Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hy, feltettem a Schnee Modot, (angolul Snow Mod vagy Winter Edition) és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet megváltoztatni a téli környezetet az eredetire? Még csak nem rég tettem fel, nagyon tetszik is, de nem biztos hogy mindig ezzel szeretnék menni. 😊
Elvileg a Start menüben be lehet állítani a kívánt évszakot, de én nem találom.. "Allows you to switch between Winter/Autumn mode any time (from Start menu) "
Vki ötlet? Ismeritek ezt a modot?
Elvileg a Start menüben be lehet állítani a kívánt évszakot, de én nem találom.. "Allows you to switch between Winter/Autumn mode any time (from Start menu) "
Vki ötlet? Ismeritek ezt a modot?
Sergio bemenekül az egyik raktárba, kicsit vicces dolog oda bejutni. (egyelõre nem árulom el, szerintem rá fogsz jönni).
A toronyban lévõkhöz ajánlanám a puskát, mert a Tommy és a shotgun szórása túl nagy ahhoz, hogy olyan távolságból pontosan lehessen velük lõni. Ez még a 30-as évek technikája, ne feledd. 😊
A toronyban lévõkhöz ajánlanám a puskát, mert a Tommy és a shotgun szórása túl nagy ahhoz, hogy olyan távolságból pontosan lehessen velük lõni. Ez még a 30-as évek technikája, ne feledd. 😊
Ismét tanácsot kérnék. A "Te szerencsés barom" akció kikötös pályáján vagyok. Kérdésem, hol keressem Sergio Morello-t? És hogy lehet lelöni a toronyban álló öröket?
Bizony, tovább kell menni, és egyszer csak találsz egy elfektetett létrát. Odamész, aztán jön majd az átvezetõ videó... 😊
Btw, jó látni, hogy van, akinek még új a játék 😊
Btw, jó látni, hogy van, akinek még új a játék 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Tovább kell menni, tetõrõl tetõre.
Oké, megvolt, kösz. Még egy kérdés, aztán ígérem, a saját agyamat használom. A következö, tetöre menekülös, rendör lövös szakaszon vagyok. Azt hiszem, minden rendört lelöttem. De hogy kell lemászni az utcára? Hiába megyek le a lépcsö aljára, ha ugrok, meghalok. Vagy van valami gombnyomáskombináció, amit nem ismerek?
Kulcs a portán, mint minden rendes szállodában. 😊 Bár nekem nem kellett, felmentem a legfelsõ emeletre, mindenkit megvártam és lepuffantottam. A célpont nyitotta az ajtót, és lábtörlõ lett belõle.
A robbanóanyag nálad van, Frank mondta is az elején, hogy a kocsiban vannak a szükséges cuccok.
A robbanóanyag nálad van, Frank mondta is az elején, hogy a kocsiban vannak a szükséges cuccok.
Oké. Már azon a pályán vagyok, amikor a bordélyban meg kell fenyegetni a kurvát, meg kell ölni az igazgatót, iratokat lenyúlni meg bombát elhelyezni. A legelsö kettö oké, de hogy jutok be az irodába? Hol találom a kulcsot? És lesz majd valahol robbanóanyag is?
Hordók, tereptárgyak mögé guggolj be, és osztogasd a fejeseket. Sajna a pisztolyok elég pontatlanok, ez még a 30-as évek technológiája. A Colt 1911-essel lehet a legpontosabban lõni.
Nekem igazából a lövöldözös résznél vannak gondjaim. Van két faszinger, aki alig akar meghalni.
Sziasztok!
Bocsi,hogy zavarok.Tegnap uninstalláltam majd felraktam,most minden jó mûködik,de ha kiszállok a kocsiból és vissza szállok akkor nem indul be,sõt valamikor menetközbe leáll <#szomoru1>#szomoru1>
Valami ötlet a hiba kijavítására?
Bocsi,hogy zavarok.Tegnap uninstalláltam majd felraktam,most minden jó mûködik,de ha kiszállok a kocsiból és vissza szállok akkor nem indul be,sõt valamikor menetközbe leáll <#szomoru1>#szomoru1>
Valami ötlet a hiba kijavítására?
Valaki használja a játékot Logitech G25-tel, mûködik a H váltó, vagy egyáltalán használja így valaki?
Na feltettem mûködött meg minden,de amikor kiszálltam az autóból utána beszálltam nem indult....utána pedig loptam 1 Trabit és megyek vele aztán meg kilépett Game.exe hibával<#szomoru1>#szomoru1>
Ötletek?
Ötletek?
Szia!
