Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak ott a gond, hogy cseh patch-ot kér, a játék pedig angol nyelvû. Az miatt nem megy jól.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Lényeg, hogy még mindig tanácstalanul állok.😞
Amikor feltszed a menüben megjelenik Lost Heaven 1932 arra kattints és menni fog.

Ez egy Bug volt, ne aggódj.

De az még az érdekes, hogy a filename-ben patch 1.2 van írva, de ha elindítom az installálást, 1.3-ast ír ki.
Valaki tudja használni a The Lost Heaven 1932 v1.1 és v1.2 modokat?

Már felinstalláltam. A játék könyvtárába rakott egy patch.exe-t. Vagy azt is még külön elkéne indítanom. Nem lehet, mert akkor azt kérdi uninstallálni akarom-e a játékot. Verzióm 1.2-es, ha ez számít.
Tedd fel a patchet. 😊

Szevasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy a játékban a pályákon néha fura rózsaszín elszínezõdések láthatóak, ha távolról nézek dolgokra (ha közel megyek eltûnnek, és az objektumok visszaszínezõdnek normálisra). Próbáltam a beállításokat, de nem tûnik el. Feltételezem, hogy ez nem szerves része a játéknak. Ugye ezt hívják bugnak? Valakinek volna valami ötlete?
Vagy ukrán. Nyelvet nem lehet választani a telepítésnél.
Elnézést, de nem tudná valaki megorvosolni a problémámat? Ha feltelepítem a game-t, orosz. Már vagy 1000 magyarosítást kipróbáltam, de semmi. Help <#help>
A játék mappjában a game.exére jobbklick--->tulajdonságok-->részletek.

Játék verziószámát hol tudom megnézni?
pIIrash
De. Közben rájöttem. Olvastam viszább, hogy gamepad bezavar.
Egyetlen dolog van, ami bezavar, ha gamepadon nyomom. A célzás.
Amúgy most is azzal játszom. Megoldódott. Köszönöm a segítséget.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Tudtommal a Mafiában nincs "lock-on", vagy hasonló funkció.
Gamepad, joy nem zavarhat be?

pIIrash
Igen én is úgy emléxem, hogy valamilyen módba kerül ilyenkor, de már végignyomtam az összes beállítható gombot beleértve a mesterlõvész módot is, de ugyanaz. Azért köszi 😉

Kit--Kat
Húúú nekem is volt ilyen:SSS
Azt hiszem megnyomtál egy gombot amit nem kellett volna, vagya gamepad/kormány be van dugva és az zavarja a játékot.
Nem nagyon emlékszem hogy oldottam meg és mi volt a konkrét hiba oka, bocs, csak azét írtam ezt a használhatatlan postot, hogy a hiba nem te játékodban van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pIIrash
Sziasztok!

Tudja valaki esetleg, hogy miért nem tudok forogni amerre akarok.
Elsõ Menekülõs küldetés, amikor már nem a kocsiban vagyok. Nem tudok semerre nézni csak le föl. Oldalra csak oldalazva tudok mozogni.

A frissítéseknél lesz a hiba
kössz a tippet!
Újratelepítés nem sgített? Mindig ugyanott áll le?
Arra golndolok, hogy valahol megsérülhetett a CD, emiatt egy fájlt hibásan telepített fel.

Vagy a másik tipp: hardvert, oprendszert nem frissítettél mostanában?

Na ehhez szóljatok hozzá!
régóta nem játszottam a game-al ugyh gondoltam felteszem újra....
telepítés után, elindítás minden sima ügy...de egyszercsak beüt a krahh!<#guluszem1>
Init error...már láttam ezt a probléámát a fórumon ugyh gondoltam kipróbálom az orvosságokat amiket ajánlottatok...semmi
már kezdem tépkedni a hajam mert semmi nem segít....
ha valaki tud valamit szólhatna vmit, most ugyis csak az IkarusMod-ra vártok<#szomoru1>

Nem halt ki, mindenki várja a folytatást, és az Ikarus Mod v3.0-t.
Most sajnos áll a projekt.

Szerintem is.

