7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Így:
Példa:
[flash]http://www.youtube.com/v/KzG-OAA2Ekw[ /flash]
-
tudjátok mit? inkább haggyuk... -
kukorica #6805 Jesszusom!!! Ez nem parkoló, ez csak a te házadnak a garázsa, de nekem tetszik hogy így összehoztad az autókat. 

-
Vlala #6804 Fel kellene dobni valamivel, pl. egy zsíros kis moddal :) -
bajusza #6803 szerintem is -
shumika #6802 kihalt a fórum 

-
bajusza #6801 Így talán jobb lesz:
-
bajusza #6800 A mai nap "gyűjteménye Lost Heaven-ben:
-
Vlala #6799 Köszönjük, viszont! -
bajusza #6798 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek. -
Vlala #6797 Bolt Ace? Hű, de régen volt már fenn moddolatlan játék... öregszem. Köszi a helyreigazítást! -
Jöhetne már az új Ikarus MOD, tavaly is Karácsony körül lett kész:)
Még a GTA IV közepette is eszembejutott a MOD:) -
ő bolt ace fordor, csak hogy pontosak legyünk (: -
Vlala #6794 Elvileg egy Ford (Bolt) Modfel A-t kellene látnod, Ralph szépen elmagyarázza, hogyan lehet feltörni. Ha figyeltél, akkor odaállsz az autó mellé, jobb gomb, és már töri is. Ha "I nwer saw this lock before, I don't know how to get in" mondatot hallasz, akkor baj van, valami bug a játékban - nekem nem jött elő. Nincs fenn valami mod? -
Hát ilyen végképp nincs. Egyik mapon sincs kocsi a parkolóban. -
Ordenary Rutin küldtés, Vincenzotol kérem a fegyót, Ralphtól a kocsit, és indulok... ...várjunk csak, nem is indulok, hiszen nincs is kocsi! Csak egy a garázs fala mellett közvetlen, és egy a bár fala mellett. Amit Ralph megtanít feltörni, ám abba nem lehet beülni, mert a csávó motsog valamit (Tom). Ilyenkor mit lehet tenni? -
Vlala #6791 A mod alapból magyar nyelvűvé alakítja a játékot. A tables_english tartalmazza a magyar fájlokat. -
kukorica #6790 Ebből amit letöltötem a torrent fáljt, magyarul is van? Vagy csak angolul. Az Ikarus módot bemásoltam és a "tables" mappát nem a "tables_english"-t választottam, de akkor se magyar. Mit tegyek? -
Alapvetően sem szabad, de ezért meg egyszerűen vétek! -
Vlala #6788 Nem szívatásból törölgetek. A topic a Mafia c. játékról szól, nem a torrentekről, vagy a warez sebességének növeléséről. A bannerbe sem véletlenül írtam azt a két sort - ennyit nem szabad sajnálni a játékért. -
kukorica #6787 [B] légyszives, ne töröld a hozzászólásomat! ha kérdeztem valamit[b] -
Vlala #6786 Ne haragudj, de ez már tényleg nem ide tartozik. -
kukorica #6785 nem küldené el. a torrent nélkül a game patchet? p i n g v i n 1 9 8 6 [kukac] c i t r o m a i l [pont] h u -
Én is húúú de megszenvedtem vele legelőször, aztán rájöttem, hogy én álltam hozzá rosszul, túl görcsösen.
Későbbiekben már simán ment. -
azért bevallom, először én is rengeteget szenvedtem vele (:
sőt, amikor először csináltam, akkor nem is magamnak csináltam, hanem haverom hívott, hogy csináljam már meg neki, mert ő nem tudja :) -
Vlala #6782 Igen, ehhez akkor még nagyon kevés voltam. :) -
billentyűvel sem olyan nehéz, csak jól be kell állítani az érzékenységet, pl ne fordítsa be tökig a kereket egyetlen érintésre -
Vlala #6780 Első végigjáztszásnál én is pokolba (vagy más sötét, büdös helyekre) kívántam azokat, akik beletették a versenyt a játékba.
Aztán kipróbáltam kormánnyal. Ég és föld, lekörözéssel nyertem meg. -
viktory133 #6779 igen valóban így van igaza van kukoricának viszont az autzóás game controlerrel (kormány+pedál) nagyon profi -
bajusza #6778 Nagyon szívesen. -
kukorica #6777 Szia
Bajusza! Köszönöm a link címét.
SMV! Nem, sajnos nem lehet, mert pl a GTA SA-ban, meg a Midtown Madness1-ben nekem is csak az autózás ment, Ja és anno a DRIVER 4 lementettem dvd-re és azzal is csak autózni tudtam a kontrollerrel. -
bajusza #6776 innen szedtem: http://thepiratebay.org/torrent/3686203/[PC]_Mafia__[ENG]_[RIP]_[dopeman] -
Hello!
Gamepaddal sikerült valakinek játszania Mafa 1-et? A problémám az, hogy a mozgást még sikerül is beállítani, de azt, hogy nézelődni is tudjak a kontrollerrel az sehogyan sem sikerül, azt csak egérrel lehet. Van erre bármi megoldás?
Előre is köszi! -
kukorica #6774 hol tölthető le a "RIP" verzió? Mert beirtam és van olyan ahol fizetni kell a letöltésért, vagy nem az tölti le. -
Vlala #6773 Ha nem hagyjátok abba az offot, törölgetni fogok. -
aha biztos:c -
kukorica #6771 Szia 12346!
Itt sose tudod meg, a fórumszabályzat miatt. Más valakitől kérdezz Ilyet! Valóban ez nem ideillő téma, de az első része az nagyjából igen. Majd lehet hogy Én is mutatok pár képe(ke)t a Maffiáról?
-
"váltság"?:) ammeg mi?^^ -
Vlala #6769 Erre inkább nem mondok semmit. Ha válaszolnék, arra válaszolnál, aztán mások is válaszolnának, és elkanyarodnánk egy olyan témához, ami nagyon nem illik ide. -
kukorica #6768 És mi a kettő maffia közt a különbség ? Hogy a v1.1 verzióban van ugyan vonat sin, de nem lehet az alagútba menni, és az EREDETIVEL lehet? Vagy csak egy ici-pici apróságért hogy az Ikarus modban nem lehet a kocsi ajtaját kinyitni? Mondjuk az égbolt se nagyon változik automatikusan, csak a külön módot raksz fel. Most egy picurka aproság miatt , ami tényleg semmisség, nem fogok arra kidobni 2000 forintot. Ez a másolt is jó nekem. 3 cd
O F F !
forintot? Hm. Rongyot, BOCSÁNAT!
Mert a váltság miatt is, meg mostmár szerintem nincs értéke a pénznek.
Mondjuk tegyük fel, az egyik turórúdi mondjuk 80 ft, egy másik vagy tán drágább is,
és/vagy Például. egy használt kínai ruha mondjuk 1000 ft, és egy-két év múlva vagy kifakul vagy használhatatlan. BOCSÁNAT A POLITIKAI HOZZÁÁLLÁSOM-HOZ.