Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz mindeki aki segített most a választási kampányon vagyok hát, egy kicsit nehéz föleg a sok csöves mindig elfogy az életem!
Ramore
Orias

Azóta sikerült elolvasnom az egész végigjátszást, köszi a segítséget!
Ramore
Orias

Köszi, pontosan ezt kerestem, csakhogy a Mafia leírásának össz-vissz a második részét lehet elolvasni. A többi valamiért nem megnézhetõ. 😞
zaki
a free rideban mennyi pénzt kell összegyûjteni?

Hali! Itt megtalálod a magyarnyelvû végigjátszást: http://www.gamefuture.hu/
Emberek elakadtam, hol van Segrio Morello a kikötõben? Tudjátok amikor ezt az embert kell megölni.Írjátok meg! Kösz
I.C.ram
A multiplayer kiegészítõ mikor jön ki?
B@ldrick
után. Szójjá' Géza bátyádnak, azt majd meghekkeli. Én a baloldalin (hátúrú nézve) mentem be vele.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

aha ,és a free ride extrem arra mikor lehet menni??? Valaki tudja HOGY KELL KINYITNI az ajtót amikor a bizonyítékokat kell ellopni az ügyész házából???
B@ldrick
20+19 FreeRideExtrem

Mennyi NAGY küldetés van?
bizkit
Magyaritasok a www.extra.hu/gmiki vagy a www.tar.hu/gmiki
oldalakon!

...úgy hogy...no comment!

Ramore
Magyar nyelvû végigjátszást nem tudna valaki küldeni nekem?
Elpusztulok Bameg!!!!
Valaki tud egy mentést küldeni az autóversenyzõs rész szétszivat! köszi
A versenyautós pályáról egy
mentést szeretnék.Letöltést tud valaki?
B@ldrick
Csak az egyiket kell a belökni, asszem a baloldali a nyerõ (szembõl).

dehanemakkoris (:-]

kozso
Köszi, gyógyúlni otthon lehet, ott a falon a kecóban az elsõsegélydoboz.

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

kozso
Hali!

Freeride extremes kérdéseim lennének:

1. A Szörnyesnél mit kell csinálni?
2. A 3 versenyautóval mi a teendõ?
3. Hol a 4dik taxi? (Fehér épület, a híd alatti utáni)

Elõre is köszke!

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

Nem tud valaki végigjátszást? Nem a freeride extremet, hanem a valós játékét.

kozso
Az a kikötõnél lesz a Central Island déli részén.

Sziasztok!
Ha tudna valaki segíteni! XP és DX 8.1b alatt a kezdetekkor kifagy, de változó, hogy hol. köszi
budasp: Te még nálam is ravaszabb vagy:-)
Tényleg nagy ötlet volt rányomni egy kocsit:-)Ha hamarabb mondjátok ezt...:-)
Mindenesetre én tegnap újból kezdtem, és kapásból (illetve mérgemben...) megcsináltam 10 küldetést, már csak 9 van hátra. Azzal a hülye láthatatlannal kezdtem, hogy ne legyen többé galiba.Az volt a legvagányabb, mikor egy versenyautót kellett vezetni, és torzult a kép a gyorsulással egyenes arányban:-)) Meg a benzines sem semmi, tökre tetszett.:-)

Waterhorse
Azért ne öljétek meg egymást, tudom milyen jó segíteni a másik emberen, de ez már tényleg túlzás.
A lényeg az, hogy idõkõzben rájöttem magamtól, nem kell törnie magát annak a 100 meg 100 embernek aki eddig segítséget próbált nyújtani. Csupán kevés volt a memóriám, de megoldottam.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Jól gépelek, nem?
javítás: elkezdtem, ráálltam, Gonzales, stb...😊

GPLRank: -51|GTRank: -30

EOX: Mielõtt elkezdem a láthatatlan emberes küldetést egy kocsival rááltam Speedy Sonzales-re (ugyanis én is az hídon ütöttem el, mint itt valaki más is írta). Így nem vette észre a láthatatlan ember és simán továbbment.

GPLRank: -51|GTRank: -30

Waterhorse
Vagy ha létezik ehhez a hibához patch az még jobb.

Waterhorse
Valaki tudna nekem küldeni egy kimentést a templomos résztõl, mert átvittem ugyan, kinyírtam mindenkit, utána beszélgetek a pappal, elkezd tölteni és töltés közben egyszerüen kifagy. Szóval a templomos rész utántól kéne egy kimentés.

EOX
Csaba, szerintem ez nem fog mûködni, bár nem próbáltam😊 A végállomás onnan nem messze egy lépcsõház bejárata.

Retteketet

Illetve, meg lehetne úgy oldani szerintetek, hogy szerzek egy kocsit, és a célba lökdösöm azt az érzékeny láthatatlan fejét? Csak nem tudom, hol van a vége? EOX, nem tudod véletlenül??
Akkor nem kellene újból kezdenem...:-))
Milyen ravasz is vagyok...

