Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

applecomputers
hi
tudna valaki küldeni egy olyan mentést ami a vidéki kiruccanás után van, nem tudom mi a baja nálam a játéknak, de kilép a game-bõl mikor azt a küldetést kezdeném. Vagy ha van valakinek valami tippje, hogy mi lehet a gond az is jó lenne.

antikarakter :D

Párat ismertem, de korántsem mindet.

Király összeállítás <#eljen>

Tegye fel a kezét aki ismerte ezeket!http://www.youtube.com/v/vy9x3XILCsA&version=3

Ezt inkább ne itt.

Vagy egyszerûen húzz innen a picsába a villogó faszságoddal együtt.

Because fuck you. That\'s why.

Válaszd a vezetõülést, de utána egybõl nyomd hosszan az akciógombot.

DONGUBA
de nem tortenik semmi bejon egy kisablak hogy hol akarok beszallni elol vagy hatul vagy vezetoulesre ulni de hiaba nyomom semmi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

morvaigaben
Utána hosszan nyomd a jobb gombot míg fel nem töri az autót, aztán menj a kapuhoz és ott fel a lépcsõn ott kapsz stukkert majd.

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Megállsz az ajtó elõtt, és lenyomva tartod a beszállás gombot... addig amíg a csík végig nem ér...

www.smart-bus.hu

DONGUBA
odamentem erre odavisz egy autohoz megmutatja hogy kell feltorni feltori utana elmegy de nem tudok beszallni

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Menj oda a szerelõ sráchoz... õ ad autót...

www.smart-bus.hu

DONGUBA
hali vki segitene?
Ott vagyok hogy bevettek a csaladba es beszelek a donnal ahol elkuld hogy szerezzek fegyvert beszeljek ralphal es menjek kocsival behajtani penzt de nem tudok ott beszallni a kocsiba es gyalog nem enged ki.

a.carkey
Nálam valami miatt nem.

A medve nem játék.

Én ezt nem tettem, és úgy is mûködött... :)

www.smart-bus.hu

a.carkey
Ok. Közben rájöttem, hogy elõtte érdemes kitömöríteni azzal a kis progival az eredetit, majd arra rámásolni a fájlokat.

A medve nem játék.

a.carkey
Olvastam, de nálam minden maradt a régiben. :(

A medve nem játék.

Így van... viszont nincs az a gép, amit így nem nyír ki! :D

www.smart-bus.hu

De...
Ultimate Draw Distance (elérhetõség: pár hozzászólásommal lejjebb :D)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

a.carkey
Nem lehet valahogy növelni a kirajzolási távolságot?

A medve nem játék.

grebber
Elküldtem privátba!

De ide is betehetem:

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Meg tudod írni - vagy egy srceenshot priviben -, hogy a setupnál te mit kapcsolsz be, hogy ez így néz ki neked?

A medve nem játék.

Dettó... abba is hagytam most egy kicsit, mert beállt az agyam! :D

www.smart-bus.hu

Nekem abban Paulie közremûködése zavart be. Egyedül sokkla többre vittem volna, de az az ütõdött mindig beleáll az ütésbe, és kihal, mielõtt leütném a többit.

Amikor a punkokat kell megagyalni, az a rész kurvára felhúz... nem tudom szétbaszni a fejüket............... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

www.smart-bus.hu

Mafia, Arma, Mercenaries, ez már 3 :D:D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

ArmA-nál nem lehet multizni rendesen a töréssel, mert random sirállyá változol... offline meg felesleges ArmA-t játszani, mert az AI olyan amilyen...

www.smart-bus.hu

sose találkoztam a problémával. ettõl függetlenül nem kétlen hogy volt akinél elõfordult. életembek két játékot vettem meg, de a maffiával se az armánál nem volt ilyen gondom.

ellneben a mercenaries 2 nél eredetiben is ugyanaz a hiba, hogy az elsõ pályán nincs légicsapás az inventoryban, 1x vhogy sikerült továbbjutnom, és azóta az eredetivel se

nearo
Mert free ride extreme-ben nincs taxi :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Na igen... az idegesítõ... tuti, hogy valamelyik szûrõ okozza...

www.smart-bus.hu

Nekem a free ride extreme-ben nincs taxi miért van ez?

