Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem ez a világ 1-ik legjobban eltalált játéka, már 4 szer végignyomtam, és még nem untam meg <#worship>#worship>
nagyon zsírságos, és geforce 4 mx en a legszebb <#hehe>#hehe>
ugyhogy jáccatok 1000 el yeah
<#integet2>#integet2>
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Vagy ezeket a mod -okat? Mert nekem úgy tûnik, hogy ez modgyûjtemény, s ingyenes. Vagy csak én nem néztem körül alaposan? :-)
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
ami a mafia 2-t illeti, sajna olyan sincs. hír sincs, hogy a közeljövõben lenne. pedig bejönne. szerencsétlen agyoneröltetett rajzfilm gta-kat be lehetne lassan fejezni. kéne megint vmi igényes ebben a témában.
Ebben a temaban kernek segitseget, a masik dolog meg, mivel en mar regen jatszottam a Mafiaval, csak megint elkezdenem, nem tudom, hogy van egyaltalan 2. resze, mert itt latok Mafia 2 topikot, de van Mafia City of Lost Heaven, szoval nem tudom, hogy mi is az abra a Mafiaval. Kiegeszitesek ezek, vagy teljesen uj kiadas.
A helpet elore is kossz...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ha valaki tud segíteni az szóljon légyszíves!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Én is most tettem fel vegy 2 napja még mindíg marha jó game!!
Most a You Lucky Bastard küldetést fejeztem be!!<#worship>#worship><#idiota>#idiota>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Mafiában motorháztetõ-nézet volt, egy-két Freeride Extreme autóban volt csak belsõ nézet, az is a felejthetõ kategóriából... én sem tudtam olyan modról, amely hátrébb teszi a kameranézetet, hogy belülrõl lásd az autódat.
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
van vagy 5-6 féle autó/mod installer, aztán nem vágom, hogy vmelyik használható lenne-e így.
2007.második negyedévre mondták, ha akkorra kijön, akkor lesz, ha nem, akkor késik vagy nem lesz. Ennyit tudok 😊
One of our more popular stories on 3DGPU that has gotten a lot of comments is the Mafia 2 To Be Cancelled? story, which got a lot of fans of the original game hopeful that it wasn’t true.
Now we have a new comment from John Nielsen of Illusion Softworks stating that the game is not cancelled, and will be available for the PC and Xbox sometimes in 2006-2007. Very good news indeed.
nyers fordításban: Elõször azt csacsogták hogy befaygasztották a mafi2 projektet aztán valami fejes nyilatkozott hogy valamikorra 2006-2007 köré datálják a kiadást PCre és XBOXra 😊 remélem segített na pá'<#wave>#wave>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
thx.
pls help, ha van ötlet😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Masodszorra csinaltam azt hogy megalltam kint, es gyalog mentem be.
Ugyanaz.
beszarnek ha nem tudnam folytatni, lehet elmentem az allast es ujrarakom a gamet ha nem tudtok megoldast. pl nem rakom fel az 1.2es peccset. Vagy egy masik gepen viszem tovabb ezt a reszt, hatha ott nem fagy ki.
Amikor a Kanadai Whiskey szallitasos kuldetes van, es Paulieval kell talalkozni egy varosszeli raktarnal. Szal miutan leparkolok a kocsival, es besetalok a kapun, akkor nekiall tolteni, rendesen ahogy szokott, megy a piros csik, es kb a csik 60%anal kilep windowsba a game. "A Game.exe hibat okozott ..." tipusu ablak.
Talalkoztatok mar ezzel?
1.2es patch fennvan. magyaritas fennvan. AMD64, Geforce 6600, winXp sp2 hun.
elore is kossz
1. Mafia DataXtractor letölt, telepít
2. models és textures dta-fájlokat kibont
3. fájlokat felülír
4. játszik, örül
A DataXtractor megváltoztatja a Mafia beállításait, úgy, hogy a game elõször Models könyvtárban keresse az autókat, és a textures könyvtárban a festéseket, csak azután másszon be a .dta fájlokba. Tehát az is elég, ha hagyod neki a fájlt megváltoztatni, amit szeretne, aztán nem bontod ki a .dta-t, csak létrehozol egy Models és egy Textures könyvtáerat, az új autó .3ds fájlja megy a Modelsbe, a bmp-k a texturesbe. Dez az autó readme-jében is le lesz írva.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM