Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugalom a hosszú élet ritka!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Mert nem jutott eszembe.
Sajnos egyre többet felejtek magyarul....
Ha megirod pontosan, hogy mi nem magyaros, akkor kijavitom!
Nincs kedvem vegigolvasni ujra az egeszet.
Egyebkent szedjetek le a legeslegujabb verziot, amit ma raktam fel. Ugyanis egy hiba folytan az angol Salieri nem irodott at az elözöben. Oops :-)
Felraktam a forditast a Realcar MOD-hoz is telepitövel!
Akit erdekel meg, szedje le. :-)
pl a prohibicio miért nem inkább szesztilalom? 😊
a cim: http://beam.to/honositasok
Egyelöre meg nem minden tökeletes, de folyamatban van a javitas.
Itt megtalaltok mindent, ami a Mafia, Dungeon Siege, Gothic2, Diablo2 forditasokkal kapcsolatos.

jo ez a gamma, de nem vmi interaktiv, lehetne GTA-sabb...
majd karácsonyra hoz a jézuska vinyót (legalábbis ajánlom neki
), és akkor majd tesztelem is, mert most sajna helyhiánnyal küzdök, így nem tok vele játszani 😞
A honlapomon (http://beam.to/mafia.hu) fent van a mafia forditas 1.4-es verzioja!
Kijavitottam a Salieri vegzetevel kapcsolatos dolgot. Az uj telepitöben kivalaszthatjatok, hogy az eredeti jatek angolul vagy nemetül van-e telepitve es eszerint valtozik a szöveg. A nemetben salieri meghal, az angolban eletfogytiglant kap.
A telepitö automatikusan megismeri, hogy hova telepitetted a jatekot es eszerint oda rakja a megfelelö fajlokat!
Tovabbi jo jatekot.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Tommy teljes neve, Tom Angelo.
"A második rész szólhatna arról, amikor Salerit börtönbe tették és Tommy vígan éli életét"
Ez NEM A SIMS TE AGYBETEG!
"Vagy filmesítcsék meg a MAffiát!!"
Ez jó 5let!
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Én úgy emlékszem, hogy a Free Ride -ban írta, hogy Taxizással pénzt kereshetsz, a CAssinoba nyerhetsz, vagy valami ilyesmi...nem tom. De ha van is benne vagy nincs; mire jó a pénz Afélle pont, oszt dicsekedni, hogy nekem már 5 milliárt

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