Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mafiahq
De vannak modok!

kisficege
Nincs a mfiához kiegészítõ?Nem olvastam el az írásokat!

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

mafiahq
Neo13 nem nálunk van fenn külföldi serveren épp ezért kell hozzá használni letöltés managert mert mindig megszakadt, a letöltés manager pedig újra próbálkozik , egyszóval így le jön!!

Ez a külföldi server átka!

-------------------
http://mafia.try.hu

Ramore
köszi!
mafiahp a modern mod fon van nalatok de rosz nem lehet letölteni flash gettel csináljátok meg
mafiahq

Itt a hó mod is nagyon jó, reálisan csúsznak a kocsik minden alkalmazkodik!
139mb!

shd magyarosítás nálunk is fenn van!! minek épp azt hirdetned!

és egyébként van a mafiahoz cheat?
Ramore
Van teljes magyarítás a játékhoz? Ha igen honnan tudnám leszedni?
és modern mod is készült már ugye mert hallottam. ha igen plz irjátok le honnan lehet letölteni. elöre is köszi.
Kis türelmetlen....
http://www.gamecopyworld.com/
HAHÓ
honnan lehet cracket letölteni hozá?
#3107 ez a bajom nekem is
csako! most lett meg a game de nem indul. mert azt irja ki hogy bad version ..... de miért? létszi irjátok le.elõre is köszi.
mafiahq
A legjobb game, egyértelmü gta vc nél is jobb szerintem!

-------------------

éremes végig vinni jó story gyönyörû grafika jó game
fasza game

Amiga
Simán. Én elõre láttam. Megláttam az ingame videot és mentem boltba.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

zippofcy
En par ora jatek utan megmondtam anno hogy ez az ev jateka. Marmint a tavalyie

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Amiga
Én három és félnél tartok, de most kölcsönadtam, egy LÁNYISMERÕSÖM (!!!) játszik vele...

mikike
fõleg a zenéje király

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

En most vittem vegig 5-re, ujra elovettem es ugyanazzal az elvezettel vittem vegig mint legelsonek. Hihetetlen milyen hangulata van meg mindig. Aki cheatel az meg megoli a jatek lenyeget 😊

kisficege
Mert már kurva rég kiakasztottam,és unatkozok,mert kibaszott jó az a játék.

kisficege
Helosztok!Nem oölvastam el eddig hogy miket írtatok,de lenne egy kérdésem.A Mafiához van kiegészítõ?

Lowrider
HELP ! Abban a küldetésben amikor a hotelt fel kell robbantani és ki kell nyírni a qrvát illetve meg kell ölni az igazgatót..nekem nem nyílik ki a DIRECTOR ajtaja..pedig már "kinyírtam" a qrvát meg megöltem az igazgatót..igaz van mögöttem egy rakat stukkeres gyerek...és minél elõbb be kéne mennem..nem nyílik ki az ajtó..még csak meg sem próbálja kinyitni...😞 miért?
Amiga
Ja, Mafia úgy kezdõdik, mint egy film, már megadja az intro azt az alaphangulatot, amit nem sok játék eleje. Az introt bámulva az ember türelmetlenül várja, hogy végre azokon az utcákon vezethessen. :-) És persze keresgéli az állát.

A Half-Life okozott nekem hasonló örömöt, amikor néztem ki a sínkabinból... állat volt...

Doom 3 nem jelet meg. Majd novemberben(?).

hiba
Megjelent?

Ruffi
Na elkezdtem megint másodszorra nem is olyan nehéz amugy tök durva mert 2000+ 512 mb ram ddr 333 mhz geforce 2 ti 64 mb(!!!) és ilyen gagyi vga-val kapok 1280*1024-ben minden fullon 30-35 fps-t😄 tök durva és még csak most veszek uj vga-t😄

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Amiga
Persze.

Taranov
játszik még valaki vele?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Randal
Gratula a modorodhoz

hiba
A Mohaa linux szerver is igy indult, s lett is...

mafiahq
hibax kérjétek csak többen hogy legyen! akkor tuti lesz mert számomra egész komolynak tûnik a projekt.. gta3 hoz is lett..

Kis Szabó [PT]
A multi lehetõség benne van a játékban, csak nem "oldották" fel.
mafiahq
mondjunk ezt nem itt kéne kérdezni te pofátlan zaki, nah erõl ennyit akkor mért van a mi honlpaunk HM habár oda ne is gyere!😄

zaki
mikorra várható kb a multi?

