21229
-
Nerevarine #19148 Pénzszerzésre van valami jó módszeretek?
(Gothic II-ben...) :) -
#19147 sima G2-ben (ha már mágus vagy) nem! -
endrow #19146 Akkor sehol nem tudom 5TP-ért fejleszteni a kardozásom? -
#19145 jaja,ahogy Broáfka írja. A kereskedőknél nagyjából chapterenként újul a készlet. És nem csak az italokat érdemes megnézni,hanem a növényeket is. Asszem spec Sagittánál 2-szer is lesz King`s Sorrel példul.
Jah és minden mapon minden kereskedőt járjatok be chapeterenként,ha lehet. (Bányavölgy,Khorinis,Jakhendar) -
#19144 a kereskedőknél asszem fejezetenként újulnak a dolgok!
de nem szisztematikusan, mindig máshogy újul, valamikor egy új növényt lehet találni, valamikor meg 6-ot is, van hogy king's sorrel is van náluk! -
Nerevarine #19143 kb. 1 hónapja nyomom a Gothic II.-t, fenomenális! :)
Eleinte szokatlan volt, de hamar bele lehet jönni.
Mage vagyok, az elején sokat futottam,nyomtam kicsit az ügyességre, nameg találtam hamar egy 40es sebzésű crossbowot...
És mindíg cselesen felmásztam valahova és úgy szedtem az ellent. :)
Mostanra kezdek igazán táposodni, vannak végre ütős varázslataim,
5-6 goblin skeleton, villámcsapás, végre radírozom lefele a mapot...:)
Őrületes élmény.
A Mana italok, a növények, a alkimistaflaskák száma kötött a gaméban? Nincs olyan kereskedő akinél megújul?
-
#19142 mi a fenének?
elég ha megtanulod fighter szinten a kardozást, utána meg már gyúrjál a manára... -
endrow #19141 Ha mágus vagyok, hogy tudnék 5TP-ért 5 kardozást vagy íjazást tanulni? Vagy ügyességet meg erőt? -
fakundo #19140 Zedok! írtam privibe a megoldást, olvasd el. Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy ennél a hibaüzinél szedje le a magyarítást, a játék azért dob ki! -
rosti #19139 A data könyvtárban a video mapában megnézheted a kivánt részeket -
sanyiiiii #19138 Meg Xardas is lenyomja a maga kis szövegét.. -
maxius #19137 Tanulság:
a gamecopyworld az ember egyik legjobb barátja :D -
maxius #19136 Hát...ez nekem épp elég, hogy meg akarjam nézni :P Csak sehol 1 add-on patch a neten...agyam eldobom -
#19135 nem szívtad meg!
annyi, hogy kijössz a sárkányból, felmész a hajóra, mondod a kapitánynak hogy akkor indulás vissza, (és akkor talán még vissza kell menni a kabinba ha jól emlékszem) és utána vége van
(jön egy hangyányi kis videó, ahol az ismertebb emberek (köztünk a hősünk is) dumálnak, hogy úristen elfogunk süllyedni, mert zátony van, és hogy dobjuk ki az aranyat, de neeeem, nem, az aranyat nem dobjuk ki... blablabla, de semmit nem lehet látni csak egy hajót a tengeren)
szóval nem hagytál ki semmit nagyon... -
maxius #19134 Szóval megszivtam...hát ez remek...mit lehet tenni ilyenkor? 2x próbáltam, 2x vágott ki... -
Toroco #19133 ha meghalt az utolsó sárkány akkor kijössz,utána egy videó van ahogy elmegy a hajó. utána nincs más, ha jól emlékszem
-
maxius #19132 Tegyük fel, hogy a megtestesült gonoszt megöltem. Tegyük fel, hogy láttam a videót, amin történik egysmás. Tegyük fel, hogy ezután kivág a vindózba.
Akkor én most kihagytam valami fontosat/érdekeset, vagy büszkén hátradőlhetek? -
endrow #19131 Sikerült. Köszi a türelmed hozzám :D -
#19130 menj föl a lépcsőn! és amint felértél a tetejére, lesz veled szemben egy lámpa, állj elé, és kattints (ne túlságosan elé, mert akkor nem reagál) -
endrow #19129 Amugy mindenkinek nagyon köszi :) -
endrow #19128 De a lámpa nekem nem reagál. Odamegyek, nymokodom össze vissza a bal gombot, de semmi. -
Axsys #19127 Azt csak mágussként lehet kinyitni az egyik fejezetben, és egy rúnakő van benne, nem?
Ha hülyeséget írtam akkor sorry:) -
Toroco #19126 tényleg, azt a ládát ott a vadonpatkány barlangban, valaki már kitudta nyitni? -
#19125 ha elolvasnád azt amit írtam, hogy hol van a kapcsoló ami kinyitja a titkos rekeszt, akkor tudnád! -
endrow #19124 Nnna, Valentino él, de elfelejtette hogy megtámadtam. Megvan a kulcs és a gyűrű is Registől. Voltam Valentinó házában de nemtom mit nyit ott a kulcs... HELP! A ládához ugyanúgy álkulcs kell és csak 50 arany van benne. Sehol egy titkos rekesz vagy ilyesmi. Az csak az addonban van? vagy normál G2-ben is?
