Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Date: 01/22/03 time:14:05:01
LS3D Engine V3.84.5 31.7.2002 GetVer:384
Detected OS: Windows XP ver. 5.1.2600
Detected CPU: AuthenticAMD, AMD ATHLON 1536MHz, family:6, model:6, stepping:2
This DLL uses standard x87 math
Current display mode: 1024x768, 75Hz, format: D3DFMT_X8R8G8B8
Using adapter number: 0
Driver: nv4_disp.dll
Description: NVIDIA GeForce4 Ti 4200
Driver version: 6.13.10.4072
Vendor ID: 10DE
Device ID: 253
SubSys ID: 0
Revision: A3
GUID: D7B71E3E-4113-11CF-586C0A2001C2CB35
Using HARDWARE T&L.
Using SINGLEPASS rendering.
Trying to create device with FULLSCREEN mode: 800x600, 0Hz, BackFormat: D3DFMT_X8R8G8B8, DepthFormat: D3DFMT_D24X8
Maximum available texture memory ( AGP + VRAM ): 179 MB
Using texture formats:
16bit textures: D3DFMT_R5G6B5
1bit Alpha textures: D3DFMT_A1R5G5B5
Alpha textures: D3DFMT_A4R4G4B4
TrueColor textures: D3DFMT_A8R8G8B8
DXT1 textures: D3DFMT_DXT1
DXT3 textures: D3DFMT_DXT3
*** Sound management: 62 free 3D channels claimed.
Itt is a hang van a vegen..
Erdekes, hogy igazabol nem fagy ki, csak lelassul, de nagyon...eltunnek a 3d-s dolgok csak a hatter marad..
20 mp-kent van egy frame...
a hang egy ideig ugy szol, mint ha menne a jatek tovabb normal sebesseggel.
Szal ennyi..
az meg lehet, hogy mindíg ua.
majd behozom a log.txt-et.
Fura,mert nem mindig ugyanott fagy, hanem itt-ott.
Nem ertem.
nekem mindíg sound hiba van. még, ha uninstallálom a hangkártyát, akkor is.
Lehet, hogy csak velem fordul elo, de valamiert fagy a jatek. Autokázok, és egyszer csak kifagy, se so se beszed. A kep megall, es semmi...
nem tudom, hogy mi lehet.
1800+, g4 Ti 4200 128, 256 DDR Hja, es OS: Win XP
Talan a WIN XP SP1 segit?
Mit gondoltok?
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Sok dolgot próbáltam, de mindíg ez a gond. Ja.EAX telepítve a CD-rõl.Amúgy SB128 PCI.
5let? bemásoltam a log filet:
Date: 01/18/03 time:08:02:40
LS3D Engine V3.84.5 31.7.2002 GetVer:384
Detected OS: Windows 9x/ME ver. 4.10.2222 A
Detected CPU: AuthenticAMD, AMD ATHLON 1202MHz, family:6, model:4, stepping:2
This DLL uses standard x87 math
Current display mode: 800x600, 0Hz, format: D3DFMT_X8R8G8B8
Using adapter number: 0
Driver: NVDD32.DLL
Description: 3D Blaster GeForce2 Ti
Driver version: 4.14.01.4180
Vendor ID: 10DE
Device ID: 151
SubSys ID: 55071462
Revision: A4
GUID: D7B71E3E-4211-11CF-8667067505C2C935
Using HARDWARE T&L.
Using SINGLEPASS rendering.
Trying to create device with FULLSCREEN mode: 800x600, 0Hz, BackFormat: D3DFMT_X8R8G8B8, DepthFormat: D3DFMT_D24X8
Maximum available texture memory ( AGP + VRAM ): 113 MB
Using texture formats:
16bit textures: D3DFMT_R5G6B5
1bit Alpha textures: D3DFMT_A1R5G5B5
Alpha textures: D3DFMT_A4R4G4B4
TrueColor textures: D3DFMT_A8R8G8B8
DXT1 textures: D3DFMT_DXT1
DXT3 textures: D3DFMT_DXT3
*** Sound management: 31 free 3D channels claimed.
http://mafia-thegame.freeweb.hu/
...úgy hogy...no comment!
A mafia setupjában próbáld kikapcsolni a truecolor textúrázást, állítsd 16 bites színmélységre, kapcsold ki az EAX-ot és a software only mixing NE legyen bekapcsolva.
Más ötletem nekem sajnos nincs.
GPLRank: -51|GTRank: -30
Annyit tudok segiteni!
csácsá:amse
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
kössz.
lehet, visszarakok egy 40.41-est.
...úgy hogy...no comment!
4X AGP. (igaz, a fast writes nem bírom bepipálni, mert akkor lefagy, pedig biosban enabled-en van).
Ja, és ogg vorbis kell neki a lejátszáshoz ill a hanghoz. nálam az 31 free sound channel vagy mi. ezt írja ki a log.txt-be, mikor kivág!
Nálatok mit ír be a log.txt-be mikor kivág?
En meg nagyon kezdo vagyok ebben a jatekban, de nagyon tetszik es most elakadtam,
ezert segitseget kerek. Annal a kuldetesnel tartok ahol a kocsiban kavezok es jon egy
figura baseball utovel, egy masik meg pisztollyal es szetverik a kocsit is meg velem is ez
lenne a szandekuk. A feladat, hogy menekuljek Salieri barjahoz, de hiaba kovetem a ket
zold nyilat sehol sem talalom a bart es hiaba nyomkodom a "tab-ot" nincs terkep sem Kerdesem mit kell itt csinalni? Pedig magyar nyelvu a jatek, megsem igazodok ki
rajta, a masodik zold nyilnal ahogy befutok egy kapu ala, ott alldogal egy fazon es valaki
azt mondja, hogy 3-kor a sikatorban,(vagy valami hasonlo) de nem tudom kinek szol ez
es milyen sikatorrol van szo? Hiaba futok tovabb ott ahol egy faszi vizel epp a fal mellett, az egy zsakutca, csak visszafele tudok jonni es ha kifutok ott ahol bejottem nem jutok messze, mert lelonek! 😞(
Szóval, Batman Vengeance: 61 a minimum, tökéletesen mozog, sehol egy berezgés.
Spiderman:20-60 fps, de nagyon jól fut, ritka a berángás. A háztetõkön néha.
Need for speed hp2: Tökéletesen fut, 40 fps körüli.
Tehát nem nálam van a hiba, hanem a Mafiában.
Egyébként ott nagyon változó: A versenyen felmegy 60-ra is, és 30 a minimum, tehát az nagyon jól fut, a benti helyeken is 40 körüli, de ha a városban nyomulok, akkor bizony 15-25 közötti csak, amit már nyugodtan hívhatunk szaggatásnak, ráadásul mnidegy neki, hogy low vagy high, 4-8 fps a különbség. 1-2 helyen persze a városban is felkúszik 40-re, pl. amikor a lányt kell megmenteni, de ez a ritka.
Szóval, aki tud hasznos ötletet, patchet, az légyszi, írjon. Ja, tényleg tök mindegy, hogy 1024 vagy 800, különbség kb. 5 fps, ami semmi...
ehhez a játékohoz nem kevés a 256MB RAM.
Nekem ugyanez volt a gondom. A VIA chipsetet és az SBLive! hangkártyát együtt nem szerette a játék.
Másik hangkáryával (SB128) nálam jól ment. Szereztem egy korábbi SBLive! drivert és azzal sincs gond.
ugyancsak freeride-ban a repulos kuldetest, és
amikor egy teherató bombat kell leszállítani egy
helyre min 35 mph-el. (az angol nyelvû leírásban
is azt irja, (dlh.net) hogy ezek a legnehezebbek)