7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • bajusza
    Nekem 1.2-es patch van a game-hez, és jól működik. RIP verzióm van.
  • Vlala #6766
    Bármelyik verzióban ki lehet. A "Bad version" arra utal, hog egy ilyen játékot, enniyért igazán megvehetnél eredetiben :)
  • kukorica
    milyen néven van a villamosok a Mafia mappában? Az UW és a másik (nem tudom milyen tipus)

• kukorica
    nálam most 1.0 crack van. És kérdezem hogy v1.1 nem lehet ajtót nyitni.
  • kukorica
    sziasztok és Mafia v1.1-gyel nem lehet kinyitni az autó ajtaját?? Mert letöltöttem amit mondtál, de egyik sem segítet, ki irta hogy BAD VERSION
  • Vlala #6762
    Bevallom, ezt az oldalt nem is ismertem. Pedig vannak rajta szép dolgok.
  • 12346
    jó értelmezem, hogy a járgányban ülve lehet szabadon elbambulászni mindenfelé (4 alap irányon kívül)?
  • kukorica
    Csak a FREE CAMERA Módot találtam, hogy autó nézetbe én eddig nem láttam és nem is találtam. Ennyit tudtam segíteni
  • mike01010101
    Örömmel látom hogy még aktiv a fórum erről a régi de a mai napig etalon játékról. Egy bánatom volt mindig a Mafiaval, az hogy a kamera kezelés nem túl jó (nekem), túl közel van a kamera a főhőshöz. Nincs valami mód vagy ilyesmi amivel ez módositható olyan GTA vagy Godfather (vagy Max Payne vagy irhatnék ezer cimt) szerűre? Lehet hogy úgy újra végignyomnám, megvan eredetiben már rég óta
  • Vlala #6758
    Dehogynem! Ez a lényege.
  • kukorica
    Nem lehet beülni az autókba az Ikarus modban?
  • kukorica
    Na Mind a kettő "NO-cd fixed exe#1 meg csillag nélkül a másikat is letöltöttem. És kiirja most is hogy BAD VERSION valami rossz. a Game.exe fálj. Ha beteszem és cd-ről indítom el, akkor jó lesz, nem fog akadozni az Ikarus moddal ?
  • Vlala #6755
    Vaterán láttam ugyanennyiért. De ez csak egy példány, ezért inkább az 576-ot írom ki.
  • Kit--Kat
    De máshol még lehet.
  • Vlala #6753
    Ehh. Banner utolsó sora. (Ha lesz időm, szerkesztem, mert a Galaxisban már nem lehet kapni.)
  • 12346
    áh mind1, megtalálod úgyis:D
  • 12346
    ehh..
    szal innen "Mafia v1.2 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE #1" nevezetűt.
  • 12346
    valszeg szar krekkel próbálkoztál. valszeg nem az 1.2-eshez van.
    próbáld ezt.
  • kukorica
    Na föltelepítettem a(z) "MAFFIA V1.2-ENG-EXE" fájt, de kéri a cd-t, oké de most pedig a "NO-CD.C.R.A.C.K" bemásoltam és fölülírtam és úgy ezt irja ki: BAD VERSION line 122 vagy valami ilyesmi. Most akkor telepítsem még1x az patch-et, és beteszem a cd. de cd nélkül miért nem megy??
    Tegyek elöször az Ikarus modot utána a Modern modot? Mert kicsit akadozik az Ikarus modban.

