7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Johnyy
    Így mindjárt más
  • Ottto
  • Sadun Tryst
    bocsi, a rossz 5let elött, lefelejtettem a nem szót! :D
  • Ottto
    Nem az. Ha megnézed free ride extremeben nincsennek meg mindazok az autók amelyek a játékban megvoltak.
    Meg a játék végén nem kapjuk meg az összes kocsit, és et nagyon sajnálom.
  • Sadun Tryst
    ez rossz 5let. bár az sem lett volna utolsó, hogy mondjuk a szétzúzott autók eltünnek... engem kurvára zavart, hogy csomó autót a tengerbe kellett vetnem valahogy...
  • Ottto
    Megadhatták volna az összes kocsit
  • Johnyy
    Az lett volna még jó hogyha a free ride extrémben megnyitották volna az összes, a pályán belyárt területet(Belső terek) és kisseb történeten kívüli küldiket is lehettett volna nyomni mint a "VC"-n :)
  • Sadun Tryst
    hát ja... :)
  • Ottto
    Küülikben nagyon ott van. Talán túlságosan is
  • Sadun Tryst
    jah, csak hosszdalmas. én jobbszeretem a free ride ex-et! :)
  • Ottto
    Meg kell állni, kifúújni magad, majd újból nekimenni, így egyszerűen összehozol 10K-t is :))
  • Sadun Tryst
    100$ másodpercenként 100km/h felett... dehát az a sok autó meg kanyar... :( így 1 gázzal 2500 vagy 3000-et lehet csak megcsinálni. aztán tuti hogy kaboom lesz belöle... :(
  • Ottto
    Hali
    FUSS! FUSS!!!!
  • Johnyy
    :)))))))
  • Johnyy
    Feltétlenül kipróbálom
  • Johnyy
    Na pá, le kell lépnem mert lokalizálták a hollétemet és most rajtam a maffia,, már az ikonja is megjelent, már azt is kiirta hogy ENDZOJ, ugy hogy Pá
  • Ottto
    Hidd el, igen nagyot. Csak mész, és gyűlik a pénz. Vidéken simán felvisszed 3000re egy gázzal :DDDD
  • Johnyy
    A száguldással mennyit lehet kaszírozni? mát nem nagyon emlékszek
  • Ottto
    Én csak a thompsonjuk miatt gázoltam őket :)
  • Johnyy
    HIHI vagyy kaszinózunk és minusztétet teszünk fel.... blabla,, na jó nem kell meg verni ... oké befogtam!
    Vagy ha a gangsztereket nyírjuk ki mivel a száguldás balesetel is végződhet: Országos redőrfőkapitányság .:)
  • Ottto
    Sztem a free rideban a legegyszerűbb pénzkeresési mód hogy kimegyünk vidékre, döngetünk vagy 100al, és gyűl a pénz :D
  • Gandibá
    Így van.
  • Ottto
    Na vagyok. Bocs hogy eddig tartott, de elfelejtettem átdugni a modemet, szal kellett egy restart :P
  • Johnyy
    Ékak=Ékek
  • Johnyy
    Puszta logika!! El kell vonatkoztatni a játékságról, bele kell magad képzelni a helyzetbe, ez volt a helyzett a dokkban is.. NNa hol van a jr? hát oottahol a kocsija van ,hogy megyülk be? Vonattal! bumm meg minden,, mért nem megy a vonat? az ékak a ludasak....
  • Johnyy
    Ennek örülök!!! Jó részletesen kifelytetted magad, majd mindjárt tüzetesebben végigolvasom!!
  • Gandibá
    "Meglepett mennyien elakadtak a kocsi alá bombát rakni küldetésnél. Elsöre sikerült és az volt a gyanús, hogy ennyire könnyű. Azt alap IQ-ból feltételeztem, hogy nem lenne üdvözítő az őr előtt bombát pakolászni. :-)"

Hát igen, nagyon nehéz várni kb. 2 percet míg bemegy az őr :)
  • Johnyy
    Egyépbként én csakazon lepődtem meg hogy szalierit határozottan vilamosszék pörkölte szét, éppen hogy nem éreztem a szagát, és még mindíg van kedve üdvözleteket kűldeni?? Na jo lehet egy kicsit morbid volt.
  • Akitlosz
    Sziasztok!

Nekem nem rég akadt a kezembe ez a játék. Idén. Korábban nem is tudtam róla. Szenzációsan jónak tartom. Egész átrendeztem a programomat.
    A topicot végigolvastam, mondom végig, úgyhogy nem kérdezek magától értetödő dolgokat, amik már 100-szor le lettek írva.

