Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi, pontosan ezt kerestem, csakhogy a Mafia leírásának össz-vissz a második részét lehet elolvasni. A többi valamiért nem megnézhetõ. 😞

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Valaki tud egy mentést küldeni az autóversenyzõs rész szétszivat! köszi
A versenyautós pályáról egy
mentést szeretnék.Letöltést tud valaki?
dehanemakkoris (:-]
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Freeride extremes kérdéseim lennének:
1. A Szörnyesnél mit kell csinálni?
2. A 3 versenyautóval mi a teendõ?
3. Hol a 4dik taxi? (Fehér épület, a híd alatti utáni)
Elõre is köszke!
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Ha tudna valaki segíteni! XP és DX 8.1b alatt a kezdetekkor kifagy, de változó, hogy hol. köszi
Tényleg nagy ötlet volt rányomni egy kocsit:-)Ha hamarabb mondjátok ezt...:-)
Mindenesetre én tegnap újból kezdtem, és kapásból (illetve mérgemben...) megcsináltam 10 küldetést, már csak 9 van hátra. Azzal a hülye láthatatlannal kezdtem, hogy ne legyen többé galiba.Az volt a legvagányabb, mikor egy versenyautót kellett vezetni, és torzult a kép a gyorsulással egyenes arányban:-)) Meg a benzines sem semmi, tökre tetszett.:-)
A lényeg az, hogy idõkõzben rájöttem magamtól, nem kell törnie magát annak a 100 meg 100 embernek aki eddig segítséget próbált nyújtani. Csupán kevés volt a memóriám, de megoldottam.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
javítás: elkezdtem, ráálltam, Gonzales, stb...😊
GPLRank: -51|GTRank: -30
GPLRank: -51|GTRank: -30
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Retteketet
Akkor nem kellene újból kezdenem...:-))
Milyen ravasz is vagyok...
Ki volt az a pihentagyú, aki kitalálta, hogy így viselkedjen a láth. ember?? Odatenném, hogy csinálja végig 1 mentés nélkül az egészet! Megérdemelné...Mindegy, azért Mafia írtó király progi, bár van benne pár bug...
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Aztan lelövöd a faszit. Varni kell ra!!! Nem fog egyböl kijönni a kabinjabol.
Retteketet
Már beszéltem mindenkivel de semmi. Ha meg leütöm akkor megtámadnak! Elég a matrózon a sima use gomb és elveszi kapásból?
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Az a küldetés hogy a gõzhajón nyírjak ki egy faszit. Sajna nemtalálom a pisztolyt amit elvileg az egyik wc-ben rejtettek volna el! Nos hol a francba van? Aszem 3 wc van a hajón de eggyikben sincs. Hol keressem?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A freeride extreme-ben a Láthatatlan emberes küldetésnél mi a teeendõ? Üldözöm, mint egy kisangyal, addig nincs is baj, míg felszáll a vonatra, de mikor leszállunk, megy egy kicsit, aztán MEGÁLL az egyik utcán, és csak áll, néha körbeforog, de kész, nem mozdulna...Mit kell csinálni???
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nalad mi nem müködik?
Igy, hogy " Ez nem müködik" eleg nehez segiteni. Mit csinalsz amikor felrakod es utana mit csinal vagy nem csinal a jatek?
Retteketet
Azért köszi!
Esetleg írd le hogy te hogyan tetted fel (bár ennyire bána nem lehetek)
én is kerestem soká hol lehet megjavitani a veteránokat, de sajna ugy néz hogy ki nem lehet, ez bizony sulyos negativum a GTA-val szemben 😛