Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
és többször nem kopogott, hiába próbáltam.
még azt is kipróbáltam, h a résen át pofán lövöm a csávót, de semmi.
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
Illetve, nem próbálkoztál többször bemenni?
nálam azonban, amikor odamegyek, a köcsög portás valami olyat mond, h tûnjek, vagy h jöjjek vissza késõbb.
miért nem enged be? <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
Tudnátok segíteni??Elõre is köszi!!
A Mafia rendszere olyan, hogy a .dta fájlokban (párszáz megás gyûjtõfájlok) alapból tárolja a játék teljes modellállományát, a játék indításakot innen szedi elõ az autók, fegyverek, épületek formáját, textúráit.
Ehhez csak hozzátenni tudsz, módosítani nem.
A moddolás úgy történik, hogy a DataXtractor által létrehozott rwdata.dll megmondja a játéknak, hogy elõször ne a .dta-kban, hanem a Mafia fõkönyvtár Maps, Models alkönyvtárban keresse az adatokat. Ha itt nem találja meg pl. a Taxi modelljét, akkor kiolvassa a .dta-kból, és betölti azt.
Tehát ha betettél valamit, és elrontotta a játékot, egyszerûen töröld ki, és visszakapod az eredetit.
A Maps, Models könyvtárakat nem kell teljesen kicsomagolni, mert eléggé lassítja a játékot, ha miondent külön fájlból olvas be.
Csak azokat a módosított fájlokat másold beléjük, amik a letöltött autóhoz tartoztak.
Az rwdata.bak (BAcKup) az eredeti fájlod biztonsági mentése.
Ha nem, akkor átlövöm. 😊
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Van egy kis gondom a játékkal, bõvebben az, hogy nem hajlandó elindulni, hanem valami "Visual C++ runtime error"-t ír ki. Mitõl van ez? Elvileg a legújabb verziójú Visual C++ van fent a gépen.
Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor meg úgyis mindegy.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A láthatatlan ember a hulláktól szokott megijedni, van úgy, hogy ha hullát lát az úton, bepánikol, leguggol, és nem hajlandó tovább menni - vasúton ilyet még nem láttam, csak az utcán.
Újra elõvettem a játékot, (ki tudja hányadszor) és az extra szabad pályán nem tudom megcsinálni a láthatatlan emberes küldit. Eddig csak a csomagtartóból potyogó gránátos kocsi nem ment soha, a többit mindig meg tudtam oldani, nem értem, mi a baj.
Követem a láthatatlan embert, felszáll a magasvasútra, de többé nem száll le. Minden megállónál próbáltam már, hogy leszállok elõre, hátha jön õ is, de nem. Ötlet?
Meg nálam pl néha árnyék bug is van, néha a jármûvem árnyéka (csak az enyém) villog.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Továbbá nektek sem játsza le a videókat a játék?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Ha a menüben láttad az Ikarus mod autóit, akkor valószínûleg nem azzal van a hiba. Inkább a freerideküldetésére gyanakszom, a Missions könyvtárban. Azokat átmásoltad?
Te hogy csináltad?
Nem tudtam, de köszi az infót!