Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Nekem olyan problémám van, hogy a játékban a pályákon néha fura rózsaszín elszínezõdések láthatóak, ha távolról nézek dolgokra (ha közel megyek eltûnnek, és az objektumok visszaszínezõdnek normálisra). Próbáltam a beállításokat, de nem tûnik el. Feltételezem, hogy ez nem szerves része a játéknak. Ugye ezt hívják bugnak? Valakinek volna valami ötlete?
Egyetlen dolog van, ami bezavar, ha gamepadon nyomom. A célzás.
Amúgy most is azzal játszom. Megoldódott. Köszönöm a segítséget.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Gamepad, joy nem zavarhat be?
Azt hiszem megnyomtál egy gombot amit nem kellett volna, vagya gamepad/kormány be van dugva és az zavarja a játékot.
Nem nagyon emlékszem hogy oldottam meg és mi volt a konkrét hiba oka, bocs, csak azét írtam ezt a használhatatlan postot, hogy a hiba nem te játékodban van.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tudja valaki esetleg, hogy miért nem tudok forogni amerre akarok.
Elsõ Menekülõs küldetés, amikor már nem a kocsiban vagyok. Nem tudok semerre nézni csak le föl. Oldalra csak oldalazva tudok mozogni.
kössz a tippet!
Arra golndolok, hogy valahol megsérülhetett a CD, emiatt egy fájlt hibásan telepített fel.
Vagy a másik tipp: hardvert, oprendszert nem frissítettél mostanában?
régóta nem játszottam a game-al ugyh gondoltam felteszem újra....
telepítés után, elindítás minden sima ügy...de egyszercsak beüt a krahh!<#guluszem1>#guluszem1>
Init error...már láttam ezt a probléámát a fórumon ugyh gondoltam kipróbálom az orvosságokat amiket ajánlottatok...semmi
már kezdem tépkedni a hajam mert semmi nem segít....
ha valaki tud valamit szólhatna vmit, most ugyis csak az IkarusMod-ra vártok<#szomoru1>#szomoru1>
Most sajnos áll a projekt.
Pedig kedvenc pályám. Úgy szoktam, hogy az elején rögtön elmegyek a gránátokért, aztán vissza a kiindulóponthoz. Onnan egyenesen elõre a pálya másik végéig kb, aztán a házból szétlövöm a robbanós vagont. Innen már nincs sok hátra, a másik két toronyból leszedem az embereket a puskával, meg a konténerek közt van kettõ, és indíthatom is a vagont... 😊
Kismorellot nem nagy kunszt kinyírni. Miután megvan, gyorsan elmegyek a bejáratig, aztán ott bevárom a maffiózókat, és pusztán a vérszomj miatt kinyírom õket is =)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha jól rémlik, akkor ha a kapun jobb felé mész, majdnem a víznél, egy kupac mögött áll egy ember, nála az van.
A darun lévõ emberek néha leejtik, amikor lelövöd õket. Nagy móka!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
add el a gépet, a netet meg mondjátok le, és legalább éhesek nem lesztek...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A teljes játék 2000 Ft alatt megrendelhetõ, többek között az 576 kByte üzleteiben,
ezek után remélem érthetõ, hogy a warezos kérdések nemkívánatosak errefelé!
Turn Me On Dead Man
Hamarosan hegesztek egy új bannert, bár elég buta vagyok hozzá.
én most kezdtem el ezta gamet és lenne egy kérdésem:
-leszedtem a szinkront azt hova kell tenni?
Felvettem velük a kapcsolatot, amint engedélyezik, kiteszem a linket.