Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Beszereztem" néhány jó kocsit, pár darab még elfér az udvaron

http://kepfeltolto.hu/i/?182134&t=img

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Légyszi, a warezt hagyjuk a topic keretein kívül.
A teljes játék legutóbb kevesebb volt, mint 3000 Ft, akinek ez sok, az játsszon a... tudjátok, mijével. <#smile>

pl. thepiratebay.org

simoradik95
Syasztok
Ha megkérhetnék vkkit hogy a teljes játék link jét hol találom?

De kihalt a fórum, sehol senki.

Pár perc alatt ezeket szereztem Lost Heaven-ben:

shumika
SIKER!!!!!!! Sikerült az Ikarus módot ugy meg kavarni hogy megmaradt benne minden ami az eredeti Ikarus-mod v2.0 és hogy lehessen autókat feltõrni. Ha vkinek kell írjon. 1 héten belûl küldöm. Azért ennyi idõ mert nincs netem.<#mf1><#beka3><#alien><#idiota><#ravasz1><#kacsint><#zavart1><#vigyor2><#nevetes1><#awink>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Üdv Mindenkinek!

A napokban elkezdtem nyomni a Mafia-t, leszedtem egy csomó jó kocsit, modokoat (Ikarus Mod mindkét verziója, Modern Mod).

Tudnátok adni linket olyan kocsikra, amelyeket taxiként is lehetne használni. Ikarus Mod-okban Lada 1200-essel rohangálok, Modern Mod-ban kétféle busszal, helyettük kellene valami jó kocsi.

Köszi elõre is.

shumika
Kössz a tanácsokat. szetm Vlala tanácsát tartom meg de jó a többi ötlet is. kössz

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

A játék felépítése olyan, hogy a dta fájlokban tárolja saját dolgait, tehát a modokkal nem írsz felül semmit.
Amikor indítod a játékot, megnézi, van-e a játék könyvtárában models, missions, maps könyvtár, és azon belül vannak-e használható add-onok, ha talál ilyet, azt használja, ha nem, akkor nyúl a .dta fájlokhoz, amelyben az eredeti Mafia fájljai találhatók.

Tehát nincs más dolgod, csak kitörölni a models, missions, maps, tables mappákat, így egy "gyári" Mafiád lesz, amire már mehet is fel az Ikarus mod.

Lehet h félreértettem a kérdésed, amodernmód már nem kel és a helyére szeretnéd az ikarus módot?

Lehetne😊

Van egy program, aszem valami mod starter a neve, és az a lényeg, hogy a fent lévõ módod, a modern mód mappái elé (maps, models, tables, stb) írd be a mód nevét vagy amit akarsz, így: ModernMód_maps ModernMód_models stb.

Ha ezt megcsináltad, akkor telepítsd az ikarus módot, és annak a mappáival is csináld meg ugyan ezt. Tehát nevezd át a maps mappát IkarusMód_maps-ra stb.

Ha sikrült feltenni a mód startert, akkor azt elindítod és kiválasztod h melyik móddal akarsz játszani.
Én elég rég játszottam a játékkal, de nálam ez így mûködött. Keress rá a külföldi mafiás oldalakon erre a MOD starter progira, és próbáld meg. Ha van elég hely a gépeden, akkor az egész játékról csinálj egy biztonsági mentést, hogyha mégsem sikerülne akkor ne legyen gond.

Üdv

shumika
Ha nekem a modern mod van meg és fel szeretném rakni az Ikarus mod-ot ugy hogy nekellyen ujrarakni a gémet aztn hogy lehetne és eggyáltalán lehetne?? kössz

shumika
Ja jó volna

12346
én spec nem hiszem, hogy volna suzi. pedig nem volna rossz^^

shumika
Boccs az offért de vki nem tudna egy oldalt ahol Suzukik vannak boccs.

EDDY A KIRÁLY
irta is csak nem rakot be a listába szovan én is felvetelek

EDDY A KIRÁLY
ko

csak a patch mentes verzióval mûködik a +19es trainer

tonyr
msn-re felvettelek, TonyR névvel, áttolom ott...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

EDDY A KIRÁLY
ha valki dudna nekem adni egy 100% os mentést azt is meg köszöném

EDDY A KIRÁLY
HALP

EDDY A KIRÁLY
http://mafiahq.uw.hu/mafia_save.htm

Mafia Trainer 19: Egész jó trainer a Mafiához, 19 "lehetõség" van benne.
ezt szetem le de nem müködik

EDDY A KIRÁLY
ok szereztem egyet de nem möködik kicsomagoltam el inditotam lent a tálcán fut de nem müködik

EDDY A KIRÁLY
hient és honat tudnám meg szerezni ?

