7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
harmadik?
nah akkor még1x.
Имя név
Пароль jelszó
Email адрес ímél
Регистрационный код ha nem is írnám ide, értelemszerűen a képen látható kódot kell a mezőbe írni -
addig megvan és a 3. abalakocskában a beírós az mi?
mert az elejét kitöltöttem ahogy mondtad, addig eljutottam, de nem enged -
ecsém... hova mit írtál?:C
3 rublika van.. értelemszerűen az első, hosszú a név, az első kettős kizárásos alapon a jelszó lehet, a második kettősben meg ott van, hogy "Email". nah? -
próbáltam már vagy 5 * de nem megy...na pls pls segíccs -
hidd el, sztem ugyanannyira tok oroszul, mint te. logikázd ki te is^^ -
túl orosz az nekem -
regelj egyet. -
a mafia.game.ru - ra van valakinek felhasználási genyája, magyarul nickje na -
oké, de nekem akkoris kéne fordított közelkedés mód -
Megvan a kép titka: tükrözve van. -
na de ha valakinek esetleg van ilyen fordított közlekedési módja akkor pls szójjjón thx előre is -
sztem egyszerűen csak tükrözve van, és angliát akarja mutatni... -
Vlala #5794 Vagy a kergemarhakór mod, amelytől mindenki úgy vezet, mint akit besóztak. :)
(Még nem láttam ilyet, de nem lenne nehéz, pl. az üldöző maffiózók vezetési stílusát kellene kivetíteni az összes közlekedőre.) -
spy803 #5793 Nem tudom, csak viccből mondtam, delehet, hogy létezik ilyen. Photoshoppal egyszerűbb megvalósítani. Lehet, azért fordította meg, mert akkoriban (majdnem) mindenhol fordítva közlekedtek. -
honnan lehete leszedni, pont most jöttem haza englandból, jáccanék egy kicsit úgy :D -
spy803 #5791 Vagy egy bal oldali közlekedés mod.
-
De a kép a Mafiából van. Szerintem. Csak gondolom meg lett fotosoppolva vagy valami, de ezt a jobbkormányozást én sem értem. Persze lehet, hogy ez is csak fotosop (nincs olyanom...). -
ez a híd angliában van? vagy mi ez a jobbkormányos közlekedés???
mert ez sztem igazából a goldengate híd, ami amcsiban van, és ott normális közlekedés van -
Leszedtem a 19-est, köszi. Némelyik funkci nem működik, de sok igen. Még ki kell tapasztalnom. Még egyszer thx! -
htx, lehet majd újra bevizsgálom talán. -
Vlala #5786 Szerintem az is van, a +19-esben biztosan. -
örökélet esetleg?:) az baribb lenne. tommygunt meg átírtam, hogy alapból jópárszáz skuló legyen egy tárban, aztán jó az. -
Vlala #5784 Igen. A Mafia indítása előtt elindítod, onnantól lesznek plusaz lehetőségeid, pl. az egyik gombra max élet, a másik gombra egy teli táras Tommygun... -
és vmelyik trainer életképes is? emlékeim szerint nem nagyon tapasztaltam gyakorlati hasznát egyiknek sem anno:) -
Vlala #5782 Nem anyázunk, itt olyat nem szoktunk. :)
Eleddig senki nem talált konzolt a játékhoz, az egy kacsa volt a Cheatlandben.
Ha csalni akarsz, használd a trainert,innen le tudod szedni. -
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy kell megnyitni a konzolt a csalásokhoz?
Mielőtt anyázni kezdenétek, végigvittem készer a játékot, az extrém küldiket is, ilyenkor szoktam elkezdeni szórakozni egy kicsit. Csak a konzol kéne hozzá. -
ez nekem is teccik -
még nem láttam ilyet, de tényleg szép -
zoszt #5778 Nekm nagyon tetszenek az ilyesféle képek. Tud valaki ehhez hasonlókat? -
Vlala #5777 Sajnos még mindig nincs fejlemény banner-ügyben. Ha holnap sem lesz, rajzolok egyet Paintben :) -
Vlala #5776 Az az igazság, hogy eddig nem is tudtam, hogy nem itt tárolják a bannert. (na, szép kis házigazda vagyok...) Nem az én művem, örököltem a topicot. -
sg galéria? -
jaja, az sűrűn rossz, próbáld az www.imgbox.co.uk link -
Vlala #5773 Eddig egy idegen oldalon volt. Most ez az oldal nem jön be... (iaro.srv.hu)
Megoldjuk. -
nekemse -
Hé, hova tűnt a banner?!? Nem jön be nekem! -
a lassítás az -, a bemehetőség (ezt megaszontam) +, majd ha újra vágom a winfost akkor feldobom, mer má nem kell + lassítás a gémhez, van elég
-
Viszonyítási alapom nincs, mer még nem töltöttem le más modot... de mondjuk rá, hogy nem rossz. Free Ride-ben be lehet menni bizonyos helyekre, mint pl.: Salieri bár, Morello Bár, Templom, Bank, stb... tehát általában olyan helyekre, ahol a küldetések alatt kell. Van egy hiányossága: ezeken a helyeken semmi élet nincs, viszont sem a rendőrök, sem a maffiózók nem jöttek utánam egyszer sem, így el tudtam bújni előlük/könnyedén le tudtam lőni őket. Összességében a mod nem a túl sok pluszt, de minuszt se a játékhoz. Azaz nekem egy kicsit lassabb a játék. -
jó ez a citiy bar mod? valamit mondj részletesen is -
itt vagyok, megpróbáltam letölteni a city bars modot, de vmi gond volt a szerverrel, telített volt, nem tudtam letölteni