Meglepett mennyien elakadtak a kocsi alá bombát rakni küldetésnél. Elsöre sikerült és az volt a gyanús, hogy ennyire könnyű. Azt alap IQ-ból feltételeztem, hogy nem lenne üdvözítő az őr előtt bombát pakolászni. :-)

A bizonyíték ellopása a gazdag államügyésztől, mert hogy én úgy vettem ki, hogy ügyész és nem képviselő. Annak a képviselőnek a haverja, akinek megöltük a fiát. Neki köszönheti a pozícióját, ezért aztán összedolgoznak. Na szóval ez a lopakodós küldetés nem az a kimondott elsőre sikerülő, de amikor már tudja az ember, hogy hol vannak az őrök és milyen az épület belül, akkor simán meg lehet csinálni anélkül, hogy akár egyetlen lövés is dördülne anélkül, hogy bárki észre venne bennünket Salvatoréval, akár befelé, akár kifelé. Nekem így sikerült. Se az őrök, se a szobalány, se a tulaj mikor megjött nem vett észre semmit. Egy őrt csaptam le hátulról baseball ütővel, kifelé menet, amelyik közel volt az Ezüstkocsihoz. De őt sem lett volna muszáj. Szóval ez nem egy nehéz küldetés pár próbálkozás után. Szépen nyugisan, lopakodva megcsinálható.

Nekem is az autóverseny volt a legnehezebb. Nincs nehézségi fokozat választási lehetöség, tehát gondolom peccsmentes verzió. És billentyűzettel vezettem, automata váltással. Egy jó rajt után az első éles kanyarnál már rögtön az élre vághatunk és utána már "csak" tartani kell a pozíciót és levezetni öt kört. Aki Nedd for Speedezett, neki nem lehet kivitelezhetetlen. Tök hasonlóan kell vezetni és a gép kocsik is hasonlóan mennek. Persze akinek gyengébb gépe van és szaggat a kép lehet nem tudja megcsinálni. Amúgy meglepett ez a verseny küldetés, nem gondoltam volna, hogy ilyen is van a játékban. Tényleg nem passzol bele, de utólag azt mondom, hogy egy pénzért több játék. Elég nagy plusz az az autóversenyes küldetés és pálya, noha tényleg idegesítő kezdetben, míg nem jön bele az ember.

Volt itt pár észrevétel az idők folyamán mire nem érkezett szerintem pontos válasz, úgyhogy leírom amiket gondolok.

"Lehet-e munkát vállalni free rideban?"
    Azt a választ kapta, hogy nem.
    Hát nekem a taxizás eléggé munkának tűnik és azt lehet. Teljesen tisztességesen a törvénnyel össze nem ütközve lehet pénzt keresni. Igaz nem túl izgalmas, ezért azt szoktam csinálni, hogy ha meglátok egy gyalogos maffiózót a járdán és nincs a közelben rendőr, akkor megállok a taxival, kiszállok, hátba lövöm, aztán vissza és spuri tovább az utassal. Eddig még egy utas se panaszkodott, hogy zavarná a fegyverropogás, vagy a fél perc késés.

Aztán kérdezte valaki, hogy hogyan lehet kirakni az utast a kocsiból, ha nem akarja elvinni. Nem kapott rá semmilyen választ. Én egy módszert tudok. Ha kimegyünk vidékre, akkor eltünik az utas.
    Bár nem tudom minek vesz utast, ha nem akarja elvinni.
    - Hova mész?
    - Oda!
    - Akkor gyere szállj be, épp útba esik!
    jellegű fuvarozást nem taxizásnak hívják.

Valaki kritikus jól leszólta a játékot itt, hogy unalmas, lassúak a kocsik, nem lehet döngetni. Hiába menne egy kocsi, mivel a rendőrök úgyis lekapcsolják 60 felett.
    Na szóval akad pár gyors kocsi szerintem a versenyautón kívül is. Például az az Ezüstös, amit az ügyésztöl loptunk, nekem elég jónak tünik már. Száguldozni is lehet nyugodtan. A városon kívül. Ott nicsenek rendőrök és még pénzt is kapunk érte. Van egy négysávos út, eléggé adja magát a száguldozásra. A repülőtér felé menjünk ki a városból. Na itt aztán lehet "döngetni".

Azt hiszem el leszek még egy darabig ezzel a rendkívül jó játékkal. Hibák eprsze akadnak benne, de az összképre nincs panasz.
    Kérdésem nincs, mert amik lettek volna már mind megválaszolódtak ebben a topicban.

• rezsofiz
    :)
  • Johnyy
    Ahh , szoval ott így megy :))))
  • Ottto
    Várjatok. átstartolok a gyorsabb géphez. pill.
  • Johnyy
    :DDDDD
  • rezsofiz
    :DDDDDDD
  • Gandibá
    Skulókkal a testedben elég nehéz valamit is csinálni :))
  • Ottto
    Ezeknek mondják azt hogy túúúl komolyan veszik a mukájukat ;)
  • Johnyy
    Mi eből a tanulság? A locsolás káros az egészségre!!
    :D
  • Johnyy
    Bár elég jó kocsiban jöttek, tetszett! Kár hogy már nem lophattam el
  • rezsofiz
    szerintem nem csináltál semmi rosszat.én jot rohogtem rajta:D
  • rezsofiz
    :DDDDDDDDDDDDDDDD