Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ubi
Mafia promises to be a Multiplayer blast with 7 different styles of game available, including Deathmatch and Capture the Flag.

We also anticipate a lot of car racing on-line around the racing track. We are sure that Mobs/Clans will start forming if Mafia becomes an on-line success, and if this happens we will be expanding the site to support this option.

Mafia will support Multiplay via a Local Area Network and also over the Internet.

At the time of writing 13th August 2002 Mafia will not be shipping with any Multiplayer features. A free patch will be made available shortly after release that will include all the Multiplayer modes.

I.C.ram
Eggyel lejjebb van, de kell hozzá a kulcs, ami a gondnoknál van. A vödröt szedd fel, és bezsélj a gondnokkal, hogy feltakarítanád a rötyit. Erre õ odadja a kulcsot a budiba, és ott lesz a pisztoly a polcok alatt.
ubi
német mafia fan oldalon is írnak 7 multi opcióról a featuresben!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
HOl a rákban van a hajón a pisztoly? Már mindkét slozit felkutattam de csak egy vödröt találtam! PLizzz help!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

ubi
volna multi az évezred játéka lenne!
ubi
ubi
I.C.ram
VALAKI KÜLDJE EL PLS EZT A SAVET, AMI RÖGTÖN A KIKÖTÕ UTÁN VAN.
I.C.ram
Szerintem tervezték, de nem volt idejük rá, gondolom lesz kieg.
ubi
Hivatalos oldalon nem találom a multi részT!!!

http://www.mafia-game.com/
ubi
http://www.mafiaworld.co.uk/maf_features.htm
ubi
Tényleg bazz a featuresben:
...Multi-player support via LAN or over the internet. Seven multiplayer modes to choose from - including Deathmatch, Capture the flag, and more!
...??????
The Garrett
És valami kiegészítés vagy hogy van akkor?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ubi
Önmagában ha felinstallálod nincs multiplayer menü!!!!
ubi
Multi-player??? Ide vele!!!
I.C.ram
Azon az oldalon ezt találtam : Multi-player support via LAN or over the internet. Seven multiplayer modes to choose from - including Deathmatch, Capture the flag, and more!

Most akkor van multi vagy nincs?
I.C.ram
Nem tudnád átküldeni az ezutáni savet? Nagyon kéne pls!!!!!! Már majd szétrobbanok az idegtõl!!!
Noninnyó
Itt vannak a képek:
Mafia képek

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Rozsomák
képeket már bakker mindjárt megõrülök hogy nem megy ez a szar legalább képeket lássak belölle.
Arrrggghhhhh >(

I.C.ram
Majdnem sikerült, de egy köcsög puskás pofán lött.
I.C.ram
Bevan karikázva a térképen. 2000 dolcsiért lehet menteni.
Kis Szabó
Akkor nem jó hát bocsi de én ezt találtam. Más nincs.

Petyus_
Jól is gondolta. 😊 Freeride módban a Salieri's Barban lehet menteni némi pénzmag ellenében, ha nem tudod hol van, akkor jáccál egy kicsit a játékkal. 😊 (Egyébként a nyugati részen, Little Italy negyedben keresgélj).

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

I.C.ram
Értem. Köszi
skorpio7
Most jut eszembe ... te biztos arra gondoltál , hogy ez is olyan lehet , mint a GTA3 garázsai , azaz mentési helyei . 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Magától ment a játék , minden egyes fontosabb feladat után .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ams
hol lehet menteni? vmi bár de hol?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Mailre nézz rá pls...

cheaetek nincsnek még???
Rozsomák
Képeket Bakker
Szar 333-ason nem indul

KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET

I.C.ram
Azt tudom, hogy csak ablakban fut de nekem csak vizuálisan lett örök töltényem, gyakorlatban ugyanúgy fogyott, sõt még át is vert, mert ugye azthittem, hogy tele van a fegyverem, erre csak "KATT" KATT"...
Kiprobáltam a trainert. De semmit nem okozott.
Petyus_
"Merre kell menni?" - amerre sárga olajoshordót látsz. 😊

Kis Szabó
Hmm. Próbáld meg úgyhogy freedriveban mész kiszállsz a kocsiból vagy vhol kipróbálod hgoy: y-t és t-t megnyomod játék közben mikor fut alatta a trainer. Nekem ott sikerült missionben nem próáltam. FONTOS: CSAK AKKOR MÛXIK HA ABLAKBAN FUTTATOD.

I.C.ram
Nekem csak annyit csinált a trainer, hogy sima elfogy a töltény, csak ami a fegyverben van töltény és kiírja az nem változik írásban! De ugyanúgy fogy. Az örökéletet még nem próbáltam.
Crem
Köszönöm!!!!😊)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

I.C.ram
A létrát hasznald a templom restaurálásnál. Hidat fog építeni a fõhõsunk belõle, es azon fog átmenni.
Crem
Hi All!

A hotelból kiugorva a tetõn... Merre kell menni???
Mert hiába ölök meg minden zsarut a fa lépcsõre NEM tudok átugrani!😞 Persze rögtön meghalok...😞((
Valami ötlet? Egyáltalán jó felé futok??

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

I.C.ram
Annyit mondok, hogy sok gáz lesz majd vele. 😊
mondom én még nem játszottam a játékkal csak leszedtem. még nem volt idõm úgyhogy nekem aztán magyarázhatod, hogy ki az a morello. 😊
I.C.ram
Hát én már vagy 40* nekiálltam, de valamin mindik elbukok. Morrellot kéne megfingatnom a kikötõben, de eddig senki nem segített. 😞(
😊 oks. Hát erre nem is gondoltam. Pedig már mindenkit bepusztitottam.
Petyus_
Morgz: be van zárva -> a zárt kulcs nyitja -> a szállodákban hol szokott lenni a kulcs? 😊 (azért így írom, hogy ne legyen nagyon spoileres 😄)

Petyus_
Jaja, így van, ha az elsõ körben elintézed a piros autót, akkor a többi nem ér utól, és nyugodtabban mehetsz, nem kell a végletekig nyomni, tehát nem fogsz könnyen hibázni.

Petyus_
Autóverseny nem könnyû, hmm, nem szabad görcsölni rajta, csak myomni kell funból, és elõbb utóbb skerül. 😊

Egyébként jó nevek vannak az ellenfelek között, Peter Tagtren, Chris Barnes... ezek metalzenész csávók nevei, nem? 😊

Nekem elsore ment az autoverseny. full egyszeru. Kiutod az elsot és kész.
Hi. Kérdés. A hoteles résznél hogy lehet bejutni a Director szobájában? Mert nekem nem akarja az ajtot kinyitni. thx