Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kepfeltolto.hu/i/?182134&t=img
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
A teljes játék legutóbb kevesebb volt, mint 3000 Ft, akinek ez sok, az játsszon a... tudjátok, mijével. <#smile>#smile>
Pár perc alatt ezeket szereztem Lost Heaven-ben:
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
A napokban elkezdtem nyomni a Mafia-t, leszedtem egy csomó jó kocsit, modokoat (Ikarus Mod mindkét verziója, Modern Mod).
Tudnátok adni linket olyan kocsikra, amelyeket taxiként is lehetne használni. Ikarus Mod-okban Lada 1200-essel rohangálok, Modern Mod-ban kétféle busszal, helyettük kellene valami jó kocsi.
Köszi elõre is.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Amikor indítod a játékot, megnézi, van-e a játék könyvtárában models, missions, maps könyvtár, és azon belül vannak-e használható add-onok, ha talál ilyet, azt használja, ha nem, akkor nyúl a .dta fájlokhoz, amelyben az eredeti Mafia fájljai találhatók.
Tehát nincs más dolgod, csak kitörölni a models, missions, maps, tables mappákat, így egy "gyári" Mafiád lesz, amire már mehet is fel az Ikarus mod.
Van egy program, aszem valami mod starter a neve, és az a lényeg, hogy a fent lévõ módod, a modern mód mappái elé (maps, models, tables, stb) írd be a mód nevét vagy amit akarsz, így: ModernMód_maps ModernMód_models stb.
Ha ezt megcsináltad, akkor telepítsd az ikarus módot, és annak a mappáival is csináld meg ugyan ezt. Tehát nevezd át a maps mappát IkarusMód_maps-ra stb.
Ha sikrült feltenni a mód startert, akkor azt elindítod és kiválasztod h melyik móddal akarsz játszani.
Én elég rég játszottam a játékkal, de nálam ez így mûködött. Keress rá a külföldi mafiás oldalakon erre a MOD starter progira, és próbáld meg. Ha van elég hely a gépeden, akkor az egész játékról csinálj egy biztonsági mentést, hogyha mégsem sikerülne akkor ne legyen gond.
Üdv
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Mafia Trainer 19: Egész jó trainer a Mafiához, 19 "lehetõség" van benne.
ezt szetem le de nem müködik
Valamelyik félkegyelmû kitalálta, hogy a Mafiában VAN konzol. Azóta minenki azt keresi, pedig nincs benne. Lehet, hogy a bétában még volt, de a véglegesbõl kihagyták.
Ha mindenképp tönkre akarod tenni a játékélményt a csalással (ha végigjátszottad, akkor nem szóltam), akkor trainert kell keresned hozzá.
me ugy emléxem nekem jo wolt
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
létezik a játékhoz olyan magyarítás ami a videók alatti párbeszédek szövegét is magyarul feliratozza? mert leszedtem egyet, de abba ez nincs csak a menü magyar meg a töltés, küldetés stb...nekem éppen a sztorit kéne érteni, szóval ha vki tud segíteni akkor thx😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kell hozzá egy Zmodeler nevû 3D szerkesztõ program, amivel megépíted magát a kasztnit.
ÉN Neutral mester útmutatóját követve kezdenék hozzá, bár õ inkább a meglévõ autók átalakítását taglalja. Ha a nulláról akarsz autót építeni, itt egy angol leírás, de kösd fel a felkötnivalót, mert nem túl egyszerû. (de az is lehet, hogy csak én vagyok béna, és Neked gyermekjáték lesz 😊 )
Tudom,hogy ez nem ide tartozik,de nem tudna valaki segiteni h hogy kell csinálni verdát a mafiába???Aki tudja az pls írjon a [email protected] címre.Elõre is köszi<#vigyor2>#vigyor2>