Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kurva nagy ez a jatek nagyon el van talalva
engem kurva keves jatek tud lekotni
ez nagyon nagy
a gta3 elbujhat

\'danja

I.C.ram
Vannak benne bonus rövid missionök asszem 19 db. Ha valaki megcsinálja, az eltudná küldeni a szükséges fájlokat, ahhoz hogy teljesen végig legyen játszva a játék.

email : [email protected]
bár én gef4bõl minimum ti 4400at vennék. de ez egyéni vélemény.
Ez így nem igaz. a Gf4 mx 460 és 440 többet tud mint a gef2ti. az mx420 már nem de aki azt vesz az nem normális.
G. Joe
ööööö, savanyúcukor!!!

http://deathfellows.hu/

Goodwill
oh baby, mondj csúnya szavakat... 😄D

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

G. Joe
szerintem is fostlicska a város texurázottsága!!!
GF4-esen high detailban!
Nem akarok nagyon csunyát mondani, de hányás!!

Dynamic
Én már az elején megelõztem, ami nem nehéz csak ne legyen benyomva az F5(40-es korlát ugye).Az Tartod vele kb. az iramot(fél kocsi hosszal legalább legyél elõrébb) és az alagútban a jobb sávon egyszerûen befordulsz elé keresztbe.Kiszállsz és megkínálod a Tommyval.Szerintem nem nehéz kinyírni.Mert ha egybõl kiszállsz, õ csak jó néhány másodperc múlva fog.Csak célra kell tartani és várni...
Goodwill
engem fél óra game meggyõzött, ezt nem kell erõltetni...

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Hunnenkoenig
Neharagudj milyen kartyad van? Szerintem nagyon szep a grafika. Igaz az autok tenyleg tulzottan csillognak, de az a legnagyobb baja. Aztan meg,(90%-ban biztos vagyok benne), hogy loptad, inkabb tartsd a szad es örülj, hogy nem adtal ki erte penzt es megis kaptal egy par ora szorakozast.

Hunnenkoenig
A menüt azt mar azert mindenkinek kene ertenie nehany jatek utan, ha meg mar azt sem erti, akkor el se kezdje a jatekot, mert itt a story a lenyeg. Az adja a hangulatot.

Mas: Amikor a fickot a sarga autoban kell kergetni, hat az valami nagyon nehez. Mar vagy szazszor nekiveselkedtem. Lelöni nem tudom, pedig mar vagy 10-szer megallitottam, ki is szaltunk, beleeresztettem egy halom golyot, erre ö 2 lövessel elintez...

Egyszer ugy beekeltem a fal es egy masik kocsi köze, hogy csak csuszkalt a szeken ide-oda. Na gondoltam, most könnyü lesz elintezni, erre nem fogott rajta a golyo :-(((

Ti hogy oldottatok meg? Avval a szar kocsival amim van, meg azt sem tudom megcsinalni, hogy valahol lelökjem a szakadekba, ha van egyaltalan arra olyan, mert nem tudom vele tartani az iramot. Ha meg egyszer csinalsz valami hibat, ugy elhuz, hogy vege a jateknak.

G. Joe
nekem is bejött 😄

Dynamic
Meg amúgy végigjátszottad, vagy már a taxizásnál felattad és ebbõl vontad le a következtetéseidet?
Oké, szerintem se 100%-os a játék de mininimum 85-öt megérdemel.Egyedül a sok unalmas kocsikázás nem tetszik, ettõl nekem néha egy kicsit lassúnak tûnik a játékmenet + egy-két bug tényleg van benne, ezekért lesz 85%.De több hét után ez az elsõ játék amit elõreláthatólag végig fogok nyomni, mert igenis jó.
Dynamic
Szar a grafika.Háát peersze.Kíváncsi vagyok azért, hogy mondjuk(játékstílusnál maradva) a GTA3-at ezek után milyen jelzõvel illetnéd.
Moby
Megmondom:qrva jó érzés felszabadítani 2 gigát a törlésével,na az nagyon jó volt 😊

Adversus solem ne loquitor

gregoryan
HELP!!! Srácok!! Hogyan kell megölni Sergio Morello-t? Mindenki halott a pályán és nem lehet semmi új helyre bemenni és csak rohangálok!! Please Help sürgõs..

I.C.ram
Tuti nem lesz hozzá magyarítás, mert aki már a párbeszédeket sem érti, az szerintem a menüben is elakad. 😊
Hunnenkoenig
na ez a masik kedvencem, mint mar azt lejebb morgz (vagy ki) eseten megbeszeltük. A jatek meg egy hete sincs kint te meg magyaritast keresel? Ne haragudj, ezt hogy kepzeled?? Elöször is iras alig van benne, hangokat meg ha le is forditana valaki es leszinkronizalna, hogyan terjessze?

