Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És õt pontosan merre találom?
De lehetsz kalóz,söt ha beálsz közéjük akkor kapsz rmort.Aligátor jack ott áll nem messze a vízmágusoktól.Segíts neki és elvisza kalóztáborba.

Már megoldottam. De még egy kérdés ki adja a küldetést hogy megszerezzem a kék köveket?
Shaman
bannerben a végigjátszás kiegre is ha kell...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

a simával jatszok. a kiegészítõ nincs meg

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Toroco Te a sima 2 vel játszol?

Kéne nekem 1 kis segítség Egy pár küldetést mondjatok már nekem a kieg bõl mármint hogy hogy kell megcsinálni, de a legjobban az kéne hogy hogy lehet a víz körébe beálni. Ja én nem lehet a kalózokhoz beálni vagy esetleg kalóz páncélt szerezni?
na végig vittem. hát én egy kicsit erõsebb fõellenre számítottam. vagy csak jóra sikerült a karim? na mind1 már várom a 3. részt. de addig is elkezdem elölrõl, és most mágusként csinálom végig.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

peeter22
Jól teszed<#eljen><#eljen><#taps>, de ha a teljes sztori is érdekel szerezd meg az egyet is.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Alwares
Lehet hogy megszerzem ezt a játékot és zúzom majd mig meg nem jelenik a 3. rész...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Köszi srácok! a jégsárkány tojásából már megfõzettem az italt.

akkor át is léphetek a 6. fejezetbe. de még asszem a kardszentelést nem csináltam meg. eddig az ork mészárlóval nyomtam. ez a kedvenc kardom

Ki mit szokott fejleszteni a játékban?
peeter22
Sárkánytojásos küldi a zsoldosoknak van asszem Benet adja, nem tuti, hogy õ. A löttyöt pedig az egyik mágus fõzi, de neki csak egy tojás kell és azt már, ha kifosztottad a jégsárkány kincseit ott volt egy tojás és abból megfõzi, persze, ha azt választod, hogy kérsz belõle. Kérjél, egy nap kell neki, ha jól emlékszem. Amit meg Shaman mond van a 6. fejezetben egy sárkánytojásos lötty azt meg te fõzöd, ha odaérsz és lesz elég tojás ott.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Shaman
6.-ban

5.ben az egyik csoport küldetése a barlangok megtisztogatása,s asszem csak akkor van bennük tojás. Nemtom pontosan kié,de mágusé tuti nem mert azzal toltam legutóbb,s nem volt. Talán milícia.

a játékban nem ilyen. amikor kiloptam a képet, akkor az nagyon sötét lett, és acdsee vel felnyomtam a fényerõt, hogy lehessen látni.

Volna még egy kérdésem. tegnap vettem egy térképet a barlangokról, mert valaki mondta a játékban hogy sárkánytojások vannak a barlangokban, és azt tudom hogy egy erõitalhoz kell 10 sárkánytojás. minden barlangot bejártam, de csak az egyik ben volt tojás. akkor most honnan lesz 10 tojásom, vagy mikor lehet összegyüjteni? 5. fejezetben vagyok.

Shaman
ugyanazokhoz,mint a simában.... nem értem a kérdést. Hátöö illetve csatlakoznod kell a vízmágusokhoz,hogy Jakhendarba juthass,de ennek nincs jelentõsége,nem olyan,mintha választanod kéne,hogy milícia,zsoldos,vagy mágus legyél.
A story kibõvül egy résszel,amit feltétlen meg kell tenned a továbblépéshez.

Esrohnoil
Nem túl világos nálad a játék véletlenül?
V. felnyomod a fényerõt mikor a játékban éjszaka van h. jobban láss? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

thx!

Heló mindenkinek!
A Gothic 2 Nicht of the Raven ben kikhez lehet beálni?
Takanohana
Hi! A program azoknak a "holttestét", akik elhagyták a térképet el szokta helyezni ide-oda. Meg lehet találni pl. Gorn holttestét is a Napkör alatti barlangban, mikor átmegy sárkányvadászni a Bányavölgybe. Ott meg az ork fal mögé, egy lukba kerülnek azok, akik a Bányavölgyet elhagyták, pl. a kovács, aki a 3. fejezettõl már nem található meg a várban. Érdekes módon ez nem minden karakterre vonatkozik, sok zsoldos megy át sárkányvadásznak, mégsem kerül elõ a holttestük.

Thx! arra a kérdésemre nemtod a választ ami a kép alatt van?

A ládát csak akkor tudod kinyitni ha csatlakoztál a Tûzmágusokhoz. Egy küldetéshez kapcsolódik, és csak akkor kapod meg hozzá a kulcsot.Egyébként nincs benne semmi különleges.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Itt van ez a kép. az egyik barlangban találtam ezt a csarnokot. a közepén van egy láda, de nincs hozzá kulcsom. Tudja valaki hogy hogyan lehet azt kinyitni?

