Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Más -> Feliratok
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
én csak ezt ismerem
Melyik a legjobb magyarítás szerintetek, melyiket ajánlanátok? A hunnenkoenig-v1.3. verziót kipróbáltam már, de a beszélgetések, tehát a lényeg az nincsen lefordítva benne. Így tapasztaltam.
A többiben (models, sounds) lesz valami, amivel be tudom tenni a játékba, vagy hogyan kell feltenni?
thnx!
Erre nincs valami megoldás? Mert olyan nincs, hogy CSAK az alaplapi h.kártyákkal van ez a bug.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szutyok sis alaplapom van, azon bugzik a hangkártyával.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Stalker jó lesz, reméljük nem szúrják el a MI-t.
Túl lassu ez a gém nekem. Nem tetszik a külsõ nézetbõl lövöldözés se, nem tetszik, hogy egyes pályák kibaszottul hosszúak, és ha elbaszok v.mit kezdhetem elölrõl etc.
Sajnálom, én megpróbáltam 2-szer is, de beleuntam. Ez van. Majd a STALKER!!! :-DDDDDD
Blasta: hidd el, megéri végigjátszani.
Akkor már inkább a félõs Doom. Abban legalább retteghetek egy kicsit oszt szevasz...:-DDD
I have kleine gondom:
Én úgy emlékszem van subtitles a játékban.
Egy éve játszottam végig. Most úgy gondoltam megnézem a magyarosítással is. Nos, nem találom a subtitlest. Ha van akkor az is lenni magyar?
Uninstalláltam a gémet! Rájöttem, hogy marhára nem érdekel már a sztori, hiába jó, untat.
Sajna ez van! Úgyse játszom már túl sokat. Felnõ az ember oszt kész! Na pá! :-D
Lemodellezték a fõzõcskét is, Sims a neve.
Nekem is volt olyan verdám, ami nem igazán bírta azt az emelkedõt, erre csak azt tudom mondani, hogy a valóságban sem túl szerencsés dolog lejtõn felfelé elindulni (hogy egy példát említsek, egy régi Wartburg-gal lefulladtunk az Alvinczi u.-ban... Fél óra kínlódás után egy járókelõ segítségével toltuk vízszintesbe a kocsit).
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Megtehetném, de real-ben kissé veszélyes. :-) Ezért JÁTSZOM játékokkal, hogy megtehessek olyat, amit az életben nem tehetek meg bûntetlenül. Viszont azt se mondja senki, hogy akkoriban egy 80 lóerõs autóval nem tudtak felmenni egy MAX 10%-os emelkedõn...
Mert ez egy vicc volt. 10 percig kapcsolgattam a sebváltót üresbõl 1-esbe. Motor felpörget--->egyes---->fél méter haladás, majd visszagurulás. Na neeeeeeeeee. Pláne akkor, ha a többi arra járó autónak ez nem okoz különösebb problémát. Ez már nem szimuláció.
Ez számomra nem élmény.
Vagy mentést és "átugradnád" akkor valamivel több esélyed lenne nem de?
-------------------
http://mafia.try.hu
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Azt látom, hogy ez egy punci lesz, de hogy konkrétan hogy is néz ki, azt sajnos nem vágom...:-DDDD
Ott tartok, amikor menni kell a séftörö fickóval a vidéki villába a bizonyitékokért.
Bazzeg azzal a 80 lóerõs kocsival alig tudtam felmenni az emelkedõn, ami oda vidékre vezet.
Oké, marhajó, hogy élethûen lemodellezték az autók fizikáját meg egyebeket, de ne mondja már nekem akárki, hogy ezt lehet élvezni, amikor azon szenvedek 10 perce, hogy az autóm egy 10%-os emelkedõn felmenjen...
A másik meg, hogy ugye minden szarért autóba ültetnek, és órákat autókázhatok a városban 60-nal. Persze mehetek gyorsabban is, de a zsaruk úgyis lemeszelnek, hiába az erölködés.
Arra figyeltem fel, hogy le-le csuklik a szemem.
Ebben mi a jó? Miért kell ilyen unalmassá tenni egy jó játékot? Nem azt mondom, hogy legyen olyan arcade mint a GTA, de basszameg, azalatt 100% hogy nem csukódtak le a szemeim az álmosságtól...
Szal értitek. Felõlem lemodellezhetnek szoftveresen egy ebéd elkészítését is, akkor sem fogom élvezni, mert nem azért játszom, hogy órákat várjak valamire, akármilyen élethû is...
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter