7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • CamelX
    Nézi még valaki ezt a topicot? Win7en mennie kéne? Nekem nem működik a ForceFeedback, pedig 1 éve XP-n ment, és 1 perc után kidob a játék asztalra hibaüzenettel. Modok közül felraktam a grafikát javító modokat és a fegyver sebzés növelőt. Ezek közül van olyan ami általában hibát okoz?
  • Marcus Brutus
    voltam.
    és többször nem kopogott, hiába próbáltam.

még azt is kipróbáltam, h a résen át pofán lövöm a csávót, de semmi.
  • spy803
    Amikor a bankos meló volt akkor voltál Sárga Petenél?
    Illetve, nem próbálkoztál többször bemenni?
  • Marcus Brutus
    az uccsó pályán, amikor a képtárba kell menni, írja a játék (és értelemszerűen szükséges is), h ugorjak be sárgás petehez.

nálam azonban, amikor odamegyek, a köcsög portás valami olyat mond, h tűnjek, vagy h jöjjek vissza később.
    miért nem enged be?
  • medvezoltan
    Hello!Nekem az a problémám lenne,h mikor az első küldetést elkezdeném folyamatosan kilép a game.exe hibát észlel,ezért leállt hibaüzenetre hivatkozva.
    Tudnátok segíteni??Előre is köszi!!
  • Vlala #7004
    Ne ijedj meg, nagy kárt nem okoztál.

A Mafia rendszere olyan, hogy a .dta fájlokban (párszáz megás gyűjtőfájlok) alapból tárolja a játék teljes modellállományát, a játék indításakot innen szedi elő az autók, fegyverek, épületek formáját, textúráit.
    Ehhez csak hozzátenni tudsz, módosítani nem.

A moddolás úgy történik, hogy a DataXtractor által létrehozott rwdata.dll megmondja a játéknak, hogy először ne a .dta-kban, hanem a Mafia főkönyvtár Maps, Models alkönyvtárban keresse az adatokat. Ha itt nem találja meg pl. a Taxi modelljét, akkor kiolvassa a .dta-kból, és betölti azt.
    Tehát ha betettél valamit, és elrontotta a játékot, egyszerűen töröld ki, és visszakapod az eredetit.

A Maps, Models könyvtárakat nem kell teljesen kicsomagolni, mert eléggé lassítja a játékot, ha miondent külön fájlból olvas be.
    Csak azokat a módosított fájlokat másold beléjük, amik a letöltött autóhoz tartoztak.

Az rwdata.bak (BAcKup) az eredeti fájlod biztonsági mentése.
  • Davidson231
    És valami rw data.bak file-t is létrehozott ez jó?
  • Davidson231
    Nagyon jó mert Vlala amit mondtál hogy megcsinálja az újat a mafia dataextracker meghcsinálta mappákat benne a kocsik fájlaival de a carcokpediában nem látszanak a kocsik és amely kocsikat eddig meg tudtam szerezni magamnak vagyis lopni azokat már nem tudom ellopni még a nyitottakat se csak a saját kocsit tudom na és azok a kocsik se látszanak amiket beraktam a játékba!
  • Vlala #7001
    Models, Maps mappákat hozz létre. Szükséged van még egy rwdata.dll fájlra az eredeti helyett, amely először a mappában, aztán a .dta fájlokban keresi a modelleket. Ezt a Mafia DataXtractor magától létrehozza, de ha rákeresel ott, ahol a modot letöültötted, biztosan találsz egyet.
    Ha nem, akkor átlövöm. :)
  • Davidson231
    Ha be akarok rakni kocsikat és buszokat akkor milyen mappákat kell létrehozni hozzá?????
  • Davidson231
    Ha nincs a főmappában models mappa csináljak neki egyet és hogy kell elnevezni?
  • Vlala #6998
    Kösz az infót, megy a bannerbe.
  • spy803
    Újra kapható a Mafia!
  • Dzsur82
    Hali!Van egy olyan gondom hogy a beszédhangokat nem lehet hallani a játékban minden mást igen viszont ha a setupba átállítok valamit akkor beszédhangok is vannak viszont nagyon szaggat a játék!!Van valami megoldás rá hogy legyen hang is meg normálisan is menjen a játék????
  • longhaul
    Ha jól tudom ez a mód lengyelre lett fordítva.
  • Vlala #6994
    Ez tetszik.
  • 12346
    no, akit még érdekelhet, a mafiaguru.com átköltözött ide ki tudja mikor:)
  • Leky
    Megoldódott! Akinek ilyen hibája van az indítsa el a setup.exe-t és állítsa be a felbontást.
  • Leky
    Van egy kis gondja a haveromnak a Mafia indításánál "error #4205 Generic..." hibaüzenetet ír ki. Ez mit takar? Legújabb driver van fent.
  • jocking
    Hali!
    Van egy kis gondom a játékkal, bővebben az, hogy nem hajlandó elindulni, hanem valami "Visual C++ runtime error"-t ír ki. Mitől van ez? Elvileg a legújabb verziójú Visual C++ van fent a gépen.
  • Plata
    Tudja valaki hogy lehet előcsalni a konzolt?Vagy tud valaki működő trainert?
  • roland987654321
    Van már maffia teljes szinkron?Ha van akkor honnan tudom letölteni?
  • nearo
    Kezdd el előröl az extrémet, és ezt a küldit csináld elsőnek. A többi küldetés amit már megcsináltál így elveszik, de legalább ezzel nem kell többet foglalkoznod.
    Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor meg úgyis mindegy.
  • Takanohana
    Nem, semmilyen mod nincs fenn. Minden rendben megy, csak a vasútról nem száll le az istennek sem.
  • Vlala #6985
    Nem tettél fel valami modot? Ha kicseréled a vasutat, akkor szokott előjönni ez a probléma - nekem a bankrablásnál Paulie nem akart róla leszállni.
    A láthatatlan ember a hulláktól szokott megijedni, van úgy, hogy ha hullát lát az úton, bepánikol, leguggol, és nem hajlandó tovább menni - vasúton ilyet még nem láttam, csak az utcán.
  • Takanohana
    Sziasztok!

