7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Azért még szerencsére jönnek a honlapunkra.. de néha elég kevesen
- pedig jó kiegészítők vannak!
-
ha már felhozod, lökj vmi új letölthető autót, modról info-t vagy vmit... -
Csaba #4595 Nagyon eltűnt a topic. Ismét felhozom. Mafiások, merre jártok? -
Csaba #4594 Kicsit eltűnt a topic. Felhozom. -
Whuháháháhá! 
-
Persze, hogy meg!Itt megtalálod! -
Persze hogy meg. Kérsz egy biztonsági másolatot?
-
nincs multi -
El Greco #4589 Sziasztok! Nektek megvan a Mafia multiba? -
Egy helyről kell tölteni 3.bin és 3 cue fájlt. Akkor nem lesz gond. -
Vlala #4587 Máshonnan .bin és .cue? Nem túl szerencsés dolog. Töltsd le még1szer :-)
Nem igaz, hogy a környezetedben nincs meg CD-n...
Warez letöltöttél 3 cd-t? Hiába, az egyre gyorsab netkapcsolatok miatt nem éri meg fejlesztőnek lenni. -
neménvoltam #4586 hi! lenne egy problémám: letöltöttem a Mafia játékot egy warez oldalról, ami 3CD-s, csak éppen a 3. CD-hez csak egy .bin fájl van, .cue nélkül és így nem nagyon tudtam mountolni. Na ezért letöltöttem DC-ről a 3. CD-hez a .cue fájlt, csak amikor telepítésnél ezt a Cd-t kéri és berakom akkor az első fájlt (AB.dta) feltelepíti és ott egy az egyben megáll. Nem fagy le, csak egyszerűen nem megy tovább. Tudtok esetleg segíteni? -
Ahh, tényleg, ott van olyan lépcső a parton. -
Ahol áll a Bolt Truck, ha 60 alá csökken, robbansz. Na ott kell lemenni a bolt mögött. ott lesz.
a arra gondolsz, amire én. -
M.A.D. #4583 Az óceánban. Szerezz egy atomtengeralatjárót. Fenn északon van. A jelszó:Putyin. Aztán, hajózz dél felé. Nagyon cool lesz a movie.
:) -
A freeride extrem a szörnyes küldetésében hol a szörny?
A leírásban az van, hogy central island déli széle, körbeautóztam az egész földkupacot de nem találtam.
Egy térkép jól jönne:) -
steweee #4581 dumálj vele, hátha felvesznek takarítónak!mármint OLYAN takarítónak!
-
LOL :) -
Ráadásul pnt olyan udvar van a házhoz, tele raklapokkat...ugye el kell valamivel hozni a wiskyt :) -
Gecc...képzeljétek van egy hely a házunk mellett, valami cég, reggel állandóan ilyen öltönyös tag cigizik kint,meg fekete mercikkel jönnek este meg minden...tisztára Mafia
-
Gondolom a sounds ra gondolsz azt is másold be a /mafia könyvtárba! -
kössz az infót! -
;) -
Vlala #4574 Tényleg, a Do Not Qualified járt az eszemben.
Lada: A versenyzési bugot ismertem, de az 1.1-re ezt kijavították.
A Niva a Masseur Taxit cseréli le. Tudod, a nitroglicerines küldetés után kapod meg FRE-ben.
A Samara nekem lejött, érdeekes, hogy 2 ajtós Ford helyére teszi a Sedant, és 4 ajtós helyére a Coupét -
Egyébként a SOUND mappában lévő cuccokat hova kell tenni? -
Kössz! Látom megcsináltad :) -
ja, azt hittem még versenyezni sem kell felállni... :)
ezt a módszert már ismertem, na mind1... csak ki lehet majd valamit találni hozzá! ^__^ -
Érdekes... Nekem a Samara, amiből van Coupe(#1) meg sedan (#2) nem jön le. ?? -
Jóh má a lada is meg a többi csak link hibás volt a #2 es szerverünkön volt fenn pff.. :] már az is jó -
Fasza! A többire van tipped?
-
Kijavítottam! -
És a Lada Niva hova kerül be? Én nem találom a gameba. -
A Lada Samara sem jön le.Nincs a "serveren a file". :( -
Amikor elindulsz, az első ellenörzőpontnál vannak beton darabok, amik lezárnak egy másik utat.Ott menjetek be, végig az úton, majd amikor visszaértek az eredeti úthoz, a BAL OLDALON lévő DUNNIEL tábla alatt A ZÁRÓVONALON KÍVÜL nyomjatok egy reset cart.(alap num0) ekkor a célnál lesztek, egy kört verve a többire.Ezt kell ötször ismételni, és tied a kupa! -
Télleg basszus, kijavítom estére amúgy köszi hogy szoltál szólj nyugodtan ha mással is ien probléma lenne!! :P -
felnyomatam a Hunnenkoenig-féle (asszem így kell írni, bocsi ha rossz így elöre is) magyarítást, és rá a Real Car names-t is. nem csalódtam! a fordítás is nagyon jó, és sokkal jobb így, hogy normális autónevek vannak! :)
gratz Hunnenkoenig! :) -
Magna Carta-ból vkinek a szeme. :) -
jéé, új logo
-
nem, erröl mesélj többet... :) -
az nem DNQ, hanem DNF (Did Not Finish)