tud és gond nélkül futott.
    Na jó, a futott az kicsit erős, mindjuk úgy, hogy kényelmesen sétált
  • sz4bee
    Feltettem laptopra a játékot, játszottam vele aztán kiléptem.Mikor újra beléptem a menünél megfagyott a játék és kékhalál.Laptopon egyáltalán nem jó a játék vagy itt van valami probléma?
  • bajusza
    Igen, már kipróbáltam. Sokat játszok az Ikarus Mod-dal.
  • Vlala #6913
    Eléggé. Mostanbában nem jelennek meg hozzá kiemelkedő modok, skinek, sokan az Ikaros mod 3-at várjuk, de az a projekt is áll.
    A 2.0-shoz a patchet próbáltátok már?
  • bajusza
    Látom, eléggé kihalt a fórum.
  • simoradik95
    Sziasztok.
    tudnátok segíteni?
    amikor feltenném a mafia 2CD-t akkor ezt írja:
    Incorrect destination drive choosen. Choose a hard disk driveCan not read file register mafia.url from CD2.
    Aki tud segíteni annak megköszönném.
  • spy803
    Nálad mi a probléma? Nekem gond nélkül megy, direkt ezért tetem fel.
  • bajusza
    Csak ott a gond, hogy cseh patch-ot kér, a játék pedig angol nyelvű. Az miatt nem megy jól.
  • Quantumleap
    Lényeg, hogy még mindig tanácstalanul állok.:(
  • spy803
    Amikor feltszed a menüben megjelenik Lost Heaven 1932 arra kattints és menni fog.
  • spy803
    Ez egy Bug volt, ne aggódj.
  • Quantumleap
    De az még az érdekes, hogy a filename-ben patch 1.2 van írva, de ha elindítom az installálást, 1.3-ast ír ki.
  • bajusza
    Valaki tudja használni a The Lost Heaven 1932 v1.1 és v1.2 modokat?
  • Quantumleap
    Már felinstalláltam. A játék könyvtárába rakott egy patch.exe-t. Vagy azt is még külön elkéne indítanom. Nem lehet, mert akkor azt kérdi uninstallálni akarom-e a játékot. Verzióm 1.2-es, ha ez számít.
  • spy803
    Tedd fel a patchet. :)
  • Quantumleap
    Szevasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy a játékban a pályákon néha fura rózsaszín elszíneződések láthatóak, ha távolról nézek dolgokra (ha közel megyek eltűnnek, és az objektumok visszaszíneződnek normálisra). Próbáltam a beállításokat, de nem tűnik el. Feltételezem, hogy ez nem szerves része a játéknak. Ugye ezt hívják bugnak? Valakinek volna valami ötlete?
  • Ferkófurkó
    Vagy ukrán. Nyelvet nem lehet választani a telepítésnél.
  • Ferkófurkó
    Elnézést, de nem tudná valaki megorvosolni a problémámat? Ha feltelepítem a game-t, orosz. Már vagy 1000 magyarosítást kipróbáltam, de semmi. Help
  • spy803
    A játék mappjában a game.exére jobbklick--->tulajdonságok-->részletek.
  • sz4bee
    Játék verziószámát hol tudom megnézni?
  • pIIrash
    De. Közben rájöttem. Olvastam viszább, hogy gamepad bezavar.
    Egyetlen dolog van, ami bezavar, ha gamepadon nyomom. A célzás.
    Amúgy most is azzal játszom. Megoldódott. Köszönöm a segítséget.
  • Vlala #6895
    Tudtommal a Mafiában nincs "lock-on", vagy hasonló funkció.
    Gamepad, joy nem zavarhat be?
  • pIIrash
    Igen én is úgy emléxem, hogy valamilyen módba kerül ilyenkor, de már végignyomtam az összes beállítható gombot beleértve a mesterlővész módot is, de ugyanaz. Azért köszi ;)
  • Kit--Kat
    Húúú nekem is volt ilyen:SSS
    Azt hiszem megnyomtál egy gombot amit nem kellett volna, vagya gamepad/kormány be van dugva és az zavarja a játékot.
    Nem nagyon emlékszem hogy oldottam meg és mi volt a konkrét hiba oka, bocs, csak azét írtam ezt a használhatatlan postot, hogy a hiba nem te játékodban van.
  • pIIrash
    Sziasztok!

Tudja valaki esetleg, hogy miért nem tudok forogni amerre akarok.
    Első Menekülős küldetés, amikor már nem a kocsiban vagyok. Nem tudok semerre nézni csak le föl. Oldalra csak oldalazva tudok mozogni.
  • Hubus
    A frissítéseknél lesz a hiba
    kössz a tippet!
  • Vlala #6890
    Újratelepítés nem sgített? Mindig ugyanott áll le?
    Arra golndolok, hogy valahol megsérülhetett a CD, emiatt egy fájlt hibásan telepített fel.

Vagy a másik tipp: hardvert, oprendszert nem frissítettél mostanában?