Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes S600 Biturbo
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
effe lv6 24254
effe lv6 24254
Morello kinyírásánál érdekes, hogy bármilyen autóval mész, a hídnál a belsõ kamerás felvétel ugyanaz az autóbelsõ lesz.
Van még egy pár... Állítólag már a running man-ben is találhatsz fadarabot, amivel legyakhatod Morello gorilláit (morellogorilla, ez még jól is hangzik 😊 ), én spec még nem találtam meg.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
1. A "Jobb, ha hozzászoksz" küldetés végén az üldõzésnél kétféle videóbejátszás van attól függõen, hogy csak követed a menekülõket, vagy erõszakosan eléjük vágsz.
2. Az idõsebb Morello megölésénél 3féle mód van: Kimegy a repülõtérre, és ott kell lelõni; Továbbmegy az országúton, te végig követed, és a végén egy másik videóbejátszás van; Az üldõzés közben valahogy sikerül felborítanod a kocsiját, és kinyírnod, ilyenkor semmilyen bejátszás nincs, hanem egybõl azt írja ki, hogy menjek vissza a városba.
Én ezeket találtam. Kérdésem az, hogy valaki talált-e ilyen alternatív lehetõségeket másik küldetéseknél?
Azt tudja valaki, hogy a Bolt Hearse melyik nevû motorhangot használja?
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Lennének benne rohadt jó ötletes küldetések, sztorifordulatok (pl. a játék elején egyedül vág neki a bosszú végrehajtásának, de pár sikertelen akció után belátja, hogy egyedül nem megy, ezért a rivális gengszterbandába próbál bekerülni. Mivel nõ, elég nehéz meggyõzni õket, hogy bevegyék, de pár akció után bekerül. Késõbb beleszeret az egyik Salieri családtagba -persze eleinte nem tudja, hogy kicsoda- és innentõl nehezebb lenne a bosszú végrehajtása)
Persze szerepelne a játékban Sarah is, mint mellékszereplõ.
Itt egyetlen kérdés merülne fel: Miért nem nyirták ki Tommyval együtt Sarah-t és a lányt is? Mert Sarah a csapos lánya, és nem tartottak attól, hogy egy lány fog bosszút állni késõbb.
Ez jó sztori lehetne, kapcsolódna az egyhez. A játékmenet is hasonló lenne.
Szerintem sokkal jobb lenne, mintha egy teljesen vadidegen szereplõkkel másik sztorit kreálnának...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De azért bizakodó vagyok 😊
Letöltöttem a Bar modot (be lehet menni egy-két helyre és 100-szor
jobb mint a freevisit)De nem találom az Office-t a Firestation-t
meg a házikókat.HEEEEEEEEElp me!!!<#help>#help>
egyébként nem azért, de nem tom mire feszítesz néha. mindenki tudja, hogy messze nem vagy egy gyurmagyerek😊
viszont még a demoban is kva nehéz a küldetés legalább is nekem kezdõ maffiásnak 😄
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Letöltöttem a demot de nem indul el....
rendesen kicsomagoltam aztán feltelepítettem elhelyezett egy ikont is az azstalon de amikor rákkantittok bejön ilyen kék keret ahol kiirja, hogy valami ls3d vagy ilyesmi és nemcsinál semmit......
ötlet?
elõre is köszi:
misi
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
mégpedig a Mafia 2 petition. ugyan nem tudom mennyi értelme lehet, de ártani nem fog.
aki teheti, pls nyomkodjon oda párat😊)) nehogy már pont a kategória legjobbjának ne legyen folytatása^^
Ez a járgány élõben is jó nagy kaland 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
végül is nem is bizarr, hiszen a mafia-ról van szó
<#eljen>#eljen>
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
<#hawaii>#hawaii>
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Kicsit meglepett ugyanis, hogy szinte minden sarkon árulják a Mafia -t, s neked szükséged van rá, de nem leled.
Jaa, hogy olyan helyen keressük, ami nem igazán ezekre specializálódtak!? :-)
Én a tejet nem az autószalonban keresem. :-))
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu