Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jugen
Végigjátszottam a játékot és a freeride extreme-t is és igy is egy kocsi még nem választható a freeride-ban? Hogy lehet ezt megoldani?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

moonster
Itt van a log!

Date: 01/22/03 time:14:05:01
LS3D Engine V3.84.5 31.7.2002 GetVer:384

Detected OS: Windows XP ver. 5.1.2600
Detected CPU: AuthenticAMD, AMD ATHLON 1536MHz, family:6, model:6, stepping:2
This DLL uses standard x87 math
Current display mode: 1024x768, 75Hz, format: D3DFMT_X8R8G8B8

Using adapter number: 0
Driver: nv4_disp.dll
Description: NVIDIA GeForce4 Ti 4200
Driver version: 6.13.10.4072
Vendor ID: 10DE
Device ID: 253
SubSys ID: 0
Revision: A3
GUID: D7B71E3E-4113-11CF-586C0A2001C2CB35

Using HARDWARE T&L.
Using SINGLEPASS rendering.
Trying to create device with FULLSCREEN mode: 800x600, 0Hz, BackFormat: D3DFMT_X8R8G8B8, DepthFormat: D3DFMT_D24X8

Maximum available texture memory ( AGP + VRAM ): 179 MB

Using texture formats:
16bit textures: D3DFMT_R5G6B5
1bit Alpha textures: D3DFMT_A1R5G5B5
Alpha textures: D3DFMT_A4R4G4B4
TrueColor textures: D3DFMT_A8R8G8B8
DXT1 textures: D3DFMT_DXT1
DXT3 textures: D3DFMT_DXT3

*** Sound management: 62 free 3D channels claimed.

Itt is a hang van a vegen..
Erdekes, hogy igazabol nem fagy ki, csak lelassul, de nagyon...eltunnek a 3d-s dolgok csak a hatter marad..
20 mp-kent van egy frame...
a hang egy ideig ugy szol, mint ha menne a jatek tovabb normal sebesseggel.

Szal ennyi..

de az utolsó sorba beírja, hogy mi okozza.
az meg lehet, hogy mindíg ua.

moonster
Suliban vagyok, a game meg otthon
majd behozom a log.txt-et.
Fura,mert nem mindig ugyanott fagy, hanem itt-ott.
Nem ertem.
nézd meg, mit ír be a log.txt be. a játék alkönyvárában van.írd ide.
nekem mindíg sound hiba van. még, ha uninstallálom a hangkártyát, akkor is.

moonster
SZasztok!

Lehet, hogy csak velem fordul elo, de valamiert fagy a jatek. Autokázok, és egyszer csak kifagy, se so se beszed. A kep megall, es semmi...
nem tudom, hogy mi lehet.
1800+, g4 Ti 4200 128, 256 DDR Hja, es OS: Win XP

Talan a WIN XP SP1 segit?

Mit gondoltok?
Bone-Cracker
ja én a free ride-ra gondoltam, amikor egy repulot kell ezerrel uldozni mert ha kimesz az iranyito hataskorebol felrobbansz.
I.C.ram
Ha kicsi akkor??? Ha nagy akkor??? Mikor mi történik?
Kösz!!!
Hogy mekkora a követési távolság.
Amse
Es mitol fugg hogy bekanyarodik e?Ez kamu.Nekem mindig bekanyarodik.Mar 3x vegigvittem.
amse

bizkit
Ezt én is kipróbálom akkor! :o)) Végre valami új!

...úgy hogy...no comment!

Bone-Cracker
Nem max azt irja ki, hogy csalo.
Hogy kell megcsinalni a repulos kuldetest?
jugen
Teljesítettem az összes küldetést a freeride extreme-ben, és megy minden tovább, mintha még lenne küldetés. Ez igy normális? Nem irja ki, hogy okos vagy véget ért az extreme?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

MafiaXTractor.zip ezt honnan lehet leszedni?
Nos. Az autodetect után indítja az ember az exet. Ok. Viszont a log.txt-be akkor is beleír (illetve csak akkor), mikor gond van. Ott, az utolsó sor érdekes. Ez a gond. Ha valakinél elõfordult ez, és orvosolta a hibát, kiváncsi lennék, hogy.
Sok dolgot próbáltam, de mindíg ez a gond. Ja.EAX telepítve a CD-rõl.Amúgy SB128 PCI.
5let? bemásoltam a log filet:

Date: 01/18/03 time:08:02:40
LS3D Engine V3.84.5 31.7.2002 GetVer:384
Detected OS: Windows 9x/ME ver. 4.10.2222 A
Detected CPU: AuthenticAMD, AMD ATHLON 1202MHz, family:6, model:4, stepping:2
This DLL uses standard x87 math
Current display mode: 800x600, 0Hz, format: D3DFMT_X8R8G8B8
Using adapter number: 0
Driver: NVDD32.DLL
Description: 3D Blaster GeForce2 Ti
Driver version: 4.14.01.4180
Vendor ID: 10DE
Device ID: 151
SubSys ID: 55071462
Revision: A4
GUID: D7B71E3E-4211-11CF-8667067505C2C935
Using HARDWARE T&L.
Using SINGLEPASS rendering.
Trying to create device with FULLSCREEN mode: 800x600, 0Hz, BackFormat: D3DFMT_X8R8G8B8, DepthFormat: D3DFMT_D24X8

