Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
14 perc gameplay

Next PC upgrade: 2022

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

wedge31
grebber
"A Mafia: Definitive Edition egy teljes körű remake lesz, amely alatt egy teljesen új motor duruzsol.
Ennek köszönhetően 4K/HDR-minőségű látvánnyal és átvezetőkkel, vadonatúj sztoritartalmakkal és játékmenetet érintő újításokkal találkozhatunk majd, mint egy nagyobb Lost Heaven, a vezethető motorkerékpárok a gyűjthető tárgyak és ehhez hasonlók. A gameplay-t állítólag igyekeztek úgy felfrissíteni, hogy egyaránt szórakoztassa a szériával újonnan ismerkedőket és a veterán játékosokat is.Az ígéretek szerint a június 6-án megrendezésre kerülő online PC Gaming Show-n többet is láthatunk majd az újjászületett játékból, aki pedig előrendeli a megjelenés előtt, az megkapja a The Chicago Outfit csomagot olyan kozmetikai tárgyakkal, mint a Smith V12 limuzin, a Gold Semi-Automatic pisztoly skin vagy az alább látható The Don felszerelés."

grebber
nearo
aztakutyafáját 😮

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

grebber
A Mafia: Definitive Edition nem csak látványát tekintve lesz jobb az eredetinél, kibővítik a sztorit, javítják a játékmenetet és a zenét is - inkább hívhatjuk remake-nek a leírtak alapján. Azért igyekeznek hűek maradni a klasszikushoz.

Reméljük a Hangar 13 nem kúrja el ahogyan a 3-at mivel "sajnos?" ők csinálják...

Na nee😄D Ennek nagyon örülök!!

Augusztus 28 a megjelenési dátum,ha igaz,Mafia 2 már jövőhét kedd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.13. 19:57:54

Az első két rész érdekel és várom,de a harmadik az úgy ahogy van szar és nekem az nem mafia.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.13. 19:07:29

grebber
Beigazolódtak a hírek, készül a Mafia: Trilogy

Mafia Definitive Edition képek

Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.13. 18:54:16

Ehhez van kontroller támogatás?
totyak
Üdv! Valaki esetleg nem tudná megmondani, hogy a PC-s Mafia 1 magyar borítós kiadás mit tartalmazott gyárilag? Automex kiadás volt, ezért lehet, hogy csak a 3 CD lemezt, de rémlik, mintha láttam volna belőle térképes, magyar kézikönyves kiadást is. Köszönöm

Te miről beszélsz?
Ez a játék nem osztott meg semmit, kb az is elismerte, hogy nagyon nagy játék, aki egyébként utálta a témát.
Valósághű grafika, szinte filmszerű sztori és átvezető animációk, korhű zenék és autók, állat lövöldözős küldetések, el lehetett hagyni a várost stb.
Minden idők egyik legjobb videójátéka.
Hát én ebből egy korszerű remake-t megnéznék, kb. olyan szintűt, ahogy a Modern Warfare-nál. Nem tudom a Modern Warfare mennyire teljesített jól, de az biztos, hogy korrekt felújítás lett. Egy biztos, amennyi embert megosztott ez a játék mióta megjelent, már csak azért is készülhetne egy újradolgozás. Biztos vagyok benne, hogy nem csődölne be emiatt azt újradolgozást készítő cég, ez biztos, erre még fogadnék is.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2018.04.20. 20:48:25
https://sg.hu/cikkek/jatek/128917/elerheto-a-mafia-remastered

nearo
7days mini croissant reklámban mafia zene... new ark😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

grebber
A grafikai mod felrakása:

(Nem az én írásom)

"1 - Felteszed a modot egy külön mappába, telepítéskor pipáld be a dolgokat amik kellenek de főleg a világítós dolgokat mert az nincs bekapcsolva ha jól láttam.
2 - Ha ez megvan, kitörlöd a game.exe-t onnan ahova felraktad a modot, fontos, hogy ne írja felül a játék eredeti exejét.
3 - Bemásolsz mindent a 2. Mafia Steames mappába.

