7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
steweee #5846 nyomorult torrentes ingyenélők :
http://www2.89.hu/gameland/iso.php
keresőbe : mafia -
Megpróbálom hátha sikerül...:)
köszi a segítségeket!
nincs véletlenül jó *.torrent-etek mafiához? -
jut eszembe... esetleg ultraiso-val át tudnánd konvertálni egyetlen formátumuvá mind a 3at. bár nem tom mennyivel lesz így jobb a téma. -
ja hát akkor ne csodálkozz..:) -
Vlala #5842 eleve gyanús, hogy az első kézt CD isoban van, a harmadik meg valami B5-ben, erről még sosem hallottam. A 2,09 giga sem igazán tetszik... -
torrentspy.com-ról van...simán csak annyi a neve, hogy "mafia"
Elméletileg jónak kéne lennie, hisz végigment az install... -
melyik oldal? ez vmi szarszemét rilíz:| -
Hello!
Lehúztam torrentről a mafiát, van is egy mappám mafia címmel és ezeket tartalmazza:
-mafia_cd1.ISO
-mafia_cd2.ISO
-MAFIA_CD_3.B5I
-MAFIA_CD_3.B5T
1., előszőr bemuntoltam az 1-es cd-t elkezdte installálni,
2., majd kérte a 2-es cd-ét az7t is megadtam neki
3., aztán kérte a hármasat(a b5i-t nem fogadta ezért) bemuntoltam neki a b5t-t majd mikor az installálásnál a kék csík elment a végéig és ki kéne irnia, hogy installálás kész, akkor ez nem történik meg...hagytam 20percig, hogy álljon, de semmi...
van valakinek valami tippe előre is BIG THX... -
soha nem lehet elég biztosra menni
.) -
asszem ott is elég egyértelműek a vélemények, ahonnan szeded..;)
bh? -
most tötöm.
jó játék?
:) -
indítható cd nélkül. itt a megoldás.
a második kérdés kevésbé egyértelmű^^ -
"a mafia Tuladonságait nem lehet át szerkeszteni?"
mit akarsz rajta átszerkeszteni...?!?
-
kukorica #5833 Hali.
A mafia játék nem indítható cd nélkül?
a mafia Tuladonságait nem lehet át szerkeszteni?
egyébként nagyon szuper a játék. -
Ja egyébként úgy indulok, hogy a küldi felvétele előtt a közelben az olyan utakat, ahonnan elém kanyarodhatnának eltorlaszolom, egy villamosvezetőt meg kilövök, hogy villingerek se zavarjanak be. Így ki tudok lőni sebesen, de hát 100 km/h így is sok. -
Intel P4 3 GHz, akkor ez a baj. Mivelhogy nálam 100 km/h felett nem sebződik csak a kocsi. Ezt minden huszadik próbálkozásnál el is érem, de az első komolyabb kanyarban, vagy szivatós forgalmi helyzetben lelassulok 70-80-ra, és robban. -
Gyusz #5830 Zeppelines küldetés simán teljesíthető, ha kimész a híd bal szélére és ott mész át. Persze ügyelni kell az oszlopokra a jobb oldalon, meg nem is sikerül elsőre, de néhány próbálkozás után már biztos sikerül.
A Celest Marque pedig könnyedén elszállítható a célhoz, csak megfelelően gyorsan kell menni, persze ehhez nem árt jól kezelni a kocsit. Sajnos a Mafiában az érvényes, hogy ha rossz forgalmi viszonyok között kezded a küldetést, akkor szinte lehetetlen megcsinálni. A villamosok nagyon könnyen bezavarhatnak, ezért ilyenkor érdemes egy régebbi mentést betölteni és újból fevenni a feladatot. -
Mondjuk nekem egy 2400mhz-es celeronom van, és a Celeste 60-75km/h-nál már nem károsodik. A zeppelines küldihez meg annyi, hogy általában 20000dik próbálkozásra sikerül...
Szerk.: annyit hozzáfűzök még a dologhoz, hogy az első bomba általában 60km/h-nál robban. Úgy állok oda az integető faszihoz, hogy jóformán már csak be kell pattanni a kocsiba, és mehetek is. -
háhh, mik vannak -
Hálás köszönet. Szóval nem én vagyok béna, így azért kevésbé bosszant. Az integetőt azért szitává lövöm, csak azért is! -
Na, ezt máshonnan idézem, mer' ismerős volt a kérdés, és végre megtaláltam az egyik tippet:
" © Márkameggy 2006. jan. 25. 08:32 | Válasz | #676
Nem halogatom a költői kérdés miatt a tippet.
A Free Ride Extremben van 2 robbanós rész. A zeppelin bombázós és a Celeste bombakiesős. A játék ebben a két küldiben bugos. 2002-ben a P3-as procik voltak a csúcsok (FSB133 környéke) a játékot ahhoz a sebességhez igazították.
Ráadásul a 1.2-es patch tovább gyorsít a játékon.
A mai gyorsabb gépeken a bombák túl hamar és túl nagyot robbannak. Ez már egy nyamvadt 2Ghz-es NW/A cerkán is jelentkezik, ez a játéknak túl gyors. A két küldit ezért csak úgy lehet rendesen megcsinálni, ha a "cpugrab" nevű progival (3KB) lelassítjuk a procit megfelelően.
Mi a megfelelő cpu-gyorsaság? Ha a Celeste 40-45kmh-ás sebességnél nem károsodik. Így mindkét küldetés ésszerű keretek között végigjátszható.
Ezzel a Celeste már elsőre sikerült nekem, de ezt olvasni külföldi fórumokon is. A cpu lassítós tippet is ezekről szedtem, ez mindenkinek segített. Ez nem csalás, hanem a játék hibájának kiküszöbölése.
A zeppelinest pedig meg lehet csinálni úgy is, ha a pöfékelős kocsit áttoljuk egy erős autóval a hídon a parkoló közelébe majd visszamegyünk, elvállaljuk a küldetést, majd egy gyors kocsival átszántunk a hídon. Így már nagyon könnyű.
A 60-75kmh tipp nem tőlem van.
Nem tudom naero hogy tudta elérni a 60-75-öt. Az én P4 2600Mhz Northwood FSB800 HT-s procim (ami ma már csak alsókategória) olyan gyors a játéknak, hogy az első bomba után a Celeste akkorát károsodik, hogy nem tudja elérni a 60-at csak az 50-et, onnan pedig egyenletesen lassul. El lehet képzelni ezt egy A64-el vagy egy Prescottal. cpugrab nélkül próbálkozni értelmetlen. "
-
Vlala #5825 Nálunk bevett szokás volt az elvégzett küldik integetőit likvidálni, így könnyebb megkülönböztetni a teljesített feladatokat a még ránk váróktól... :) Mindeig azzal az autóval mentünk át rajta, amelyiket kaptuk a küldetésért. A hidas-Zeppelines járt a legrosszabbul, amikor a kezünkbe nyomta a Black Metal kulcsát. :) -
én szerettem ezt a küldit, sokadikra sikerült, de aztán még sokszor megcisnáltam, nekem bejön -
Hát nekem probléma az biztos. A hajamat már kitéptem. Ezerszer futottam neki, de nem tudom megcsinálni ezt a küldit. Pedig már csak ez hiányzik. Lassú, óvatos vezetés abszolút nem jön be, a gránátok akkor is potyognak, ráadásul időkorlát is van. Ha végig kb 100 km/h-val tudnék menni, akkor talán lenne esély, de addig rendszerint fel sem tudok gyorsulni, mert lesebződik a kocsi. Lelövöm azt a rohadt integetőt, aki ezt a szar küldit adja. -
jah, lincseljuk meg, jössz?
-
Vlala #5821 Bazz, most látom, banner még mindig nincs. :(
Szép kis házigazdája van a topicnak... -
Hát nemtom, ez a gránátos küldi sokaknak probléma. Ezt az óvatos vezetést nem nagyon értem, na mindegy. Nekem olyan 70-75km/h mellett nem sebzi a kocsit a gránát, gyorsabban meg max az időkorlát miatt kell menni, bár ha jól emlékszek akkor az sincs. -
Vlala #5819 a gránátok potyognak a csomagtérből. Tehát vagy olyan gyorsan mész, amilyen gyorsan csak tudsz, hogy mögötted robbanjanak a dolgok, vagy különösen óvatosan, de inkább az előbbi. -
steweee #5818 megint felraktam ,immár jelnlegi gépemen kompromisszumok nélküli maximális grafikán és nagy képfrissítés mellett fut. hihetetlen hogy évekkel ezelőtt is mire voltak már képesek, egyszerűen lenyűgöző még most is a grafia, a godfather meg az a másik hasonló szar ami nemrég megjelent közelében sincsenek ennek a játéknak -
gyorsan kell menni
szerintem nagyon nehéz, én azt meg sem csináltam... -
Sziasztok!
Az extra szabad pályán a Works Quarterban felvettem egy küldit, egy fehér sportkocsit kell elvinnem a megadott helyre. A baj csak az, hogy tíz méter után felrobban a kocsi. A végigjátszásban az van, hogy gránátok vannak a csomagtartóban, és tartsam a sebességet, meg óvatosan kanyarodjak. Nos, kanyarig el sem jutok, állandó sebesség mellett is robban. Hogy kell ezt a küldit megcsinálni? -
öhömm, majd megnézem, de végülis meglett az a cucc máshonann tehát már nem annyira fontos de akkoris jó lenne...thx a helpet -
csak az általam említetteket töltöttem ki, ezt nem. és beengedett. lehet, pl a születési dátum miatt sípol (18+), vagy túl kevés karakterből áll a neved/jelszavad. -
javítások:
3.rász a téglalap
*szal vagy ez vagy nemtom* -
-
hátt.. az egyetlen, ami 3 részre van bontva, az ez: Дата рождения. ez meg ugye a születési dátum. többivel nem kell foglalkozni. -
ez kurva jó -
eddig minden stimmel, magamtól is rájöttem
de van 3 részre osztva, és ott a 3.ba az első beírós na az mi?
mert az első "paragrafust" azt kitöltöttem úgy ahogy mondat de nem teccik neki valami, szal a többivel van gond, és minden más magától értetődik tehát csak ezzel lehete vagy nemtom mi a baja -
*elfelejtettem:/
sry, kissé szétszóródtam^^ -
gyáhh elfelejtett hozzátenni még1 oldalt:/
kevés a cucc, de nem tűnik rossznak
MSX Team