Yeeeeee vegig vittem habar a vegen samnel megszenvedtem! de baromira hulye vege van, de nem akarom elrontani azoknak az elmenyt akik meg nem jatszottak vegig. A freeride extrem kurva jo fasza kocsikat lehet szerezni 😊)

lopakodj

avan
hello emberek! hogy kelle megcsinálni azt a küldetést, amikor abból a villából kell kihozni valamit?! always lelõnek azzal a szar sörétessel és sokan vannak. érdemes ott lövöldözni, vagy a lopakodással többre megyek? gyorsan válaszoljatok! áve

CSOCSO
szijjasztok 20 perc és lejön ujra a 3. cd és ha nem írja ki a gép akkor nem jövök többet mert kihajítom az ablakon😊)) van már magyarosítás?
I.C.ram
Free Ride Extreme-ben vann ilyen kis kisebb küldetések, amik voszont nehezebbek mint az alapjatékban.

Kenny G : eltudnád küldeni az összes savedet?
[-Balu-]
Hello!
lenne egy kerdesem: a gamestarban azt irjak, hogy van multi a mafiaban, de a hawerommal sehol nem talaltunk, ti talaltatok benne? ha igen plz mongyatok meg hogyan lehet elerni!
koszi, balu
Lacc
Miért free ride-ban is vannak missionök? Nem csak annyi hogy mész amerre akarsz a városban és kész?
FREAK
Kenny G

de kurva nehéz baze........ én izzadok......

Riszpekk

I.C.ram
Tényleg van olyan aki fullra végig vittem a freerideot?
FREAK
háj!!!

ez rulez!!!

tegnap nyomtam végig, de az igazi tortúra csak utána jön, a Free Ride Extreme!

mindenki gyûrje le, az utóbbi évek egyik legtökéletesebb mûve!!!!

Riszpekk

Én elmentem 2-szer kocsival a kocsi elöött és elment az õr...
Lacc
Lõj vissza 😄
Hunnenkoenig
Ja, hülye voltam! Megoldodott! Csak at allitottam a setupban a grafikai beallitasokat es azert nem ment.

Hunnenkoenig
A Daemon Tools bejött, tudtam installalni, de most meg akkor is ha berakom neki a cracket errort ir. Ha meg az eredeti game.exe-t inditom akkor meg keri a CD-t...

Egy kicsit gondolkodjatok már mielött kérdeztek. Bent vagy az autóban kezedben egy thomsonnal. Te egy repülõgépnél mire lõnél ha meg akarnád állitani?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Hunnenkoenig
Ok sracok, nem talaltam sehol megoldast, pedig utana neztem itt...

Tehat az a problemam, hogy leszedtem a jatekot es mivel nincs most cd-m hogy raegessem, szetszedtem isobusterral es a HDD-röl akartam telepiteni. A launcher nem csinal semmit. Megnyilik es ott van az (un)install , de ha azt megnyomom nem csinal semmit. Volt mar ilyenetek? Mi lehet a baj?

CSOCSO
arghh..most meg baszhatom mert 1 giga helyem van és 2 kéne😊))))))
CSOCSO
vazzeg 2 cd met basztam el a mafia 3.cd isoval...
97% ig irta nem fogok elbaszni több cd-t hátha így is jó😊))))))))
amugy meg clonecd vel csináltam és azon idegeskeden hogy a haverom azt mondta hogy õ többszéz cd-t másolgat ezzel és mindent kimásol..hja... látom bazzeg
JohnnySmith
Jovan kicsit vissza olvastam

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
15/08-as

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Segítsééég ! Elakadtam hogyan kell megõlni valami fõgorét aki bemenekül egy kikötõbe, ahol a kocsiját megtalálom egy raktárnál de sehol nem találom a csokát.

I.C.ram
De majd lehet késõbb, mert kijön egy peccs, amivel majd lehet.
hiba
A VALASZ ROVID ES VELOS:

NEM

Az autóverseny utáni save-nak mi a száma?

llacee
Sziasztok!

Következõ a problémám.
Felinstallom a játékot játszok és a köv rendszer indítás után elmegy a hangja a játéknak.
Ill csak részlegesen.Az Én autómnak semmi hangja minden másnak igen.
XP,Sb Live 1024...Valaki másnak is elõjött már ez ?

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

odamész a bezárt WC-hez, majd megkeresed a csíkos ruhás köcsögöt. Az vakerál neked hogy nem ér rá de te nyaggasd csak tovább és megkapod a kulcsot.
- itt egy poén is: Azzal a feltétellel kapod meg a kulcsot, hogy feltörlöd a szart a WC-ben. Fogod a vödröt a kulcsal kinyitod a bezárt WC-t és feltörlöd a szart.
Visszatérve itt a Wc-ben megtalálod a fegyvert is.

Nah jó szórakozást
matya007
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/gllecher/
itt fent van mind a három cd.

Egyszerü vagyok mint a barna szar

Koszi!Idokozben nekem is leesett.Kicsit hamar loptam el a kocsit.Most megvartam mig lerakodnak es akkor csortam el.De koszonom a helpet!
pakolj ki a kocsiból mielõtt behajtasz

I.C.ram
Ha végigviszed, akkor lesz elérhetõ.
I.C.ram
Akkor nem tom mi lehet gáz.
items:papers

Ezekszerint nalam van.Akkor mi a hezag?