Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kene egy kis segitseg!A 18/3-as kuldetesnel vagyok.Elloptam egy teherautot es vissza kell mennem a kikotobe.Nalam van a papir de amikor be akarok menni meg sem tudok,aztan felismernek es vege.Mi a teendo?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
u.i.: Please HELP ME! 😊)))))
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Persze gondolom , hogy vannak nálam ügyesebb pilóták is , akik a keyboard-ot profi módon használják , de ez bizony nem én vagyok .
Na ... mostmár tényleg megyek .Érdekel , mi van a verseny után . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Köszönöm neked is a segítséget !
( Csak most láttam meg , hogy te elõbb cselekedtél ezügyben .Szóval neked is kössz ! )
Hálám örökké üldözni fog !
Mafia !
Tudod 3 órán át próbáltam azt a versenyt megnyerni , de vhogy nem akart sikerülni , szóval segítséget kértem egy SAVE file személyében és kaptam is .Ettõl még te nyugodtan végigjátszhatod , senki nem akadályoz meg benne és nem kényszerít rá a "csalás"-ra .
De most megyek is vissza játszani ! Mégegyszer kössz ! 😊
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Ennyi???
F@szom!😊))))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Odamész megvárod mig a bodigárdok bemennek azt rárakod a bombát 😊)
Francba!😊)) Megint nem tudom mit hogyan kéne csinálni!😊)
Ott tartok amikor, kapok egy bombát... El is megyek a megadott helyre, de ott mit,hol,hogyan kell csinálni???
Kibasz amatõr gengszter vagyok...😞((
Áll egy nyitott zöld autó ott...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ftp://ftp.supergamez.hu/upload/mafia_by_icram
... ez lesz a cím, majd szólok ha kész.
A savedir 7.5 MB es az ace nem nyomott rajta semmit.
Kulonben is csak a Free Ride Extreme teljesitese utan lesznek valaszthatoak a 4WDs sportkocsik a free rideban.
A kocsik meg epphogy jol kezelhetok, nem olyan arcade az egesz mint pl. a GTA3. Az autoverseny nekem 3. probalkozasra sikerult, igaz van kormanyom mar tobb eve 😊
Es a tortenete is qrva jo, a tanulsaggal egyutt (nem az a hos jok lenyomjak a bena gonoszokat leragott csont)
Arrol nem is beszelve hogy az akcioreszek is utik a Max Payne-t, nem csak a sztori. Az autos resze meg a GTA3at. Na persze ez nincs konzolon 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Látom te is ott vagy elakadva , ahol én .
Ugyan küldje már el vki nekem is az elsõ verseny utánni mentést , mert ez vhogy nagyon nem megy . 😞
Szal szamomra csalodast okozott, de azert vegigviszem, hogy jogosak legyenek a kritikaim. De cd-re nem fogom kiirni 😞
Nem baj, lassan jon a Battlefield 1942, remelem az majd helyreteszi a lelki egyensulyom 😊
Plz help!
De megint kéne nekem is help 😊 Még mindig Morello-t kell megnyirnom üldöztem a kikötõig aztán ott jön az a lövöldözõs rész. Megölök mindenkit még a snipereket is a darukon. És hogyan tovább? Biztos azzal a vonattal kell betörni az egyik raktár ajtaját, a váltókat is átállitottam már de nem tudom hogy kell elinditani a vonatot! Help!
Crem: Olvass vissza egy picit mert 2 napja én ezzel küzködtem és ott van a megoldás. Egyébként 4 Wc van
A hajón mit kell(ene) tenni??😊)) Össz-vissz 1db vödröt találtam!😊
Elõre is Thx!😊
Egyszerü vagyok mint a barna szar
Egyébként mire gondoltál miért van az ott ? 😉