7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • 12346
    harmadik?
    nah akkor még1x.
    Имя név
    Пароль jelszó
    Email адрес ímél
    Регистрационный код ha nem is írnám ide, értelemszerűen a képen látható kódot kell a mezőbe írni
  • roliairsuni
    addig megvan és a 3. abalakocskában a beírós az mi?

mert az elejét kitöltöttem ahogy mondtad, addig eljutottam, de nem enged
  • 12346
    ecsém... hova mit írtál?:C
    3 rublika van.. értelemszerűen az első, hosszú a név, az első kettős kizárásos alapon a jelszó lehet, a második kettősben meg ott van, hogy "Email". nah?
  • roliairsuni
    próbáltam már vagy 5 * de nem megy...na pls pls segíccs
  • 12346
    hidd el, sztem ugyanannyira tok oroszul, mint te. logikázd ki te is^^
  • roliairsuni
    túl orosz az nekem
  • 12346
    regelj egyet.
  • roliairsuni
    a mafia.game.ru - ra van valakinek felhasználási genyája, magyarul nickje na
  • roliairsuni
    oké, de nekem akkoris kéne fordított közelkedés mód
  • nearo
    Megvan a kép titka: tükrözve van.
  • roliairsuni
    na de ha valakinek esetleg van ilyen fordított közlekedési módja akkor pls szójjjón thx előre is
  • ngcsnet
    sztem egyszerűen csak tükrözve van, és angliát akarja mutatni...
  • Vlala #5794
    Vagy a kergemarhakór mod, amelytől mindenki úgy vezet, mint akit besóztak. :)

(Még nem láttam ilyet, de nem lenne nehéz, pl. az üldöző maffiózók vezetési stílusát kellene kivetíteni az összes közlekedőre.)
  • spy803
    Nem tudom, csak viccből mondtam, delehet, hogy létezik ilyen. Photoshoppal egyszerűbb megvalósítani. Lehet, azért fordította meg, mert akkoriban (majdnem) mindenhol fordítva közlekedtek.
  • roliairsuni
    honnan lehete leszedni, pont most jöttem haza englandból, jáccanék egy kicsit úgy :D
  • spy803
    Vagy egy bal oldali közlekedés mod.
  • nearo
    De a kép a Mafiából van. Szerintem. Csak gondolom meg lett fotosoppolva vagy valami, de ezt a jobbkormányozást én sem értem. Persze lehet, hogy ez is csak fotosop (nincs olyanom...).
  • roliairsuni
    ez a híd angliában van? vagy mi ez a jobbkormányos közlekedés???
    mert ez sztem igazából a goldengate híd, ami amcsiban van, és ott normális közlekedés van
  • Takanohana
    Leszedtem a 19-est, köszi. Némelyik funkci nem működik, de sok igen. Még ki kell tapasztalnom. Még egyszer thx!
  • 12346
    htx, lehet majd újra bevizsgálom talán.
  • Vlala #5786
    Szerintem az is van, a +19-esben biztosan.
  • 12346
    örökélet esetleg?:) az baribb lenne. tommygunt meg átírtam, hogy alapból jópárszáz skuló legyen egy tárban, aztán jó az.
  • Vlala #5784
    Igen. A Mafia indítása előtt elindítod, onnantól lesznek plusaz lehetőségeid, pl. az egyik gombra max élet, a másik gombra egy teli táras Tommygun...
  • 12346
    és vmelyik trainer életképes is? emlékeim szerint nem nagyon tapasztaltam gyakorlati hasznát egyiknek sem anno:)
  • Vlala #5782
    Nem anyázunk, itt olyat nem szoktunk. :)

Eleddig senki nem talált konzolt a játékhoz, az egy kacsa volt a Cheatlandben.
    Ha csalni akarsz, használd a trainert,innen le tudod szedni.
  • Takanohana
    Sziasztok!

Tudja valaki, hogy kell megnyitni a konzolt a csalásokhoz?

Mielőtt anyázni kezdenétek, végigvittem készer a játékot, az extrém küldiket is, ilyenkor szoktam elkezdeni szórakozni egy kicsit. Csak a konzol kéne hozzá.
  • nearo
    ez nekem is teccik
  • ngcsnet
    még nem láttam ilyet, de tényleg szép
  • zoszt
    Nekm nagyon tetszenek az ilyesféle képek. Tud valaki ehhez hasonlókat?
  • Vlala #5777
    Sajnos még mindig nincs fejlemény banner-ügyben. Ha holnap sem lesz, rajzolok egyet Paintben :)
  • Vlala #5776
    Az az igazság, hogy eddig nem is tudtam, hogy nem itt tárolják a bannert. (na, szép kis házigazda vagyok...) Nem az én művem, örököltem a topicot.
  • ngcsnet
    sg galéria?
  • roliairsuni
    jaja, az sűrűn rossz, próbáld az www.imgbox.co.uk link
  • Vlala #5773
    Eddig egy idegen oldalon volt. Most ez az oldal nem jön be... (iaro.srv.hu)

Megoldjuk.
  • roliairsuni
    nekemse
  • nearo
    Hé, hova tűnt a banner?!? Nem jön be nekem!
  • roliairsuni
    a lassítás az -, a bemehetőség (ezt megaszontam) +, majd ha újra vágom a winfost akkor feldobom, mer má nem kell + lassítás a gémhez, van elég
  • nearo
    Viszonyítási alapom nincs, mer még nem töltöttem le más modot... de mondjuk rá, hogy nem rossz. Free Ride-ben be lehet menni bizonyos helyekre, mint pl.: Salieri bár, Morello Bár, Templom, Bank, stb... tehát általában olyan helyekre, ahol a küldetések alatt kell. Van egy hiányossága: ezeken a helyeken semmi élet nincs, viszont sem a rendőrök, sem a maffiózók nem jöttek utánam egyszer sem, így el tudtam bújni előlük/könnyedén le tudtam lőni őket. Összességében a mod nem a túl sok pluszt, de minuszt se a játékhoz. Azaz nekem egy kicsit lassabb a játék.
  • roliairsuni
    jó ez a citiy bar mod? valamit mondj részletesen is
  • ngcsnet
    itt vagyok, megpróbáltam letölteni a city bars modot, de vmi gond volt a szerverrel, telített volt, nem tudtam letölteni