Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neogan
Nemtom aktuális-e még, de én ezt úgy oldottam meg hogy: jobb klikk a patchre (WinRarral) kitömörítem és kézzel bemásolom, a megfelelõ mappákba.
Nálam mûködött 😉

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Mi a hibaüzenet?

Szabó Péter

Jah, valszeg az 1.2 es van fennt! Akkor miért dob ki hibajelentéssel az Ikarus MOD ?

Szabó Péter

Miért nem megy fel az 1.2 Patch ( ENG ) ? Uninstall-t ír, ha elindítom.

nekem is ez volt de kb 3-szor felraktam vele a játékott

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Letöltési hibára gyanakszom.

Olcsóvér
véletlen csehül szettem le...

Acer Aspire one

Szabi84
ugyanez a bajom van nekem is, de nem is eredeti

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

kijozu
hello mindenki!

nekem van egy hiba a telepítés 2.cd-jénél a végénél! és nem megy tovább az a a6.dta file
nem tudjátok mi a megoldás rá?

a mafia játék! berakom nekem egy DVD-re van kiírva a 3 cd berakom az elsõt a daemonba! megy minden kész kéri a másodikat berakom a daemonba megy minden és a a6.dta-nál megáll minden nem megy tovább! megnéztem a cd fájlon ott 400 mega vagy mennyi a a6.dta a mafia mappában ahova telepítem ott meg kb 32mb

^^Arielle Forever^^

A szándék a fontos. 😊

12346
az elmúlt több, mint 5 év alatt valószínûleg rájött már...😄

fuss és lesznek nyilak arra menj
caseih9400
Már tárgytalan .

khm...khm...

caseih9400
Sziasztok !
Hol lehet letölteni a Modern Modot?

khm...khm...

Ígéretesnek hangzik. Ha elkészül, mindenképp kipróbálom.

12346
zsír😊

kösszi szépen, már minden mûködik😄😄

Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...

12346
ez sztem alap😊 anno még addon autókat se eröltettem míg játszottam. azokkal is vicces tudott lenni néha.

ngcsnet
Én csak a LAN verzióról tudok, ez nem tudom az-e.

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
Mafia Multiplayer http://mafia-mp.com/
Tud errõl valaki valamit?
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Csak arra vigyázzatok, hogy feltetlepített Ikarus moddal elég körüéményes végigjátszani. A versenyes küldetésben szegény Ralph beszorul az aknába, és képtelenség felvenni tõle a küldetést. 😊

12346
ej aj:c
peccs, krekk. az autókat pedig azért nem tudod ellopni, mert a ralphy gyerek még nem tanította meg -> játszd végig, vagy keress vmerre full mentést.

Ez még a hetvenes-nyolcvanas években játszódik. Biztos kilopták belõle a benzint, a gyertyát, meg az akksit. Örüljünk, hogy kereke még van 😊

és hol találom meg ezeket a peccseket és a hozzájuk való krekket??
és miért nem tudok autót lopni/rabolni?

Kit--Kat
Karbantartani? Lerakom a kocsit a remiz elõtt, megyek 1 buszjáratot és mire visszérek nem akar elindulni a kocsi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Karban kell tartani. 😊 Ettõl kissé realisztikusabb, de igaz, ami igaz, még finomítani kell rajta. Pl. padlógázas vezetési stílusnál jobban tönkremegy, néha a fék romlik el, van, amikor váltani nem lehet, stb. 😊

12346
az ikarus mod neked peccs?😊 mod

1.1, 1.2:c és értelemszerûen az 1.2-höz való krekk.

Kit--Kat
Elég idegesítõ, hogy 5 percenként lerobban minden autó. Remélem a következõ verzióból ezt kihagyják.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Fido4life
nem tudjátok hogy lehet a registrybe beírni hogy a Mafia felvan telepítve ? Mivel nekem csak simán a feltelepített verzió van áthuzva a vinyóra, viszont így az 1.2-es patch nem hajlandó feltelepülni. Enélkül az ikarus mod pedig lefagy.

melyik két peccset?? az 1.2-t meg az ikarusmod_v2-t????

Szerintem lesz folytatás. Ez is olyan titokban készült, hogy tényleg jópofa karácsonyi ajándék lett belõle.

Kit--Kat
Kössz mindent mindenkinek!
Elég jópofa lett ez szocreál Mod, remélem továbbfejlesztik😊

12346
játék install után a két peccset feldobod, aztán annyi. bár ez a kidobálgatás, fagyás ez egyéb jellegû para lehet inkább.

még annyit h valaki legyen olyan kedves írja le nekem h mit miután tegyek föl h biztosan mûködjön.
1. feltelepítettem a játékot
2.????
3.????
4.????
stb
elõre is köszi..ezt amugy csak azért kérem mer nekem nem az igazi ez az egész, néha megy, néha nem, kidobálgat, lefagy stb...<#szomoru1><#lookaround>

ok kössz majd vhogy megoldom..

12346
azt még hozzá kell tenni, hogy az xtractorral nem kell kicsomagolni semmit, csak azt fejbõl meg nem mondom hogy hívják dll-t kell hagyni, hogy felülírja, aztán mehet az ikarus másolás.

ITommyl:
én passzolok. nem emlékszem, hogy bármi parám is lett volna ezzel.

hello! valami megtudja mondani nekem h a frissen felrakott ikarus modban mit kell tennem ahhoz h autokat tudjak lopni???elõre is kössz

Kit--Kat
Kössz!

ngcsnet
Data extractort le kell futtatni, #6456-os postban megtalálod.

Kit--Kat
fogalmam sincs mit kell csinálni, nekem csak 1 könyvtáram van a Mafia fõkönyvtárában, mégpedig a save, a többi fájl. Ez meg tele van mappákkal nem tudom hova rakni õket:S

Kit--Kat
Hogy kell felrakni ezt az Ikarus modot?

sziasztok! valami megtudja mondani nekem h a frissen felrakott ikarus modban mit kell tennem ahhoz h autokat tudjak lopni???elõre is kössz

12346
^^

Kit--Kat
kössz, már megvan

12346
winrar megeszi, ha esetleg a tc nem.

Kit--Kat
wow nekem ismeretlen fájlként hozta be, nem tudtam, hogy 1 tömörítési fajta, kössz!

hykao
Kicsomagolni...
Kit--Kat
Ezzel a "7z" nevü kiterjesztéssel mit lehet kezdeni????

Kit--Kat
AZ elsõ, amikor Morello öccsét kell megölni(remlélem jól emlékszem a nevükre).

Vlala: Én is így csináltam meg ahogy leírtad, az autóval akit tudtam elütöttem😄 A mesterlövész puska a jobbalsó sarokban van?! Mert akkor ennek örömére most felrakom és megcsinálom rendesen.

Aztán felrakom ezt az Ikarus modot.

ja