21229
  • endrow
    Melyik az ő háza?
  • Broafka
    Valentino házában a titkos ládát, felül a lépcső tetejénél az asztal mellett van a lámpa, nem mutat ki semmit (mert titkos) de ha kattintasz akkor aktiválható, és lent megtalálod a titkos rekeszt

még mielőtt felteszed a kérdést hogy mi az a benne találhato Blood Chalice, az egy küldihez kell :)
  • endrow
    Mit nyit Valentino kulcsa??
    Tök jó :) ha fekszik az ember, beleszúrod a kardot és megforgatod benne :D
  • endrow
    Oké, visszavonom. Nem néztem meg a fórumot, de itt hallottam, hogy nemnagyon akarnak írni oda... Majd ha meglesz elnézegetek oda :)
  • tibor16
    jáááj má gyerekek, - a G2-vel hasonlítgatok(unk), azért merészeltem ide írni, mert ez igazándiból zabigyerek téma. Csak gondoltam a G2 fórum is érdekesnek találhatja, miben más a G3. (mellesleg szvsz - alig valamiben - vagyis számíthat a Gothic élményre aki játszik vele)
    Szóval - nkem egyre jobban tetszik. A térkép meg mintha torzítan, mintha tágulna a világ amikor mászkálok. (úgyhogy félig meddig az előző hsz -om is visszavonva)
    Nnna jóccakát- leragad ac sipám)
  • Broafka
    nem oldjátok meg a játékomat? :(
  • Broafka
    nem rutin kérdése :P
    bizonyos területeken a legtöbb ládának ugyanaz a kombinációja :P

én azért írtam fel, hogy ne kelljen olyannal szarakodnom, hogy esetleg elfogyott az álkulcsom, meg iylenek, én se töltöttem vissza mindig... de az újrajátszásoknál jól jöttek ;)
  • Shaman
    nem tudom mit értessz nem él alatt?
    Elég sok benne az üzenet. én az elején olvasgattam,de mikor kész lett a játék,s 2 dologról folyt csak a szó,hogy mennyire bugos,meg ki-hogy tudja feltörni/elindítani a netről szedett verzióját eluntam a dolgot.
    Lehet,hogy azóta már a játékról is diskurálnak,azt nem tudom.

Én meg akarnám venni a magyart,de ahhoz jó volna,ha már lenne egy nagy javító patch.( a kis bugok nem izgatnak,de példul,hogy nem számolja az armort az már durva picit,meg nem lehet bizonyos skilleket felvenni) Nemtom van-e már,nem néztem utána.

De ez itt télleg OFF.
  • Shaman
    én sose papíroztam,volt jópár álkulcsom,1-2 eltört ládánként,de sose töltöttem vissza,megjegyeztem fejben.

talán egyedül Khorinis alatti tolvajoknál lévő ládát írtam le,mert az baromi hosszú volt.

A vége felé már olyan rutinból toltam,hogy szinte éreztem,hogy most jobbra vagy balra :-pp
  • Broafka
    poén, de akkor oda az a rengeteg papír, és így azért is jobb, mert a valóságban is ugyanazon a területen ugyanahoz a ládához ugyanaz a zárkombináció tartozik :P

tényleg poén, és köszi az infot, de maradok az alap settingsnél :)
  • Axsys
    Ezt edig énse tudtam lehet kipróbálom:), az 1 be is van ijen?
  • endrow
    Van magyarosítás :o Az jó. :)
  • endrow
    Úgy hallottam, hogy a G3 topik nem él...
  • sanyiiiii
    van hozzá magyarítás....hivatalos
  • sanyiiiii
    A pick lock scramble azt csinalja h minden load gamenél megvaltozik az összes láda kódja, így kicsit izgibb, és semmire nem mész a papirokkal:D
  • Broafka
    pff
    miért beszélünk G3-ról G2 topikban? :-/
  • endrow
    Néztem a G3-at, hogy milyen. Képek alapján tetszik, de kész erőgép kell hozzá... 1,5 Gb ram. Durva. Sajna nekem csak 512 Mb van. Na mindegy. Majd mire lesz hozzá magyarítás, veszek ramot. :)
  • markmor
    Köszi a tipett de leszedtem a magyaritást innen az sgröl jo lett hurrrrrrááááááááá!!!!!!!!!!sziasztok
  • tibor16
    G3: Már benne vagyok derékig, annak ellenére, hogy vannak benne bosszúságra adó dolgok, már kezdem élvezni. Szerencse, hogy a készítők, mint egy folytatják a történetet, - ez annak aki szerette, hozzáad egy lapáttal...
  • Broafka
    én még most töltöm :)
    majd meglátjuk, de nem sok jót hallottam róla eddig :(
  • magus
    hajj hajj de élveztem ezt a játékot

