Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ha megölték a Don haverait bérgyilkosait, akkor hogy tudd megszökni?
vagy nem is szökik meg? és meglátogatja valaki (???), elmondja, hogy nyírja ki tommyt, de hát tommyt már nem is úgy hívják, hamnem Angelo, ha jól emlékszem. Add neki fényképet (honnan, rajzol neki?), de tommy már öreg, õsz, bajuszos, ráadásul honnan tudja, hogy él-e még, hol lakik meg minden egyéb??. A második rész szólhatna arról, amikor Salerit börtönbe tették és Tommy vígan éli életét, ...bár semmi Maffia nem lenne benne.

Vagy filmesítcsék meg a MAffiát!!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gumikacsa
Letöltöttem a modern mod nevezetû cucc mindhárom részét. Feltettem, és nem voltam elragadtatva... Néhány autón kívül semmi mást nem cserélt le. Se a hangokat, se semmit. Én csináltam valamit rosszul, vagy más is ezt tapasztalta?

Renault magnum http://kamionszim.hu

Herold
Ha már le van tiltva a jobb klikk, a képeket külön ablakba kéne megnyitni szerintem.

mafiahq
Illegális dolgokat nem tartunk pl crackeket 😊! csak legális dolgok vannak nálunk!

Sadun Tryst
jaaaa... nálam is ilyen volt... 😊
aztem, hogy az animációról beszélsz... így már világos minden... 😛

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Tikal
feltettem a patch-t, jok lettek a hangok...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gumikacsa
Letöltöttem a modern mod nevezetû cucc mindhárom részét. Feltettem, és nem voltam elragadtatva... Néhány autón kívül semmi mást nem cserélt le. Se a hangokat, se semmit. Én csináltam valamit rosszul, vagy más is ezt tapasztalta?

Renault magnum http://kamionszim.hu

Hacker
Az újságon nem. Ott az van, hogy "electric chair (vagy hasonló) for Salieri's HITMENS". Vagyis csak a bérgyilkosait, nem õ magát. Róla így szólnak a hírek "Salieri put behind bar's" Vagyis az öreg rács mögött.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

zaki
akkor nézd meg itt

találni találok dehogy soha le nem tudom töteni azér kérdeztem meg itt
zaki
gamecopyworld.com-on biztos találsz

van v.kinek no-cd az 1.1-es patchoz?
Tikal
pl mikor verek vkit, az mintha gyorsan tekernék a zsalagot ugy beszél 😊 de leeht csak nálam

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Herold
Salieri villamosszékben végezte.

Sadun Tryst
sztem így lett megcsinálva.
mondjuk én még nem vettem észre...

Punker
nekem nem tünt fel...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal
játék közben mikor beszélnek a karakterek, mintha fel lenne gyorsitva a dumájuk, direkt ilyen?

Sadun Tryst
ja, nálam a bepöccenés valami olyasmi, hogy:

nem hallok, nem látok, nem beszélek! csak a monitor, a billentyûzetem és az egerem vagyunk... a külvilág megszûnik, és átlépek az õrületbe, ahol csak 1 dolog a cél, hogy megöljek MINDENKIT aki eddig megpróbált nekem ártani!
NETes gameen, pedig csak annyit, hogy lövöm az ellenséget ész nélkül. ekkor kikapcsol az agyam! nem is gondolok olyan felesleges dolgokra, hogy fedezék! minek! úgyse lõnek le! ha meg igen, akkor meg még idegesebb leszek és ez addig megy, amíg dühömben ki nem lépek a gammából. de hál' isten ez csak 5 perc lefolyású... 😊

Hacker
De nincs.........sajnos

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Én csípem a gonoszkodást, de nem vagyok az a trancsírozós fajta.....sõt. De sztem mindenkinek kell egy kis EVIL hogy levezesse a stresszt, meg mulasson egy nagyot

Sadun Tryst
csak amikor lila köd van a szemem elõtt...
ezér vagyok RAGe (Rage = Õrjöngés) minden nem fantasy játékban... 😊
de, mint mondtam, ez a könyörtelen verzió! és ez csak ritkán jön rám. ahhoz nagyon idegesnek kell lennem...
egyébként minden játékban én jó vagyok, egyszerûen nem bírok a gonosz oldalon lenni!

zaki
bazz, nekem annyira bejött a vége, hogy vagy 10X megcsináltam az utolsó küldit... a játékot csa 2X toltam végig teljesen, de karácsonyra jön az új vincsi, aztán majd Tommy Angelo újra visszatér

Sadun Tryst
mint a két szmájli távolsága?

én ha könyörtelen lettem volna, akkor odamegyek hozzá, megkérdem, hogy hol van a füzet ami kell, majd miután megmondta, a lányát tarkón lõttem volna Frank láttára, majd a feleségét fejbe odaszorítva a fegyvert a fejéhez. Frank-kel pedig bekapatnám a csövet, majd BOOM! ez a szívtelen és szadista változat...

Hacker
Én csak 1szer, de sztem elég is volt. Egyenlõre

zaki
lol

Hacker

zaki

Hacker
Hát nem. Pl.:Salieri csak börtönbe került. A legtöbb embere úgyszintén, és csak néhányan villamos-székbe. Akiket meg mi kinyírtunk, hát azoknak annyi.

