Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Pár dögös kocsi...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De lécci segíccs crack ügyileg, mert már tûkön ülök. 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Amugy mondom, hogy megy maxon akadás nélkül, csak éjjel akad iszonyatosan"
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Amugy mondom, hogy megy maxon akadás nélkül, csak éjjel akad iszonyatosan.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
patchelt crack kell
392 MB RAM
Gf4 Ti 4200 64MB
Itt a három legfontosabb. 😄
De most már a crack fontosabb, mert felraktam az 1.1-es patcht, és nem akar elindulni, mert az alap crack nem jó neki.
Kilép betöltés közben.
Akkor mégis csak kéne egy crack a patchelt verzióhoz. 😄
Most lécci had ne írjam le. Jól megy max gráfón is, csak éjjel akad minimumon is. 😄
Most letöltöttem a patcht, és kéne hozzá crack. Tud valaki adni? Fontos lenne. Köszi.
Nincs valami megoldás arra, hogy éjjeli küldetéseknél ne akadjon annyira a játék?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"