Ez már elég sokszor volt kérdés itt.

Valamelyik félkegyelmû kitalálta, hogy a Mafiában VAN konzol. Azóta minenki azt keresi, pedig nincs benne. Lehet, hogy a bétában még volt, de a véglegesbõl kihagyták.

Ha mindenképp tönkre akarod tenni a játékélményt a csalással (ha végigjátszottad, akkor nem szóltam), akkor trainert kell keresned hozzá.

EDDY A KIRÁLY
miaz ?

bertino
atyagatya...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

EDDY A KIRÁLY
valaki nem tudja véletlenöl hogyan kel be irni a kodokat én sok hejen aszt halotamhogy a konzolba kel be irni ez edig oké de a konzolt hogyan lehet elöhivni ????

EDDY A KIRÁLY
http://mafiahq.uw.hu/mafia_save.htm
a három közül valemejik aszem a leg fölsö

Köszönöm <#puszis>

megoldás küldve

Annyira nem, hogy én nagyon szívesen vennék egy játékmentést onnan, amikor vége van a versenynek, ha valaki megszánna a profilomon lévõ emilcímre.. Nyilván nõ vagyok, de nem értem minek kellett ezt beletenni, béna vagyok biztos, de legkönnyebb fokozaton sem tudom megcsinálni, pedig nagyon érdekelne a további történet..<#confused>

szucsy89
hehe, az autóversenyzõs rész látom nem lett könnyebb 😄P
szucsy89
áh most utánanéztem és tényleg ott van...jól el van dugva😄D köszi😄
szucsy89
hol lehet? mert optionsban nem az tuti...
tonyr
beállitottad, hogy legyen feliratozás??
me ugy emléxem nekem jo wolt

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

szucsy89
hali!

létezik a játékhoz olyan magyarítás ami a videók alatti párbeszédek szövegét is magyarul feliratozza? mert leszedtem egyet, de abba ez nincs csak a menü magyar meg a töltés, küldetés stb...nekem éppen a sztorit kéne érteni, szóval ha vki tud segíteni akkor thx😄
Kit--Kat
Jahh, de jó lenne már egy frissítés ahol nem robban le negyedóránként az autó.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BiG G
sose találtam volna ki 😄 az õs-szoci verdák, téglapanel, ááá annyira autentikus, nagyon tetszik képek alapján. alig várom hogy kipróbálhassam ^_^

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Magyar mester mûve! 😊

BiG G
mekkora jó már ez az ikarus mod 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Otthagyni. Sok esély nincs, max. arrébb tudod tolni, de Tommy barátunk nem egy autószerelõ alkat 😊

Az ikarus mod2ben mit lehet tenni, miután lerobbant a verda? 😊

Kit--Kat
A térkép túloldala pószter mint a GTA-knál?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pedig az a királyság, jó nagy Lost Heaven térképpel 😊

Fido4life
jah de az tré kiadás, sajna egy fanatikus gyûjtõ se kap a díszdobozos Mafiámra 😞

Ilyet tényleg ne kérdezz, a világ egyik legnagyobb játéka, és 2000 Ft körül lehet.

honnan toom leszedni???
Nem túl egyszerû.
Kell hozzá egy Zmodeler nevû 3D szerkesztõ program, amivel megépíted magát a kasztnit.

ÉN Neutral mester útmutatóját követve kezdenék hozzá, bár õ inkább a meglévõ autók átalakítását taglalja. Ha a nulláról akarsz autót építeni, itt egy angol leírás, de kösd fel a felkötnivalót, mert nem túl egyszerû. (de az is lehet, hogy csak én vagyok béna, és Neked gyermekjáték lesz 😊 )

Heló!!
Tudom,hogy ez nem ide tartozik,de nem tudna valaki segiteni h hogy kell csinálni verdát a mafiába???Aki tudja az pls írjon a [email protected] címre.Elõre is köszi<#vigyor2>