Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Nagyun szuper ez a jatek 😄!
Nemtudjatok lesz hozza amolyan felhiuvatalos magyar oldal mint, amilyen van a GTA3-hoz is?
Jo lenne, 1-2 nyalangsagot beszerezni hozza 😊
Hunnenkoenig
Ok megoldodott!

hiba
Odabesz fejenek nyomod a stukkert meghuzod a ravaszt majd miutan elorebukott a feje kirancigalod az ulesrol majd...ja vege.

Hunnenkoenig
Le szeretnem tölteni a jatekot a direct connectröl, mert az e-donkey nagyon lassu. Talaltam egy hungarian only channelt, erre nem tudok bemenni, mert azt irja, hogy az IP banned...

Tudja valaki, hogy ez miert van? Tegnap telepitettem a progit es egyböl nem tudtam ralepni. Lehet azert mert ausztriabol vagyok? Felismeri azt a progi?

Azert kerdezem itt, mert lattam, hogy többen emlitettek....

Guillotine
Szevasztok! Segítsetek. Csak annyi lenne a kérdésem,hogy ha én Freeriderezem hogyan tudnám megoldani azt,hogy ha egy utas száll be a taximba,de én pont nem akarom elvinni oda ahova az menni akar akkor hogy lehetne kiszállítani a taxiból.Én nem jöttem rá.Elöre is köszi.

www.guillotine.atw.hu

hiba
Atnevezed az eredeti cd-romot egy masik cimkere pl "X". (Szamgep kezeles\Tarolas\Lemez kezeles)
ui.: Win98ba fingom sincs, hogy lehet cserelni, ez W2k s talan? XP alatt megy.

Ezutan belovod a Dtoolst. Igy az elso szabad helyre teszi az imaget. (ahol a cdrom volt).

Dehogy is. Azután még kb 4-5 misszió van 😊))

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
Nem. Nem kell elkapni, elég ha a nyomában maradsz.
Lacc
Ja már rájöttem 😄 Thanx. Most kellene üldöznöm Morello-t... Hát szerintem ezt lehetetlen megcsinálni legalábbis számomra Ez már az utolsó misszió? :/
ahh nincs nalam most 700-as cd hogy tom megcsinalni azt hogy a Daemon toolsos driverem a D: meghajto legyen?

\'danja

Hallgasd meg mit mond Pauli rendesen.
Kis segitség: Nézz körül mit látsz az utcán. Sárga ....

Lacc
Help! A gõzhajó utáni missionnál mikor Morello-t kell kinyirni, nem nagyon értem mit kellene csinálnom. Kirakom a társam az út túloldalára az étteremmel szemben. Utána neki kell menni az étterem elõtt parkoló kocsinak nem? Akkor kijön egy manus, elkezd rám lövöldözni, mi is lövöldözünk rá aztán kiirja hogy felismertek minket :/ Mit is kellene itt csinálni?
Sephi
Eskuszom ha lenne olyan hogy Mafia addon amiben ki lehet nyirni asz oszes randort Lost Heavenbol akkor aszt eredetibe meg is vennem!

Ha nem igaz hogy egy 40 percen missio utan egy hulye jaror rendor kap el es nalam full toltos Tomy vam... jaaaj 😞(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Képlopás és összerakosgatod. Én már egész jól kiismerem magam rajta.

20

ICram: Én még szegény takarítónõt is lepuffantottam mert folyton rikácsolt hoyg betörõ vagyok. Viszont a feleségét megkiméltem 😊)

És IGEN IGEN IGEN. Sikerült kinyirtam végre a kis pöcsfej Sam-et. Jó kis ólomméregezést kapott. A vége is jó volt. Összegezve nagyon fasza kis játék volt ez a mafia. Isteni zseniális sztori. Régóta ez volt az elsõ játék ami a gép elõ tudott bilincselni. A következõ asszem a Hitman 2 lesz ami szintén hasonló stílus. És az is itt van nemsokára 😊))

Kb 10.-re sikerült. Csak az eleje nehéz, mert fegyvert kell szerezni.

I.C.ram
Hát... mindehol a burtalitás. Talán megkéne várni, amíg megáll. Leütöd és elveszed a külcsöt. Azon a pályan 2 kivételével mindenki leütöttem. Csak azokat löttem le, akik bejöttek a gazdag faszival.
Hehe Orange és nem volt ugy nehéz?😊)) Én vittem tommyt, COlt 1911-et, Magnumot és még sörétest is 😊)))

én is😊

Sam elég jól bírja és egy tommy-val támad rád, de ha egy teljes tárat beleengedsz a tommy-ból, mikor újratölt, akkor az elég lesz. Egyébként sam elõtt menteni fog

Hehe most olvasom más fórumokon hogy van aki a képtárnak össz-vissz 6 skulos Coltal vágott neki 😊) Hehe lémerek 😊))

Alapból mindig kb az utsó ember õl meg. Aulát kiirtom. 1 kézigránát. Következõ aulát kiirtom. nem megyek rögtön a szintekre hanem kövi kézigránt. Felsõ embert kiirtom. Visszamegyek és irtok de mondom kb 1 emberen mullik mindig 😊))

Ja, de ha még csak ez elsõ kézigránátosnál vagy, akkor még van rendesen rosszfiú.

Kapcsold ki a hangfalat 😊

Nah akkor az utolsónál vagyok 😊 ELég nehéz a sok tommys miatt. Minden embert ki kell nyirni és akkor jön Sam?

az az utolsó

Nem. Nem akarok spoilerkodni. Már nagyo na vége felé járok amugy. Épp a képtárban vagyok. Szerintem még 1-2 misszió lehet

Valaki már tuljutott a képtári lövöldõzésen. Szerintem ott akkora bug van mint a ház. Amikor dobálják le a kézigránátot a lépcsõn én megfordulok és szaladnék de tommy csak bambán áll legtöbbször. Kb. 5 alkalommal 4x. Amugy érdekes hoy ga gránát a falon keresztül is megöl 😊)

Amugy sincs gáz. Én speciel egy ört bézbólütöztem le azt el is tobtam azt a szart. Nem lehet vele eccerüen célozni rendesen meg a megfeleõ távolságot felmérni. Mindig az ellen háta mögöt suhogtatok fõleg ha közbe megy. ELvettem az õrtöl a sörétest és lazán lepuffantottam a többit. NE elöl menj be hanem hátul a teraszon keresztül ott nincs zár és arra is menekülj ki.

A pálya végén van két tartálykocsi és két váltó. A váltókat váltsd át úgy, hogy annak a hangárnak mennyen, amelyik elõtt a kocsija áll. Ezután guggolj le a kocsi kereke mellett és szedd ki az éket.

SgT: Ott ahol van a kocsija ne messze látsz 2 vasuti tartálykocsit meg váltókat. A váltókat beállitod ugy hogy abba a raktába vezessenek ahol ahova bezárkoztak Sergioék (ahol a kocsija van. Majd kiveszed az éket a tartálykocsi kereke elöl és hátradölsz nevetve 😊)) Utánna még tüzharc következik tehát legyen Thomsonod 😊

I.C.ram
Free Ride Extrame-ben tök gagyi, hogy nem lehet bemenni azokba az épületekbe, ahol már jártunk a missionök során.
Hi

Ott tartok, amikor egy ilyen nagy Villába kell "bejutni". Itt mit kell pontosan csinálni?
Mert mindig észrevesznek és lelõnek mint egy kutyát.
thx
matya007
sziasztok! nem tudtok valami megbízhato linket ahonnan még le lehetne tépni a játékot? köszike

Egyszerü vagyok mint a barna szar

Nem tom sikerült-e már megcsinálnod, de ha nem, akkor itt egy tipp: Hagyd, hogy a csávók Paulie-re menjenek, te pedig kerülj az ürgék háta mögé, és egy nagy svunggal (hosszú ideig lenyomott bal egérgomb, alul egy piros csik mutatja az ütés erejét) csapd le õket. Elég sokat kell gyakorolni, de nekem csak igy sikerült. Utána a lövöldözõs résznél viszont neked kell vitézkedned, mert Paulie már eléggé ramaty állapotban lesz.

Dynamic
Igen, igen.Egy láblövés és egybõl megjuhászodik
Én speciel lábon löttem akkor még verni se kellett 😊 Rögtön köpött a rohadék 😊)

verd addig amig azt nem mondja hogy elmondja
komolyan!!

Lacc
Én is annál a missionnál tartok hogy nyirjam ki Franket meg szerezzek meg egy könyvet. Eljutottam egy fickóig aki a hid alatt kolbászol két haverjával de nem birom kihúzni belõle az infót ami kell, egy idõ után csak ismétlõdik a párbeszéd... Elég makacs, hogy lehet meggyõzni hogy mégis mondja el a dolgot? Már meg is próbáltam verni de nem volt hatásos 😊))
ok azzal kiment a farmrol, én voltam a...
thx

ha miert, ne hulyeskedj en megcsinaltam !

sajna eselytelen😞

At tord te is fel azt az autot es mennyel ki azzal !

a kiba***tt szep grafika meg videok

A szerelõ csak megmutatja hogy töjem fel az xx autót, a fegyveres meg ad egy pistolt meg a shutgunt, de az udvarról még mindig nem tudok kimenni😊

hat ha nem tudsz kimenni a garajbol akkor beszelj elotte a szerelovel vagy a fegyveressel es tana ki kell mennyel es meg kell kerdezzel 3 csakot hogy merre van a frank

a saleries barnal vagyok és azt írja:
keressen meg Franket, szerezzem meg a könyvet és nyírjam ki!

Az extrem csak akkor lesz meg, ha végig viszed