Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe

zaki
ja, de azt nem mondták, hogy melyik év 😛

hykao
Há ja, de mikó lesz mán szinkronyos magyarítás?

November elejére ígérték!
a Hunnenkoenig féle fordítás szerintem is kiváló

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

hykao
Tud valaki valamit a szinkronos magyarításról, hogy hogy áll?
hen-tes
s az hol található ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

M@TriX
Véletlenül a másik fórumba szúrtam. Azért nem semmi mi?
Pár dögös kocsi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos
Ehhh...vikingek... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jó a szó Tesó... 😊)

Þór vígi þessi rúnar

zaki
nem tudom, én a HunnenKoenig fordításával nyomtam végig a játékot, az meg kíváló munka volt. legalábbis az én véleményem szerint

Amse
Plaease küldjön nekem valaki mailba egy mafia betûtípust!Kössz!
amse

Carlos
Melyik magyarosítás a jobb, a HunnenKoenig vagy a Stafler féle???

Þór vígi þessi rúnar

Bandew
Mé? Jó ez! 😄DD

De lécci segíccs crack ügyileg, mert már tûkön ülök. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ruffi
ez aztán a fogalmazás
"Amugy mondom, hogy megy maxon akadás nélkül, csak éjjel akad iszonyatosan"

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Bandew
Honnan?

Amugy mondom, hogy megy maxon akadás nélkül, csak éjjel akad iszonyatosan.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ruffi
még jo hogy nem jo neki 😄
patchelt crack kell

Bandew
PIV 1.7 GHz
392 MB RAM
Gf4 Ti 4200 64MB

Itt a három legfontosabb. 😄

De most már a crack fontosabb, mert felraktam az 1.1-es patcht, és nem akar elindulni, mert az alap crack nem jó neki.

Ruffi
mégis milyen géped van fél perc mig leirod

Bandew
A PICS@BA!!!!!
Kilép betöltés közben.
Akkor mégis csak kéne egy crack a patchelt verzióhoz. 😄

Bandew
Mindegy már megvan.

Bandew
Hahó, plííííííz!

Bandew
Uhh...
Most lécci had ne írjam le. Jól megy max gráfón is, csak éjjel akad minimumon is. 😄

Most letöltöttem a patcht, és kéne hozzá crack. Tud valaki adni? Fontos lenne. Köszi.

Ruffi
milyen géped van milyen felbontás detail mellett játszol?

Bandew
Képzeld, ez nekem is eszembe jutott, de inkább szoftveres megoldást vártam. 😄

zaki
vegyél vissza a grafikából...

Bandew
Hali!
Nincs valami megoldás arra, hogy éjjeli küldetéseknél ne akadjon annyira a játék?

ÉN küldetéslemezrõl olvastam több helyen, ahol derék nyomozóbarátunkkal kell majd nyomulni.

zaki
minden idõk 1ik legjobb játéka, 1értelmû, hogy lesz folytatása

na, az jó lesz ha lesz folytatása. az elsõ rész állati volt!alig bírtam aludni míg be nem fejeztem

HuAn82
Én sem. Szerintem meg kell várni a hivatalos bejelentést.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Davidka
errõl még nem hallottam

mafiahq
np

Köszi szépen mindenkinek!

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

mafiahq
http://mafia.try.hu címen is letölthetitek😊! itt van egy másik ami minimum olyan színvonalú mind Hunnenkoenigé, ezt Stafler készítette!

Nemcso
tessék ...
http://members.chello.at/dungeonsiege/mafia.htm

Amiga
Kb. 100 k a Hunnenkoenig fordítása, talán a gamestar/gmikin is rajta van.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

zaki
jaja, van

Ugy látom volt róla szó. Ha valaki elküldené nekem megköszönném(feltéve ha nem tul nagy akkor cimet plz).Köszönöm

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Van a játékhoz magyarítás?

ollie
nincs is tervbe véve 2. rész (egyenlõre)

Ja... Köszi...

zaki
bár így lenne...

Punker
Dc-n...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
ezt + hol hallottad?!

Punker
tényleg jön februárban a 2. rész?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ollie
ezzel mûködik?

Áhhh!!! Köszi!!! : - )

mafiahq

Letölthetõ a MAFIA Racer MOD TELEPÍTÕS változata!

Mafia Hungary Hq

Indeo koek suxx!!! Nem találom... : - (