7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Herold
    Nem tudom mitől függ, de nekem full far clip beállításon is bizonyos távolság után az égbolt látszik a városban az épületek helyett. Nálatok milyen?
  • Herold
    Helló Zaki, rég láttalak!
  • Hacker
    Innen letölthetsz mentéseket, akár a verseny utánit is, csak ezzel egy baj van, a kihívás elveszik, hisz meglesz az összes mentés, de ha a többit letörlöd, akkor minden ok.
  • zaki
    MAFIA 1.2 Patch
  • MIMACSKA
    köszi:))
    Most már csak tényleg az a nyavajám, hogy ezt az 1.2 patch-t sehol sem találom. Itt az sg-n neem ezt írja the page....
  • Sadun Tryst
    1ik link
    másik link

itt biztosan megtalálod a megfelelöt, csak el kell indítanod a letöltést
  • MIMACSKA
    nem tudná vki elküldeni ezt a cracket? Irtó hálás lennék
  • MIMACSKA
    És nem tölthető innen:((
  • MIMACSKA
    sajna nem találom a cracket:((
  • Sadun Tryst
    #3778-as kommentben van az orvosság vazz, neked írtam...
  • MIMACSKA
    Már késő :((((((((((((((((((((((
    hazavágta:((((((((((
    Lehet ezen még segíteni?
  • Sadun Tryst
    hazavágja a rendes gammát, és innen is lelehet tölteni a patch-et (SG - Letöltés - Mafia 1.2)!
    a crack pedig a GameCopyWorld-ön található, amit itt találsz meg...
  • 12346
    azt pöcs nélkül is meg lehet csinálni. ha meg nem akarod, akkor hajtű kanyar után lévő beton izékkel lezárt útra menj, addig amíg vissza nem tévedsz a pályára. ha visszatértél, akkor respawn és át a célon, és így tovább
  • zaki
    azt nem vágom hol lehet beszerezni.
    nem hiszem, hogy megöli a másolt game-t
    nincs mit
  • MIMACSKA
    merre találok illen pachet?
    Másolt játékot nem vágja haza?
    amúgy köszi
  • zaki
    van 1 patch, amit ha felteszel, akkor a verseny előtt be lehet állítani a newhézségi szintet, legalábbis én vmi ilyesmit hallottam
  • MIMACSKA
    Tud valaki valami módot, hogyan tudnám átugrani az autoversenyt (tetszik a gane de rühelem az autoversenyzést)
    please somebody!!!
  • Hacker
    Errefelé azt mondjuk az ilyneknek hogy:
    EEEGGGGGGGGGGGYEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sadun Tryst
    vazz voltam az új "Maffia" topicban...
    s elkezdtem gondolkodni azon, hogy lejátszam-e a Postal 2-t itthon a sok barmon...

aszongya a csáka: hogyan lehet felbontást váltani a játékban? na ez az a típusú a kérdés, amire ha nem tudod a választ, úgy kell neked!
  • Hacker
    Fogd a baseball ütőt, és üss kicsiket, mert míg erőt gyűjtessz, azok móresre tanítanak. A lövöldözésnél, nagyon pontosan célozz, és lehetőleg ne lőjj mellé, egyszer se, és minig vedd fel a másik fegyverét. Az üldözésnél pedig van egy hely, ahol eléjük kerülhetsz. Frontális ütközés után szálj ki, és lőd agyon a sofőrt, majd a többit is. És kész. Nekem az üldözés elsőre sikerült, sok szerencsét.
  • Herold
    Kösz, megpróbálom.
  • Herold
    Először baseballütővel vagy, aztán az egyik elejt egy feszítővasat, a másik egy boxert. Arra már rájöttem, hogy ha ököllel ütük, azt a barom Paulie-t nem találom el. Máskülönben folyton beleér az ütésbe. A végén meg má rőni is lehet, de addig nem, mert a gengszer főnök elmenekül.
  • Sadun Tryst
    trükk nincs az a lényeg, hogy a baseball ütövel úgy harcolj, hogy miután ütsz 1et, hátrálj, és így tovább... mikor meg jön a lövöldözés, akkor meg célozz jól!
    ezekután pedig minden az autódon áll! reméljük nem egy Bolt Ace Tudor-ral vagy itt, mert ha igen, akkor nagyon ügyesen kell vezetned! csak üldöznöd kell öket, paulie lö rájuk, 1 bizonyos helyen pedig vége a pályának....
  • Bandew
    Ja!
    Arra már nem emlékszem sajna, bocsi. :D
  • Herold
    Nem autót kell verni,hanem azokat, akik a csajt megtámadták előző este.
  • Bandew
    Hátul menj be, üsd le az őrt, majd verd szét az autokat, mire kijön a többi fószer, te már messze leszel.
  • Herold
    Ez a baseballütős móresre tanítás rohadt nehéz (nekem). Van valami trükk, hogy hogy lehet végigvinni? Ha el is jutok a lövöldözésig, akkor lelőnek, de többnyire vagy engem, vagy Pauliet verik agyon.
  • Hacker
    "kis köcsög én jöttem rá a láthatatlan autóra az építkezésnél!"

