Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm most merre vagy es mit ir a az f1 nel?

nem hiszem mert nem tudok kimenni a salerie's "tanyáról"

Hmm az nem freddy veletlenul ? el kell mennyel meg kell kerdezzed merre van eloszor a kina negyadbe utana valami kocsogtol utana meg egy faxtol aki nem akarja megmondnani azt meg kell csapkodni 1 parszor es utana megmondja es utana meg ki kell oket kovetni a repterre ott piff paff elrepulnek neked meg meglesznek a konyveid...

Hali
Nem tudjátok, hogy a 10-es save környékén ki az a Frank??? könyvet kell elvenni tõle azt megölni...

Hmmm hidjetek el mar napok ota jatszom a jatekkal mar megvan minden freeride funkcio csak az extrem nincs meg a kocsik listaja tobb mint feleig megvan mar valahol ott vagyok hogy ki kell nyirjam a masik don embereitvolt mar a gozhajo meg most egy masik gyilkolaszok de csak most jottem ra hogy van terkep... hmmmmmmm en lenni nagyon huulye na minden jot ha valaki vegigvitte szoljon 😊

Hi! A bankrablásnál hogy lehet kinyitni alul a rácsos ajtókat? Fent menedszertõl megszerzem a kulcsot de istennek nem nyitja za a lenti ajókat.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
NEKEM IS EZ VOLT!! A megoldás az, hogy fogom bemountolod daemon tools-zal, és szépen átmásolod a virtuális CD tartalmát az üres CD-re. Én is ezt csináltam és tökéletesen müxik.
Onnan meg messze a vege hogy a moreno öccsenek a kocsijara bombat teszek?

Vá most ott vagyok meglõve,hogy amikor a hoteles után a tetõn kell mászkálni,a ház oldalába épitett vaslépcsõn nme tudok lemenni mert épp felfelé tart 1 csorda fakabát,igy elindultam fel,amikor kijuottam a tetõre,megfordultam,és kinyirtam az összeset sebzõdés nélkül,mert lámák voltak.Aztán 1 kevés tetõgrándozás után megint beelbotlok 1 csorda zsaruba,akiket fentrõl 1 puskás fedez.Itt álandóan kinyirnak...merre kell itt lejutni?

Dynamic
Ahol elkezdenek lõni, ott már te is lõhetsz.
jaj elfelejtettem mondani
csak ReGet-el jon le
probaltam mas progival de avval nemmegy
na regettel akarom ezt megcsinalni

\'danja

Dynamic
pl. flashgettel
na most sikerul tolteni a gothicrol a mafiat
nemlehet azt megcsinalni hogy bealitsam azt hogy ha az eggyik file-vel vegzik akkor folytassa a masikkal? ha lehet akkor hogy?

\'danja

Jujj de hülye vagyok😊

A kulcs a recepcion van.
Én is ott járok,de nekem az a bajom,hogy a Directornak a szobája nem nyilik ki!Ez miért van?

hoteles missziót hogy lehet megcsinálni?Mert kikell nyirni a managert az oké de vagy 20 ember jön ellenem shotgunnal meg ilyenekkel

Kis Szabó
Vki adjon tippet arra a pályára amikor egy csapat pasit kell összeverni baseball ütõvel. Ott ha nem a verekedésnél halok meg széjjellõnek.
Vki savegame vagy tipp!!!!!!!

G. Joe
tudnám miért recseg a hangfalam töle, és miért nem képes a hátsó hangszorokat megszolaltatni, huába állitom be ?!

http://deathfellows.hu/

Nah, ezt is végignyomtam . Vége eléggé tanulságos, hihihi. De jókis game, végig fenntartja az érdeklõdést a game iránt, nem laposodik el.
Silent
ovlt=volt😊
Silent
bocs ha ovlt már róla szó!
hol van benne multi rész?😞
ahh ghoticrol sem coyotrol sem jon mar tiszta ideg vagyok

\'danja

Ch_Slater
Mint már irtam egyszer lehet csúcsokat döntögetni. Az én best time-om: 1:27.822

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

pedig nem nehéz én vagy jó 10 mp vertem rá a 2. ra úgy hogy az utolsó körben meg is pördültem

mondjatok legyszi egy linket ahol le tom szedni a mafia iso-t mert utazok el es vinnem magammal

\'danja

Ch_Slater
Én meg ugy csinaltam hogy a garázsból kihoztam a kocsit, beálltam a 2 közé ami egymás mellett állt, a középsõre dobtam egy moli-t, meg az elõttük levõre.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Dynamic
Gyk:

ftp:\\supergamez.hu/upload/Mafia_save

az autõverseny utáni mentett állás.
Dynamic
FIGYELEM!