Maximum available texture memory ( AGP + VRAM ): 113 MB
Using texture formats:
16bit textures: D3DFMT_R5G6B5
1bit Alpha textures: D3DFMT_A1R5G5B5
Alpha textures: D3DFMT_A4R4G4B4
TrueColor textures: D3DFMT_A8R8G8B8
DXT1 textures: D3DFMT_DXT1
DXT3 textures: D3DFMT_DXT3
*** Sound management: 31 free 3D channels claimed.

emberek lusta vagyok megcsinálni a Választási hadjáratot csak az kéne amikor a tetõn vagyok vagy utána elõre is köszi! SAve kell nem végigjátszás!
bizkit
Nem tudom neked mi az új,de itt van egy új oldal!
http://mafia-thegame.freeweb.hu/

Light: Valószínûleg megnézted már, de biztos ki van kapcsolva az élsimítás a játék setupjában és a driverben is? Anizotropikus szûrés?
A mafia setupjában próbáld kikapcsolni a truecolor textúrázást, állítsd 16 bites színmélységre, kapcsold ki az EAX-ot és a software only mixing NE legyen bekapcsolva.
Más ötletem nekem sajnos nincs.

GPLRank: -51|GTRank: -30

nálam dx9 alatt, lefrisseb driver detonator 42.01-kivág néha desktopra.

Amse
Az elozot Top Gun-nak cimeztem!

Amse
Bazd+ ne legyel mar ennyire bena!!!Az elso sikatornal elmesz jobbra es atfutsz rajta kicsit szlalomozni kell a bodek kozt aztan balra meszes koveted a tobbi nyilat.A nzilak mindig egy sikatorra mutatnak ahol vegig kell menned.Ennyi. Amikor eloszor vegigjatszottam akkor is 5-re sikerult.
Annyit tudok segiteni!
csácsá:amse

Top Gun: Te futva menekülsz az ürgék elöl vagy gyalogolva? Mert csak akkor tudom elképzelni, hogy ilyen nehezen találod meg a helyes utat és ilyen könnyedék lelönek, ha gyalogolsz...

TopGun
Milyen patch?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Elhiszem, de hiaba kovetem a nyilakat, amit a leirasban irtak, hogy forduljak jobbra ott pl. CSAK BALRA! lehet fordulni.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Csacsi
Nézd, Én nem becsülöm alá a képességeidet, csak nem értem, hogy miért nem lehe tmegcsinálni az elsõ részt. Nekem pl. sikerült. Régen volt már, sajnos nem emlékszem minden részletre, csak futottam, és egyszer csak odaértem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

TopGun
HEHE!! KOSZI, hogy ennyire becsulod a kepessegeim! 😞( ahelyett hogy konkretabb segitseget adnal! 😞( nem tudok mas iranyba menni, csak amerre a zold nyil mutat!! kulonben pillanatok alatt lelonek!

Csacsi
Próbálkozni kell, ha elsõre rossz irányba mész, akkor legközelebb menj más irányba. Mi olyan nehéz ebbe. Logikus, hogyha mindig arra mész, amerre csapdába jutottál, akkor valahol másfelé kell menni. Bár lehet, hogy tévedek. Próbálkozz, és hidd el sikerülni fog. Ha 15 próbálkozás után sem sikerült, akkor elgondolkoznék azon, hogy nem kéne-e valami olyasmi játék után nézned, amiben nem lehet veszteni. Bár szerintem ilyen nincs... szóval akkor reménytelen.. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

TopGun
De nem ertem ott merre kell tovabb menni? mert itt most nem aktiv a terkep! 😞(

Csacsi
Pedig ott a zöld nyilakat kell követni, ha nem találod már meg itt a továbbjutás útját, akkor mi lesz késõbb?

TopGun
SENKI nem segit nekem?? 😞(

az egyel elõbbivel szenvedtem két napot. 😊))
kössz.
lehet, visszarakok egy 40.41-est.

bizkit
Próbáld meg az egyel elöbbi drivert ,mert szerintem elbasztak valamit rajta,de ez csak egy tipp!

ja, és fixálva! van a refresh rate is. 100Mhz!

rejtett beállítások aktivizálva!
4X AGP. (igaz, a fast writes nem bírom bepipálni, mert akkor lefagy, pedig biosban enabled-en van).

detonator 42.01-es.

bizkit
Milyen videodrivered van fent a gépen?

nálam az elsõ küldi után, mikor töltene a Saleri bár után, mikor megkapod a pénzt a taxi javítására és töltené a következõ küldit, mindíg kivág desktopra. 1.2Ghz Tbird, Gef2Ti64MB DX9, SB128, 512DDR RAM.
Ja, és ogg vorbis kell neki a lejátszáshoz ill a hanghoz. nálam az 31 free sound channel vagy mi. ezt írja ki a log.txt-be, mikor kivág!

