Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lezárt területek, mint kikötõ, reptér, stb.? Modokkal be tudsz jutni, pl. az elõbb említett Citybarssal. FPS nézetrõl nem tudok.

nearo
van egy citybars mod, amivel elvileg be lehet menni jópár helyre freerideban
azt hogy érted, hogy lezárt terület?
fps nézetet nemtom

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sziasztok!

Nagy emlék ez a játék. Emlékszem amikor a megjelenés után rögtön megrendeltem a megfelelõ "forrástól", majd életem elsõ crackelése. Istenem, azok a régi szép idõk, amikor még a PC-m röhögve futtatta a játékokat. Azóta nem sokat játszottam vele, úgyhogy egy kis lemaradással küzdök. Akkor két dolgot szerettem volna: Free Ride-ban bemenni az összes olyan épületbe, amelyek küldetések közben voltak elérhetõek, a lezárt területekre bejutni, és FPS nézetben játszani. Azt szeretném kérdezni, hogy ezekbõl azóta megvalósult valami? 😊

Az biztos.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Én is, addig marad a "régi". Ez is megúnhatatlan. 😊

Kit--Kat
Én az új modot várom<#smile>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nekem is tetszik nagyon, kedvenc buszom.

Tetszetõs. Este próba. 😊

Elkészült az Ikarus 415.04-es típusú autóbusz, Neutral újabb remekmûve. Innen tölthetõ: http://www.realcarfacing.hu/

Modern Mod 2.0, ha valakinek nincs még meg. Új járgányok: Mazda MX-5, Cadillac Escalaude, Chrysler PT Cruiser, stb.

http://mafia.planet-multiplayer.de/modern/

Hm. Ez még cinkesebb rám nézve. 😊

sziasztok. nekem egy nagyon fura problémám lenne, eddig senki se tudott segíteni ebben. méghozzá az, hogy a játékban nem tudok jobbra vagy balra fordulni az egeremmel, csak fel-le. olyan mintha nem ismerné fel az egyik tengelyét az egérnek. a vicc az, hogy bármely más alkalmazásban jól mûködik az egerem, tehát tuti nem az egeremnek van baja. a mafia beállításainál kicsit furcsának tûnt hogy 3 csúszka van az egérhez, 2 az X tengellyel foglalkozik, a másik az Y tengellyel...nem kéne mind2höz beállítás? régebben simán futott ugyanerrõl a lemezrõl a game, most nem tudom mi lehet vele...(lehet nem számít, de logitech rx1000 egerem van) köszi a segítséget elõre is! üdv!
Kipróbáltam, jópofa dolog. Ma egy csomót taxiztam Ikarus Mod 2.0-ban, néhányszor lerobbant a Lada, gyorsan megjavítottam, egy alkalommal a benzintank is majdnem kiürült.

12346
én is csak vmelyik nap olvastam bele a rídmibe, és ott is írják pedig😊

Rendben, de rám nézve ez enyhén szólva cinkes...

Kit--Kat
Hát ezt én sem tudtam:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

<#falbav>
Én meg mindig kitoltam az út szélére, hogy ne okozzon dugót, aztán kerestem másikat.
Van még mit tanulnom. 😊
<#eljen>

Pinkshit rakta bele az Ikarus Modba, gyárilag. 😊

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Ezek szerint gyárilag benne volt? Sosem tapasztaltam még hasonlót.

Ez az Ikarus MOD egyik újítása. Bizony lerobbannak a verdák és akkor szerelni kell. 😊

Pedig Pinkshit direkt ezért vette rövidre az autók tartósságát, azért rohad le gyakran, hogy lehessen használni ezt a fícsõrt. 😊
A lerobbant kocsi mellé kell állni és a mesterlövész puskára váltó gombot kell megnyomni.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Nem tudom, de amint kiderítem, közzé fogom tenni.

basszus mióta újra raktam a Windows-t(nem töröltem le a játékot) az intró után lefagy a jaték....de miért?

Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...

ezt h csinálta??mit kell nyomni vagy mi ez?😄

Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...

A topicba inkább ne. Köszi a megértést.

simoradik95
Hello mindenki
Valaki tud küldeni 1 warez? Elõre is köszi

Tegnap másképp alakult, nem volt alkalmam kipróbálni. 😞

Kit--Kat
Tetszik?

12346
az ikarus mod jóféle, de a modern egy *ar sztem😊 ill inkább már kiöregedtek a benne lévõ járgányok.

Megnézem. Érdekes, hogy a régi név+jelszó párosítással be tudtam lépni, amellyel még a lostheaven.co.uk (ez a régi oldal) -on regisztráltam. Kb. 4 éve nem használtam ezt, õk még emlékeznek rá. <#eljen> 😊

Kit--Kat
Nekem is ez volt, kénytelen voltam még 1x regelni 1 másik e-mailre.

Arra megjött.

Regisztráltam magam az oldalra, de még nem jött aktiváló e-mail.

Zsolti9014
Nektek sem jön most be a mafiascene?

Hajrá Magyarország!

nekem még mindig az Ikarus Mod és a Modern Mod a kedvencem.

Kit--Kat
MafiaScenen van egy 80as évek MOD,mindenkinek ajánlom!
Most úgy tolom újra a játékot és nagyon fílinges, jó mod.

12346
igen, kb nekem is ez a bajom😊 pedig a mafiascene-én a galériában volt pár jóféle járgány, ami alatt ez a link volt, így gondoltam lesz ott vmi jóféle^^

Az, hogy erdetivel nem indult be.

Mi ebben az új, gondolom aki a cracket írta gondolt a Vistára is 😊

Nekem ez a nyelv sok. Az egyetlen dolog, amit értek a "download"-on kívül, a "mafia sux" felirat. Nem túl bizalomgerjesztõ.

12346
leltem egy oldalt, viszont vagy madár vagyok, vagy igen. de sehogy se tudok regelni, ill inkább belépni:/
ez volna az

12346
már zsír<#eljen>

Oops, igazad van.
Köszi az észrevételt, javítom!

12346
egyébként elkúrtad a mafiascene linket😊

Így igaz. Addig nyomjuk a meglévõ modokat.

Jön. Ne siettessük, hamar munka ritkán jó.

Kit--Kat
jöhetne már az Ikarus 3. verziója😊

Eredeti játékot crackelni? Ez nekem új. 😊

Elindúlt! Crackelni kellett az eredeti játékot, de már megy. 😛

12346
arra meg kíváncsi leszek. a kocka warbis kép bejött😊