Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó sok idõd van.

Szeretem a cicákat

tonyr
LOL szép :D

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

nearo
Najó, ennyi volt, meguntam... kirángattam a kocsiból a tagot, és egy élõ embert kaptam. Lepuffantottam, majd vízbe vetettem magam...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Fú ez valami rettentõ unalmas... kb másfél órája követem a kocsit, de semmi, úgy néz ki nem akar megállni. Belelõttem a motorháztetõbe egyet a shotimmal remélve, hogy elfogy a benzin (meg remélve hogy a gép nézi a benzint az általa irányított kocsiknál is), de semmi. Ha kirángatnám a kocsiból a sofõrt tuti egy hullát kapnék eredményül...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Hah még mindig tud meglepetést okozni a játék... Free Ride Extreme-ben szórakoztam épp a nép irtásával, lelövöldöztem a sofõröket meg felrobbantgattam az autóikat... egyszercsak azt vettem észre, hogy az egyik kocsi mozgolódik, pedig lelõttem a sofõrt. Fogtam gyorsan egy kocsit, letisztítottam elõtte az utat, és láss csodát, továbbment a kocsi. Most épp ezt a szellemautót követem, kíváncsi vagyok mi lesz, ha kiszáll a tulaj. Jó hosszú utat jár be, már háromszor voltunk az oakwoodi körforgalomban, megjártuk már oakhillt is, és most megint gyanúsan oakhill felé tartunk :D

Kit--Kat
Hehhe...:D Én is néztem és egybõl ez jutott eszembe. :D

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ma megnéztem a "Kár a benzinért" c. magyar filmet.
Aztán hogy, hogy nem, a Mafia és az Ikarus Mod 2.0 elõtt kötöttem ki, két órát csak csaavarogtam LH-ben :)

12346
Én majdnem mindent megnézek, ha az tényleg igényesnek tûnik. Még a Batmobilt is megnézném talán, ha tényleg top:)
Ezt az öreg S Mercit meg még mindig nem próbáltam ki sztem, pedig kedvenc. Igaz nem az AMG, de mintha lenne belõle mezei is.

Eltévedt. :)
Fejjel lefelé nézte a GPS-t :)

A model viszont szép , nekem is volt egy idõszakom, amikor telezsúfoltam mindennel, amit találtam :) Asszem a batmobile-nál mondtam azt, hogy na azért húzzunk valahol egy határt. :)

Ekkora hangulatrombolást már rég láttam. Modern, fehér, szlovák rendszámú Mercedes a 30-as évek képzeletbeli amerikai városába :-)

Because fuck you. That\'s why.

Az meg minek ehhez a játékhoz?

Because fuck you. That\'s why.

Dupi30
Ígyvan, ennek a játéknak volt stilusa, hangulata, minden megvolt neki ami egy jo PC játékhoz kell!

LFS World név: Dániel(hunn)

12346
azt eddig még sose tudtam használni..:)

Ennek a játéknak még volt stílusa..
Sajnos ma már ez egyáltalán nem jellemzõ.
MERCEDES W140 amg :D
http://www.sg.hu/galeria/1317924280/13179242801330621027.jpg
Mindig tanul az ember :)
Köszi!

már megvan:D real driver2 :D:D
Sziasztok, van a játékhoz valami grafikai tuning?
Jó kérdés.
A hátsó ajtót még meg lehet oldani, mert oda be tudsz szállni.
A motortér csak egy moddal nyitható (vagy ütközéssel), a csomagteret viszont passzolnám.
Várj, beugrott valami. Ez volt az a játék, amelyben az alkatrészeket két-három lövéssel le lehetett szedni a kasztniról. Kabrióknál a vászontetõt is. :)

...értem,sajna akkor nekem sok közöm nincs hozzá:(
am lenne egy olyan kérdésem,hogy látok elég sok képet mafiábol és ott a kocsi hátsó ajtói,motorház,csomagtarto nyitva van.melyik gombbal tom kinyitni vagy vmi progi kell hozzá?
DataXTractor, Zmodeler, elég sok a nyûg vele. Egyszerûbb letölteni azoktól, akik már áttették.

hali mindenki:D azt szeretném kérdezni h ami modok vannak gta 4 ben pl audi a8,azt hogy tudom átrakni a mafiába??
Gyakran elõfordul sajnos. Sokaknak csak az segített, ha a 2-es CD-t bemásoltam CD-image-ba, aztán virtuális meghajtóba, és abból folytattam a telepítést.

longhaul
Beteszem a MAFIA cd- és a 2 cd-nél az instalállásnál le áll az instalállás.

OMSI FOREVER!!!

Sziasztok.Valaki tudna nekem segíteni? :S nem tudom patchelni a játékot..az 1.2-es patch folyton törölni akarja a Mafiát és ezért nem mûködik az Ikarus mod se pls help!! :S
Szabi84
Szevasztok, hogyan tudom mûködésre bírni xbox 360 controller-el?