Meg van a sziget Khorinisnél, ahova úszni lehet és tele van varánnal. Ott van egy barlang. Én ott úgy megszívtam mint a fene... Sikerült átjutnom a csapdán, de visszafele már nem megy. De nagyon felhúztam magam rajt. Ja meg van ott egy láda is amihez kell a helyes kulcs. Az hol található?
Harmadik. Úton a taverna felé van egy híd. Az alattvannak a vakondpatkányok. (rózsaszín disznószerű lények)Nekik van egy barlangjuk és ott is van egy láda, aminek kellene a kulcsa. Az is hol van? Ennyi lenne. :) Légyszi segítsetek... -
sanyiiiii #19123 Kőgólem is jó mert jo sokáig birja(joval tovabb mint a csonti) és addig meg tudod csapkodni. Mágusként mega játék elején a leghatékonyabb fegyvered a goblin skeletonok tömege, semmi nem allít meg 20 kis köcsögöt, lecsapnak egy seregnyi orkot csak folyamatos utánpótlás kell, ezáltal sok mana. Amugy orkok ellen meg még jobbak is mint a csontik mert az orkoknak olyan erős armorjuk van addonban h a csonti is kb minimumot(asszem 5) sebez nekik viszont a kis gobbokat nem lehet blokkolni és rohadt gyorsan ütnek.9 -
#19122 zsugorítás??
bakker ez még eszembe se jutott:-ppp mindig hallok valami újat.
Addonban ajánlom a démon idéző tekercset. A sima G2-ben én csontiidézéssel csináltam,de az addonban ez nem ment. Nagyon gyógyultak a süsük,s leszedték a csontikat. Viszont a démon elég jól bírja. Egy kis segítséggel simán kinyírod vele a süsüt. illetve érdemes több tekercset venni,mert nekem nem az volt a gond,hogy a sárkány megölte,hanem lejárt a megidézés ideje. lenyírta a sárkányt,hogy maradt vagy 2mm élete,s pont akkor tünt el :-ppp nem bírtam onnan megölni a süsüt mágusként. Viszont ha idézel egy újat akkor a sárkányölés nagyjából mozizás.
Arra figyelj,hogy eccere ne idézz 2-t mert egymásnak esnek :-pppp én kipróbáltam. -
maxius #19121 Ez azért nem fair...lovag bácsi hadd menjen gyakni, ne idézgessen különféle ocsmányságokat (mert mintha eddig nem csináltam volna ilyet :D)...
A mocsári dög az röhejes volt a segítséggel, a kősárkány ellen bevetettem egy zsugorítás spellt. Hát az nagyon durva volt :D 1 ütésből megdöglött :D
Most meg idézgethetek :( -
#19120 mivel regenerálódnak a sárkányok rájöttünk hogy csak addon lehet :) (mivel a simába nnem regenerálódnak :P)
rém egyszerű a dolog (főleg ha előbb az addon pályát megcsináltad és megtartottad a Claw of Belira nevű fegyvert)
keress egy olyan kereskedőt akinél van csontváz vagy démon idézés! De ha van nálad az is megteszi!
egy kis segítséfggel (de akár a nélkül is) a Démon lazán leveri a sárkányt, a csontihoz kicsit neked is be kell segíteni... -
maxius #19119 Valaki avasson be pls. a sárkányölés helyes taktikájára! Egyszerűen hihhetetlen, ahogy regenerálódnak ezek a bűzlő gyíkok! Aztán meg rohadt nagyot köpnek rám! Fújj!
(Addonnal játszadozom) -
#19118 az első térképet szabadon bejárhatod az már más kérdés túléled-e :-p
a többire már csak questtel lehet menni.
német-angol átállítás banner alatti linkben van infó. -
Crazy Mate #19117 Szabadon küldetések nélkül be lehet járni a területeket?A német verzióban át lehet állítani angolra a nyelvet? -
endrow #19116 Beszéltem vele előtte is. Mondta, hogy egyszer megverte és fizetett bírságot. Ennyi. Mást is kellett volna mondania? -
#19115 1, regisszel azelőtt kell beszélni Valentinóról, még mielőtt leütnéd...
2, attól még, hogy érdekes dolgok vannak nála még nem kell megölni valakit :-/
3, és ha nincs nálad felejtés? odamész Andréhoz, kifizeted a büntetést, és már nem haragszanak rád... -
endrow #19114 Csak őt. Mert mondtátok, hogy van nála érdekes dolog. Meg nem volt nálam felejtés varázslat. De a regis sem adott semmit amikor közöltem vele, hogy megkapta amit megérdemel. -
#19113 miért ölöd meg az embereket? :-/:-/ -
endrow #19112 Már nem él :) de úgy hiszem a bíró házába lakik. Ott meg nem találtam semmit :( A bírót meg nem lehet megsebezni... Felháborító! -
#19111 :D
én sosem nyírtam ki senkit mondjuk, na jó, a legvégén amikor paladinnal voltam, és már mentem volna Chapter 6-ra akkor mindenkit kinyírtam akit találtam (Paladinok 400 Xp/fő :P) -
#19110 márha még életben van :-p -
#19109 :P
Keresd meg :)
annyit segítek hogy az upper quarter (felső (gazdag) negyed) -ben van, és reggel 10-kor sétál ki a házából kényelmesen...