Xardas tényleg meghal, vagy csak egy bug volt a játékban, mert megtaláltam a holttestét egy barlangban, és Sylvioé is ott volt rajta, pedig sylviot még a jégvidéken öltem meg?

köszi

tényleg rossz levelet olvastam. jól elkeverte a többi közé, én meg azt a másikat találtam meg, ami ismeretlennek tünt.

már nem azért de Xardas már az elsö részben is ki akarta használni a höst csak nem jött össze mert beomlott a sleeper temploma, de hogy ne legyen spoiler akit érdekel tovább nézze meg az outrot....

peeter22
Akkor rossz levelet olvastál, a levél címe: Levél Xardas-tól vagy angolosan Letter from Xardas. Ezt kell olvasni amit te olvastál az nem ez. Ha meg nincs nálad menj Xardas tornyához azt beszélj Lesterrel.

elolvastam, de a könyvet még mindig nem lehet kinyitni. én nem találtam jelszót a levélben.

elolvasom újra, aztán megpróbálom a könyvet

elolvastam azt a levelet. valami öreg emberrõl ir, ai valami félelmetes mágus.

Esrohnoil
Tuti nem. 😊
Dehogy vigyáz, csak egy darabig a közös érdek miatt együtt kellett mûködniük.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ottto
Ehhh.....Egy világ omlana bennem össze ha így lenne 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Én elolvastam ugyan,de egyszót sem értettem belöle,mit ír a levélben Xardas?Én már arra is gondoltam hogy nem lehete-e hogy Xardas fia a föhös?Mert az 1-ben is és a 2-ben is sehít neki,meg mintha vigyázna rá.

reménytelen
Olvasd el a levelet, amit Lester adott azzal a szöveggel, hogy Xardas küldte. Abban Xardas leírja a jelszót. Tényleg, te nem szoktad elolvasni a dokumentumokat, amiket adnak neked?
Kéne gy kis help. Hogyan lehet kinyitni az 'Irdorath Csarnokai' csarnokai címû könyvet? Sehogy sem sikerült.

Randal
Megcsináltad a géptakarítást? Mert az is lehet baja.

Broafka
eredeti, de nem megy <#idiota><#zavart1>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

vegyétek meg eredetiben,akkor nem kell mindenféle ócska cracjet letölteni hozzá.

Randal
Jah, hogy abba a mountos cucc volt. Akko szedj le hozzá torrentrõl egy 11 megás cracket, Goldhoz 1.0-ásat avgy 2.7-eset, vhogy így írják😊

Broafka
ne vágj ilyen smile-t!

annyi a köze, hogy a netem wireless, és ahhoz kell egy kód, csak hogy én azt a kódot nem tudom...
a szerzõdésben benne lenne, csak hogy az sincsen meg (ki gondolta volna)

egyébként ezt már asszem leírtam, nah mind1, majd õsszel megcsinálják, és akkor majd meglesz minden...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Esrohnoil
Ööö... letöltöttem, kicsomagoltam, daemon-toolssal bemountoltam. Vannak benne dolgok, illetve lennének, mert a fileok benne vannak, meg jó a méretük is, de tök üresek.
Hol szúrtam el? 😄
Gondolom elég lenne belõle az exe file, de az is hibás, mint a többi.
Több linkrõl is próbáltam, de ugyanaz.

Esrohnoil
Köszi szépen! 😊

Randal
Van hozzá. pm-ben küldöm a helyet😊

Esrohnoil
Tényleg, a goldhoz (2.7) van valahol nocd-crack? Nem akarom szétkarcoltatni az eredeti kieg cd-t...

Esrohnoil
Jahh, egyszerûbb megvenni a goldot, mint szórakozni... Én is megvettem. Ennyit megér.

Randal
Nemnem. 2.7-es a gold. A kieget én is letorrenteztem.
Most még arra várok, hogy együtt adják ki mindhárom részt. Legalábbis szó volt róla. Ha nem akkor megveszem a Goldot, meg a G3-at külön.

A palinál lessz majd eggy régi térkép is,azt vedd meg,és viddel Hannah-nak vagy kinek,a knight laktanya melletti hotel tulaja.adérte cserébe eggy kulcsot,a kincses sziget kulcsát.

3P
Köszi. Megkeresem.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

nem 2.8?nekem mintha annyi lenne.de majd megnézem.

peeter22
Igen a térképet meg kell venni, de majd idõvel kapsz is. A kikötõben van egy pali most nem tom a nevét ül egy padon a háza elött a kikötõi kocsmától jobbra ha arra mész le a kikötõ fele(nem Jack) konkrétan a háza elött ül nála vannak térképek.

3P
Köszi. Nekem viszont nincs az invertoriban sem térkép. Ezek szerint meg kell venni? Ha igen hol?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...