7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
bajusza #6767 Nekem 1.2-es patch van a game-hez, és jól működik. RIP verzióm van. -
Vlala #6766 Bármelyik verzióban ki lehet. A "Bad version" arra utal, hog egy ilyen játékot, enniyért igazán megvehetnél eredetiben :) -
kukorica #6765 milyen néven van a villamosok a Mafia mappában? Az UW és a másik (nem tudom milyen tipus)
-
kukorica #6764 nálam most 1.0 crack van. És kérdezem hogy v1.1 nem lehet ajtót nyitni. -
kukorica #6763 sziasztok és Mafia v1.1-gyel nem lehet kinyitni az autó ajtaját?? Mert letöltöttem amit mondtál, de egyik sem segítet, ki irta hogy BAD VERSION
-
Vlala #6762 Bevallom, ezt az oldalt nem is ismertem. Pedig vannak rajta szép dolgok. -
jó értelmezem, hogy a járgányban ülve lehet szabadon elbambulászni mindenfelé (4 alap irányon kívül)? -
kukorica #6760 Csak a FREE CAMERA Módot találtam, hogy autó nézetbe én eddig nem láttam és nem is találtam. Ennyit tudtam segíteni -
mike01010101 #6759 Örömmel látom hogy még aktiv a fórum erről a régi de a mai napig etalon játékról. Egy bánatom volt mindig a Mafiaval, az hogy a kamera kezelés nem túl jó (nekem), túl közel van a kamera a főhőshöz. Nincs valami mód vagy ilyesmi amivel ez módositható olyan GTA vagy Godfather (vagy Max Payne vagy irhatnék ezer cimt) szerűre? Lehet hogy úgy újra végignyomnám, megvan eredetiben már rég óta
-
Vlala #6758 Dehogynem! Ez a lényege. -
kukorica #6757 Nem lehet beülni az autókba az Ikarus modban? -
kukorica #6756 Na Mind a kettő "NO-cd fixed exe#1 meg csillag nélkül a másikat is letöltöttem. És kiirja most is hogy BAD VERSION valami rossz. a Game.exe fálj. Ha beteszem és cd-ről indítom el, akkor jó lesz, nem fog akadozni az Ikarus moddal ? -
Vlala #6755 Vaterán láttam ugyanennyiért. De ez csak egy példány, ezért inkább az 576-ot írom ki. -
De máshol még lehet. -
Vlala #6753 Ehh. Banner utolsó sora. (Ha lesz időm, szerkesztem, mert a Galaxisban már nem lehet kapni.) -
áh mind1, megtalálod úgyis:D -
ehh..
szal innen "Mafia v1.2 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE #1" nevezetűt. -
valszeg szar krekkel próbálkoztál. valszeg nem az 1.2-eshez van.
próbáld ezt. -
kukorica #6749 Na föltelepítettem a(z) "MAFFIA V1.2-ENG-EXE" fájt, de kéri a cd-t, oké de most pedig a "NO-CD.C.R.A.C.K" bemásoltam és fölülírtam és úgy ezt irja ki: BAD VERSION line 122 vagy valami ilyesmi. Most akkor telepítsem még1x az patch-et, és beteszem a cd. de cd nélkül miért nem megy??
Tegyek elöször az Ikarus modot utána a Modern modot? Mert kicsit akadozik az Ikarus modban.