és mekkora egy talicska szar lett a 3 :((
  • Broafka
    csak hogy beinduljon egy kicsit a topic :)
  • Broafka
    Játék:
    Hol találhatóak az alábbi emberek:
    1, Bromor
    2, Maria
    3, Lucia
    4, Tom
    5, Malcolm
  • wege
    Kösszi szépen :)
  • Esrohnoil
    Már hogyne tudnánk. :)
    Például innen.
  • wege
    Sziasztok.
    Nemtudnátok nekem megmondani, hogy honnan lehet letölteni a G2-öt? Elöre is köszönöm.
  • tibor16
    Mert ha olyan verziód van ami tartalmazza az Addont, akkor nem fog vele működni. Ha mégsem, akkor nemtom..
  • markmor
    sziasztok!!! az lenne a gondom hogy felraktam a gothic 2 magyaritást az 1.32 versiot és énnekem a kérdések válaszok magyarok de a mit (pl az örök miliciánál)nem magyarul válaszolnak. nem tudnátok valami tanácsot adni???nagyon fotos lenne, elöre is köszike!!!
  • Broafka
    milyen pick lock scramble-t? :-/
    az mit tud?
    mert ha olyan hogy automatikusan kinyitja a zárat, akkor abból nem kérek, maradnak a papírok, legalább hangulatos :)
  • sanyiiiii
    Áhh igy érted a felkapszkodást hát jah az tényleg hiányzik.
    Teleportkövek meg tényleg könnyebbé teszik az utazást, ez szerintem jo is mer amikor harmadszor kéne elcaplatni egyik helyröl a másikra ugyanazon az uton ahol mar nincs semmi az már uncsi.... de ha zavarnak egyszerüen ne hasznald.
    Hát igen elég jó nyelvtudás kell hozzá, a logba legtöbbször csak használhatatlan részleteket rak be(ezze csinalni kéne vmit) és nagyon oda kell figyelni a párbeszédekre
  • NEXUS6
    Most, hogy kiadták a G3-at, elővettem a G2-t (pláne, hogy most van olyan gépem, amivel gond nélkül tudok vele játszani). Bevallom az eredeti G2-t nem nyomtam végig, sőt a G1-et sem, pedig jó sokat játszottam mindkettővel.

Most a Ravennel nyomom és egyre jobban sajnálom hogy hagytam a polcomon porosodni ezeket a játékokat.
    Már azért vannak leírások is, meg cheat-ek, de szerencsére nem visz rá a lélek hogy elrontsam a játékot velük.

