Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy nem is szökik meg? és meglátogatja valaki (???), elmondja, hogy nyírja ki tommyt, de hát tommyt már nem is úgy hívják, hamnem Angelo, ha jól emlékszem. Add neki fényképet (honnan, rajzol neki?), de tommy már öreg, õsz, bajuszos, ráadásul honnan tudja, hogy él-e még, hol lakik meg minden egyéb??. A második rész szólhatna arról, amikor Salerit börtönbe tették és Tommy vígan éli életét, ...bár semmi Maffia nem lenne benne.
Vagy filmesítcsék meg a MAffiát!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Renault magnum http://kamionszim.hu
aztem, hogy az animációról beszélsz... így már világos minden... 😛
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Renault magnum http://kamionszim.hu
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mondjuk én még nem vettem észre...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nem hallok, nem látok, nem beszélek! csak a monitor, a billentyûzetem és az egerem vagyunk... a külvilág megszûnik, és átlépek az õrületbe, ahol csak 1 dolog a cél, hogy megöljek MINDENKIT aki eddig megpróbált nekem ártani!
NETes gameen, pedig csak annyit, hogy lövöm az ellenséget ész nélkül. ekkor kikapcsol az agyam! nem is gondolok olyan felesleges dolgokra, hogy fedezék! minek! úgyse lõnek le! ha meg igen, akkor meg még idegesebb leszek és ez addig megy, amíg dühömben ki nem lépek a gammából. de hál' isten ez csak 5 perc lefolyású... 😊
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

ezér vagyok RAGe (Rage = Õrjöngés) minden nem fantasy játékban... 😊
de, mint mondtam, ez a könyörtelen verzió! és ez csak ritkán jön rám. ahhoz nagyon idegesnek kell lennem...
egyébként minden játékban én jó vagyok, egyszerûen nem bírok a gonosz oldalon lenni!

én ha könyörtelen lettem volna, akkor odamegyek hozzá, megkérdem, hogy hol van a füzet ami kell, majd miután megmondta, a lányát tarkón lõttem volna Frank láttára, majd a feleségét fejbe odaszorítva a fegyvert a fejéhez. Frank-kel pedig bekapatnám a csövet, majd BOOM! ez a szívtelen és szadista változat...

Én is tudom hogy láttuk a holttestét, de ez nem sokat számít.
Csak 1 pl.:A gothic 1 vége, egy barlangban végzõdik.Az a vége, hogy visszajutunk a felszínre, és kezdetét veszik azigazi kalandok. A 2. rész meg úgy kezdõdik, hogy kimúlunk még a barlangban, oszt újáélesztenek a mágusok.
és mibõl gondolod, hogy PONT jönne 1 ROHAMMENTÕ, ami akkoriban még nem is volt... szal elég furi az elképzelésed. a legtisztább a #3882-es kommentemben megfogalmazottak lennének sztem...
Tommy barátunk alapos munkát végzett mindenhol! 😄
pedig olyan jó lenne ha lenne...
csak hát valjuk be... Tommynak lánya volt, így bosszût nem lehetne csinálni (én legalábbis nem akarok Tom Raider-ezni), így maradt a végsõ megoldás: 1 új szereplõgárda, és új város. mondjuk úgy, hogy az 1ik küldiben átlehet menni Lost Heaven-be 1 küldetés erejéig... nagy show lenne...
a gyémántos balhére pedig igenis be kell rágni, mert majdnem megdöglesz, és még arra se képes a fõnökös, hogy elmondja miért is kockáztatod a nyavajás életed. ha elmondta volna, ok. õ dolga. aztmondta volna, kell a pénz.
ja és én azt is megtettem volna, hogy a Don-t lepuffantom 1 Colt-tal, és mellette Sam-et, Paulie-val pedig oszd meg és uralkodjot játszottam volna! 😊
így én lettem volna az új Don Paulie-val!
Bár életszerû volt.
Ti mit tettetek volna Tommy helyében, kezdve a maffia állásajánlatától a szállodai eseten és Frank futni hagyásán át a bankrablásig?
Bár abban az idõben nem volt könnyû az élet, gondolom Tommy tudta, hova csatlakozik és ezzel együtt vállalta a dolgot.