Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudna valaki küldeni egy olyan mentést ami a vidéki kiruccanás után van, nem tudom mi a baja nálam a játéknak, de kilép a game-bõl mikor azt a küldetést kezdeném. Vagy ha van valakinek valami tippje, hogy mi lehet a gond az is jó lenne.
antikarakter :D
Király összeállítás <#eljen>#eljen>
Because fuck you. That\'s why.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.smart-bus.hu
Ott vagyok hogy bevettek a csaladba es beszelek a donnal ahol elkuld hogy szerezzek fegyvert beszeljek ralphal es menjek kocsival behajtani penzt de nem tudok ott beszallni a kocsiba es gyalog nem enged ki.
www.smart-bus.hu
A medve nem játék.
www.smart-bus.hu
Ultimate Draw Distance (elérhetõség: pár hozzászólásommal lejjebb :D)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A medve nem játék.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
www.smart-bus.hu
ellneben a mercenaries 2 nél eredetiben is ugyanaz a hiba, hogy az elsõ pályán nincs légicsapás az inventoryban, 1x vhogy sikerült továbbjutnom, és azóta az eredetivel se
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
innen az oldal nevével megegyezõ mod. Javítja a kameraállást és az autók textúráját
http://mafia.hodnoceniher.cz/mafia1_en/mody.html
innen:
Footpath and road mod v2.3 (szebb utak, járdák)
Mafia Trees project 3.0 (szebb fák)
Ultimate Draw Distance (látótávolság maxra, így nincs az az érzés mintha elõtted töltõdne be a pálya)
Meg esetleg Gun realism mod, amivel már ütõsebb a headshot
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
www.smart-bus.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
LOL kiszállni a kocsiból nem tudom mivel kell.
Itt kb 20 méterenként elkapnak rendõrök kezdhetem elölrõl.Nem is emlékeztem már rá full!
Next PC upgrade: 2022
www.smart-bus.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Át kellett nevezni a javítás-t mondjuk akármi.zip-re, ki kellett csomagolni, felülírni vele a játékot, és így "jó"... Most csak annyi a nyûgje, hogy kéri a cd-t! :D Kapott egy törést, oszt jó van...
Viszont elég kiábrándító, hogy egy eredeti dvd-s verzióval ennyit kel baszakodni...
Maga a játék természetesen istenkirály! :D
www.smart-bus.hu
Craceltem ,magyarítottam és 20x jobb mint a 2. rész :D
Régi emlékeim felelevenítésére megvettem dvd-n, de W7 x64-n nem akar elindulni... a telepítõ lefut, de a tapaszok nem mennek fel, a játék meg nem indul... :S Valakinek valami ötlet?
www.smart-bus.hu
Footpath and road mod v2.3
Mafia Trees project 3.0
Ultimate Draw Distance (erre gyanakszom)
ENB Series (vagy ez)
DE, ezek közül nem befolyásolja force feedback hiányát egyik sem. Így nagyon tré, pedig régen hatalmas jó feeling volt kormány és a fizikája