Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wanted
Up!

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Sziasztok!
Újra feltettem a Mafiát a gépemre. Emlékeim szerint az elején volt egy intro, amiben végigmutatta a várost.
Nnna, ezt most sehogyan sem sikerült elõhozni. Mindíg a kávéházas jelenettel kezd. Én csinálok valamit rosszul, vagy az Ace mega codecs pack kavar be?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

mafiahq
Jaja😊

Punker
3441-es hozzászólás

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kösz!

Punker
igen létezik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Soory, de 3478 hozzászólás "kicsit" sok.
Az érdekelne, hogy létezik-e a gámához magyarítás???
Köszönöm!

ollie
mondjuk a te szobád meg lehet átkozva, mert nálam meg azzal a gf4-el nem volt semmi baj ;D

Amiga
Ha nem lenne off, akkor a nvidiapártiaknak elmesélhetném, mit mûvelt a GF4-em az izometrikus 3d-s játékokkal...

Amúgy való igaz, nálam a Radeon 7000 és a 9100 is hibamentes a Mafiával.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
na azért a Radeon 9100 alatt nem volt ilyen bug

AirborneRanger
Jah NVIDIA RULLZ!!!!!!!!
Chaintech GeF4 Ti4200 128MB
VALAKI LÁTOTT MÁR ILYET??(nekem ez van bibíííííí)

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

ollie
nem és elég furcsa. más játékokkal is elõfordulnak ilyen gondjaim, mióta radeonom van. pl gta3, iszonyú ocsmányul néz ki!

Amiga
Ez megoldódott?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Probléma, hogy akárhova állítom a "detail" kapcsolót a video options-ben, mindig a legalacsonyabb szinten van a részletesség. Találkozott már valaki ilyennel? Van rá megoldás? Onnan tudom, hogy ez van, mert régebben jó volt a gáma, sokkal részletesebb/szebb volt, de most úgy néz ki, hogy hiába állítom, mindig trén nézz ki.

leone
A mafiához kiprobáltam a szinkront.

I the best 4ever!!!

mafiahq
így a legegyszerübb

mafiahq
wazz a régi winyom 10gb volt közel felét elfoglalta volna😊 az új 80GB 😊

hogy máshogy? nekem sem kevés a 4,5 gb 😊

mafiahq
nem csak így lehet! mi nem így szoktuk😊) 4,gb picit sok lenne egyeseknek😛

dataXtracktorral ki kell csomagolni a mafiát (asszem így 4,5 GB-t foglal) ezután felül kell írni az egyes fájlokat és késsz

mafiahq
Nézz be a forumunkba a modok-skinek részhez asszem pont most írta le a szerkesztõ társam!😛

AirborneRanger
Melyik részét a versenyt? Ügyesen. Komolyra fordítva a szót olvass vissza. A 3321. közbeszólás környékén levan írva!

mafiahq
nekem nem akar jönni

AirborneRanger
Nekem 5 nap múlva jött a faszi, bekötötte bemérte aztén már süvített is😊Axelero

mafiahq
?? nem értelek😛 mire célzol? a modern modhoz nem kell magyarosítás ahoz hogy menjen.

mafiahq
nincsmit

mafiahq
Mondjuk ha innét se akkor már nem tudok segíteni;|

mafiahq
Na szóval áttettem a linket a hivatalos oldalhoz itt letudjátok szedni

http://mafia.bonusweb.cz/download/modifikace/bluedream.htm

mafiahq
khm ha pedig nem indul el az meg már a külföldi server hibája, nem a miénk nem nálunk van fenn, amúgy is 200MB!

mafiahq
Hihetetlen pedig oda van írva😛

mafiahq
FIGYELJ picit olvassál oda van írva bazi nagy betükkel hogy letöltéshez muszály letöltés manager, oda van írva!

mert a külföldi szerver sokszor szakad, a letöltés manager pedig folytatja!

mafiahq
remek, remélem hozzám is gyorsan jönnek😊

mafiahq
Punker
nekem 1 hét múlva jött ki a matáv bemérni a vonalat, 1 hét múlva bekötötték és 1 óra múlva ment a net (Enternet)

mafiahq
axelero

Punker
hol rendelted?

mafiahq
remek én is most rendeltem adsl kb 1hete de még nem kötik😊

mennyi idõn belül szokták kötni?

http://mafia.try.hu

mafiahq
😊 majd még finomítanak rajta😊)

HuAn82
"(Gamestar.de) "Mint minden sikerjátéknál, úgy a Mafia-nál sem zárhatjuk ki egy esetleges folytatás eshetõségét" - nyilatkozta a holnaptól kapható német GameStar-nak Petr Vochozka, az Illusions Softworks fejese. Ennél többet nem árult el sejtelmesen pederített bajusza alól, csupán azt: hogy nem lesz se hagyományos, se multiplayer kiegészítõje a játéknak."

hardwired.hu

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zaki
😄DD

hiba
ez a Tomb Raider 😊

zaki
aha, és ezt melyik mesekönyvben olvastad jóember? 😊

AirborneRanger
Ha mégis lenne aakkor legyen a 60-as 70-es években.

AirborneRanger
Lessz! A kislányával kell végigalázni amerikát!

HBA Danny-meló
Jó lenne már egy második rész nem? Már vagy fél éve befejeztem a Mafia-t és azóta semmi normális ilyen jellegû játék nem jött ki. A Vice City nem volt pálya a Mafia után...

Bár ahogy a Mafia-nak vége lett, nem tudom lesz e folytatás.

m1ek énis... jóéjt

AirborneRanger
Na asszem takarodó van jóeccakát!]

nemsûrûn, mert még csak isdn-em van
de 1 hónapon belül ki lesz építve az adsl

AirborneRanger
Szoktál neten jáccani?

AirborneRanger
Ne vedd sértésnek.