Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézi még valaki ezt a topicot? Win7en mennie kéne? Nekem nem mûködik a ForceFeedback, pedig 1 éve XP-n ment, és 1 perc után kidob a játék asztalra hibaüzenettel. Modok közül felraktam a grafikát javító modokat és a fegyver sebzés növelõt. Ezek közül van olyan ami általában hibát okoz?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Marcus Brutus
voltam.
és többször nem kopogott, hiába próbáltam.

még azt is kipróbáltam, h a résen át pofán lövöm a csávót, de semmi.

Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...

Amikor a bankos meló volt akkor voltál Sárga Petenél?
Illetve, nem próbálkoztál többször bemenni?

Marcus Brutus
az uccsó pályán, amikor a képtárba kell menni, írja a játék (és értelemszerûen szükséges is), h ugorjak be sárgás petehez.

nálam azonban, amikor odamegyek, a köcsög portás valami olyat mond, h tûnjek, vagy h jöjjek vissza késõbb.
miért nem enged be? <#help><#help><#help>

Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...

Hello!Nekem az a problémám lenne,h mikor az elsõ küldetést elkezdeném folyamatosan kilép a game.exe hibát észlel,ezért leállt hibaüzenetre hivatkozva.
Tudnátok segíteni??Elõre is köszi!!
Ne ijedj meg, nagy kárt nem okoztál.

A Mafia rendszere olyan, hogy a .dta fájlokban (párszáz megás gyûjtõfájlok) alapból tárolja a játék teljes modellállományát, a játék indításakot innen szedi elõ az autók, fegyverek, épületek formáját, textúráit.
Ehhez csak hozzátenni tudsz, módosítani nem.

A moddolás úgy történik, hogy a DataXtractor által létrehozott rwdata.dll megmondja a játéknak, hogy elõször ne a .dta-kban, hanem a Mafia fõkönyvtár Maps, Models alkönyvtárban keresse az adatokat. Ha itt nem találja meg pl. a Taxi modelljét, akkor kiolvassa a .dta-kból, és betölti azt.
Tehát ha betettél valamit, és elrontotta a játékot, egyszerûen töröld ki, és visszakapod az eredetit.

A Maps, Models könyvtárakat nem kell teljesen kicsomagolni, mert eléggé lassítja a játékot, ha miondent külön fájlból olvas be.
Csak azokat a módosított fájlokat másold beléjük, amik a letöltött autóhoz tartoztak.

Az rwdata.bak (BAcKup) az eredeti fájlod biztonsági mentése.

És valami rw data.bak file-t is létrehozott ez jó?

Nagyon jó mert Vlala amit mondtál hogy megcsinálja az újat a mafia dataextracker meghcsinálta mappákat benne a kocsik fájlaival de a carcokpediában nem látszanak a kocsik és amely kocsikat eddig meg tudtam szerezni magamnak vagyis lopni azokat már nem tudom ellopni még a nyitottakat se csak a saját kocsit tudom na és azok a kocsik se látszanak amiket beraktam a játékba!

Models, Maps mappákat hozz létre. Szükséged van még egy rwdata.dll fájlra az eredeti helyett, amely elõször a mappában, aztán a .dta fájlokban keresi a modelleket. Ezt a Mafia DataXtractor magától létrehozza, de ha rákeresel ott, ahol a modot letöültötted, biztosan találsz egyet.
Ha nem, akkor átlövöm. 😊

Ha be akarok rakni kocsikat és buszokat akkor milyen mappákat kell létrehozni hozzá?????

Ha nincs a fõmappában models mappa csináljak neki egyet és hogy kell elnevezni?

Kösz az infót, megy a bannerbe.

Hali!Van egy olyan gondom hogy a beszédhangokat nem lehet hallani a játékban minden mást igen viszont ha a setupba átállítok valamit akkor beszédhangok is vannak viszont nagyon szaggat a játék!!Van valami megoldás rá hogy legyen hang is meg normálisan is menjen a játék????
longhaul
Ha jól tudom ez a mód lengyelre lett fordítva.

OMSI FOREVER!!!

12346
no, akit még érdekelhet, a mafiaguru.com átköltözött ide ki tudja mikor😊

Megoldódott! Akinek ilyen hibája van az indítsa el a setup.exe-t és állítsa be a felbontást.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Van egy kis gondja a haveromnak a Mafia indításánál "error #4205 Generic..." hibaüzenetet ír ki. Ez mit takar? Legújabb driver van fent.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Hali!
Van egy kis gondom a játékkal, bõvebben az, hogy nem hajlandó elindulni, hanem valami "Visual C++ runtime error"-t ír ki. Mitõl van ez? Elvileg a legújabb verziójú Visual C++ van fent a gépen.

Tudja valaki hogy lehet elõcsalni a konzolt?Vagy tud valaki mûködõ trainert?

Van már maffia teljes szinkron?Ha van akkor honnan tudom letölteni?
nearo
Kezdd el elõröl az extrémet, és ezt a küldit csináld elsõnek. A többi küldetés amit már megcsináltál így elveszik, de legalább ezzel nem kell többet foglalkoznod.
Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor meg úgyis mindegy.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Takanohana
Nem, semmilyen mod nincs fenn. Minden rendben megy, csak a vasútról nem száll le az istennek sem.

