Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
ha mind a 3 kocsi tönkremegy tutira, csak akkor menj a kocsihoz különben nem lesz meg a küldetés

*Posse*T.W.D*

Találtam egy +3Trainert a gamehez, de Nálam az sem muxik. Ha megy valakinek szoljon.
(gameguru.box.sk)
thx
95373807
I.C.ram
ICQ-d van?
Jaja, oda küldtem!
I.C.ram
Valahol a város bal felsõ sarkában, ha jól emlékszem. Nekem aztmondjátok meg, hogy Yellow Pete's Gunshop merre van?
I.C.ram
Lehet! Kórházba menj el (az egyik taxis küldetésben is kellett oda fuvarozni), és 1000 dolcsiért feltöltenek max-ba.
The Garrett
csak 10 hozzászólást kellett volna visszaolvasni.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
http://www.uw.hu/frame.php?http://gothicoldala.uw.hu/isogames.htm

I.C.ram
Nem jött meg. 😞( [email protected] -ra küldted?
I.C.ram
KÖSZI KÖSZI KÖSZI!!! Majd ha végig vittem, akkor majd megpróbálom megint. 😊
Boccs, de eddig nem volt idõm fórumot olvasni...
Nah mail ment.
Rozsomák
ezek a képek mint ha egy kicsit pixelesek lennének

Rozsomák
coyote oldalán ujra fent van.

Noninnyó
Hogyhogy nincs crack-ed? Mindhárom cd-n fennvan a crack.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Lacc
Itt biztos találsz cracket.
Lazarus
törölve x 200
Lazarus
köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi
The Garrett
Gothic oldalán fennvan

http://www.uw.hu/frame.php?http://gothicoldala.uw.hu/isogames.htm

de zaccsko a 3. CD is fenn van

Crem
Marha gyorsan nyomulsz!😊
De ha sikerül, akkor rögtön küldöm!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

The Garrett
Fuuu bakker el se hiszem végre lejött a MAFIA is (meg mellette a neukron meg a TSOAF, meg a Iceage)
eltartott egy darabig 3 nap 😄

Na holnap remélem végre ki tudom próbálni én is 😄

I.C.ram
Két napja könyörgök azért a 2kb-os savet, de senki nem bírja elküldeni. :/
I.C.ram
Na jó, aki elküldi nekem azt a bizonyos savet, az a király!
Lazarus
1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET! 1. CD LINKET!
Hehe. Akkor azért nem tudtam megölni. Pedig eccer már az elején elszúrta, megakadt egy sarkon. Én kiráncigáltam a kocsiból és belelöttem az egész tárat de semmi csak téblábolt tovább 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
Miért nem bír senki egy savet küldeni??? Én akármikor küldenék, ha tehetném.
I.C.ram
De nekem SAVE kell köynörgöm én a buzi puskásokkal nem birok!!
I.C.ram
Direkt nem lehet elkapni. Csak maradj a nyomában.
Bakker! AMikor Sergiót üldözni kell mért pont egy trabantot kapok? Emelkedõn alig megy. A másik meg tép ezerrel.

Az a rész amikor bezárkozik egy raktárba? Ha az akkor ha jobban megnézed vezet oda egy sin. Nah ha leköveted a sint, találsz egy benzinnel teli kocsit, kiveszed az éket és vigyorogsz .
I.C.ram
tuti nem legalábbis nekm nem sikerült.
I.C.ram
Nem annál a kikötõnél vagyok!!!! Hanem a hajós mission után kb 5-6 missionnel egy másik kikötõben, ahol a konkurens maffiának a fejét kell megdögleszteni.
IC RAM: mi nem megy a kikötõ után? én megöltem a fickót a hajón azt a kövi missziónál vagyok.

Hehe megvan. Király de marhára el volt rejtve a lépcsõ mögött 😊)

I.C.ram
A legalsó szinten van a 3-ból asszem
hmm én csak két budit találtam 😊 van mégegy szint ?

I.C.ram
Azt a budit a 4-bõl, amelyikre rávan írva, hogy "SKIPPER HAS KEY"
kulcsal hova kell menni? melyik ajtót nyitja?

I.C.ram
Én úgy vertem össze, amikor a WC-ben volt, és így szépen becsuktam utána az ajtót, így senki nem látta a "dolgot" 😊
Azt csinaltam. Leütöttem de aztán sajna mégis felfigyeltek rá hogy halott 😊) Nah most megpróbálom amit mondtál hogy a többi idiótával beszélek.

I.C.ram
Vagy beszélj minden matrózzal, és utana a hülyével.
I.C.ram
Van mégegy megoldás 😊) : Sima verd agyon szarni fog mindenki rá.
Hát nem tom. Felvesze ma vödröt a vécébõl. Odamegyek hozzá azt csak hadovál valami "....try a real man" szöveget. De nem mondja hogy pucoljak vécét és kulcsot sem ad.

I.C.ram
EZT A ROHADT SAVET KÜLDJÉTEK MÁR EL, MERT 2 NAPJA EZZEL A FOS MISSIONNEL SZARAKODOK!
I.C.ram
Csíkos poló van rajta és tengerész sapka. Annál a budinál olálkodik, ahol a vödröt láttad.
Köszi már csak azt mond meg hogy melyik a gondnok. Mar az összes utast végigmolesztáltam de senki sem akarja rámsózni a slozitakaritást.

ubi
Kurva jó játék ez a mafia! Simán veri a gta3-at!
I.C.ram
Remélem lesznek új dolgok a multi-n kivûl is.
I.C.ram
FASZA!!!! ALIG VÁROM, HOGY KIJÖJJÖN EZ A PATCH!!