7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • mafiahq
    Félsz, mi ? talán én többet tettem a Mafia társadalomért mind te , neked csak a nagy p*f*d van! Mutass fel azt amit én amúgy sokat pattogsz még ma felteszem ciccus ötletét , nem is rossz ötlet! utána egyideig hüvösre tesznek!
  • zaki
    nem gondolod, hogy teljesen nevetséges vagy? felejtsd már el ezt a fórumot, minden 2. hozzászólásodban b*szogatsz vmit, vedd már észre egy kicsit magad
  • mafiahq
    Vita lezárva , de ne hidd zaki hogy nem merrem megtenni napi 200 látogató nézné, valakinek biztos szemet szúrna! nem gondolod?
  • akyyy
    Hy
    A maffia az jó játék, nincs valami info a második részőrl? vagy valami küldetéslemezről?Az is jó lenne,mondjuk a kihagyott részeket játszuk Tommival, vagy végigvisszük a játékot frankel...
  • Hacker
  • Sadun Tryst
    sztem nem fog, mert ha ezt 1 moderátor megtudja... asszem nem fog spórolni a DEL képességel... :)
  • Hacker
    A végén kitör a fórumháború!!!
  • zaki
    Davidka & Sabun Tryst =
  • zaki
    jaj köszönöm szépen, olyan rendes vagy, komolyan...
  • Davidka
    Különben tényleg abba kéne hagyni a civakodást és a Mafiáról beszélni...
  • Davidka
    Én is Zaki mellett vagyok, mellesleg Cicus téged elég bunkónak talállak...
  • Sadun Tryst
    én komolyan mondom nem tom mi a bajotok Zakival. én 1 normális embernek ismertem meg az üzeneteiböl.

Zaki én melletted vagyok.
  • mafiahq
    Nem vagyok olyan bunkó pedig megérdemelhetné.
  • zaki
    lol, még az a szerencséd, hogy nem találkozunk személyesen, kicsit megoperálnám az arcodat
  • Hacker
    Hú hú hú! Itt mindenki tépi a másik, meg a regisztrálatlanok fülét. Nem térhetnénk vissza a mafiára? Vagy azt már előttem kiveséztétek? Na neeeeeeeeee.......
  • Sadun Tryst
    amit itt lehet olvasni a folytatásaról, még lehetséges, de ami kép van hozzá, azon annyira látszik, hogy...
    kamu...
  • malter
    van valami hir folytatásrol?
  • 12346
    nem mind1?
  • Amiga
    Na, örülök neki.
  • Davidka
    megint egy regiszrálatlan hozzászóló
  • zaki
    és milyen érdekes, hogy pont 1 perccel te utánad írták ezt...
  • zaki
    nem is kell, nem mondta senki, én viszont gíűlölöm az ilyen regisztrálatlan rohadt tetves kis buzikat
  • zaki
    te miről beszélsz? normális vagy?
  • Davidka
    Én vagyok az, csak lusta voltam bejelentkezni. Nem Zaki! Oda is írtam zárójelbe hogy Davidka.
  • mafiahq
    Megint egy regisztrálatlan hozzászoló tudod én meg téged nem bírlak mert 1 személy vagy és álneveken irogatsz na ettől elment a kedvem, talán zaki igaz? na ebből elég.
  • mafiahq
    Ez a mai világ! :P
  • hen-tes
  • hen-tes
    anyám
    mivan már itt ?
    gyilkosság lesz két szó miatt amit "eloptak"
    tiszta mafia
    ha nem irod oda hogy ez monta véged jE !
  • mafiahq
    jó ha azt nem is de akkor legalább csak annyit hogy forrás Mafia Hungary Hq.
  • zaki
    ok, elnézést, legközelebb odaírom az aljára, hogy info: http://mafia.try.hu
  • mafiahq
    Amúgy kukacos , te például bármi féle ellenséges emberke is lehetsz szóval akkor írj valami kritikát ha regisztráltad magad esetleg,

amúgy másoknak tetszik, nem kötelező elolvasni!
  • mafiahq
    Itt nem erről van szó, az hogy más tollával ékeskedik , ez már régen is jellemző volt rá. persze zakit nem is látjuk szívesen a hq n
  • mafiahq
    Zaki persze csak erősen utaltál rá! de azt nem írtad oda hogy idézem!

ÉN meg a szerkesztő társam ír hozzá :) de másoknak tetszett nem tom neked mér nem teccik :) meg hát ő úgy mond nagyobb részvényes.
  • Hacker
    Kössz. Így működött.
  • Hacker
    Na és? Legalább nem kell nekem keresgélnem az oldalon. Ő leírja a lényegét :)
  • zaki
    nem mondtam, hogy én írtam
  • mafiahq
    Igen itt megtalálod. (http://mafia.try.hu) Zaki mint mindig csak idéz, de azért elfelejti oda írni hogy honnét copyzza ejnye ejnye!
  • Hacker
    Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kössz. Így már biztos menni fog. Eddig az "E"-vel hajigáltam le. Kössz mégegyszer.
  • ollie
    ehehe
  • Hacker
    Nyavajás küldetés! Az a tesizős, még mindig nem megy! Elméletileg mikor leteszem a ládát, vége kéne hogy legyen, de az idő megy tovább! Nincs benne valami trükk? mint a Haegemoniában, hogy fel kellett építeni egy űrbázist (meg kalózt ölni), és mission accomplished. De sokan panaszkodtak, hogy nem megy, mert elfelejtették kihelyezni azt. Nincs itt is valami ilyesmi?

A szörnyes már megvan. Kösz Zaki :)