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bizony!

Keravill :)

Kit--Kat
Az Ikarus mod 3.0. fejlesztése újraindult! :)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Elnézést, nem voltam elég körültekintõ, alattam ott a válasz <#wow1> !!!
Sziasztok !
Megvettem a Mafia-t a cdgalaxis-tõl, felraktam win7 re, de akármit próbáltam csak azt írja ki hogy A MAFIA mûködése leállt, pedig még el sem indult :S. Mi lehet a baj?
A Beállítások - Hangok menüpont alatt lesz.

A Beállítások menüben a képernyõ alján vagy tetején (nem emlékszem pontosan) van több fül. Ott van az valahol elrejtve. Esetleg a Hang vagy Játékbeállításoknál.

Sziasztok!Valaki meg tudja mondani hol tudom beállítani, hogy legyen felirat?Letöltöttem többféle magyarítást is, a menü magyar lett, de felirat az nincs
nem akarok jampizni, hogy hard egy késsel végigvittem, sõt én az elején cheateltem
de aztán egyszer mondom megpróbálom végigvinni... és sikerült
ha 19-ig elvitted csalás nélkül utolsó ne fogjon már ki rajtad
egyszerûen tanuld meg ki honnan jön, egy tommy és egy shotgun bõven elég

a mafia 2 ehhez képest gyerekjáték
Kedvet kaptam újra végigvinni a játékot. Már nem is tudom hanyadszorra 21 ig számoltam. <#zavart1>

Botond
Megnéztem youtubeon a záró videót, és ezzel részemrõl lezárva. Még mafia 2 dlcket kell letolni és mafia vonal pipa.
Solid Snake
Talán még pár év és.......<#hehe>
Botond
És eljöttem a végsõ lövöldözésig, és nem sikerült ahogy 10 éve sem. :)
Botond
Elkezdtem tolni a gémet, mert úgy emlékeztem sose értem a végére, aztán ahogy haladtam elõre fokozatosan beugrott, hogy ez a pálya is megvolt, ez is, ez is, ez is, és most ott állok a 20. pálya utolsó részénél, a nagy finálénál, és már emlékszem, hogy na eddig jutottam anno. Szóval elõttem a lehetõség ismét. :)
Régen volt ilyen látótávolság mod, de nagyon megemelte a gépigényt. De poénnak jó volt. Azt tudom mondani, google :D

üdv!
olyan kérdésem van,hogy hol lehetne a játékhoz modokat letölteni,,de ahonnan tényleg le lehetne! van egy olan mod ami a várost grafikailag fullra feljavítja(pl látótávolság nagyon zsír lett benne és egyik szigetrõl át lehet látni a másikra is)
kérlek ha tudjátok ezt akk linkeljétek be vagy vmi
köszi!
Sziasztok ! Abban kérnék segítséget hogy gamepaddal próbálnám játszani a játékot viszont a célzás jelen esetben a jobb analóggal megoldhatatlan összevissza ugrál ha arra állítom be. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy a játék nem játszható joystickal ? Elõre is köszi.

Szeretem a cicákat

Elõzõ hozzászólásom. :D

Sziasztok!

Felraknám a Mafia 1-et de sajna a LS3D engine-os fehér ablak fogad amibõl csak Ctrl+Alt+Del-el tudok kilépni.
Tudna valaki egy linket adni, hogy ha van olyan progi amitõl jó lesz honnan tölthetõ le ?

Hálás lennék érte.

Üdv...

Indeo video codec kell neki. vagy tedd fel a játékhoz tartozó patcheket, vagy a k little codec packot. Abbõl a hibából pedig alt+tabbal tudsz kilépni, de akkor nem lesz intro a játékban.

Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy felraktam a játékot a lent látható konfigra, és amikor indítanám a játékot akkor a bal felsõ sarokban megjelenik a felirat LS3DF, és utána azonnal ki is lép a játékból. Abszolút nem bírom elindítani sehogy sem. A játékra felraktam a magyarosítást is, ha jól tudom az említett fájlt felül írja, de a lemezrõl visszamásoltam az eredeti dll-t de így sem jó, ugyanaz a jelenség fogadott. A játék eredeti!
Valaki segítsen legyen szíves! Köszi.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Taki 122
Okés, köszi szépen! ;)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Nekem is csinálja, egyszerûen csak kikapcsoltam az árnyékokat, úgy nem zavaró.

Taki 122
Üdv! Új vagyok a topicban, nem úgy a játékban. Felraktam a laptopomra, de problémák akadtak a grafikával. A játék szépen fut, nem szaggat, viszont az árnyékok, a tûz és a füst vibrál. Képet nem sikerült róla csinálnom, de ha valaki tapasztalt már hasonlót és tudja a megoldást az írjon. Elõre is köszönöm!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas