7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • spy803
    http://www.youtube.com/watch?v=72PVDDTDygQ
    itt van egy videó, haa kövéret jobban megnézzük feltünhet. Amúgy ez miért másabb befejezés mint nekem? Nekem másak az újságok, másak a karakterek...
  • viktory133
    igen ezt én is olvastam az angol nyelvűt nem tudnád belinkelni?
    kössz
  • Vlala #6725
    Itt van egy. Neutral írta még 2004-ben.
    Sajnos nem újautó-készítő, mert olyat csak angol nyelven találtam. Ha az is jó, akkor linkelem. (bocs a dupla hozzászólásért.)
  • Vlala #6724
    Szerintem ezt nem kockáztatnák meg.
    Tommy talán minden Mafia-rajonngó szemében elég szimpatikus karakter, és ha a második rész arról szólna, hogy el kell tennünk láb alól, elég sok játékosnak rosszul jönne le.
  • Szabi84
    meglehet, kezdésnek nem lenne rossz
  • spy803
    Végigvittem megint a Mafiát! :) Egy érdekes dolog nem kerülte el figyelmemet, azok az emberek aki a végén megölik Tommy-t kísértetiesen hasonlítanak a második részből eddig megismert karakterekre. Lehet, hogy egy küldetés arról fog szólni, hogy öljük meg az előző főhőst? :)
  • viktory133
    nem tud valaki egy jó mafia autó modellző progit? amivel pl neutral vagy doomgabor és dolgozik? vagy a zmodelerhez új autó készítő leírást
  • Miskolc88
    már megoldódott :)
    megcsináltam inkább :DD
  • Miskolc88
    nem,mert ezt: mafia 009.sav
    de akárhány mentést leszedtem mindegyikben csak 1 fájl volt :S
    az egyik müködik és uj profilt rak be a sajátom mellé de azokon meg nem lehet behozni a küldiket csak az freeride-ot meg a free ride extrem-et :S
    amúgy köszi a választ.
  • Vlala #6718
    A Mafia mentési könyvtára elég sok fájlt tartalmaz, mafia00.000 -tól egészen mafia000.580-ig, kb. 5-ösével felfelé. Van mellette egy Mafia000.sav is, szerintem Te csak ezt másoltad át.
  • Miskolc88
    Sziasztok.
    Ujra elővettem a játékot kb 6x-orra :D (kedvenc játékom)
    de nincs kedvem megcsinálni a lopakodós küldit (látogatás a gazdagéknál)
    letöltöttem 3 savegamet is ,felülirtam velük a mostanit és semmit sem használ,csak a profilom neve változott meg.
    ötlet ?
  • viktory133
    a city barsot meg az ikarust nem hiszem. hogy lehet együtt használni. több mint 5 éve mafiázok 20 giga mafia tartalmam van. de arra még nem jöttem rá hogy lehet együtt két olyan módot használni ami telepíti a missions/freeride/ SCENE2.BIN nevezetű fájlt. ez a gyökere minden módnak enélkül nem működik. és nem tudom ,hogy lehet egyszerre 2 fent.
  • DJviolin
    Még egy kérdésem lenne:

Létezik-e olyan trailer, amelyben van repülés cheat? Valami olyasmire gondolok, mint a Quake III motoros játékok noclip cheatje. Vagyis falakán átsétálás repüléssel egybekötve.
  • Vlala #6714
    Egy észrevétel:
    Nem 2.7, simán 2.
    A fájl neve valóban Ikarus_mod_v2.7z, de ez a 7zip, egy tömörítő eljárás nevére utal.

Csak a garázsban álló buszokkal tudsz menetrend szerinti járatot indítani.
  • ZTM
    Letöltöttem az ikarus mod v2.7-et az a kérdésem lenne hogy a buszjáratokat csa azokkal a buszokkal lehet megcsíni amiket ad a városba vagy vhogy megoldható hogy másik busszal is menjen a dolog?
  • Vlala #6712
    Kipróbáltam a két új buszt. Az 415-ös nagyon használható, egy-két járatot le is tudtam vele, viszont a csuklóshoz nincs elég hardverem. Állati gyönyörű, minden részlete tökéletes, de diafilm vele a játék.
    Majd a legközelebi gépfejlesztés után visszatérek rá.
  • bajusza
    Ikarus Mod-dal is használható a Citybars Mod.
  • DJviolin
    Köszönöm a válaszokat!

nearo!

Én a lezárt területeket úgy gondoltam, mint például az a bizonyos lezárt útszakasz Free Ride-ban a hídon túl a tanyavilágban. A pálya legészakibb pontján volt asszem. Ott volt az a tábla ha jól emlékszem, hogy üdvözöljük Lost Heaven-ben. Valahogy mindig bizsergetett, hogy mi van azon túl (tudom, hogy semmi), de valahogy jó lett volna megnézni. :)

Aki picit jobban képben van a dataxtractor-ral meg a moddolhatósággal, az nem tudja, hogy melyik fájl tárolja véletlenül a kamera kezelésre vonatkozó adatokat?
  • bajusza
    még nem próbáltam. Modern Mod 1.0-val próbáltam, kidobott a Windows-ba. Alapjátékkal működik.
  • lTommyl
    ez a citybars mod ikarusz moddal összehozható?
  • Vlala #6707
    Lezárt területek, mint kikötő, reptér, stb.? Modokkal be tudsz jutni, pl. az előbb említett Citybarssal. FPS nézetről nem tudok.
  • nearo
    van egy citybars mod, amivel elvileg be lehet menni jópár helyre freerideban
    azt hogy érted, hogy lezárt terület?
    fps nézetet nemtom
  • DJviolin
    Sziasztok!

Nagy emlék ez a játék. Emlékszem amikor a megjelenés után rögtön megrendeltem a megfelelő "forrástól", majd életem első crackelése. Istenem, azok a régi szép idők, amikor még a PC-m röhögve futtatta a játékokat. Azóta nem sokat játszottam vele, úgyhogy egy kis lemaradással küzdök. Akkor két dolgot szerettem volna: Free Ride-ban bemenni az összes olyan épületbe, amelyek küldetések közben voltak elérhetőek, a lezárt területekre bejutni, és FPS nézetben játszani. Azt szeretném kérdezni, hogy ezekből azóta megvalósult valami? :)
  • bajusza
    Az biztos.
  • Vlala #6703
    Én is, addig marad a "régi". Ez is megúnhatatlan. :)
  • Kit--Kat
    Én az új modot várom
  • bajusza
    nekem is tetszik nagyon, kedvenc buszom.
  • Vlala #6700
    Tetszetős. Este próba. :)
  • bajusza
    Elkészült az Ikarus 415.04-es típusú autóbusz, Neutral újabb remekműve. Innen tölthető: http://www.realcarfacing.hu/
  • bajusza
    Modern Mod 2.0, ha valakinek nincs még meg. Új járgányok: Mazda MX-5, Cadillac Escalaude, Chrysler PT Cruiser, stb.

http://mafia.planet-multiplayer.de/modern/
  • Vlala #6697
    Hm. Ez még cinkesebb rám nézve. :)
  • madafakk
    sziasztok. nekem egy nagyon fura problémám lenne, eddig senki se tudott segíteni ebben. méghozzá az, hogy a játékban nem tudok jobbra vagy balra fordulni az egeremmel, csak fel-le. olyan mintha nem ismerné fel az egyik tengelyét az egérnek. a vicc az, hogy bármely más alkalmazásban jól működik az egerem, tehát tuti nem az egeremnek van baja. a mafia beállításainál kicsit furcsának tűnt hogy 3 csúszka van az egérhez, 2 az X tengellyel foglalkozik, a másik az Y tengellyel...nem kéne mind2höz beállítás? régebben simán futott ugyanerről a lemezről a game, most nem tudom mi lehet vele...(lehet nem számít, de logitech rx1000 egerem van) köszi a segítséget előre is! üdv!
  • bajusza
    Kipróbáltam, jópofa dolog. Ma egy csomót taxiztam Ikarus Mod 2.0-ban, néhányszor lerobbant a Lada, gyorsan megjavítottam, egy alkalommal a benzintank is majdnem kiürült.
  • 12346
    én is csak vmelyik nap olvastam bele a rídmibe, és ott is írják pedig:)
  • Vlala #6693
    Rendben, de rám nézve ez enyhén szólva cinkes...
  • Kit--Kat
    Hát ezt én sem tudtam:S
  • Vlala #6691

Én meg mindig kitoltam az út szélére, hogy ne okozzon dugót, aztán kerestem másikat.
    Van még mit tanulnom. :)
  • zoszt
    Pinkshit rakta bele az Ikarus Modba, gyárilag. :)
  • spy803
    Ezek szerint gyárilag benne volt? Sosem tapasztaltam még hasonlót.
  • spy803
    Ez az Ikarus MOD egyik újítása. Bizony lerobbannak a verdák és akkor szerelni kell. :)