7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • steweee
    nyomorult torrentes ingyenélők :

http://www2.89.hu/gameland/iso.php

keresőbe : mafia
  • misirulez
    Megpróbálom hátha sikerül...:)
    köszi a segítségeket!

nincs véletlenül jó *.torrent-etek mafiához?
  • 12346
    jut eszembe... esetleg ultraiso-val át tudnánd konvertálni egyetlen formátumuvá mind a 3at. bár nem tom mennyivel lesz így jobb a téma.
  • 12346
    ja hát akkor ne csodálkozz..:)
  • Vlala #5842
    eleve gyanús, hogy az első kézt CD isoban van, a harmadik meg valami B5-ben, erről még sosem hallottam. A 2,09 giga sem igazán tetszik...
  • misirulez
    torrentspy.com-ról van...simán csak annyi a neve, hogy "mafia"

Elméletileg jónak kéne lennie, hisz végigment az install...
  • 12346
    melyik oldal? ez vmi szarszemét rilíz:|
  • misirulez
    Hello!

Lehúztam torrentről a mafiát, van is egy mappám mafia címmel és ezeket tartalmazza:

-mafia_cd1.ISO
    -mafia_cd2.ISO
    -MAFIA_CD_3.B5I
    -MAFIA_CD_3.B5T

1., előszőr bemuntoltam az 1-es cd-t elkezdte installálni,

2., majd kérte a 2-es cd-ét az7t is megadtam neki

3., aztán kérte a hármasat(a b5i-t nem fogadta ezért) bemuntoltam neki a b5t-t majd mikor az installálásnál a kék csík elment a végéig és ki kéne irnia, hogy installálás kész, akkor ez nem történik meg...hagytam 20percig, hogy álljon, de semmi...

van valakinek valami tippe előre is BIG THX...
  • Serpa
    soha nem lehet elég biztosra menni
    .)
  • 12346
    asszem ott is elég egyértelműek a vélemények, ahonnan szeded..;)
    bh?
  • Serpa
    most tötöm.
    jó játék?
    :)
  • 12346
    indítható cd nélkül. itt a megoldás.
    a második kérdés kevésbé egyértelmű^^
  • nearo
    "a mafia Tuladonságait nem lehet át szerkeszteni?"
    mit akarsz rajta átszerkeszteni...?!?
  • kukorica
    Hali.
    A mafia játék nem indítható cd nélkül?
    a mafia Tuladonságait nem lehet át szerkeszteni?

egyébként nagyon szuper a játék.
  • Takanohana
    Ja egyébként úgy indulok, hogy a küldi felvétele előtt a közelben az olyan utakat, ahonnan elém kanyarodhatnának eltorlaszolom, egy villamosvezetőt meg kilövök, hogy villingerek se zavarjanak be. Így ki tudok lőni sebesen, de hát 100 km/h így is sok.
  • Takanohana
    Intel P4 3 GHz, akkor ez a baj. Mivelhogy nálam 100 km/h felett nem sebződik csak a kocsi. Ezt minden huszadik próbálkozásnál el is érem, de az első komolyabb kanyarban, vagy szivatós forgalmi helyzetben lelassulok 70-80-ra, és robban.
  • Gyusz
    Zeppelines küldetés simán teljesíthető, ha kimész a híd bal szélére és ott mész át. Persze ügyelni kell az oszlopokra a jobb oldalon, meg nem is sikerül elsőre, de néhány próbálkozás után már biztos sikerül.

A Celest Marque pedig könnyedén elszállítható a célhoz, csak megfelelően gyorsan kell menni, persze ehhez nem árt jól kezelni a kocsit. Sajnos a Mafiában az érvényes, hogy ha rossz forgalmi viszonyok között kezded a küldetést, akkor szinte lehetetlen megcsinálni. A villamosok nagyon könnyen bezavarhatnak, ezért ilyenkor érdemes egy régebbi mentést betölteni és újból fevenni a feladatot.
  • nearo
    Mondjuk nekem egy 2400mhz-es celeronom van, és a Celeste 60-75km/h-nál már nem károsodik. A zeppelines küldihez meg annyi, hogy általában 20000dik próbálkozásra sikerül...
    Szerk.: annyit hozzáfűzök még a dologhoz, hogy az első bomba általában 60km/h-nál robban. Úgy állok oda az integető faszihoz, hogy jóformán már csak be kell pattanni a kocsiba, és mehetek is.
  • roliairsuni
    háhh, mik vannak
  • Takanohana
    Hálás köszönet. Szóval nem én vagyok béna, így azért kevésbé bosszant. Az integetőt azért szitává lövöm, csak azért is!
  • nearo
    Na, ezt máshonnan idézem, mer' ismerős volt a kérdés, és végre megtaláltam az egyik tippet:

" © Márkameggy 2006. jan. 25. 08:32 | Válasz | #676

Nem halogatom a költői kérdés miatt a tippet.

A Free Ride Extremben van 2 robbanós rész. A zeppelin bombázós és a Celeste bombakiesős. A játék ebben a két küldiben bugos. 2002-ben a P3-as procik voltak a csúcsok (FSB133 környéke) a játékot ahhoz a sebességhez igazították.
    Ráadásul a 1.2-es patch tovább gyorsít a játékon.

A mai gyorsabb gépeken a bombák túl hamar és túl nagyot robbannak. Ez már egy nyamvadt 2Ghz-es NW/A cerkán is jelentkezik, ez a játéknak túl gyors. A két küldit ezért csak úgy lehet rendesen megcsinálni, ha a "cpugrab" nevű progival (3KB) lelassítjuk a procit megfelelően.