Szerinted melyik a legnehezebb rész???
Ízlések és pofonok...Tudod.:-)

mafiahq
(Mind1 rosszul írtam be azt a szaros címet .. írjátok be simán ne rá klikkeljetek mert így nem jön be aaaa fenébe)

mafiahq
Jah meg vannak most infok a Mafia folytatásáról is!

mafiahq
egyáltalán nem az a legnehezebb rész!

Amúgy hamarosan kész a MAFIához A MULTI mod!! lehet majd multizni!

Egyéb infok:

Hivatalos Hungary Hq

Én meg a "Látogatás gazdagéknál" címû pályán vagyok a 3. végigjátszásban:-)
Egyébként a Mafia legnehezebb része szerintem pont a bordélyház, meg az utána következõ 2 pálya, a tetõn való menekülés és a templomi rész.
Ja, meg az sem volt könnyû, amikor a parkolóházban kötnénk üzletet, és egy rakás gengszter csõdül oda...Azt a résszel viszont nekem gyûlt meg a bajom, de nagyon...

Egyébként a versenynél néha kis segítséget is kapsz: Általában egy versenyzõ van, aki veszélyes rád, a többi nagyon lassan nyomja. Na, van, hogy ez az egy versenyzõ kimegy a fák közé, és akkor onnantól senki sem állíthat meg.:-) Volt olyan, hogy az 1. körben tapadt rám egy koma, és mondtam, hogy na, ez izgalmas lesz. Erre pár kör után feltûnt, hogy senki sem követ. Hát akkor leesett, hogy ki lehetett az a koma, aki az erdõben pihen az összetört kocsijával.:-)
A kocsi irányítása az, ami egy kicsit nehéz, mert ha kicsit túlkanyarogsz a kormánnyal, bizony menthetetlenül kipördülsz, de nem baj, így a jó! :-)

Amiga
Nekem elsõre 3 óra volt a verseny, másodszorra elsõre sikerült. Most nyomom harmadszorra a - peccselt - gámát. A versenynél választani lehet, milyen nehézségi szinten akarod játszani: nagyon könnyû-extrém, kb. 5 fokozat.

Amit még javítottak, az az, hogy némileg több lõszerrel indul egy-egy küldetés (pl. a pénzbeszedésnél 12 töltényt kapsz 6 helyett).

Amit a Mafiában szeretek, hogy peccs nélkül is tökéletes volt. Azért a változások szerintem nem rontottak rajta, aki pedig utálta a versenyt, most felsóhajthat (és itt elsõsorban a lassabb gépekkel rendelkezõkre gondolok).

Most ott tartok, hogy a piroslámpás házban kell kavarni :-).

Minek az a patch? Már 2-szer végignyomtam a játékot, mert annyira jó, és már harmadjára nyomom. A verseny meg úgy jó, ahogy van. Sosem sikerült elsõre, de egy fél óránál többet sosem vesztegetek rá, mindig sikerül, csak menni kell pár kört. Tök izgalmas a verseny, még az utolsó körben is elvesztheted, ez a legjobb, az izgalom! Pc-s játék már rég volt ilyen, egyszerûen olyan a játék, hogy azon kapom magam, hogy fogva tart! "Csak még ezt a pályát, jajj ,csak még egy pályát", és nem lehet abbahagyni, mert olyan jó! Profi munka volt. Patch? Nevetséges. Fél órás gyakorlás, és kész.

ollie
így van... de azéer érdekelne a patch. kiváncsi vagyok, hogy mit javít...

Amiga
Jött egy 17 megás 1.1-es patch a Mafiához, a lamerek kedvéért többek között csökkenti a játékban található verseny nehézségét. :-)

mafiahq
Új tárhelyünk van 😉
Szóval vége az ultrawebnek de a címünk maradt a http://mafia.try.hu !

CB-LSC
ezeket hogy a rákba lehet megszerezni?
CB-LSC
szevasztok.A tatto skin-t valaki elküldené nekem az [email protected] ra.THX.
Sziasztok!
Sikerült valamelyikõtöknek letöltési helyet találni a Mafia Snowmod-hoz (németesen scheemod)?
A készítõk hivatalos oldalán http://www.gildenstein.de/mafia/ nem találok linket, de máshol se...

GPLRank: -51|GTRank: -30

Mérgemben elkezdtem a home-ot és egybõl a -kövesd a láth. emb.-re mentem,és kb.4 perc alatt átvittem.Még maradt kb.5 integetõsöm és emlékszem melyikek voltak már,azokat nem játszom újra.Ezért kérem aki a "freeride ext."-et kijátszotta, mondja meg van-e valami plussz a végén,vagy csak egyszerûen vége.
Kössz a segítséget mindenki!!