Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
valaki nem tudja nekem megmondani, hogy hogyan lehet elõcsalni a konzolt a Mafiában? van a játékhoz pár érdekes kódom, de nem tudom kipróbálni õket, mer nem tudom elõhívni a konzolt.
azt írják, hogy: SHIFT + ~
nekem 1.2 (a patch azt írta ki 1.3, de 1.2 crackel megy a játék) verzió van meg...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

zaki

mafiahq
nem kommentálom.

Hacker

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

12346
jééé most nézem, hogy a mafiahq-n már végre modellnek titulálják a modelleket.. mi van, rájöttetek, mi a különbség a textura és a model között?😄 még idõben😊)))

Herold
Mikor megláttam a gyémántos balhé elõtt a bár kijáratánál a hullaszállítót, azt hittem, csapda lesz...

Herold
Tehát ahol mentések vannak, gondolom arra érted.

Hacker
Jaaaaaaa. Akkor simán van annyi.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

mafiahq
a mellék alatt a fõ küldiken belülit értettem minden egyes kis küldit egy fõ küldi alatt + a többi egyéb!

Hacker
80 mellék? Hol lenne már annyi? A free rideban van 20, meg a Lucasosok, de ez nem tesz ki 80-at.

mafiahq
Egyszóval összesen 100 küldetés van

mafiahq
20 fõ küldi plusz 80 mellék vagyis 100 missió valahol olvastam.

Hacker
Akkor lehet hogy már elfelejtettem, vagy észre sem vettem, hogy átváltottam 😉

Hacker
Én nem számoltam, de van elég 😊

Sadun Tryst
én is úgy emléxem, hogy 20...

hykao
Én sem emlékszem már, de van még egy pár az biztos.
zaki
20, ha jól emléxem

Herold
Az egyiket át kellett. Nem volt semmi ez a küldetés, már a hajamat téptem, mikor huszadszorra lõttek le.
Hány küldetésbõl áll a játék?

zaki
ja, nekem is úgy rémlik, váltás, ék kilökés, aztán egy kis akció a betört fal után 😊

hykao
Ja, valami rémlik, mintha a váltót is át kellett volna állítani.
Herold
THX!

Herold
Aha. Valami ilyesmire tippeltem én is...

Hacker
Találsza kikötö hátsó részében két tankvagont. Szedd ki az éket az 1. kerekei alól, az majd behorpasztja Morello bóvóhelyének ajtaját. Aztán menj oda, és gyújts rá 😊

Állítólag a kapcsolókat is kell kapcsolgatni, de nekem nem kellett, rögötn oda ment. Abban a raktárépületben van, amelyik elõtt a kocsija is áll.

Hacker
Én nem állítgattam semmi. Egybõl beletrafáltam.

Sadun Tryst
és megfeleleöen beállítani a síneket, hogy a vasút betörje a helyes raktár ajtaját...

hykao
Nem, a vagonnal.
Az éket kell kivenni a kerekek elõl.
Herold
Gondban vagyok. A kikötõben keresem Morellót (a vasúti átjárós balhé után), de nem találom sehol. Az összes testõre halott, minden (?) épületet átnéztem, de eltûnt.
A vonattal kell valamit csinálni?

Sadun Tryst
...

mafiahq
Jó, igen pontosan fogalmaztál ma ilyen honlapod lenne, majd ilyen lesz akkor reméljük te tökéletes híreekt fogsz felrakni. Akkor majd adhatsz tanácsod addig ne nagyon!

Davidka
Pedig jó lenne már egy Mafia kettõ, sztem ez a legjobb játék az 3rd personos akciók közül.

Sadun Tryst
én a saját honlapomra csak olyan hírt raknék fel pl. alapból, amit én is elhiszek, vagy elhinnék a látottak, olvasottak alapján, így akit lehet okolni az TI magatok vagytok, és a sok láma külföldi el hitte...
naszóval, ennyit érnek néha a külföldi "híresebb" honpaok szava is... szóval szetem legközelebb rostáljátok ki a híreket, hogy mi hihetõ és mi nem...
ez nem fikázás, hanem jótanács, most mondom, szal nem kell ezután anyázni...

HuAn82
LOL

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hacker
Hmmm. Lehet hogy csak egy render. Olyat meg minden utolsó marha tud csinálni, aki egy kicsit is konyít ehhez. mert nemigazán tûnik eredetinek.

Hacker
Hû Aky. Alig ismertelek fel. Mikor cserélted a logót heh

kisficege
LESSZ MAFIA 2????Akkor behódolok mindenkinek..

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

mafiahq
Hiszen hír volt, a képet meg úgy levettük a külföldi lapról és a http://mafia.try.hu t mi írtuk oda a többi mind ugyan ez volt, szóval mi nem változtattunk rajta!!

És szerinted azok a külföldi lapok mért tették fel ? azok sokkal komolyabbak mind a miénk, nem is egy honlap feltette köztük a híresebbek is!!! még hozzá egy emailre támaszkodva ha jól emlékszem!

Akkor õknekik lehet mailt írni nem minket fik*zni

zaki
de szép kis fejlécet kaptunk 😊

Sadun Tryst
ezzel nem arra akartam utalni mafiahq, hogy szar a honalp, mert jó, csak az a nagy büdös helyzet, hogy ez 1 nagony NAGY bakölvés volt, hogy a képet kiraktáttok oda, ha még csak hír lett volna, akkor nem is lett volna baj, mert pletykák mindig vannak...

Sadun Tryst
ez 1 állítólagos Mafia 2 elsö szkrínshot... és a honlapcím az, ahonnan ezt a borzadályt letöltheted...

akyyy
Excluive=eszkluzív, vagyis hogy hûûûûûûûû...
de mé van ott a honlap cím? akárhonnan van is a kép, szvsz valami mod-ról lehet szó( bár remélem tévedek...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sadun Tryst
kicsit diszleksziás vok, szal néha betüket cserélek föl. a "zsólérezze" helyett "jólérezze" akart lenni, de hát vannak akiket ilyen betegséggel vert meg az Isten...

meg egyébként én ezt a képet ki sem raktam volna, mer láccik rajta, hogy hülyeség! az autó tök bután néz ki! nézzél már meg 1 Mafia-ás háttérképet! aztán gondolkodj el, hogy EZ A KÉP LEHET-E VALÓS? még ha a külföldi lapok írták is, én akkor sem raktam volna ki, mer nem kell minden szart elhinni...

Hacker
De oda EXCULIVEvan írva

mafiahq
És mi az hogy "zsólérezze"? .. ekkora **** 😊) a honlap persze ahonnét vettük nem magyar nyelvü volt. ezért nem tudom zakinak mi ilyen vicces:-]

mafiahq
utólag könnyü bíráskodni , nem mi találtuk ki hanem több külföldi lap is megírta.

zaki
1ébként nem lennék szomorú, ha igaz lenne a hír

zaki
lol, exlusive 😄DDDDDDD

Herold
Mit jelent az, hogy EXCULIVE ? Sztem ilyen szó nincs is.

zaki
nem baj, jövõre max nyáron lesz driver 3 😊

Sadun Tryst
ja

zaki
ja, de ez sajnos fake