Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem kurva keves jatek tud lekotni
ez nagyon nagy
a gta3 elbujhat
\'danja
email : [email protected]
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
GF4-esen high detailban!
Nem akarok nagyon csunyát mondani, de hányás!!
http://deathfellows.hu/

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Mas: Amikor a fickot a sarga autoban kell kergetni, hat az valami nagyon nehez. Mar vagy szazszor nekiveselkedtem. Lelöni nem tudom, pedig mar vagy 10-szer megallitottam, ki is szaltunk, beleeresztettem egy halom golyot, erre ö 2 lövessel elintez...
Egyszer ugy beekeltem a fal es egy masik kocsi köze, hogy csak csuszkalt a szeken ide-oda. Na gondoltam, most könnyü lesz elintezni, erre nem fogott rajta a golyo :-(((
Ti hogy oldottatok meg? Avval a szar kocsival amim van, meg azt sem tudom megcsinalni, hogy valahol lelökjem a szakadekba, ha van egyaltalan arra olyan, mert nem tudom vele tartani az iramot. Ha meg egyszer csinalsz valami hibat, ugy elhuz, hogy vege a jateknak.
Oké, szerintem se 100%-os a játék de mininimum 85-öt megérdemel.Egyedül a sok unalmas kocsikázás nem tetszik, ettõl nekem néha egy kicsit lassúnak tûnik a játékmenet + egy-két bug tényleg van benne, ezekért lesz 85%.De több hét után ez az elsõ játék amit elõreláthatólag végig fogok nyomni, mert igenis jó.
Adversus solem ne loquitor
Kenny G : eltudnád küldeni az összes savedet?
lenne egy kerdesem: a gamestarban azt irjak, hogy van multi a mafiaban, de a hawerommal sehol nem talaltunk, ti talaltatok benne? ha igen plz mongyatok meg hogyan lehet elerni!
koszi, balu
ez rulez!!!
tegnap nyomtam végig, de az igazi tortúra csak utána jön, a Free Ride Extreme!
mindenki gyûrje le, az utóbbi évek egyik legtökéletesebb mûve!!!!
Riszpekk
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Tehat az a problemam, hogy leszedtem a jatekot es mivel nincs most cd-m hogy raegessem, szetszedtem isobusterral es a HDD-röl akartam telepiteni. A launcher nem csinal semmit. Megnyilik es ott van az (un)install , de ha azt megnyomom nem csinal semmit. Volt mar ilyenetek? Mi lehet a baj?
97% ig irta nem fogok elbaszni több cd-t hátha így is jó😊))))))))
amugy meg clonecd vel csináltam és azon idegeskeden hogy a haverom azt mondta hogy õ többszéz cd-t másolgat ezzel és mindent kimásol..hja... látom bazzeg

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Következõ a problémám.
Felinstallom a játékot játszok és a köv rendszer indítás után elmegy a hangja a játéknak.
Ill csak részlegesen.Az Én autómnak semmi hangja minden másnak igen.
XP,Sb Live 1024...Valaki másnak is elõjött már ez ?
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
- itt egy poén is: Azzal a feltétellel kapod meg a kulcsot, hogy feltörlöd a szart a WC-ben. Fogod a vödröt a kulcsal kinyitod a bezárt WC-t és feltörlöd a szart.
Visszatérve itt a Wc-ben megtalálod a fegyvert is.
Nah jó szórakozást
itt fent van mind a három cd.
Egyszerü vagyok mint a barna szar
Ezekszerint nalam van.Akkor mi a hezag?