Hihi. Tudom. De te szinte sosem jársz a fórumra. Egészen elcsoálkozok hogy most írtál (habár gondolhattam volna te nyomoronc ). Én csak publikussá tettem. Gondoltamvalakinek még jól jöhet.

"A füttyszó szvsz arra jó , hogy rendőrőket lehet izélni, de csak free rideben!"

A rendőröket izélni? Akkor már inkább köpködném. Ez hülyeség
  • Sadun Tryst
    ja miután írtam, meg is néztem... :)
    és volt is...
    de azér köszi! :)
  • akyyy
    kis köcsög én jöttem rá a láthatatlan autóra az építkezésnél!

A füttyszó szvsz arra jó , hogy rendőrőket lehet izélni, de csak free rideben!
  • Hacker
    Oké......visszatérve.....MIRE JÓ A FÜTTYSZÓ! Amúgy azzal gombal tudsz füttyenteni jártadban, amelyikel dudálni az autóban :P
  • zaki
    gamecopyworld.com-on nézted?
  • Sadun Tryst
    ok, nekem is megvan, söt, az 1.2 is megvan, csak nincs crack... tud valaki letöltést hozzá?
  • Sadun Tryst
    ááááááá!
    de balfasz vok! :D
    1el lejebb nyomtam a gombot! :P
    most látom, mind a 2 helyen, akkor itt lehet más a baj... :)
    meg az új nálam ój...
  • zaki
    függyszó nincs, de füttyszó az van :PPP
  • Sadun Tryst
    lehet fügyülni?! nekem ez is ój, meglátszik csak 2x vittem végig a gammát, majd az extreme-ben vagy 5 küldit megcsináltam, majd uninstall, mer nem volt hely...
    nekem függyszónak a felgyorsult hangok miatt az hallatszik, mikor elteszem a fegyvert... szal elég fura ez a XP az én hangkártyámmal...
  • Hacker
    Arra rájött már valaki, hogy a füttyszó mire jó? Először azt hittem, azzal megállítatom a villamost. Hát nem jött be! Aztán taxinál próbáltam, de azokat csak ellopni lehetett. Akkor meg mire jó?
  • Hacker
    A milleniumnál minden stabilabb? Na ezen meg mit értesz?! Mert én semmi hibát, vagy problémát nem észleltem vele.
    Na jó, igaz, hogy fél évente újra kell telepíteni, de az azért van mert a hálóról, mindenféle hülyeség lejön, oszt kinyírja. Ez a 98-nál is így volt!
  • Sadun Tryst
    köcce! :)
  • Sadun Tryst
    ja a versenyautókkal télleg valami baj van, nekem úgy rémlik, csak a kocsik fele lett meg... de a Visiting Rich People-ban is meglehet szerezni az autót??!! ez nekem halál új. mikor megjött a nagyfönök, én mindig spuri ki a házból, oszt fogtam 1 "taxit", ha már a kocsim nem volt a helyén...
    köszi a tippet, ki is próbálom!