Újra elővettem a játékot, (ki tudja hányadszor) és az extra szabad pályán nem tudom megcsinálni a láthatatlan emberes küldit. Eddig csak a csomagtartóból potyogó gránátos kocsi nem ment soha, a többit mindig meg tudtam oldani, nem értem, mi a baj.

Követem a láthatatlan embert, felszáll a magasvasútra, de többé nem száll le. Minden megállónál próbáltam már, hogy leszállok előre, hátha jön ő is, de nem. Ötlet?
  • fery02
    Amúgy létezik valami grafikai tuning ehhez? Nem kifejezetten textúra pakkokra gonodlok, hanem pl, mint előbb írtam, nagyobb látótávolság, jobb textúraszűrés meg ilyesmi.
    Meg nálam pl néha árnyék bug is van, néha a járművem árnyéka (csak az enyém) villog.
  • ZTM
    Úgy látom gondok vannak bőven:)Nekem pl nem ismeri fel telepítésnél a 2. cd-t há basszák meg már bocsánat megveszem pénzé azt 1 évig jó utánna meg fel se lehet telepíteni:/De sikerült kijátszanom, az külön érdem hogy még patchelni is tudtam:)
  • fery02
    Sziasztok. Nem tudjátok hogyan lehetne mégnagyobbra venni a látótávolságot, mint amennyit a játék enged?

Továbbá nektek sem játsza le a videókat a játék?
  • Tes Parker
    Cső Srácok! Most újra feltettem az új "1 éves" gépemre a game-t,de észre vettem,hogy nem működik az egér vagy is működik,de csak felfelé és lefelé lehet nézni,nem lehet fordulni,már kihúztam a kormányt is hát,ha az kavar be "Logitech DFP" de úgy sem. Mi lehet a gond? Előre is köszi a választ. Ja az egér egy sima optikai usb-s logitech egér.
  • Krapo
    Okés okés ! hát akkor kezdeném az elején van egy alap mafia feltelepítve 1.2 es patch -el .. hogyan tovább ?
  • Vlala #6978
    Le vannak takarva, vagy nem jelennek meg?
  • biliard10
    vagyis majdnem megy mert sok kocsi nem müködik
  • biliard10
    na most már rendbe minden megy a mod is
  • biliard10
    amugy meg van de nem tudom elinditani az a s... mafia mod starterel van a gond ha tudna vki segiteni irjon
  • biliard10
    köszi
  • Vlala #6973
    Nem használok MSN-t, de ez a topic épp a játékkal kapcsolatos problémák megbeszélésére való.
  • Vlala #6972
    Én is onnan töltöttem, a hétvégén lesz egy kis időm, megkeresem, azt hiszem, kiírtam valahová. A Mafiascene most sajnos offline...
  • biliard10
    amugy a mafiascenen rajta van de nem tok felmenni már irtam üzit az adminak és ha megoldja letöltöm én de még se hang se kép azé kérem azt aki tudja a linket irja meg bocs a 3 hsz ért
  • biliard10
    sürgösen kéne irjatok privit a linkjével egyut