Mi a megfelelő cpu-gyorsaság? Ha a Celeste 40-45kmh-ás sebességnél nem károsodik. Így mindkét küldetés ésszerű keretek között végigjátszható.
    Ezzel a Celeste már elsőre sikerült nekem, de ezt olvasni külföldi fórumokon is. A cpu lassítós tippet is ezekről szedtem, ez mindenkinek segített. Ez nem csalás, hanem a játék hibájának kiküszöbölése.

A zeppelinest pedig meg lehet csinálni úgy is, ha a pöfékelős kocsit áttoljuk egy erős autóval a hídon a parkoló közelébe majd visszamegyünk, elvállaljuk a küldetést, majd egy gyors kocsival átszántunk a hídon. Így már nagyon könnyű.

A 60-75kmh tipp nem tőlem van.
    Nem tudom naero hogy tudta elérni a 60-75-öt. Az én P4 2600Mhz Northwood FSB800 HT-s procim (ami ma már csak alsókategória) olyan gyors a játéknak, hogy az első bomba után a Celeste akkorát károsodik, hogy nem tudja elérni a 60-at csak az 50-et, onnan pedig egyenletesen lassul. El lehet képzelni ezt egy A64-el vagy egy Prescottal. cpugrab nélkül próbálkozni értelmetlen. "
  • Vlala #5825
    Nálunk bevett szokás volt az elvégzett küldik integetőit likvidálni, így könnyebb megkülönböztetni a teljesített feladatokat a még ránk váróktól... :) Mindeig azzal az autóval mentünk át rajta, amelyiket kaptuk a küldetésért. A hidas-Zeppelines járt a legrosszabbul, amikor a kezünkbe nyomta a Black Metal kulcsát. :)
  • roliairsuni
    én szerettem ezt a küldit, sokadikra sikerült, de aztán még sokszor megcisnáltam, nekem bejön
  • Takanohana
    Hát nekem probléma az biztos. A hajamat már kitéptem. Ezerszer futottam neki, de nem tudom megcsinálni ezt a küldit. Pedig már csak ez hiányzik. Lassú, óvatos vezetés abszolút nem jön be, a gránátok akkor is potyognak, ráadásul időkorlát is van. Ha végig kb 100 km/h-val tudnék menni, akkor talán lenne esély, de addig rendszerint fel sem tudok gyorsulni, mert lesebződik a kocsi. Lelövöm azt a rohadt integetőt, aki ezt a szar küldit adja.
  • akyyy
    jah, lincseljuk meg, jössz?
  • Vlala #5821
    Bazz, most látom, banner még mindig nincs. :(
    Szép kis házigazdája van a topicnak...
  • nearo
    Hát nemtom, ez a gránátos küldi sokaknak probléma. Ezt az óvatos vezetést nem nagyon értem, na mindegy. Nekem olyan 70-75km/h mellett nem sebzi a kocsit a gránát, gyorsabban meg max az időkorlát miatt kell menni, bár ha jól emlékszek akkor az sincs.
  • Vlala #5819
    a gránátok potyognak a csomagtérből. Tehát vagy olyan gyorsan mész, amilyen gyorsan csak tudsz, hogy mögötted robbanjanak a dolgok, vagy különösen óvatosan, de inkább az előbbi.
  • steweee
    megint felraktam ,immár jelnlegi gépemen kompromisszumok nélküli maximális grafikán és nagy képfrissítés mellett fut. hihetetlen hogy évekkel ezelőtt is mire voltak már képesek, egyszerűen lenyűgöző még most is a grafia, a godfather meg az a másik hasonló szar ami nemrég megjelent közelében sincsenek ennek a játéknak
  • ngcsnet
    gyorsan kell menni
    szerintem nagyon nehéz, én azt meg sem csináltam...
  • Takanohana
    Sziasztok!

Az extra szabad pályán a Works Quarterban felvettem egy küldit, egy fehér sportkocsit kell elvinnem a megadott helyre. A baj csak az, hogy tíz méter után felrobban a kocsi. A végigjátszásban az van, hogy gránátok vannak a csomagtartóban, és tartsam a sebességet, meg óvatosan kanyarodjak. Nos, kanyarig el sem jutok, állandó sebesség mellett is robban. Hogy kell ezt a küldit megcsinálni?
  • roliairsuni
    öhömm, majd megnézem, de végülis meglett az a cucc máshonann tehát már nem annyira fontos de akkoris jó lenne...thx a helpet
  • 12346
    csak az általam említetteket töltöttem ki, ezt nem. és beengedett. lehet, pl a születési dátum miatt sípol (18+), vagy túl kevés karakterből áll a neved/jelszavad.
  • roliairsuni
    javítások:
    3.rász a téglalap
    *szal vagy ez vagy nemtom*
  • roliairsuni
  • 12346
    hátt.. az egyetlen, ami 3 részre van bontva, az ez: Дата рождения. ez meg ugye a születési dátum. többivel nem kell foglalkozni.
  • roliairsuni
    ez kurva jó
  • roliairsuni
    eddig minden stimmel, magamtól is rájöttem

de van 3 részre osztva, és ott a 3.ba az első beírós na az mi?

mert az első "paragrafust" azt kitöltöttem úgy ahogy mondat de nem teccik neki valami, szal a többivel van gond, és minden más magától értetődik tehát csak ezzel lehete vagy nemtom mi a baja
  • 12346
    *elfelejtettem:/
    sry, kissé szétszóródtam^^
  • 12346
    gyáhh elfelejtett hozzátenni még1 oldalt:/
    kevés a cucc, de nem tűnik rossznak
    MSX Team