Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kérem kapcsojjja ki...

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

zaki
a koszorú azér van benne, hogy belesszzzzzzz a vasalásssss témája....

HuAn82
pcguru/végigjátszás/mafia

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ramore
srácok nemrég kezdtem el játszani a játékkal (azért a gta vice nekem jobban bejött, de a mafia is tûrhetõ, bár kissé nehézkes game) de rögtön a 3. feladatnál elõjött egy kis gond. Szétverem a három kocsit, visszamegyek a salieri bárhoz, és egyszerûen nem tudom befejezni a küldetést, hába állok a kereszthez. Mit csináljak???
??

zaki
persze 😊

B@ldrick
Beállítasok -> Irányítás ->
Más -> Feliratok

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Ramore
Most megfogtál! 😊 Tehát a Mafiánál is be kell kapcsolni a feliratozást?
B@ldrick
Dehogynincs!! Csak ugye a feliratozást bekellene kapcsolni

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Ramore
A GTA vice-ben is van 100%-nak titulált magyarítás, de a videóbejátszásoknál a beszélgetések ott sincsenek lefordítva. Ezt nevezik 100%-nak?
Ramore
A hunnenkoenig-v1.3. verziót kipróbáltam, a videó bejátszások nincsenek lefordítva benne, tehát számomra a lényeg hiányzik. Mert a menû lefordítása a leglényegtelenebb dolog szerintem. A történet lenne a lényeg, de az meg ebben a verzióban nincs lefordítva.
zaki
én is, de úgy tudom, hogy teljes a magyarítás, mivel már végigjátszottam a játékot vele

van másmilyen magyarítás is? 😊
én csak ezt ismerem

Ramore
Segítene valaki?

Melyik a legjobb magyarítás szerintetek, melyiket ajánlanátok? A hunnenkoenig-v1.3. verziót kipróbáltam már, de a beszélgetések, tehát a lényeg az nincsen lefordítva benne. Így tapasztaltam.
senki? 😞

mégcsak a maps -t töltöttem le a modern mod -ból, de abban csak képek vannak, semmi install file.
A többiben (models, sounds) lesz valami, amivel be tudom tenni a játékba, vagy hogyan kell feltenni?

thnx!

Blasta
Nekem a zsírúj nForce 2-es hanggal is fel volt gyorsulva.

Erre nincs valami megoldás? Mert olyan nincs, hogy CSAK az alaplapi h.kártyákkal van ez a bug.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Amiga
Nem tom mér szaggat, de nálam is volt hanggyorsulás, amit egy hangkártya megoldott.

Szutyok sis alaplapom van, azon bugzik a hangkártyával.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Ja. A hangot a sz*r alaplapi kártyád okozza. Szaggatnia ezen a konfigon nem szabadna...

Blasta
Pontosan. Ahány ház, annyi szopás! 😄

Amiga
Hát végül is különbözõek vagyunk. :-)

Stalker jó lesz, reméljük nem szúrják el a MI-t.

Blasta
Én elhiszem, hoyg jó a vége, meg nagy a csatanó, meg egyebek, de ha egyszer másodszorra kezdtem el újra és másodszor is UNOM.
Túl lassu ez a gém nekem. Nem tetszik a külsõ nézetbõl lövöldözés se, nem tetszik, hogy egyes pályák kibaszottul hosszúak, és ha elbaszok v.mit kezdhetem elölrõl etc.
Sajnálom, én megpróbáltam 2-szer is, de beleuntam. Ez van. Majd a STALKER!!! :-DDDDDD

Amiga
Ott a subtitles a beállításokban, vagy a grafikánál, vagy a "Más" rovatban (ahol a guggolva oldalra vetõdést is ki lehet kapcsolni).

Blasta: hidd el, megéri végigjátszani.

Blasta
Én már régóta csak a Stalker-re várok! HL2 sem izgat túlzottan.

Akkor már inkább a félõs Doom. Abban legalább retteghetek egy kicsit oszt szevasz...:-DDD

Na, csak nem? Viszont akkor a HL2 -t is ki kell hagyjad! Durva...
Szasztok!

I have kleine gondom:

Én úgy emlékszem van subtitles a játékban.
Egy éve játszottam végig. Most úgy gondoltam megnézem a magyarosítással is. Nos, nem találom a subtitlest. Ha van akkor az is lenni magyar?
Blasta
Jelentem, végigjátszás elmarad!
Uninstalláltam a gémet! Rájöttem, hogy marhára nem érdekel már a sztori, hiába jó, untat.
Sajna ez van! Úgyse játszom már túl sokat. Felnõ az ember oszt kész! Na pá! :-D

Blasta
Sims-et is utálom mint a szart. Asszem az az a játék, amitõl a legszinesebbet ásítom... :-DDDD

Randal
Sziasztok!
valaki aki tud légyszi szánjon meg egy ilyen fájlal!

mafia1.ccd

elõre is köszi!

Amiga
Khm, nekem a GTA alatt csuklott le a szemem...