EOX: Köszönöm a segítséget, ill. a rossz hírt. Le vagyok sújtva, mert elég nehéz a freeride szerintem. A Speedy gonzalezes küldetés volt a legkönnyebb, meg az, amikor egy léghajóból bombáztak egy hídon, de a többivel el lehet pepecselni, az tuti. Hát akkor újból kezdem, a nyuktatókat is bekészítem....:-)
Ki volt az a pihentagyú, aki kitalálta, hogy így viselkedjen a láth. ember?? Odatenném, hogy csinálja végig 1 mentés nélkül az egészet! Megérdemelné...Mindegy, azért Mafia írtó király progi, bár van benne pár bug...

A kurvás rész után a rendõrök elõl merre kell menekülni?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Hunnenkoenig
Elöször beszelsz a matrozzal, amelyik le föl jarkal. Nem akarja odaadni a kulcsot, de ha megint hozzaszolsz es erölteted, azt mondja, ha kitakaritod a wc-t akkor odaadja. Mond, hogy kitakaritod es akkor felmesz az emeletre a zart wc-hez. Elöbb megszerzed a pisztolyt (tartaly, vagy szekreny, nem emlekszem mar. Valami olyasmi) aztan kitakaritod a wc-t.
Aztan lelövöd a faszit. Varni kell ra!!! Nem fog egyböl kijönni a kabinjabol.

EOX
Csaba: Azt ajánlom, kezd el elõröl a free ride extremet, mert a láthatatlan ember ha a közelébe ér egy halott embernek, akkor megáll. Nekem is ez volt a bajom, mert Speedie Gonzalezt az ottani hídon ütöttem el. Ez van sajnos 😞

Retteketet

Egyébként a hajós küldetés után sok van még a végéig?
Hogy érted azt hogy elszedem?
Már beszéltem mindenkivel de semmi. Ha meg leütöm akkor megtámadnak! Elég a matrózon a sima use gomb és elveszi kapásból?
Hunnenkoenig
A zart wc-ben wan. Elöször megszerzed a kulcsot a matroztol aztan bemesz es rakattintasz a wc-tartajra. A möge van eldugva.

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Az a küldetés hogy a gõzhajón nyírjak ki egy faszit. Sajna nemtalálom a pisztolyt amit elvileg az egyik wc-ben rejtettek volna el! Nos hol a francba van? Aszem 3 wc van a hajón de eggyikben sincs. Hol keressem?
Csacsi
Ne törd annyira rommá azt a szegény autót, vagy más úton menj el oda, hova el kell menni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

teran
ezt hogy érted szályak ki az autobol és kerresek egy másik taxit ?

teran
sziasztok én még az elején vagyok a játéknak asszem a negyedik utast fuvarozom és mikor megyek vele eljutok egy bizonyos helyig vele ott következik egy emelkedö de az autom nem bir felmenni rajta nem birja a hegyet ilyenkor mi a tehendö

Sziasztok! Valaki tud nekem segíteni, please?
A freeride extreme-ben a Láthatatlan emberes küldetésnél mi a teeendõ? Üldözöm, mint egy kisangyal, addig nincs is baj, míg felszáll a vonatra, de mikor leszállunk, megy egy kicsit, aztán MEGÁLL az egyik utcán, és csak áll, néha körbeforog, de kész, nem mozdulna...Mit kell csinálni???

Hunnenkoenig
Keress masik autot vagy masik utat :-)

Nem tud valaki egy várostérképet valahol?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

teran
sziasztok én még az elején vagyok a játéknak asszem a negyedik utast fuvarozom és mikor megyek vele eljutok egy bizonyos helyig vele ott következik egy emelkedö de az autom nem bir felmenni rajta nem birja a hegyet ilyenkor mi a tehendö?

Hunnenkoenig
Ez egy telepitös valtozat. Elinditod es megadod neki a mappat, ahol a MAFIA van. Pl.: C:\Games\Mafia es oda berakja amit kell. Utana a menüben bekapcsolod a feliratokat. Hang az nem magyar. Egyebkent ott van az oldalon minden leirva csak el kene olvasni!

Nalad mi nem müködik?
Igy, hogy " Ez nem müködik" eleg nehez segiteni. Mit csinalsz amikor felrakod es utana mit csinal vagy nem csinal a jatek?

EOX
Szia! A repülõjegyek a fõépületben, a pulton vannak, ahol már egyszer jártál és lövöldöztél.

Retteketet

Sziasztok!Elakadtam a Mafiában. A repülõtéren vagyok.Frank családját megtaláltam és azt írja hogy szerezzek repülõjegyeket,na ezek hol vannak?mert én az egész házat átkutattam de nem találtam meg.elõre is thx
...most meg felment! Nahát!
Azért köszi!

Na nekem ez a magyarítás sem mûxik!
Esetleg írd le hogy te hogyan tetted fel (bár ennyire bána nem lehetek)

teran
sziasztok én még az elején vagyok a játéknak asszem a negyedik utast fuvarozom és mikor megyek vele eljutok egy bizonyos helyig vele ott következik egy emelkedö de az autom nem bir felmenni rajta nem birja a hegyet ilyenkor mi a tehendö?

veszett
én is kerestem soká hol lehet megjavitani a veteránokat, de sajna ugy néz hogy ki nem lehet, ez bizony sulyos negativum a GTA-val szemben 😛