Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig

Magyaritasok a www.extra.hu/gmiki vagy a www.tar.hu/gmiki
oldalakon!

Hunnenkoenig
mafia magyarositas: http://members.chello.at/dungeonsiege/mafia.htm

vagy itt, a magyarositasok topic alcimeben levö linkre valo kattintas.

Nem tudom, ti milyen magyarositast akartok hasznalni, ami nem müködik, mert CSAK EGY van es az müködik.

Van valami MAFIA-s magyar oldal, ahonnan müködõ magyarítást lehet leszedni? Nekem van kettõ és egyik sem mûködik!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

CSak ennyit akarok üzenni nektek:
Spenser
HI
Elküldhetnéd nekem a magyarosítást, az új mohaa megvan de most nincsen nálam....

Kis Szabó [PT]
vipera.uw.hu talán még megy, írj a programok beszerzése fórumba.
Kis Szabó [PT]
Fegyver: Yellow Pete's Gunshopban vehetsz. Ha nem tudod hol van: Van a híd ahol a térképen az utak "keresztezik egymást". Salieri felõl mész, átérsz a "híd" túloldalára, balra egy építkezés. Az építkezéstõl jobbra egy utca, kicsit mész Twister felirat alatt megállsz. A ház oldalában van egy ajtó, ott lesz.
Spenser
Helóka
Kellene nekem a Magyarosítás le lehet valahonnan szedni ?

zaki
sziasztok, tudnátok segíteni?

Elakadtam a 15. küldetésnél. A kikötõben vagyok, mindenkit kinyírtam, és utána nem tudom mi a teendõ. Ha valaki segíteni tudna, hálás lennék.

... és a magyarításom sem müködik :-((

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Miért van az hogy ha virtuális cd rom-ba helyezem a ccd fáljt akkor feltelepül, viszont ha kiírom cd-re akkor nem mûxik és olyan mint ha nem is tudná olvasni a meghajtó a lemezt!?

Kétszer nyomtam végig a gamét és mind a kétszer elsõ próbálkozásra megnyertem az autóversenyes küldetést. Szerintem célszerû kivárásra autózni, nem kell rögtön az elején az elsõ helyre törekedni. A saját autó jóval gyorsabb, mint a többieké, így kényelmesen be lehet érni mindegyiket az 5 kör alatt.

Egyébként tényleg nagyon király ez a game, talán még a GTA3-at is ûbereli. Kíváncsi vagyok a Vice City-re...

GPLRank: -51|GTRank: -30

Waterhorse
Ultramegahiperszupergigaüber ez a játék!!!!

Csak ennyit akartam hozzátenni, sziasztok...

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

a.carkey
Mert beleolvadt a GTA3ba ...

A medve nem játék.

a.carkey
Gratula az "elvtársaknak", hogy nyitottak egy mafia vagy gta3 topicot ...

A medve nem játék.

Hunnenkoenig
szivesen :-)

Aquli
Koszi, toltom!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Hunnenkoenig koszi, megnezem.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Hunnenkoenig
A savegamek megvannak az ftp://supergamez.hu/upload -n!

Csak körbe kell nezni es a keresöben rakeresni. (meg csak vissza sem kell olvasni a forumon)

Aquli
Frank: koszi a tippeket, de ha valakitol nem fogok savet szerezni, akkor ezzel a gamemel tobbet nem jatsztok.

Aquli: Ha nem kuld senki, akkor a tanacsom a kovetkezo: joystick-val probalkozz (vagy ha van kormany meg jobb)mert billentyuvel nekem sem sikerult es mar en is a monitor betores hataran voltam aztan eloszedtem a joyt es harmadikra sikerult.
Mivel bill. nem de joy-val nagyon jol lehet csusztatni a jarganyt a kanyarokban.A startnal balra huzodva az elso komoly bal kanyarig a 2-3. helyre siman feljuthatsz aztan van egy szuk kettos kanyar kb a kozepen a palyanak azt nyugodtan vagd le teljes sebessegel es siman az elso helyre kerulhetsz. Az ot kor alatt itt annyi elonyt tudsz szerezni, hogy nekem pl meg ket kicsuszas is belefert.
Amse
Ja a szornyet nekem se sikerult kinyirni pedig kurva soxor +probaltam.Azt a rohat kaszinot is kerestem de nem talaltam meg sehol.Senki nem talalta meg meg?Vagy nincs olyan terkep amin rajta van?

Aquli
Bocs, az az 5-os kuldi, mindegy keptelen vagyok megcsinalni. plz help

Aquli
Plz valaki rakjon ki egy linket egy mentesrol, vagy kuldjon egy mentest a versenyzos (asszem negyedik) kuldi utanrol. Bazz szetbasz az ideg 😞. Nem birok tovabbjutni, nagy faszsag volt ezt berakni a gamebe szerintem. Na ha valakinek van mentese, akkor plz segitsen.
Elore is koszi!
Aquli

joebacsi
tudja valaki hogy hogyan kell megölni a vizi szörnyet? elõre is thx

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Amse
Mar nem hiszem hogy le tudod tolteni mert mar eleg regi game-nek szamit es minden serverrol leszedtek.