-
Vlala #6748 A Mafia felépítése olyan, hogy semmit nem kell felülírni a módosításához egy Rwdata.dll nevű 34 klobájtos fájlocskán kívül. Ez a fájl lehetővé teszi, hogy ne a ".dta" fájlokból keresse ki a modelleket, textúrákat, küldetéseket, hanem a játék mappájában lévő Models, Maps, Missions stb. mappából. Tehát ha valami nem indul el, csak annyi a dolgod, hogy ezeket a mappákat törlöd, és ha ezután elindítod a játékot, egy alap Mafiát kapsz. -
bajusza #6747 igen, próbáld meg. -
kukorica #6746 bocsi, m, nincs meg sehol az eredeti FREERIDE mappa? Mert felülirtam az eredetivel, és most a "szabad út"-nál betölti a gép a játékot, csak utána kilép, ja és az autók sem választhatóak csak hogy: kicsi-nagy város, nappali-éjszakai, falusi-városi. Mit tegyek? úRJA TELEPÍTSEM FEL AZ ÉGSZ JÁTÉKOT? -
Vlala #6745 Neutralnak hívják, nem Neutronnak.
A Modelsbennemcsak autók vannak, szerintem arrafelé lesz az alagút is. -
kukorica #6744 persze, mindenki bocsájt ki gázokat, Nem vitatom. nem beszéljem meg Neutronnal hogy csak a Mtrónak az Alagútját vegyék ki. vagy melyik mappából lehet kiszedni a metró alagútakat? Vagy azt nem lehet.
(MISSION az a küldetések, a Models abba autók vannak, a Maps-ba a textúrák az útról, az autó textúrái -
Vlala #6743 Attól tartok, a valós életbeli problémákra nem tudok megoldást nyújtani. Főleg, hogy én is bocsátok ki ilyen-olyan gázokat. :)
A Rába D10-es motorral szerelt buszok már egészen tiszták, de ezek a gépek kb. 40 éves konstrukcióra épülnek, csodát ne várjunk tőlük.
A gépigényre sokan panaszkodtak, de ez a Mester tökéletességre való törekvésének köszönhető. A modellek annyira részletesek, amennyire csak lehetnek, pl. ha jobban szemügyre veszed a régebbi Ikarusokat, a belső tér minden egyes kapaszkodótartó csavarja ott van. -
kukorica #6742 vagyis a valós életbe itt Budapesten ne bocsajtaná ki oly büdös gázt. -
kukorica #6741 IKARUS MOD . Jó busz, (bár csak ne lenne olyan büdös, csak kevés szennyezettségik kipufogó gázt bocsájt ki) Nem tudom nem kell majd szólni levélben "Neutronnak" hogy csak mit tudom én csak a régi villamosok közlekedjenek, meg buszok, busz megállókkal (de én eddig nem láttam busz a megállóban csak várni ácsorogni és ácsorogni) Szerintem a METRÓ-nak a pálya vagy az alagútja, az amitől nehezebben-akadozva megy a játék.
-
bajusza #6740 A Citybars Mod v1.0 a Modern Mod-dal is működik. -
lTommyl #6739 elég kutyául néz ki mit ne mondjak!
bár lihegését elnézve kutya melege is lehet...:) -
Vlala #6738 Ugyanolyan ember, mint mi, csak elfelejtett borotválkozni. :) -
spy803 #6737 Még sose láttam! ÁÁÁÁ -
Nem kell bántani!!!!!!!!!!!!!!!Ő,csak MÁS!!!!!!!:D -
lTommyl #6735 Ő miféle?
-
bajusza #6734 Modern Mod-ba raktam be, egy Land Rover Defender dzsip helyére, csak kipróbálásra. Ebből a járgányból lehetne hazai festést is készíteni rá. A Magyar Honvédségnek is van ilyen járműve. -
Vlala #6733 Gondolom, a Black Metal helyén van. Ütős. Jól látom, hogy lebeg a föld felett? Elmérték a hasmagasságát. -
dehogyis az a ház alapból bontásra vár:D -
spy803 #6731 Szétlőtt házfal? :) -
Mi ez ruszki mód:Kalasnyikov a földön:Dvörös csillag a gép oldalán:Dfasza:Dlőni is tud? -
bajusza #6729 Új szerzeményem, egy BRDM-2:
-
Vlala #6728 Itt van egy.
Az index.html- lel indíthatod, szerintem elég részletes.