HALÓ! KIHALT A FÓRUM!!!
Elõre is kösz <#worship>
Valaki nem tudná, hol lehet átállítani a nyelvet? Azért kéne, mert orosz a gamem és már vagy 100féle magyarosítást rátettem, de semmi. HELP!
nearo
Huhh... már vagy 10x végigtoltam, de akkor erre egyszer sem bukkantam rá.
Pedig kedvenc pályám. Úgy szoktam, hogy az elején rögtön elmegyek a gránátokért, aztán vissza a kiindulóponthoz. Onnan egyenesen elõre a pálya másik végéig kb, aztán a házból szétlövöm a robbanós vagont. Innen már nincs sok hátra, a másik két toronyból leszedem az embereket a puskával, meg a konténerek közt van kettõ, és indíthatom is a vagont... 😊
Kismorellot nem nagy kunszt kinyírni. Miután megvan, gyorsan elmegyek a bejáratig, aztán ott bevárom a maffiózókat, és pusztán a vérszomj miatt kinyírom õket is =)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

De, van 😊
Ha jól rémlik, akkor ha a kapun jobb felé mész, majdnem a víznél, egy kupac mögött áll egy ember, nála az van.
A darun lévõ emberek néha leejtik, amikor lelövöd õket. Nagy móka!

nearo
Ott tudtommal nincs távcsöves (mosin-nagant), hanem csak sima puska (valami springfield). Azzal meg nem tudsz közelíteni. Viszont az egyik vagont fel lehet robbantani, ha belelõsz a rajta levõ két nagy fehér tartály egyikébe, és a négybõl két embert leszed a tornyokból. A máik kettõ meg így már nem olyan nehéz.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Alapesetben azt hiszem, X, de a beállításoknál meg lehet változtatni (Scope view).

sziasztok.egy kis segítség kéne, a kikötõs résznél járok (15. küldetés), ahol elvettem a csávótól a snipert, de nem tudom hogy kell vele közelíteni, mert ugye a tornyokból lövöldöznek és csak azzal tudom õket leszedni.elõre is kösz a segítséget
Ez van, amikor álmosan ülök a gép elé. Bocs, nem Neked ment volna.

nearo
kenyérre nincs, de netre (meg gépre) van?
add el a gépet, a netet meg mondjátok le, és legalább éhesek nem lesztek...

sambauer
Why ?

Turn Me On Dead Man

Na, ezt tényleg nem kellene erõltetni.

Kit--Kat
Ha kenyérre sincs pénz akkor te is menj inkább diákmelózni segíts be a házi kasszába ahelyett, hogy a gép elõtt ülsz, sry!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

biliard10
akk kuld el hogy irjam be és mekeresem

gabi89
Akkor pedig google a barátod 😄 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

biliard10
de nekem a letöltöt kel mert nincs pézunk megveni a kenyér is épp meg tudjuk venni

Kit--Kat
Ajjajj a 3.0-ûs modhoz a készítõk alatt egy nagy kérdõjel villog, attól tartok ez már sosem fog elkészülni.:/

sambauer

A teljes játék 2000 Ft alatt megrendelhetõ, többek között az 576 kByte üzleteiben,
ezek után remélem érthetõ, hogy a warezos kérdések nemkívánatosak errefelé!

Turn Me On Dead Man

biliard10
hello mindenki valaki tud kuldeni egy linket a játék full versioját? trioenten

Bocs a topic elhanyagolásáért, bejött a tanév végi hajrá.

simoradik95
Hello
Valaki be tudná linkelni a 2CD.nrg-t.
Elõre is köszönöm

12346
már csak az a kérdés, hogy mi lett az oldalukkal😊) pár napja úgy fest, mintha megszünt volna, pedig nem hiszem, hogy így gondolták^^

Jó hír, megkaptuk az engedélyt a Mafiagurutól.
Hamarosan hegesztek egy új bannert, bár elég buta vagyok hozzá.

Üdv
én most kezdtem el ezta gamet és lenne egy kérdésem:
-leszedtem a szinkront azt hova kell tenni?
Jó kis oldal a Mafiaguru, nekem tetszik.

12346
süti<#eljen>
délelõtt le is rántottam az összes járgányt^^

Köszi az infót!
Felvettem velük a kapcsolatot, amint engedélyezik, kiteszem a linket.