Utána tettem fel,de most már találtam hozzá mûködõ cracket,csak én hülye nem töltöttem le azt a generáló progit és így ne mmûködik most a ikarus mód<#vigyor3>#vigyor3>
Majd megírom,hogy mûködik-e
Utána tettem fel,de most már találtam hozzá mûködõ cracket,csak én hülye nem töltöttem le azt a generáló progit és így ne mmûködik most a ikarus mód<#vigyor3>#vigyor3>
Majd megírom,hogy mûködik-e
Hogy patchelted? A patch után tetted fel az Ikarust?
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne,hogy az Ikarus móddal ha kiszálltam az autóból akkor nem tudtam beszállni,na ezzel megkerestem annó a fejlesztõket õk mondták,hogy patchelni kell,mégpedig az 1.2-essel.És a problémám az,hogy ha felpatcheltem akkor nem jött be...error-t írt ki.Esetleg crack kell hozzá?Ha igen valaki tudna linkelni 1et?
Köszi
Kristóf
Nekem olyan problémám lenne,hogy az Ikarus móddal ha kiszálltam az autóból akkor nem tudtam beszállni,na ezzel megkerestem annó a fejlesztõket õk mondták,hogy patchelni kell,mégpedig az 1.2-essel.És a problémám az,hogy ha felpatcheltem akkor nem jött be...error-t írt ki.Esetleg crack kell hozzá?Ha igen valaki tudna linkelni 1et?
Köszi
Kristóf
Csalás semmiképpen ne. Elveszi a játék, és a siker élményét.
Paulie, Sammel együtt elég hülyék, ha lövöldözésre, verekedésre kerül sor.
A késõbbiek folyamán még lesz velük gondod, jobban kell rájuk vigyázni, mint a hathónapos ikrekre...
Ez a két arc azt hiszi, hogy a Skynet küldte vissza õket, magyarán minden lövésbe, ütésbe beleállnak.
Én úgy csináltam, hogy Paulie-t használtam csalinak. Amikor odamegy hozzá a nehézfiú, baseball-ütõvel teljes felhúzás (egér bal gombja nyomva tartva) hátulról elég egyet sózni rá, hogy feküdjön tõle.
Paulie, Sammel együtt elég hülyék, ha lövöldözésre, verekedésre kerül sor.
A késõbbiek folyamán még lesz velük gondod, jobban kell rájuk vigyázni, mint a hathónapos ikrekre...
Ez a két arc azt hiszi, hogy a Skynet küldte vissza õket, magyarán minden lövésbe, ütésbe beleállnak.
Én úgy csináltam, hogy Paulie-t használtam csalinak. Amikor odamegy hozzá a nehézfiú, baseball-ütõvel teljes felhúzás (egér bal gombja nyomva tartva) hátulról elég egyet sózni rá, hogy feküdjön tõle.
Azon a pályán vagyok, amikor baseballütõvel móresre kell tanítani a fattyúkat. Már egy hete szenvedek vele, de nem járok sikerrel, mindig kinyiffanok, vagy én vagy Paulie, vagy mindketten. Valakinek nincs esetleg valami jó stratégiajavaslata, esetleg csaláskódja?
Ha meg felrakom az ikarus modot vagyis bemásolom akkor nincs változás minen ugyanaz... :S Sorry a 2 hsz ért..
Szintetizátorom Yamaha 3000
Ha Vistát/7 et használsz akkor kapcsold ki az árnyékokat!
akár honnan szedtem le mind ugyanaz dehát ha felrakom a gamet és a végén nem crack elek akkor is ha elindul a patch egyböl: tényleg törli a mafiát? meg ha crackelek akkor is... :S
azt a 'valami hibaüzenetet' nem biztos h hátrányos volna beírni <#eplus2>#eplus2><#wave>#wave>
Elsõ körben: hibás a CD, vagy az image.
Valaki tudná orvosolni a problémám?
A gép nem engengedi feltenni a játékot és valami hiba üzenettel kidob.
Nem tudjátok mi lehet a baj?
A gép nem engengedi feltenni a játékot és valami hiba üzenettel kidob.
Nem tudjátok mi lehet a baj?
Telepítésnél azonnal tedd fel a patchet (ez a letörlõs nem tetszik, szerintem tölts le egy másikat), aztán mehet rá az Ikarus.
Egyáltalán nincs változás, vagy valami van, csak nem jó?
Egyáltalán nincs változás, vagy valami van, csak nem jó?
Hali! Valaki tudna segiteni? Most 3madszora végigtoltam a mafiát és ugy ki szeretem volna probálni ezt az ikarus modot. Le is szedtem bemásoltam ahogy van irval de nem jelentek meg az uj jármüvek <#pardon1>#pardon1> aztán ugye le volt irval hogy az 1.2 patch kell hozzá. leszedtem de ha elinditom akkor letörli a mafiát... :S valaki tudna segiteni? Elöre is kösz! <#worship>#worship><#help>#help>
Vagyis nem véletlen... Lényeg, hogy tudok játszani...persze csak két hangfallal.Nem tudjátok véletlen mért szaggat a patch miatt a játék? Laptopon nem szaggatott.
