Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Újra feltettem a Mafiát a gépemre. Emlékeim szerint az elején volt egy intro, amiben végigmutatta a várost.
Nnna, ezt most sehogyan sem sikerült elõhozni. Mindíg a kávéházas jelenettel kezd. Én csinálok valamit rosszul, vagy az Ace mega codecs pack kavar be?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az érdekelne, hogy létezik-e a gámához magyarítás???
Köszönöm!
Amúgy való igaz, nálam a Radeon 7000 és a 9100 is hibamentes a Mafiával.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Chaintech GeF4 Ti4200 128MB
VALAKI LÁTOTT MÁR ILYET??(nekem ez van bibíííííí)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

http://mafia.bonusweb.cz/download/modifikace/bluedream.htm
mert a külföldi szerver sokszor szakad, a letöltés manager pedig folytatja!
mennyi idõn belül szokták kötni?
http://mafia.try.hu
hardwired.hu
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bár ahogy a Mafia-nak vége lett, nem tudom lesz e folytatás.

de 1 hónapon belül ki lesz építve az adsl