Nálatok mit ír be a log.txt-be mikor kivág?

TopGun
Sziasztok!
En meg nagyon kezdo vagyok ebben a jatekban, de nagyon tetszik es most elakadtam,
ezert segitseget kerek. Annal a kuldetesnel tartok ahol a kocsiban kavezok es jon egy
figura baseball utovel, egy masik meg pisztollyal es szetverik a kocsit is meg velem is ez
lenne a szandekuk. A feladat, hogy menekuljek Salieri barjahoz, de hiaba kovetem a ket
zold nyilat sehol sem talalom a bart es hiaba nyomkodom a "tab-ot" nincs terkep sem Kerdesem mit kell itt csinalni? Pedig magyar nyelvu a jatek, megsem igazodok ki
rajta, a masodik zold nyilnal ahogy befutok egy kapu ala, ott alldogal egy fazon es valaki
azt mondja, hogy 3-kor a sikatorban,(vagy valami hasonlo) de nem tudom kinek szol ez
es milyen sikatorrol van szo? Hiaba futok tovabb ott ahol egy faszi vizel epp a fal mellett, az egy zsakutca, csak visszafele tudok jonni es ha kifutok ott ahol bejottem nem jutok messze, mert lelonek! 😞(

Na, megnéztem pár programot a fraps-sal. Biztos hitelesen mér ez?
Szóval, Batman Vengeance: 61 a minimum, tökéletesen mozog, sehol egy berezgés.
Spiderman:20-60 fps, de nagyon jól fut, ritka a berángás. A háztetõkön néha.
Need for speed hp2: Tökéletesen fut, 40 fps körüli.
Tehát nem nálam van a hiba, hanem a Mafiában.
Egyébként ott nagyon változó: A versenyen felmegy 60-ra is, és 30 a minimum, tehát az nagyon jól fut, a benti helyeken is 40 körüli, de ha a városban nyomulok, akkor bizony 15-25 közötti csak, amit már nyugodtan hívhatunk szaggatásnak, ráadásul mnidegy neki, hogy low vagy high, 4-8 fps a különbség. 1-2 helyen persze a városban is felkúszik 40-re, pl. amikor a lányt kell megmenteni, de ez a ritka.
Szóval, aki tud hasznos ötletet, patchet, az légyszi, írjon. Ja, tényleg tök mindegy, hogy 1024 vagy 800, különbség kb. 5 fps, ami semmi...

Az én gépemen sem megy álom módjára: P4 1,5Ghz, 512 mega ram (játék közben szinte semmit sem tölt.), eddig inno geforce 2 mx 400 volt 64 megával. Ezzel rángatott, nem is kicsit. Egy új videokártyával (Abit Geforce 4 Ti 4200 64 megával)sem lett sokkal jobb, még sokszor rángatózik a kép...Szerintem 2Ghz-es proci kell a kicsikének, mert az összes többi játék tökéletesen fut az új kártyával, egyedül ez bénázik...Viszont az alapjáték sokkal gyorsabban fut, mint a freeride extreme, az nagyon be van lassulva...KI érti ezt? Úgyhogy, Light, nem vagy egyedül. Mindegy, azért még bõven élvezhetõ, csak nem fut úgy, ahogy elvárható lenne egy ilyen gépen...Ja, nekem directx 8.1-es van fenn...Az a röhej, hogy akármennyire is teszem a felbontást, ugyanúgy viselkedik, szinte úgy fut 1280-ban, mint 800-ban...És hogy tudod kiíratni játék közben az fps-t??? Kíváncsi lennék rá, mennyit mér az én gépemre...

zaki
sziasztok

a free rideban mi a teendõ? mennyi $-t kell összegyûjteni?

ajaj. én is a DX9-re gyanakszom. 😞

Spenser
Szerintem nálad a DirectX9 a ludas szedd le és ragd vissza a 8-at...

nekem sb128pci-van 2001.10.08-as driver, azt kivág. eax instalállva (3.0) ami a cd-n van. azt akkor is.

nekem sb128pci-van 2001.10.08-as driver, azt kivág. eax instalállva (3.0) ami a cd-n van. azt akkor is.

engem kivágdos a desktopra.

Light:
ehhez a játékohoz nem kevés a 256MB RAM.
Nekem ugyanez volt a gondom. A VIA chipsetet és az SBLive! hangkártyát együtt nem szerette a játék.
Másik hangkáryával (SB128) nálam jól ment. Szereztem egy korábbi SBLive! drivert és azzal sincs gond.

Bone-Cracker
ja és vki nem tudna leirni hogyan kell megcsinalni
ugyancsak freeride-ban a repulos kuldetest, és
amikor egy teherató bombat kell leszállítani egy
helyre min 35 mph-el. (az angol nyelvû leírásban
is azt irja, (dlh.net) hogy ezek a legnehezebbek)
Bone-Cracker
aba: megölni! (mögé lehet kerülni a sziklákon)
nem tudja valaki, hogy a freeride extremben
szereztem egy panncelozott autot, felszerelve ágyuval, azzal tudok lõni?