Akinek gondja van az autóversenyes pályával az végsõ(de tényleg csak végsõ😊) esetben letöltheti a supergamez ftp-rõl, a következõ pályát:
upload/Mafia_save/
I.C.ram
Na Azért szeretem ezt a játékot, mert annyi féle megoldás van. Én pl. a zsarukat úgy rázom le, hogy elmegyek egy bizonyos kanyarhoz, ahol képtelenek normálisan bekanyarodni és mindig borulnak egyet. Utána szépen elmegyek a világító toronyhoz, és megvárom, amíg lenyugszanak.
ahh a coyotrol mar nemlehet szedni
kerlek adjatok egy linket

\'danja

Figy, üsd ki az elsõ piros kocsit, és utol se fognak érni.
Dynamic
csak akkor jönnek ki, ha a legelsõ kocsit kezded zúzni.Tehát elõször hátsó kettõ baseball ütõvel, utána az elsõ molotovval és kész.Ki se jönnek mire már rég a kocsidban vagy.
köszi...!
scynetyc
én meg kocsival elütöttem az ört, beálltam az ajtó elé, igy nem tudtak kijönni a haverjai.2 kocsit molotovoztam egyet szétvertem.
I.C.ram
Ne frontálisan menj be, hanem hátul a hátsokapunál, és a baseball ütõvel üsd le nagy erõvel az õrt hátulról. Utána gyorsan kell szétbasznod a verdákat, mert egy idõ után kijönnek a bárból, és akkor vége a dolognak. 😊
Egyszerû. Nem kell molotovozni, a baseball ütõvel is szétverheted a kocsikat. (Alul egy piros csik mutatja a kocsi sérülésének mértékét, jelez a program, ha elég kárt okoztál a kocsinak). Egy tipp. HA felvleszed az udvaron található ládát, és az ajtó elé teszed, akkor nem tudják a gengszterek belülrõl kinyitni az ajtót, igy egy kicsit nyugodtabban 'dolgozhatsz'. Ja, az akció elõtt feltétlenül üsd le a bejárati kaput õrzõ maffiózót, és vedd el a stukkerét.

Én ugy csináltam, hogy: bementem hátul, gyereket leutottem, utána elkezdtem a kocsikat utni. Amikor kijöttek a faszik, odabasztam a molotovot, és meghaltak. Utána meg összevertem még a maradék kocsit.
Help.Igen az elején vagyok!Amikor molotovozi kell...Ott mi a megoldáS?Mert mindíg kinyírnak?Eddíg csak frree.ztem.
ubi
ezt nem tudjátok hol van:Yellow Petes Gunshop ???
I.C.ram
Én elõször úgy csináltam meg, hogy elfelejtettem, hogy van fegyverem, és simán beszálltam az autóba, majd addig ütköztem vele amíg magától ki nem nyúlt. 😊
I.C.ram
Szállj be elõször is a kocsiba gyorsan, és ne kezd lõdözni. Amikor már közelítesz hozzá, akkor ki a stukker az ablakon és lõdd a szerencsétlent! 😊
Én kilöktem, vagy nekivezettem az ellenforgalomnak. Aztán valamikor kiszállt, és ratatatatataatta.
melyik küldetésnél?

Lacc
Na most nagyon felidegeltem magam ezen a játékon Hogy a p*csába kell kinyirni azt a manust aki menekül elõlem kocsival a moteltõl??? Az összes töltényemet belelövöm menet közben úgy hogy pontosan a fejére célzok de úgy néz ki hogy semmit se ér! Ti hogy öltétek meg??
MEg a töltényed sem unlimited.
Jaja, én meg már örültem magamnak. Aztán eggyszer csak knock out.
I.C.ram
Kipróbáltam én is, de nekem se müködött. Csak átírja a hpd 999-re, de ugyanúgy csak 100-ad van.
kib jó a játék csak az a bayom, hogy 2 hangfalat kezel csak.. 😞 hiába választom ki az 5.1-et...
nem sokkal az autóversenyzös rész után rossz fiukat kell megnevelni miután a csajszit hazavittem és nem is hagytam egyedül... na szóval ebben a küldetésben minden arcot leverek a gengszter haverral de nincsen vége ha kiakarok menni a kocsihoz akkor még magyaráz hogy még van 1 kis munkánk itt mi lehet a megoldás?