Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Kéne nekem 1 kis segítség Egy pár küldetést mondjatok már nekem a kieg bõl mármint hogy hogy kell megcsinálni, de a legjobban az kéne hogy hogy lehet a víz körébe beálni. Ja én nem lehet a kalózokhoz beálni vagy esetleg kalóz páncélt szerezni?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
akkor át is léphetek a 6. fejezetbe. de még asszem a kardszentelést nem csináltam meg. eddig az ork mészárlóval nyomtam. ez a kedvenc kardom
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
5.ben az egyik csoport küldetése a barlangok megtisztogatása,s asszem csak akkor van bennük tojás. Nemtom pontosan kié,de mágusé tuti nem mert azzal toltam legutóbb,s nem volt. Talán milícia.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Volna még egy kérdésem. tegnap vettem egy térképet a barlangokról, mert valaki mondta a játékban hogy sárkánytojások vannak a barlangokban, és azt tudom hogy egy erõitalhoz kell 10 sárkánytojás. minden barlangot bejártam, de csak az egyik ben volt tojás. akkor most honnan lesz 10 tojásom, vagy mikor lehet összegyüjteni? 5. fejezetben vagyok.
A story kibõvül egy résszel,amit feltétlen meg kell tenned a továbblépéshez.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
V. felnyomod a fényerõt mikor a játékban éjszaka van h. jobban láss? 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A Gothic 2 Nicht of the Raven ben kikhez lehet beálni?
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Xardas tényleg meghal, vagy csak egy bug volt a játékban, mert megtaláltam a holttestét egy barlangban, és Sylvioé is ott volt rajta, pedig sylviot még a jégvidéken öltem meg?
Dehogy vigyáz, csak egy darabig a közös érdek miatt együtt kellett mûködniük.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
annyi a köze, hogy a netem wireless, és ahhoz kell egy kód, csak hogy én azt a kódot nem tudom...
a szerzõdésben benne lenne, csak hogy az sincsen meg (ki gondolta volna)
egyébként ezt már asszem leírtam, nah mind1, majd õsszel megcsinálják, és akkor majd meglesz minden...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hol szúrtam el? 😄
Gondolom elég lenne belõle az exe file, de az is hibás, mint a többi.
Több linkrõl is próbáltam, de ugyanaz.
Most még arra várok, hogy együtt adják ki mindhárom részt. Legalábbis szó volt róla. Ha nem akkor megveszem a Goldot, meg a G3-at külön.