4 - Ne állíts semmit, max annyit amit a képen fog mutatni bár az se fontos és elindítod a játékot, belépsz a Free Ride-ba, ott shift+f2-vel behozod a mod menüt és beállítod a játékot ahogy a szemednek tetszik, ha ez megvan, alul lesz egy reload gomb, arra rányomsz és betölti az általad kiválasztott beállításokat.
5 - Kilépsz teljesen és most már beállíthatod a felbontás és mindent mert nem fog bezavarni a betöltéskor, máskülönben nagyon lassan tölt be mielőtt megcsinálod a 4-es pontot, a 2. Mafia mappában lévő setup.exe nem jó, így lépj egyet vissza ahol ott van még egy setup.exe, ezzel betudod normálisan állítani a dolgokat.

Ha ezek megvannak bemásolhatod a zenéket is, nekem ezzel a moddal már megy az is, illetve a magyarítás is. Lehet nehezen fog betölteni egy-két részt de nem jellemző, Steam-es játék tökéletesen indul Steam-ből.
Eredeti zenék Csak bemásolod a Sounds mappából a Music-ot a játékba és ennyi."

grebber
Steam-re újra felkerült! (Már korábban de láttam itt senki nem jelezte)

Steam store

És kijött hozzá egy HD pack is

Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.02. 08:30:17

Most írni akartam hogy steam-en, de onnan eltüntették!

Betudom valahonnan szerezni a játékot? Illetve elindul win10-en is?
Van olyan texture pack vagy bármi ami javít a kinézeten, a játékhoz amit csak telepíteni kell? Régebben volt egy szép gyűjteményem, de az már nincs meg és akkor is órákig, napokig tartott összeszedni!

nearo
Wow, Morello kinyírására sikerült egy alternatívabb módszert alkalmaznom. Nem kanyarodtunk be a reptérre, hanem mentünk tovább, aztán felfelé a szerpentinen sikerült egy levágással elé kerülnöm, majd amikor előztek Sam vagy Paulie megeresztett néhány lövést, és hirtelen kiírta, hogy go back to Salieri. Viszont a kocsi ment tovább, hát követtem. Ugyanúgy a nagy híd felé mentünk, csak nem volt meg a szokásos cutscene, hanem egyszerűen elnézték a féktávot, és lezuhantak. Lenéztem a híd szélén, látom oldalára van borulva a kocsi, és nem mozdul. Gyorsan lementem hozzájuk, és ahogy közelebb értem, Sam meg Paulie egyből elkezdték sorozni a kocsit, pedig amikor kiszálltam, egyértelműen láttam, hogy Morello már rég halott. Aztán visszaborítottam a kocsit négy kerékre, de az már nem ment tovább, pedig a sofőr élt még, aztán Samék kirángatták a kocsiból, és megverték (a fegyvereik már kifogytak). Onnantól kezdve lophatóvá vált a kocsi, és Morellot meg a harmadik utast is ki tudtam szedni a kocsiból. Sajnos ezután elbasztam, gondoltam poénból betolom a kocsit a vízbe, csak túl nagy lendülettel mentem, és a partról már nem tudtam visszahozni a saját kocsim 😄

http://mafiahungary.hu/

Nézzetek fel, folyamatosan bővülünk 😊
Kit--Kat
95 %-os a 3.0-ás Ikarus Mod!

Azt hittem már feladták.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sosem használtam addont.

12346
Na, akkor körbenézek újra.

Más: Az addon autók hangját szerintem még sose hallottam játékban. Mindig a gyári hangok töltődnek be. Erre mi a megoldás?

Igen létezik,és van trainer is,de már régen játszottam vele,keress rá neten.

12346
Ja és a Real Driver-ből van angol nyelvű esetleg? 😄

12346
Létezik ehhez valami cheat, vagy működő trainer? Mintha anno próbáltam volna pár trainert, de semmire se voltak jók. Cheat-ről meg sose hallottam 😊 Olvastam itt-ott a konzol előhívós cuccot, de gyanítom, nagy baromság. Vagy nagyon bénán nyomom a "shift + ~" kombót^^

Sziasztok! Vettem egy kormányt gondoltam kipróbálom vele a játékot (steames)! Persze nincs force feedback, miért? Gugliban utána néztem a dolognak, 1.2 patch orvosolja a hibát, de nem tudom feltenni, feltélezem a steames már ezt a verziót tartalmazza!