• Vlala #6748
    A Mafia felépítése olyan, hogy semmit nem kell felülírni a módosításához egy Rwdata.dll nevű 34 klobájtos fájlocskán kívül. Ez a fájl lehetővé teszi, hogy ne a ".dta" fájlokból keresse ki a modelleket, textúrákat, küldetéseket, hanem a játék mappájában lévő Models, Maps, Missions stb. mappából. Tehát ha valami nem indul el, csak annyi a dolgod, hogy ezeket a mappákat törlöd, és ha ezután elindítod a játékot, egy alap Mafiát kapsz.
  • bajusza
    igen, próbáld meg.
  • kukorica
    bocsi, m, nincs meg sehol az eredeti FREERIDE mappa? Mert felülirtam az eredetivel, és most a "szabad út"-nál betölti a gép a játékot, csak utána kilép, ja és az autók sem választhatóak csak hogy: kicsi-nagy város, nappali-éjszakai, falusi-városi. Mit tegyek? úRJA TELEPÍTSEM FEL AZ ÉGSZ JÁTÉKOT?
  • Vlala #6745
    Neutralnak hívják, nem Neutronnak.
    A Modelsbennemcsak autók vannak, szerintem arrafelé lesz az alagút is.
  • kukorica
    persze, mindenki bocsájt ki gázokat, Nem vitatom. nem beszéljem meg Neutronnal hogy csak a Mtrónak az Alagútját vegyék ki. vagy melyik mappából lehet kiszedni a metró alagútakat? Vagy azt nem lehet.
    (MISSION az a küldetések, a Models abba autók vannak, a Maps-ba a textúrák az útról, az autó textúrái
  • Vlala #6743
    Attól tartok, a valós életbeli problémákra nem tudok megoldást nyújtani. Főleg, hogy én is bocsátok ki ilyen-olyan gázokat. :)
    A Rába D10-es motorral szerelt buszok már egészen tiszták, de ezek a gépek kb. 40 éves konstrukcióra épülnek, csodát ne várjunk tőlük.

A gépigényre sokan panaszkodtak, de ez a Mester tökéletességre való törekvésének köszönhető. A modellek annyira részletesek, amennyire csak lehetnek, pl. ha jobban szemügyre veszed a régebbi Ikarusokat, a belső tér minden egyes kapaszkodótartó csavarja ott van.
  • kukorica
    vagyis a valós életbe itt Budapesten ne bocsajtaná ki oly büdös gázt.
  • kukorica
    IKARUS MOD . Jó busz, (bár csak ne lenne olyan büdös, csak kevés szennyezettségik kipufogó gázt bocsájt ki) Nem tudom nem kell majd szólni levélben "Neutronnak" hogy csak mit tudom én csak a régi villamosok közlekedjenek, meg buszok, busz megállókkal (de én eddig nem láttam busz a megállóban csak várni ácsorogni és ácsorogni) Szerintem a METRÓ-nak a pálya vagy az alagútja, az amitől nehezebben-akadozva megy a játék.
  • bajusza
    A Citybars Mod v1.0 a Modern Mod-dal is működik.
  • lTommyl
    elég kutyául néz ki mit ne mondjak!
    bár lihegését elnézve kutya melege is lehet...:)
  • Vlala #6738
    Ugyanolyan ember, mint mi, csak elfelejtett borotválkozni. :)
  • spy803
    Még sose láttam! ÁÁÁÁ
  • ZTM
    Nem kell bántani!!!!!!!!!!!!!!!Ő,csak MÁS!!!!!!!:D
  • lTommyl
    Ő miféle?
  • bajusza
    Modern Mod-ba raktam be, egy Land Rover Defender dzsip helyére, csak kipróbálásra. Ebből a járgányból lehetne hazai festést is készíteni rá. A Magyar Honvédségnek is van ilyen járműve.
  • Vlala #6733
    Gondolom, a Black Metal helyén van. Ütős. Jól látom, hogy lebeg a föld felett? Elmérték a hasmagasságát.
  • ZTM
    dehogyis az a ház alapból bontásra vár:D
  • spy803
    Szétlőtt házfal? :)
  • ZTM
    Mi ez ruszki mód:Kalasnyikov a földön:Dvörös csillag a gép oldalán:Dfasza:Dlőni is tud?
  • bajusza
    Új szerzeményem, egy BRDM-2:

• Vlala #6728
    Itt van egy.
    Az index.html- lel indíthatod, szerintem elég részletes.