Nem tettél fel valami modot? Ha kicseréled a vasutat, akkor szokott elõjönni ez a probléma - nekem a bankrablásnál Paulie nem akart róla leszállni.
A láthatatlan ember a hulláktól szokott megijedni, van úgy, hogy ha hullát lát az úton, bepánikol, leguggol, és nem hajlandó tovább menni - vasúton ilyet még nem láttam, csak az utcán.

Takanohana
Sziasztok!

Újra elõvettem a játékot, (ki tudja hányadszor) és az extra szabad pályán nem tudom megcsinálni a láthatatlan emberes küldit. Eddig csak a csomagtartóból potyogó gránátos kocsi nem ment soha, a többit mindig meg tudtam oldani, nem értem, mi a baj.

Követem a láthatatlan embert, felszáll a magasvasútra, de többé nem száll le. Minden megállónál próbáltam már, hogy leszállok elõre, hátha jön õ is, de nem. Ötlet?

fery02
Amúgy létezik valami grafikai tuning ehhez? Nem kifejezetten textúra pakkokra gonodlok, hanem pl, mint elõbb írtam, nagyobb látótávolság, jobb textúraszûrés meg ilyesmi.
Meg nálam pl néha árnyék bug is van, néha a jármûvem árnyéka (csak az enyém) villog.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ZTM
Úgy látom gondok vannak bõven😊Nekem pl nem ismeri fel telepítésnél a 2. cd-t há basszák meg már bocsánat megveszem pénzé azt 1 évig jó utánna meg fel se lehet telepíteni:/De sikerült kijátszanom, az külön érdem hogy még patchelni is tudtam😊

fery02
Sziasztok. Nem tudjátok hogyan lehetne mégnagyobbra venni a látótávolságot, mint amennyit a játék enged?

Továbbá nektek sem játsza le a videókat a játék?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Csõ Srácok! Most újra feltettem az új "1 éves" gépemre a game-t,de észre vettem,hogy nem mûködik az egér vagy is mûködik,de csak felfelé és lefelé lehet nézni,nem lehet fordulni,már kihúztam a kormányt is hát,ha az kavar be "Logitech DFP" de úgy sem. Mi lehet a gond? Elõre is köszi a választ. Ja az egér egy sima optikai usb-s logitech egér.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Krapo
Okés okés ! hát akkor kezdeném az elején van egy alap mafia feltelepítve 1.2 es patch -el .. hogyan tovább ?

Le vannak takarva, vagy nem jelennek meg?

biliard10
vagyis majdnem megy mert sok kocsi nem müködik

biliard10
na most már rendbe minden megy a mod is

biliard10
amugy meg van de nem tudom elinditani az a s... mafia mod starterel van a gond ha tudna vki segiteni irjon

biliard10
köszi

Nem használok MSN-t, de ez a topic épp a játékkal kapcsolatos problémák megbeszélésére való.

Én is onnan töltöttem, a hétvégén lesz egy kis idõm, megkeresem, azt hiszem, kiírtam valahová. A Mafiascene most sajnos offline...

biliard10
amugy a mafiascenen rajta van de nem tok felmenni már irtam üzit az adminak és ha megoldja letöltöm én de még se hang se kép azé kérem azt aki tudja a linket irja meg bocs a 3 hsz ért

biliard10
sürgösen kéne irjatok privit a linkjével egyut

biliard10
sziasztok valaki elküldené a modern mod v2.0 nak a linkjét? mert a mafiascenre nem tok felmenni mert sztem bizti fen van ott na ha tudja vki linket dobni irjon privit vag irja a forumra csak élö linket bocs hogy hoszü lett

Krapo
... 😄 köszi hogy vissza írtál esetleg msn en tudnánk folytatni ? ha nem, írom én ide csak hát ez nem chat .. (ha van msn -ed küld el privátban. figyelni fogom )

A Maia fõkönyvtárában van.
Ha a menüben láttad az Ikarus mod autóit, akkor valószínûleg nem azzal van a hiba. Inkább a freerideküldetésére gyanakszom, a Missions könyvtárban. Azokat átmásoltad?

Krapo
És ezt az rwdata.dll -t hol is találom ? a letöltött pakkban ?

Krapo
Köszi hogy ilyen gyorsan írtál ! Hát feltettem az 1.2 es patchet-és rátettem az ikarus mod 2.0át elõször megjelentek a freeride ba a buszok ladák de aztán mikor a játék betöltött akkor nem az volt.... azután nem tudom mitcsináltam de a freeride -ban a választásnnálse látszanak már... ötlet ?

Az Ikarus modot csak be kell másolni, az rwdata.dll-t felül kell írni azzal, amit a pakkhoz adtak, és elvileg már a modolt játék indluel.

Te hogy csináltad?

Krapo
Hello ! Lenne egy olyan kérésem hogy segítene-e valaki az ikarus mod telepítésében mert feltettem de nem stimmel ,,,,, nem tudom mit rontottam el !

Mindig tanul az ember valami újat.
Nem tudtam, de köszi az infót!

Krapo
Sziasztok ! Már küldtem e-mailt a Mafia Hungary HQ -s srácoknak de ittis leírom ! Tudtátok hogy a járék végén lévõ múzeum ?! ahol Sam -et öljük meg , Az 99%-ában a Bécsi Természettudományi múzeum (Naturhistorisches Museum) ?

Ki kell törölni a mod fájljait, akkor újra beköszönt a tavasz Lost Heavenbe.