Adj még ezekre naftát is a videókártyád vezérlõjébõl. AAx16 + AFx16, meg textúra élesítés, máris tûrhetõbben fog kinézni. Egyedül az árnyékok villogását nem tudtam megoldani, azt levettem inkább low-ra.

Szuper! Nagyon szépen köszönöm! 1 nap alatt talán le is jön! :D

www.smart-bus.hu

http://www.realcarfacing.hu/

innen az oldal nevével megegyezõ mod. Javítja a kameraállást és az autók textúráját

http://mafia.hodnoceniher.cz/mafia1_en/mody.html

innen:
Footpath and road mod v2.3 (szebb utak, járdák)
Mafia Trees project 3.0 (szebb fák)
Ultimate Draw Distance (látótávolság maxra, így nincs az az érzés mintha elõtted töltõdne be a pálya)

Meg esetleg Gun realism mod, amivel már ütõsebb a headshot

Bence94
látszik, hogy nem széles képernyõs-re tervezték a játékot...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Ezt a grafika turbót kifejtenéd bõvebben? Mobil netem van, és egy komolyabb oldal megnyitása enyhén idegborzoló... :)

www.smart-bus.hu

Jobbegérgomb 1x - motor leállít, 2x - kiszáll :D grafikát még lehet turbózni innen 1-2 moddal

Shep
Teljesen jó szerintem. Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Még nagyon az elejérõl:

LOL kiszállni a kocsiból nem tudom mivel kell.
Itt kb 20 méterenként elkapnak rendõrök kezdhetem elölrõl.Nem is emlékeztem már rá full!

No pont az arma szériát akartam hozni példának! Annál kifejezetten szopás, ha töréssel játszod... úgy van megírva a játék védelme, hogy mondjuk 5 méterrõl nem találsz el semmit... hiába a törés, ezt nem orvosolja... szóval van pár játék, aminél nem egészséges a törés használata...

www.smart-bus.hu

Shep
Tegyél már be róla képet (full grafikán)!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azóta nekem is sikerült beröffenteni. Valószínûleg az ENB series volt a ludas. RealcarFacing-el majd nekiesek ha 2-t megunom. Force Feedback is mûxik, csak Logitech profilerrel kellett bütykölõdni.

koschwarz
én is ezt csinálom, ha van nocd krekk és jól mûködik (pl. arma-nál valahogy nem jöttek be a nocd krekkek).

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Minden eredeti játékom ami kér cd/dvd-t crackelem.Nem fogom összekarcoltatni elhiheted!

Ha megvetted minek crackelni? :D

Ez mind így történt, de semmi... :S

Át kellett nevezni a javítás-t mondjuk akármi.zip-re, ki kellett csomagolni, felülírni vele a játékot, és így "jó"... Most csak annyi a nyûgje, hogy kéri a cd-t! :D Kapott egy törést, oszt jó van...

Viszont elég kiábrándító, hogy egy eredeti dvd-s verzióval ennyit kel baszakodni...

Maga a játék természetesen istenkirály! :D

www.smart-bus.hu

grebber
Én is most vettem meg 1700-ért a 3cd-set.Win 7 64 bit felment minden szar nélkül mind a game mind pedig a patch mindennemû állítgatás nélkül.
Craceltem ,magyarítottam és 20x jobb mint a 2. rész :D

Kompatibilitásnál a rendszergazdai futtatást, és a WinXP módot kapcsold be. A tapaszok telepítõjénél szintúgy.

Üdv Urak!

Régi emlékeim felelevenítésére megvettem dvd-n, de W7 x64-n nem akar elindulni... a telepítõ lefut, de a tapaszok nem mennek fel, a játék meg nem indul... :S Valakinek valami ötlet?

www.smart-bus.hu

Realcar facing
Footpath and road mod v2.3
Mafia Trees project 3.0
Ultimate Draw Distance (erre gyanakszom)
ENB Series (vagy ez)

DE, ezek közül nem befolyásolja force feedback hiányát egyik sem. Így nagyon tré, pedig régen hatalmas jó feeling volt kormány és a fizikája

grebber
Milyen graf javítókat tettél fel?