Hacker
Hát nem tom. Sztem Frank jó fej volt. Meg ha láttam volna a családját, én se nyírtam volna ki. Hajh.......belõlem se lenne maffiózó. Félreértéss ne essék kinyírnám, de leetõleg távolról, gyorsan és kíméletesen

Sadun Tryst
ároló is, meg nem is Frank. neki a családja fontosabb volt. igazából Tommy is azér adta fel magát a zsaruknak, mert volt családja. ha minden család nélkül játszódik, akkor sztem Tommy elmenekül a városból rendõri segítség nélkül... én is azt tettem volna. szal a család sokat számít.

zaki
én szemrebbenés nélkül kinyírtam volna a reptéren a mocskos árulót

Hacker
Szemüveges? Frankre gondolsz? Ja. Meghalt. A maffia utólérte.

Hacker
Ugynamár. Átmegyünk mátrixban, Tommy kikerüli a golyókat, és elhúz a francba
Én is tudom hogy láttuk a holttestét, de ez nem sokat számít.
Csak 1 pl.:A gothic 1 vége, egy barlangban végzõdik.Az a vége, hogy visszajutunk a felszínre, és kezdetét veszik azigazi kalandok. A 2. rész meg úgy kezdõdik, hogy kimúlunk még a barlangban, oszt újáélesztenek a mágusok.

zaki

Sadun Tryst
ja

Sadun Tryst
végül is csak 120 sörétgolyót kell kioperálni a dokinak a szivébõl, a tüdejébõl és a gyomrából az orvosnak! 😄
és mibõl gondolod, hogy PONT jönne 1 ROHAMMENTÕ, ami akkoriban még nem is volt... szal elég furi az elképzelésed. a legtisztább a #3882-es kommentemben megfogalmazottak lennének sztem...

zaki
hát csodaorvosnak kellene lenniük, hogy a halálból visszahozzák csóró Tommy-t... 😊 mondjuk elég 1értelmû volt, hogy meghalt

Sadun Tryst
ááá, Morello oldalról nem lenne jó sztem, mivel akkor minden küldetésünk Game Over lenne? akkor minden küldetésünk arról szólna, hogy menekülünk, vagy meghalunk! 😄
Tommy barátunk alapos munkát végzett mindenhol! 😄

Herold
Én arra gondoltam, hogy a rivális banda (a Morello család)egyik tagja lenne a fõhõs a Mafia 2-ben, és a Mafia 1 eseményeit az õ szemszögébõl látnánk. Persze nem ártana egy új város sem, új küldetésekkel.

Sadun Tryst
ha 1általán lesz... 😞
pedig olyan jó lenne ha lenne...
csak hát valjuk be... Tommynak lánya volt, így bosszût nem lehetne csinálni (én legalábbis nem akarok Tom Raider-ezni), így maradt a végsõ megoldás: 1 új szereplõgárda, és új város. mondjuk úgy, hogy az 1ik küldiben átlehet menni Lost Heaven-be 1 küldetés erejéig... nagy show lenne...

Sadun Tryst
akkora eleve rossz bandája van, ha én valakinek hûséget esküszök, akkor mellette is vagyok, és ha azt mondja, hogy gyémántot lopnuk, de ez kell az üzlethez, akkor ok, kussban maradok! de ha én elmondok neki mindent, akkor Õ is mondjon el mindent! az nem számít, hogy Õ a fõnökön, attól még legyen õszinte!

Hacker
Jaja. Pauliis már csórt volna 😊

Herold
Azért nem avatta be az embereket, mert túl nagy kísértés lett volna, ha tudják, mi a rakomány.

Sadun Tryst
a gyémántos balhé után a saját bárjában, mikor a köv. küldetést magyarázta nekünk. mikor a többi meber meg befut, hogy mivan: "Mostantól mi vagyunk a fõnökök. A családot ezennel mi irányítjuk." s ezzel minden jó, amíg le nem lõnek.

a gyémántos balhére pedig igenis be kell rágni, mert majdnem megdöglesz, és még arra se képes a fõnökös, hogy elmondja miért is kockáztatod a nyavajás életed. ha elmondta volna, ok. õ dolga. aztmondta volna, kell a pénz.

Hacker
Sztem a Don jófej volt. Mindaddig amíg ki nem akart nyírni minket. Akkor természetesen,én is a pokolra kívántam, de én nem csíptem volna be annyira a gyémántos balé miatt. Jól fizet, oszt meg lettem volna.

Herold
Mikor lõtted volna le a Dont? Már az elején?

Sadun Tryst
ha igazi maffiozó lettem volna, akkor a nõt lepuffantom szó nélkül a kádban, Fraknet viszont én is futni hagyom, mert lett volna az egyik legjobb bartátom, mint a Tommynak. ott meglehetett érteni a reakciót.
ja és én azt is megtettem volna, hogy a Don-t lepuffantom 1 Colt-tal, és mellette Sam-et, Paulie-val pedig oszd meg és uralkodjot játszottam volna! 😊
így én lettem volna az új Don Paulie-val!

Herold
Hát nem volt happy end... Bár életszerû volt.

Ti mit tettetek volna Tommy helyében, kezdve a maffia állásajánlatától a szállodai eseten és Frank futni hagyásán át a bankrablásig?
Bár abban az idõben nem volt könnyû az élet, gondolom Tommy tudta, hova csatlakozik és ezzel együtt vállalta a dolgot.

12346
höhö

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17