Lemodellezték a fõzõcskét is, Sims a neve.

Nekem is volt olyan verdám, ami nem igazán bírta azt az emelkedõt, erre csak azt tudom mondani, hogy a valóságban sem túl szerencsés dolog lejtõn felfelé elindulni (hogy egy példát említsek, egy régi Wartburg-gal lefulladtunk az Alvinczi u.-ban... Fél óra kínlódás után egy járókelõ segítségével toltuk vízszintesbe a kocsit).

Punker
nekem csak akkor csinált ilyet ha nagyon megzúztam a kocsit

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
Én is a legújabbal mentem, elhiheted, hogy nem kell sok tudomány ahhoz, hogy egy emelkedõn nyomjam a gázt.

Érdekes lehet a játékbeli vezetési stilusod , nekem lazán felmennek a verdák...persze mindig a legujjabbbal megyek a küldetésekre.
Blasta
Persze, hogy nem!
Megtehetném, de real-ben kissé veszélyes. :-) Ezért JÁTSZOM játékokkal, hogy megtehessek olyat, amit az életben nem tehetek meg bûntetlenül. Viszont azt se mondja senki, hogy akkoriban egy 80 lóerõs autóval nem tudtak felmenni egy MAX 10%-os emelkedõn...
Mert ez egy vicc volt. 10 percig kapcsolgattam a sebváltót üresbõl 1-esbe. Motor felpörget--->egyes---->fél méter haladás, majd visszagurulás. Na neeeeeeeeee. Pláne akkor, ha a többi arra járó autónak ez nem okoz különösebb problémát. Ez már nem szimuláció.

Ez számomra nem élmény.

mafiahq
Ez a játék élménye éled egy ember minden napos életét , te se száguldozol a városba 100al! hanem betartod a szabályt nem de?

mafiahq
Mondjuk ha letöltenéd hozzá a patchet!

Vagy mentést és "átugradnád" akkor valamivel több esélyed lenne nem de?

-------------------
http://mafia.try.hu

KG21
Pontosan emiatt nem vittem még végig ezt a játékot, pedig már vagy fél éve szenvedek vele.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Blasta
Köszönöm szépen, de a tiédbõl nem sokat tudok kivenni! :-D
Azt látom, hogy ez egy punci lesz, de hogy konkrétan hogy is néz ki, azt sajnos nem vágom...:-DDDD

zaki
király a logód, de a régi se volt szar

Blasta
Mármint SZÉFTÖRÕ, hogy baszná meg....:-DDDDDDDDDDD

Blasta
séftörõ=széftürõ

Blasta
Na felbaszott a játék idegileg.
Ott tartok, amikor menni kell a séftörö fickóval a vidéki villába a bizonyitékokért.
Bazzeg azzal a 80 lóerõs kocsival alig tudtam felmenni az emelkedõn, ami oda vidékre vezet.

Oké, marhajó, hogy élethûen lemodellezték az autók fizikáját meg egyebeket, de ne mondja már nekem akárki, hogy ezt lehet élvezni, amikor azon szenvedek 10 perce, hogy az autóm egy 10%-os emelkedõn felmenjen...

A másik meg, hogy ugye minden szarért autóba ültetnek, és órákat autókázhatok a városban 60-nal. Persze mehetek gyorsabban is, de a zsaruk úgyis lemeszelnek, hiába az erölködés.
Arra figyeltem fel, hogy le-le csuklik a szemem.
Ebben mi a jó? Miért kell ilyen unalmassá tenni egy jó játékot? Nem azt mondom, hogy legyen olyan arcade mint a GTA, de basszameg, azalatt 100% hogy nem csukódtak le a szemeim az álmosságtól...

Szal értitek. Felõlem lemodellezhetnek szoftveresen egy ebéd elkészítését is, akkor sem fogom élvezni, mert nem azért játszom, hogy órákat várjak valamire, akármilyen élethû is...

mafiahq
Ha valaki bele szokik utána 20bol 20x végigviszi ! Én is kb 2 óra után jöttem bele de akkor nagyon , mert volt türelmem!

HBA Danny-meló
LOL! 😄D Türelem játék az tuti. Én is nekikezdtem vagy 20x. 😊

Amiga
A patch után a verseny elején nehézségi fokozat választható. Legkönyebbre állítva sétakocsikázás lesz.

kisficege
Ezek 130 mbok.Az én netemmel nem, kockáztatom meg😞(

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

WiZZaRD
ej, ej...pedig de szep is meg jo is volt az a verseny😊 tok egyszeru. nezz el a www.dlh.net-re szedj le egy all save es toltsd be az utana levo kuldit, ha annyira nem megy

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

mafiahq
jaja!!

http://mafia.try.hu
Nem kéne sokkal lejebb menni ahozz hogy meglásd!!!!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
nem kell visszaoolvasnod hozzá csak úgy kb. 3 hozzászólást. LOL.

http://goo.gl/gd6Zi5

kisficege
És honnét lehet letölteni õket?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!