7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Hahó!!!!! Hova tűnt mindenki? -
Egyébként ebbe a city bars modban nem találtam meg két épületet: "Dealer Office", " "9DUM4A" (a house in little italy)". Tud valaki segíteni? -
-
Mersh #5763 Na jó, na jó... azért a medal of honor szép volt tőlük. :) -
Vlala #5762 ebbe inkább ne menjünk bele, de igaz, hogy ezzel a játékkal tényleg telibetalált a csapat... -
Mersh #5761 Hi!
Mióta kijött ez a kedvenc játékom.
A The godfather bekaphatja, ehhez képest 1 rakás szar
szutyok EA GAMES! :) -
Vlala #5760 "Itt a piros, hol a piros"-t játszol? :)
-
Vagy ez... mittomén mosmá... -
Na, a második linket jól elb***tam... naszóval, elvileg EZ az. Remélem... -
Nemá... de a szülinap az ám egy egészséges dolog, tudtátok? Minél több van belőle egy embernek, az annál tovább él.
De én életem végéig kibírom víz nélkül. Sőt, még utána is.
Na, valami értelmeset is, olyanom van, hogy city bars mod vagy valami ilyesmi, az a lényege, hogy be lehet menni a városban bizonyos helyekre, innen lehet letölteni. Lehet, hogy volt már, de nekem új...
A másik meg, hogy kész lett a Change day mod, bár még csak bétában, mafia.try.hu-ról lehet valahogy letölteni( remélem ez nem számít reklámozásnak... vagy ha igen, akkor nem jár érte semmi). Köszönet a modért Pinkshitnek! -
Vlala #5756 Ki tudhatja előre? Még messze van, most kezdősik életünk hátralévő része... -
amíg meg nem halunk:) -
de meddig élünk? -
;) -
Vlala #5752 Amíg élünk, remélünk. :) -
így tudom én is. csak már lassan kezdenek elbizonytalanítani:D
ha nem lesz, nyalják meg:/ -
vodMarci #5750 Nem lesz Mafia 2. -
nah ja. ezt untam meg. majd lesz vmi. nagy kár lenne pont ezt a játékot folytatás nélkül hagyni. minden szemétnek készül hetente 2 folytatása..:/ -
Vlala #5748 Még 2004-ben 2007 első-második negyedévre hirdették, de azóta nagy a csend, csak a rémhírek terjengenek. -
Ha lesz egyáltalán... -
és van vmi konkrét infó is most már? mer eddig csak találgatások voltak, meg a remény. szal nem is foglalkoztam egy idő után a témával. -
régóta dolgoznak rajta, ami azt jelenti hogy nem kapkodják el...nagy durranás lesz.. -
hát ja, nagyon el lett találva. még mindig a legjobb a kategóriában, pedig 4 éves vagy hány. örülnék egy meglepi második résznek:))) -
Vlala #5743 Nálam pont a beavatásról van szó, mindig kíváncsi vagyok, hogy a fejlesztők mit hoztak ki a játékból. Moderálni ráérek később is... Kövezzetek meg, de szerintem a Mafia még mindig eredeti autókkal tetszik a legjobban, a város összképe nagyon látványos. Egy-egy modernebb autó önmagában lehet, hogy szép, de a '30-as évek amerikájához nem illik igazán. -
nem a felavatásról van szó:) csak végigtolás közben befigyelhetnek furcsa dolgok az addon autókkal kapcsolatban, így inkább jobb ha az eredetikkel nyomkodom végig. -
:DDDDD -
Vlala #5740 Én mindig megvárom, amíg kinyitja, beül, elviszi haza... és ott lopom el. :) -
ezt így kell, végigtoltam 2* naturba, aztán mikor windowsom elment nyaralni feldobtam a fullsavet meg telepotyogtattam spéci verdákkal és hadd szójjon... -
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem szoktam letöltögetni modokat... -
Mert nyomni kell a gázt, úgy kell közlekedni, mint elefánt a porcelánboltban, nem szabad tökölni, azzal csak az idő megy. Volt már, hogy úgy csórtam el a kocsit, hogy amikor beszálltam, csak akkor jött ki a faszi. Mondjuk lyukasra lőtte a kocsit... -
igen, én is így vagyok vele -
Vlala #5735 Először én is szeretem "felavatni" a játékokat az eredeti valójukban. -
én csak akkor cseréltem szekereket, mikor végigtoltam. épp az ilyen problemek kiküszöbölése végett:) -
hát igen, ezek a maszek modok már csak ilyenek.. -
Vlala #5732 A Roy's Grillben vacsorázik a tulaja, de sietned kell, mert hamar megúnja, és elmegy. (Lehet, hogy ott sem fizet, mint Lucanál?) Legjobb esswetben is akkorra értem oda, mire befejezte a kajálást, és ment az autó felé...
Roliairsuni: ilyen nekem is volt, amikor Kamazra cseréltem a teherautót, a platóról lövöldözős küldetést (Kirándulás vidékre) nem lehetett megcsinálni, egyszerűen nem lehetett kilőni a raktérből. -
nick név #5731 mert, ha jol emlekszem kovetni kell valahonnan, de ha rosszul emlekszem sry -
nekem is volt ilyen hogy amikor a kikőtőből kell a raktárba menni, a bolt truck egy ford transit volt, és beülni még ment a dolog, de hiába nyomtam a gázt nem idult se be se el, 4* próbáltam -
Mersh #5729 Hi!
van az a Lucas Bertone küldetés amikor a Roy's Grill elől kell ellopni 1 celeste Marque 500- at, és amikor odamagyek, nincs ott a kocsi. :D:D:D:
Ez valami program hiba? de nem értem mert már 5-6 szor végignyomtam a játékot
Ti sejtetek valamit? -
lál az meleg. anno észre se vettem^^ akkor én kérek elvérzést. -
Vlala #5727 Valamiről nagyon lemaradtam. :)