Főleg a poénok tetszenek benne, pl amikor az egyik NPC odaadja a kardját, hogy amíg egy ilyen kétkezes kardot nem bírok el addig szóba sem áll velem, hogy tanítson. Én meg igaz hogy nem bírtam el, de nem is adtam neki vissza!;)))
    Utánam szaladt én meg lenyilaztam, asszem nem kellt fel többet;( De nem biztos hogy olyan jó poén volt, ha nem lehet mástól kétkezes fegyvert tanulni, bár nem is nagyon hajtok az ilyenre.
  • tibor16
    Jaa a zárnyitás - hát én pl jól elszórakoztam a zárnyitással, élveztem ha véletlen összejött, mérgelődtem ha nem, de mindenképpen megdolgoztatott, most meg odaírja, hogy van vagy nincs képzettséged és kész.. sztem jobb volt a G2-beli.. :)
  • tibor16
    G3: Hát nem tudom, de a szomszéd falu, kis tulzással annyi, mintha elbattyognál a G2-ben a szántó végéig. De még az elején vagyok, úgyhogy lehet, - könnyen ítélek. Szerintem a G2 és a bányavölgy összeadva is kb akkora a G2-ben mint a G3 teljes területe. Hol van akkor még hozzá az Addon területe?
    A felkapaszkodás: a G2-ben, ha egy elérhető tetőre (ami nem mellmagasságban, hanem ugrással a fejed fölött van) ha felnézel és közben ugrassz, a főhős megkapaszkodik, aztán feltornázza magát. A G3-ból ez kimaradt.
    A teleport kövekért itt nem kell teljesíteni mint a G2-ben. Az elején eltulajdoníthatóak, megvásárolhatóak. Ezért írtam, hogy nagyon könnyűvé teszik a játékban a közlekedést.
    Még valami. A G3-ban a szövegeket elég hosszadalmasnak találom, soxor nem lényegre törő, egyszerű angol tudással nem könnyű vele boldogulni. Nem is nagyon értettem, amíg a magyarítást fel nem tettem.
  • sanyiiiii
    Zárnyitás: papírjaidhoz annyit hogy kapcsold be iniben a pick lock scramblet:D
    a világ kisebb mint a beharangozott de még igy is joval nagyobb mint a g2-é és bőven elég hatalmas h sok mindent nehézkes legyen megtalálni.
    mit értesz felkapaszkodás alatt? amugy itt is bőven van mit fejlődni és ki kell érdemelni az emberek vagy akár az orkok bizalmát ahhoz h valaki légy, bár itt már kb. ugy is végig lehet jatszani a játékot h xardason kivül mindenkit lemészárolsz.
    teleportkövek pedig majdnem teljes egészében a g2 teleport rúnái csak mana nem kell hozzájuk
    a fílingröl talán annyi elég h a kötődés annyira erös nálam a karaktere khez h mig az aréna harcokban általában mindenkit kifosztok Angart a régi barátságra tekintettel nem volt szivem:D
    szal a fíling a régi, nagyon jó a sztori is bár eléggé bugos és optimalizálatlan de ezen sok szarakodással lehet segiteni, medium beállítással jól (átlag 30 fps körül, csak 25 köré esik nagy harcban) fut a athlon 2000+ , 1gb kingmax ddr 400, radeon 9500pro konfigon ami azért be kell vallani nem mai darab.... májusban lesz 4 éves:D
    csak játszani kell a beállításokkal és jól kell hogy fusson minden rémhír elenére hiszen ez mégiscsak a dobozra írt min követelmény
  • Broafka
    még mindig nem vágom hol van a zsiványtábor :D
  • tibor16
    a zsiványtábor bánya bejáratánál - így a jó, bocsi (jav)
  • tibor16
    Amúgy, megnyugtatlak, szerintem azzal, hogy a szereplők nem lettek annyival csicsásabbak, sőt sok ismerősre találsz, olyan mintha átmennél az Addonból másik terepre. Folytatódik a story. Először kicsit húztam a szám, pl az Oblivion tükrében, hogy a fejlesztés nem tette úgymond modernebbé a játékot, - de ez így pompás. Sikerült megőrízni azt a super hangulatot ami csak a Gothicé.
    A felmászásról - háát sz'al a szereplő bénán ugrál. Khorinisben a G2-ben pl az első komolyabb ruhát a tetőre felmászva , az őr mögé beugorva szerezheted meg, - vagy a háztetőkön mindenfélét lehet találni. Az Addonban a zsiványtábor bejáratánál a szerkezeti elemeken egyrészt lehet is találni dolgokat, másrészt le lehet nyilazni az őröket stb.. - hát ez kilőve a G3-ban. Bocs ha spoiler volt, de nem mai játék a G2, gondolom tudjátok.
  • Broafka
    legalább megy egy kicsit ez a topik is...
    hát sajnálattal hallom, az a baj, hogy minél többet hallok a G3-ról annál inkább úgy érzem ,hogy nem fog tetszeni :(
    az hogy a világ kisebb, az még nem olyan nagy gond, ha maga a játékmenet az jó...
    az hogy nem lehet felkapaszkodni, az részben gond, részben viszont nem, ha nem létfontosságú a kapaszkodás akkor annyira nem vészes, de nekem is hiányozni fog ha játszanék a G3-mal majd
    a zárfeltörés nem manuális: az viszont szar, mert az volt a poén a játékban, így is van vagy 6 papír lapom ami tele van írva jobbra és balra mutató nyilakkal :D
    teleportkövek: ez megint egy dolog, ha valaki használja őket akkor használja, nem kötelező használni a dolgokat, de tudom, a csábítás erős :)

összességében, elfogom majd kezdeni, de nem tudom hogy mennyire fog tetszeni a játék, majd meglátjuk
  • tibor16
    Csak arra gondoltam, hogy itt kibeszélhetnénk a G3-at, mert nekem van néhány csalódásom, és itt nem a technikai részre (bugok, optimalizálás)gondolok, de amikor ott felvetem, arra meg ott nem válaszol senki - na mind1.
    Azért sorolok néhányat:
    - a térkép, vagyis a világ kissebbnek tűnik, mint ahogy beharangozták
    - nem lehet felkapaszkodni épületekre,tárgyakra, nem tudja a játék
    - a zártörés manuális módját elhagyták
    - a teleportkövekkel túl könnyűnek tűnik a közlekedés

Ha esetleg nem ide valónak érzitek, akkor hagyjuk. - csak érdekesnek gondolnám..
  • Esrohnoil
    A gold nem kerül 4000-be sem. Érdemes megvenni, és akkor nem kell ennyit szarozni a telepítéssel. :)