Ha a patch-et felrakom szaggat a játék, nem hiába próbálkozok mással.
#6931: Nekem is tökéletesen futott azon a laptopon csak egy baja volt, kilépett a játék a menübõl amikor másodjára akartam játszani vele.
#6931: Nekem is tökéletesen futott azon a laptopon csak egy baja volt, kilépett a játék a menübõl amikor másodjára akartam játszani vele.
Még az MSI Wind netbook-omon is jól fut (1024x600, Medium beállítások), amiben integrált+butított GMA950 van (mondjuk van néha 1-2 textúra villogás, de nem vészes).
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
megoldották
Igen az gyakori hiba, de a patchel megoldoták ezt is! 😉
lövésem sincs, mert nekem helybõl csak 2.1 van, esetleg nézz körül a nem játékos topic-okban, biztos van olyan ami ezzel foglalkozik
Csak az a baj h így meg nem megy az 5.1 mert visszaállítja amikor belépek a játékba és csak két hangfalat használ.Más megoldás nincs vagy ez ezzel jár?
Ez megoldotta köszi, teljesen visszavettem.Már csak ki kellene kísérletezni, hogy milyen beállítással menne jól a játék mert hála a hibás processzornak nem úgy megy ahogy kellene.Pentium D 3,1GHz , 2GB DDRII , nvidia 9800GT , SP3.
ha arra gondolsz, amire tippelek, akkor dxdiag, és ott a sound (hang magyarul ha minden igaz) fülön a 'hardware sound acceleration level' melletti beállítást próbáld visszavenni, az lehet h segít. Magyarul hardveres gyorsítás, vagy ilyesmi lehet
Hát, attól ne várj sokat...
Feltettem asztalira a játékot azon majdnem jó csak a hanggal van nekem is problémám.Van az úgynevezett hang gyorsaságra valami megoldás?Volt nekem valamim ami a hang problémát megoldotta, de azt már nem találom.
Intel Graphics Media Accelerator x3100
a Toshiba-k nem rosszak, én is azt vennék, ha nem lenne céges 😊
gondolom nem osztott memóriás a videokártya
gondolom nem osztott memóriás a videokártya
meg lehet próbálni
milyen videokártya van benne? amit én láttam leírást, az intel 3100-asról röfögött
milyen videokártya van benne? amit én láttam leírást, az intel 3100-asról röfögött
Dell Inspiron 1525.Gondolod friss driver segítene?
Toshibám van és gond nélkül fut (és nem csak sétál 😊)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Esetleg a driverekkel lehet eljátszani, ha az ok-s, akkor egy 3dmark-ot lenyomni, hátha mondjuk memóriahiba van (márkás gépnél mondjuk ennek kicsit a valószínûsége).
Szerintem ott lehet a probléma, én dell latitude e5500-on próbáltam intel gma 4500-as kártyán csak úgy viccbõl, h mit tud és gond nélkül futott.
Na jó, a futott az kicsit erõs, mindjuk úgy, hogy kényelmesen sétált <#eplus2>#eplus2>
Na jó, a futott az kicsit erõs, mindjuk úgy, hogy kényelmesen sétált <#eplus2>#eplus2>
Feltettem laptopra a játékot, játszottam vele aztán kiléptem.Mikor újra beléptem a menünél megfagyott a játék és kékhalál.Laptopon egyáltalán nem jó a játék vagy itt van valami probléma?
Igen, már kipróbáltam. Sokat játszok az Ikarus Mod-dal.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Eléggé. Mostanbában nem jelennek meg hozzá kiemelkedõ modok, skinek, sokan az Ikaros mod 3-at várjuk, de az a projekt is áll.
A 2.0-shoz a patchet próbáltátok már?
A 2.0-shoz a patchet próbáltátok már?
Látom, eléggé kihalt a fórum.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Sziasztok.
tudnátok segíteni?
amikor feltenném a mafia 2CD-t akkor ezt írja:
Incorrect destination drive choosen. Choose a hard disk driveCan not read file register mafia.url from CD2.
Aki tud segíteni annak megköszönném.
tudnátok segíteni?
amikor feltenném a mafia 2CD-t akkor ezt írja:
Incorrect destination drive choosen. Choose a hard disk driveCan not read file register mafia.url from CD2.
Aki tud segíteni annak megköszönném.
Nálad mi a probléma? Nekem gond nélkül megy, direkt ezért tetem fel.