Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ennek köszönhetően 4K/HDR-minőségű látvánnyal és átvezetőkkel, vadonatúj sztoritartalmakkal és játékmenetet érintő újításokkal találkozhatunk majd, mint egy nagyobb Lost Heaven, a vezethető motorkerékpárok a gyűjthető tárgyak és ehhez hasonlók. A gameplay-t állítólag igyekeztek úgy felfrissíteni, hogy egyaránt szórakoztassa a szériával újonnan ismerkedőket és a veterán játékosokat is.Az ígéretek szerint a június 6-án megrendezésre kerülő online PC Gaming Show-n többet is láthatunk majd az újjászületett játékból, aki pedig előrendeli a megjelenés előtt, az megkapja a The Chicago Outfit csomagot olyan kozmetikai tárgyakkal, mint a Smith V12 limuzin, a Gold Semi-Automatic pisztoly skin vagy az alább látható The Don felszerelés."
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Reméljük a Hangar 13 nem kúrja el ahogyan a 3-at mivel "sajnos?" ők csinálják...
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.13. 19:57:54

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.13. 19:07:29
Mafia Definitive Edition képek
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.13. 18:54:16
Ez a játék nem osztott meg semmit, kb az is elismerte, hogy nagyon nagy játék, aki egyébként utálta a témát.
Valósághű grafika, szinte filmszerű sztori és átvezető animációk, korhű zenék és autók, állat lövöldözős küldetések, el lehetett hagyni a várost stb.
Minden idők egyik legjobb videójátéka.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2018.04.20. 20:48:25
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
(Nem az én írásom)
"1 - Felteszed a modot egy külön mappába, telepítéskor pipáld be a dolgokat amik kellenek de főleg a világítós dolgokat mert az nincs bekapcsolva ha jól láttam.
2 - Ha ez megvan, kitörlöd a game.exe-t onnan ahova felraktad a modot, fontos, hogy ne írja felül a játék eredeti exejét.
3 - Bemásolsz mindent a 2. Mafia Steames mappába.
4 - Ne állíts semmit, max annyit amit a képen fog mutatni bár az se fontos és elindítod a játékot, belépsz a Free Ride-ba, ott shift+f2-vel behozod a mod menüt és beállítod a játékot ahogy a szemednek tetszik, ha ez megvan, alul lesz egy reload gomb, arra rányomsz és betölti az általad kiválasztott beállításokat.
5 - Kilépsz teljesen és most már beállíthatod a felbontás és mindent mert nem fog bezavarni a betöltéskor, máskülönben nagyon lassan tölt be mielőtt megcsinálod a 4-es pontot, a 2. Mafia mappában lévő setup.exe nem jó, így lépj egyet vissza ahol ott van még egy setup.exe, ezzel betudod normálisan állítani a dolgokat.
Ha ezek megvannak bemásolhatod a zenéket is, nekem ezzel a moddal már megy az is, illetve a magyarítás is. Lehet nehezen fog betölteni egy-két részt de nem jellemző, Steam-es játék tökéletesen indul Steam-ből.
Eredeti zenék Csak bemásolod a Sounds mappából a Music-ot a játékba és ennyi."
Steam store
És kijött hozzá egy HD pack is
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.02. 08:30:17
Nézzetek fel, folyamatosan bővülünk 😊
Azt hittem már feladták.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Más: Az addon autók hangját szerintem még sose hallottam játékban. Mindig a gyári hangok töltődnek be. Erre mi a megoldás?
Nézegettem különbözõ modokat, de gõzöm sincs melyik textúra javítót tegyem fel, igazából ennyi kellene aztán meg is lennék! Nagyon régen játszottam már ezzel, mondjuk akkor jó néhányszor végignyomtam!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
sokáig ellehetsz néhány extreme autó megszerzésével, küzdhetsz az agyafúrt feladatokkal 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Valaki összefoglalná nekem,hogy milyen modokat érdemes most felrakni,hogy végigjátszam a játékot?
Köszi elõre is!
A helyzet az hogy megvan a játék eredeti elsõ kiadásban 😊
DE az új laptopban nincs cdrom, igy mindenképp le kellett mentenem képfájlba hogy feltudjam telepíteni, mert feleslegesnek tartom egy usb-cdrom vásárlását pár játék miatt...
A Mafia 2 -höz találtam német nyelvet, de ott meg a magyarosítással veszik össze, vagy angol hang magyar felirattal, vagy német hang + felirat, mert sajnos azonos fájlban van a hang ill szöveg, de ez igazából nemlényeg 😊
Köszi mindent, hátha lesz valami, ha mégsem, akkor is köszönöm h segíteni próbáltál 😊
Lehet hogy 10 éves játék, de ebben a stílusban az egyik kedvenc 😊
Német fórumokon nézelõdök, utalnak rá, hogy létezik, de eddig az összes link zsákutca, vagy veszélyes tartalom.
Egy cirka tízéves játékhoz nem könnyû találni bármit is, de nem adjuk fel. 😊 Ha végképp nem megy, letö... izé, "kölcsönzök" egy német játékot és kiveszem belõle a kívánt részeket.
Ezen jobban látszik a "cockpit":

köszi 😊
Igen, az már '90-es évek, ahogy a ráncfelvarrott Kispolski is, ezzel a mûszerfallal 1986-ban láthattuk elõször.
Régi 100-as, vagy korai krómos 105-ös Skodák, esetleg M24-es Volga és duplakerek Lada megjelenésének is örülnék.
A repülõszõnyeg viszont egy kicsi túl korainak tûnik, nem? A 80-as években már a legarababb országokban is lehasznált terepjárókkal jártak. 😊
Remélem a jármûvek 79-et bezáróan lesznek. A a ráncfelvarrott 353 és VW notoros Wartburg eléggé belerondít a képbe.
Pont tegnap jutott eszembe a mod, na meg, hogy de kár, hogy végül nem készültek el a folytatással. Szinte biztos voltam, hogy abbahagyták örökre.
Win7 pro 64-re feltelepül gond nélkül de nem indul. Próbáltam a programkompatilitással elhitetni vele, hogy xp-s a gép és rendszergazdaként is indítottam, de nem fogad szót. Ötlet? Köszönöm a segítséget elõre is.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb