Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Akkor mégsincs nálad a papír
Hi ALL!!
Kene egy kis segitseg!A 18/3-as kuldetesnel vagyok.Elloptam egy teherautot es vissza kell mennem a kikotobe.Nalam van a papir de amikor be akarok menni meg sem tudok,aztan felismernek es vege.Mi a teendo?
Kis Szabó
Hogy ne nyavalyogjanak a cheaterek itt van már a trainer ami +19 nek van írva de szerintem ebbõl ha 6 funkciót használ akit érdekel. Free rideban kipróba, megy. Kissé lassul néha a progi de cheateseknek ez nem gond a többi mellé.(+19 mód). Ja a cím www.gamefaqs.com

I.C.ram
Nem tom.
schoma
Én nekem azzal sem megy. Kb 2 megát letölt belõle, majd megszakad az adatfolyam. Olyan, mintha csak ekkora lenne az file. Pedig ADSL-en szépen kellene lefelé jõnnie. De azért próbálkozok tovább. Esetleg ha valaki tudna adni egy másik címet is, azt megköszönném. [email protected]

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

mozesapo
Hali !
Én most is onnan töltöm. Használj reget-et.

schoma
Sziasztok. A segítségeteket kérném kedves játékostársaim. Szükségem lenne a MAfia 2. és 3. CDjére. Ha tud valaki egy helyet, ahonnan mle lehet tölteni, szivesen venném. A http://gothica.uw.hu oldalról nem tudom letölteni, csak az 1. cdt. a többinél hibát jelez. elõre is köszi. Egy Mafia rajongó. e-mail:[email protected]
u.i.: Please HELP ME! 😊)))))

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Dynamic
Vége lesz!!kb 5 utast kell csak elvinni.
I.C.ram
Amikor kanyarodsz akkor nyomd a gázt, mert ha nem nyomod, akkor úgy kiszáll a segge a kocsinak, hogy csak na!
skorpio7
Kormánnyal remek is lehet , a "gombos" megoldással állandóan túlkormányzok , kipördülök és már kezdhetek is mindent elõlrõl .
Persze gondolom , hogy vannak nálam ügyesebb pilóták is , akik a keyboard-ot profi módon használják , de ez bizony nem én vagyok .
Na ... mostmár tényleg megyek .Érdekel , mi van a verseny után . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Crem !
Köszönöm neked is a segítséget !
( Csak most láttam meg , hogy te elõbb cselekedtél ezügyben .Szóval neked is kössz ! )

I.C.ram
Nincsmit! Örülök, hogy segíthettem. 😉
skorpio7
I.C.Ram !
Hálám örökké üldözni fog !

Mafia !
Tudod 3 órán át próbáltam azt a versenyt megnyerni , de vhogy nem akart sikerülni , szóval segítséget kértem egy SAVE file személyében és kaptam is .Ettõl még te nyugodtan végigjátszhatod , senki nem akadályoz meg benne és nem kényszerít rá a "csalás"-ra .

De most megyek is vissza játszani ! Mégegyszer kössz ! 😊

I.C.ram
AKKOR TE NE SZEDD LE! Ne fárassz már. 😊
mafia: jó az pl. nekem is szükségem volt rá a versenynél de azóta nem kellett. Mondjuk már végigvittem.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
Hátha valakinek segít.
I.C.ram
Hát nemtom. Vannak akik elakadtak, és már az öngyilkosságon is gondolkodtak emiatt. 😊
I.C.ram
Na nem kell senkinek sem save?
Erre már kb. 40x válaszoltak. Olvass vissza!!!

OTT mit kell csinalni mikor a rakparton vagyok ? es meg kell olnom azt a krapeket de nem talalom, megoltem mar mindenkit. ott ahol vannak a hajok meg a 4 daro ahol al 1-1 csavo puskaval meg a vonat is van ???

hiba
latom mar egyesek vegigvittek. mennyi a teljes jatekido?

I.C.ram
Na kész van srácok a feltöltés. Lehet szedegetni a saveket.
Crem
ÁÁÁ!!!

Ennyi???

F@szom!😊))))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Vajon mit kell csinálni egy bombával meg egy autóval? 😊)))
Odamész megvárod mig a bodigárdok bemennek azt rárakod a bombát 😊)

Crem
Hali!

Francba!😊)) Megint nem tudom mit hogyan kéne csinálni!😊)
Ott tartok amikor, kapok egy bombát... El is megyek a megadott helyre, de ott mit,hol,hogyan kell csinálni???
Kibasz amatõr gengszter vagyok...😞((
Áll egy nyitott zöld autó ott...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

I.C.ram
Na már csurog felfelé.

ftp://ftp.supergamez.hu/upload/mafia_by_icram

... ez lesz a cím, majd szólok ha kész.
I.C.ram
Még nem tudom feltölteni, mert szaraxik az SG FTP-je.
I.C.ram
Már töltöm is felfelé.

Majd szólok, és a címet is majd mondom.
I.C.ram
Én is feltölthetem a teljes végigjátszást, az extreme kivételével. Ha van rá igény, akkor fel is töltöm.
I.C.ram
Nekem a vége tetszett nagyon... tudod : Mr. Salieri üdvözletét küldi... 😊)
zippofcy
En mar tegnap vegignyomtam 😊
A savedir 7.5 MB es az ace nem nyomott rajta semmit.
Kulonben is csak a Free Ride Extreme teljesitese utan lesznek valaszthatoak a 4WDs sportkocsik a free rideban.
A kocsik meg epphogy jol kezelhetok, nem olyan arcade az egesz mint pl. a GTA3. Az autoverseny nekem 3. probalkozasra sikerult, igaz van kormanyom mar tobb eve 😊
Es a tortenete is qrva jo, a tanulsaggal egyutt (nem az a hos jok lenyomjak a bena gonoszokat leragott csont)
Arrol nem is beszelve hogy az akcioreszek is utik a Max Payne-t, nem csak a sztori. Az autos resze meg a GTA3at. Na persze ez nincs konzolon 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

lipovics
Ha vegigtolom (ez elvileg ma lesz), akkor felteszem az osszes mentesem!
Crem
savegame

A Hajós "küldetésig" feltöltöttem!😊)) (2.44Mb)
itt szívok még mindig mint a torkosborz...

Crem
Köszi!

skorpio7
NoComment !
Látom te is ott vagy elakadva , ahol én .
Ugyan küldje már el vki nekem is az elsõ verseny utánni mentést , mert ez vhogy nagyon nem megy . 😞

lipovics
Hat az az igazsag, hogy en sokkal tobbet vartam ettol a jatektol, nagyon reg ota vszerettem volna mar vele jatszani, ezert lehet hogy kicsit nagyok lettem az elvarasaim, de igy jelen alapotban nem ut a game. Tenyleg szep, van sztorija is, de nekem valahogy megsem ez lett az ev jateka. tul sok a video, kezelhetetlenek az autok, nem lehet a versenypalyan kivul sehol se menni, esztelenek a rendorok, bugosak a kuldetesek 😞
Szal szamomra csalodast okozott, de azert vegigviszem, hogy jogosak legyenek a kritikaim. De cd-re nem fogom kiirni 😞
Nem baj, lassan jon a Battlefield 1942, remelem az majd helyreteszi a lelki egyensulyom 😊
hiba
csak nyugodtan, kanyarba nem kotelezo padlogazt nyomni, inkabb elotte fekezni, kulso ivrol menni vegig a megdontott kanyarokban, a kis S kanyart egyenesen padlogazzal venni 😊

nocomment
Valaki nem tudna küldeni egy save-t, amibe az elsõ autoverseny megvan!!! Két napja próbáljuk, de nem megy!!!
Plz help!

hiba
mingya vege lesz

Amugy freeride extremet próbáljátok majd ki. Nagyon szivatos feladatok vannak. 😊)

lipovics
Sracok, mennyi van meg hatra a jatekbol? Most ott tartok, amikor a "profik"-at nemi vonatbaleset eri 😊
Nem tom volt e már válasz, de az 'Omerta' ha jól emlékszem a Keresztapára, a Hallgatás törvényét jelenti. Magyarul nem köpsz sose.

Kiveszed az éket a vonat kerekei elöl

Lacc
Elõször keresd meg a bezárt wct aztán pedig beszélj mindegyik matrózzal hogy a kulcsot keresed, az egyik oda is adja neked, felveszed a fegyvert bent, visszaadod a kulcsot. Utána rögtön beszédet is tart a manus, eközben szépen lelövöd és mikor mindenki összevissza rohangál és pánikol szépen elvegyülsz a tömegben és az alsó szinten rád váró motorcsónakkal el is menekültök.

De megint kéne nekem is help 😊 Még mindig Morello-t kell megnyirnom üldöztem a kikötõig aztán ott jön az a lövöldözõs rész. Megölök mindenkit még a snipereket is a darukon. És hogyan tovább? Biztos azzal a vonattal kell betörni az egyik raktár ajtaját, a váltókat is átállitottam már de nem tudom hogy kell elinditani a vonatot! Help!
Szabó: ne add fel. csináld meg ujra a hoteles részt több hpvel.

Crem: Olvass vissza egy picit mert 2 napja én ezzel küzködtem és ott van a megoldás. Egyébként 4 Wc van

Kis Szabó
Hell a tetõn rohangálós résznél vagyok és kb 10 hp-n. Az elsõ csapat zsarut le tudom lõni de akik fentrõl lõnek egybõl leszednek (10 hp-val? egybõl). N ha vki tud tippet vagy savegamet adni annak megköszönném.

Crem
Hi All!

A hajón mit kell(ene) tenni??😊)) Össz-vissz 1db vödröt találtam!😊

Elõre is Thx!😊

matya007
köszi! azt vágom hogy miért van ott csak az zsákutca és ezért nem tudtam folytatni.

Egyszerü vagyok mint a barna szar

A zöld nyíl által mutatott úton menj tovább...
Egyébként mire gondoltál miért van az ott ? 😉
matya007
Hi! PLZ help! Én még a játék elején vagyok ott amikor jön a baseball ütõs faszi meg a pisztolyos rohanok amerre a zöld nyil mutatja ott mi a ... csináljak? köszike!

Egyszerü vagyok mint a barna szar