Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a cicákat
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Aztán hogy, hogy nem, a Mafia és az Ikarus Mod 2.0 elõtt kötöttem ki, két órát csak csaavarogtam LH-ben :)
Ezt az öreg S Mercit meg még mindig nem próbáltam ki sztem, pedig kedvenc. Igaz nem az AMG, de mintha lenne belõle mezei is.
Fejjel lefelé nézte a GPS-t :)
A model viszont szép , nekem is volt egy idõszakom, amikor telezsúfoltam mindennel, amit találtam :) Asszem a batmobile-nál mondtam azt, hogy na azért húzzunk valahol egy határt. :)
Because fuck you. That\'s why.
Because fuck you. That\'s why.
LFS World név: Dániel(hunn)
Sajnos ma már ez egyáltalán nem jellemzõ.

http://www.sg.hu/galeria/1317924280/13179242801330621027.jpg
Köszi!
A hátsó ajtót még meg lehet oldani, mert oda be tudsz szállni.
A motortér csak egy moddal nyitható (vagy ütközéssel), a csomagteret viszont passzolnám.
Várj, beugrott valami. Ez volt az a játék, amelyben az alkatrészeket két-három lövéssel le lehetett szedni a kasztniról. Kabrióknál a vászontetõt is. :)
am lenne egy olyan kérdésem,hogy látok elég sok képet mafiábol és ott a kocsi hátsó ajtói,motorház,csomagtarto nyitva van.melyik gombbal tom kinyitni vagy vmi progi kell hozzá?
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Megvettem a Mafia-t a cdgalaxis-tõl, felraktam win7 re, de akármit próbáltam csak azt írja ki hogy A MAFIA mûködése leállt, pedig még el sem indult :S. Mi lehet a baj?
de aztán egyszer mondom megpróbálom végigvinni... és sikerült
ha 19-ig elvitted csalás nélkül utolsó ne fogjon már ki rajtad
egyszerûen tanuld meg ki honnan jön, egy tommy és egy shotgun bõven elég
a mafia 2 ehhez képest gyerekjáték
olyan kérdésem van,hogy hol lehetne a játékhoz modokat letölteni,,de ahonnan tényleg le lehetne! van egy olan mod ami a várost grafikailag fullra feljavítja(pl látótávolság nagyon zsír lett benne és egyik szigetrõl át lehet látni a másikra is)
kérlek ha tudjátok ezt akk linkeljétek be vagy vmi
köszi!
Szeretem a cicákat
Felraknám a Mafia 1-et de sajna a LS3D engine-os fehér ablak fogad amibõl csak Ctrl+Alt+Del-el tudok kilépni.
Tudna valaki egy linket adni, hogy ha van olyan progi amitõl jó lesz honnan tölthetõ le ?
Hálás lennék érte.
Üdv...
Olyan gondom van, hogy felraktam a játékot a lent látható konfigra, és amikor indítanám a játékot akkor a bal felsõ sarokban megjelenik a felirat LS3DF, és utána azonnal ki is lép a játékból. Abszolút nem bírom elindítani sehogy sem. A játékra felraktam a magyarosítást is, ha jól tudom az említett fájlt felül írja, de a lemezrõl visszamásoltam az eredeti dll-t de így sem jó, ugyanaz a jelenség fogadott. A játék eredeti!
Valaki segítsen legyen szíves! Köszi.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas