Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy itt, a magyarositasok topic alcimeben levö linkre valo kattintas.
Nem tudom, ti milyen magyarositast akartok hasznalni, ami nem müködik, mert CSAK EGY van es az müködik.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Elakadtam a 15. küldetésnél. A kikötõben vagyok, mindenkit kinyírtam, és utána nem tudom mi a teendõ. Ha valaki segíteni tudna, hálás lennék.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Egyébként tényleg nagyon király ez a game, talán még a GTA3-at is ûbereli. Kíváncsi vagyok a Vice City-re...
GPLRank: -51|GTRank: -30
Csak ennyit akartam hozzátenni, sziasztok...
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Csak körbe kell nezni es a keresöben rakeresni. (meg csak vissza sem kell olvasni a forumon)
Mivel bill. nem de joy-val nagyon jol lehet csusztatni a jarganyt a kanyarokban.A startnal balra huzodva az elso komoly bal kanyarig a 2-3. helyre siman feljuthatsz aztan van egy szuk kettos kanyar kb a kozepen a palyanak azt nyugodtan vagd le teljes sebessegel es siman az elso helyre kerulhetsz. Az ot kor alatt itt annyi elonyt tudsz szerezni, hogy nekem pl meg ket kicsuszas is belefert.
Elore is koszi!
Aquli
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyébként tegnap sikerült kivinnem,kib@szott jó játék.Majd most jönnek a plussz pályák
A teherautónál, mivel nincs idõ kikötve, ne a legrövidebb utat válaszd - indulj el északra, majd a partra (elmész Lucas mûhelye mellett), menj át a Chinatown-New Ark hídon, le ahol a villamos megy le, át ahol anno szétverték a taxid (parkoló), majd... nos, nemtudom, mert cska a hídig jutottam el, és onnan is csak a kézenbfekvõ megoldásokat néztem a térképról😊
A többit nem tudom, azoknál még nem voltam.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
...úgy hogy...no comment!
szerintem meg jaccatok inkabb a SOF2-vel multiplayerben. Az az igazi kuzdelem. Persze elobb pörgessétek ki a mafiát...(én is megtettem)
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok
GPLRank: -51|GTRank: -30
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
...úgy hogy...no comment!
thx
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
PLZ valaki. SOS.