Amse
Tenyleg van kaszino?Irja mar meg valaki aki tudja hogy hol van.Please

addaam
Árulja el már valaki, honnan lehet letölteni ezt a játékot, jó lenne iso és rip is!
Létezik,hogy a Mafiához még nem jelent meg peccs?
Egyébként tegnap sikerült kivinnem,kib@szott jó játék.Majd most jönnek a plussz pályák
Ron Ragm
A hidasnál tudok segíteni: nyomd meg az F5-öt, mert ha túlk gyorsan mész leáll a motor. Menj a híd szélén, nem nagyon fognak eltalálnia bombák (ha a jobboldalon mész, be ne akadj az ugartóba!)
A teherautónál, mivel nincs idõ kikötve, ne a legrövidebb utat válaszd - indulj el északra, majd a partra (elmész Lucas mûhelye mellett), menj át a Chinatown-New Ark hídon, le ahol a villamos megy le, át ahol anno szétverték a taxid (parkoló), majd... nos, nemtudom, mert cska a hídig jutottam el, és onnan is csak a kézenbfekvõ megoldásokat néztem a térképról😊
A többit nem tudom, azoknál még nem voltam.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hunnenkoenig
Ha phanatic oldalara gondolsz, akkor sajna nem hiszem, hogy ujraindul :-(

Szevasztok! A freeride extreme-ben hogy álltok a küldetésekkel? A felével semmit sem tudok kezdeni. pl.: a teherautó ami nem lassíthat 36mph alá; fehér sportkocsi, ami felrobban amikor beleülök; amikor egy hídon kell átmenni egy szutyok kisautóval, amit bombáznak; stb. Hogy lehet ezeket megcsinálni? Tud vki esgíteni?
bizkit
Valahola volt egy feszítõvas, azzal kell a lakatot leszedni az udvaron ahol a kutyák is vannak!

...úgy hogy...no comment!

Kim Basinger
sziasztok
szerintem meg jaccatok inkabb a SOF2-vel multiplayerben. Az az igazi kuzdelem. Persze elobb pörgessétek ki a mafiát...(én is megtettem)

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Zollee.
Sziasztok megint kéne 1 kis segítség!! A politikust kell kinyirnom a börtön tetejéröl, ami sikerül is de sajnos nemtudok kijönni onnan. mi a megoldás???????

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

Freeride Extremben a szörnyet, ami meg akarja zabálni a csajt, hogy kell likvidálni? Egy tár Thomson + 6 golyó pisztoly nem ér ellene semmit.

GPLRank: -51|GTRank: -30

[Walaki]D`Lair
nem tudna valaki tanáccsal szolgálni? az a problémám, hogy ha el akarom indítani, akkor ilyen init errorral kilép. Crack fenn+1-es CD benn. Deto 40.71-es van a gépen hátha ez a baja...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ron Ragm
kösz!

bizkit
Próbáld akkor rakni a bombát a kocsira amikor nincsen a környéken rendõr! Nekem egybõl sikerült!

Ron Ragm
a 15-ös misszióban amikor bombát kell rakni a kocsira hogy kell? mert mindig kiszúrnak

Hunnenkoenig
Csak, hogy elöre kerüljön! :-)

bizkit
Töltsd le innen a térképeket!

http://mafia.psoftwares.hu/

A másik többire nincs semmi tipped?
Köszi
Ron Ragm
VAn egy tippem....sztem amikor aszondta hogy menr a bába vagy lucashoz akkor a bárba mentél nem lucashoz így lemaradtál 2 jó kocsiról..

Egyszerû! Van joystickod??
Meg még vmi! Az hogy lehet, hogy már végig vittem a játékot, de egy két kocsit még mindig nem tudok feltörni. Odamegyek, Tomy mondja: I never seen..... ! Hogy lehetne feloldani a többi kocsit is??
thx
Hali! A kérdésem az, hogy lehet úgy utazni taxiban, hogy nem én vagyok a sofõr? A másik, hogy nektek is olyan hogy nem lehet szóbaállni egy járókelõvel sem. Nem értem, ezt a kis extrát még beletehették volna. 😞 nah mind1. thx
B@ldrick
Állítsd a váltókat, hogy a szerelvény a raktárajtónak menjen amikor kiveszed az éket elõle.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Hogyan kell tovább juni a kikötõbõl ahol valami serio morllo-t kell ki nyírni. Leírtottam az összes ellenséget de nem történt semmi!!
PLZ valaki. SOS.