Nézegettem különbözõ modokat, de gõzöm sincs melyik textúra javítót tegyem fel, igazából ennyi kellene aztán meg is lennék! Nagyon régen játszottam már ezzel, mondjuk akkor jó néhányszor végignyomtam!

Kit--Kat
Ezeket a képeket honnan szerezted? 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

tonyr
mod-ok elõtt told végig a freeride extreme-et😊
sokáig ellehetsz néhány extreme autó megszerzésével, küzdhetsz az agyafúrt feladatokkal 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

mooo
Sziasztok!
Valaki összefoglalná nekem,hogy milyen modokat érdemes most felrakni,hogy végigjátszam a játékot?
Köszi elõre is!
tonyr
Köszi, hogy segítesz, próbáltam "kölcsönvenni" egy német verziót, de senki sem adja...
A helyzet az hogy megvan a játék eredeti elsõ kiadásban 😊
DE az új laptopban nincs cdrom, igy mindenképp le kellett mentenem képfájlba hogy feltudjam telepíteni, mert feleslegesnek tartom egy usb-cdrom vásárlását pár játék miatt...

A Mafia 2 -höz találtam német nyelvet, de ott meg a magyarosítással veszik össze, vagy angol hang magyar felirattal, vagy német hang + felirat, mert sajnos azonos fájlban van a hang ill szöveg, de ez igazából nemlényeg 😊

Köszi mindent, hátha lesz valami, ha mégsem, akkor is köszönöm h segíteni próbáltál 😊

Lehet hogy 10 éves játék, de ebben a stílusban az egyik kedvenc 😊

Igen, õszinte tiszteletem a fejlesztõké, hogy nem adják fel.

Nem mondom, feladtad a leckét! 😊
Német fórumokon nézelõdök, utalnak rá, hogy létezik, de eddig az összes link zsákutca, vagy veszélyes tartalom.

Egy cirka tízéves játékhoz nem könnyû találni bármit is, de nem adjuk fel. 😊 Ha végképp nem megy, letö... izé, "kölcsönzök" egy német játékot és kiveszem belõle a kívánt részeket.

Igen. A hetes garázsban áll 😊

Ezen jobban látszik a "cockpit":

12346
Nagyon durva, hogy még fejlesztik 😊 Bár örülök is neki nagyon. Kíváncsi vagyok rá.

Kit--Kat
Repülõszõnyeg?

tonyr
valaki tudna német nyelvet a játékhoz, felirat kellene csak..
köszi 😊

Új év, új tagok a fejlesztõi csapatban!

Igen, az már '90-es évek, ahogy a ráncfelvarrott Kispolski is, ezzel a mûszerfallal 1986-ban láthattuk elõször.
Régi 100-as, vagy korai krómos 105-ös Skodák, esetleg M24-es Volga és duplakerek Lada megjelenésének is örülnék.

A repülõszõnyeg viszont egy kicsi túl korainak tûnik, nem? A 80-as években már a legarababb országokban is lehasznált terepjárókkal jártak. 😊

Kit--Kat
Izgis. 😄
Remélem a jármûvek 79-et bezáróan lesznek. A a ráncfelvarrott 353 és VW notoros Wartburg eléggé belerondít a képbe.

Készül bizony, Ikarus mod 3.0: 80 %

Itt

12346
Ez remekságos. Én is úgy voltam vele, hogy biztos vége. Jó, hogy nem 😊

Kit--Kat
Kúl!!! 😄

Pont tegnap jutott eszembe a mod, na meg, hogy de kár, hogy végül nem készültek el a folytatással. Szinte biztos voltam, hogy abbahagyták örökre.

Sziasztok, a játék eredeti.
Win7 pro 64-re feltelepül gond nélkül de nem indul. Próbáltam a programkompatilitással elhitetni vele, hogy xp-s a gép és rendszergazdaként is indítottam, de nem fogad szót. Ötlet? Köszönöm a segítséget elõre is.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb