Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peeter22
Egyébként meg megeshet hogy eltelik pár másodperc mire behozza. Nem tom lehet gépfüggõ, nálam gyorsan bejön, de egy haveromnak kicsit várni kell tényleg csak pár másodpercet.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Bemész inventoriba megkeresed a térképet azt ráklikklesz a térképre és szépen behozza.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

3P
Lesz egy láma kérésem. A térképezés hogy múködik?
Nekem az M billentyû van erre beállítva, de hiába nyomkodom semmi nem jelenik meg.
Meg kell venni a térképet, s csak utánna lesz, vagy más a gond?
Ha meg kell venni, akkor ez elsõ város és környékérõl hol lehet térképet venni?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Mr_no_NaMe
Gold Edisönbe 2.7 csak nem? Vagy hülevagyok? :S
Én a helyében letorrentezném csak a kieg.-et, és kész.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Randal
ez jó lenne, csak az a baj, hogy a kieg 2.7-es már😞

Mr_no_NaMe
Hát figy...betárcsázós a neted? Mer nálam is ez van, hogy semmit nem tudok az internetemrõl. Mondjuk mosmár ja, de régebben úgy volt a winreinstall, hogy a netemrõl semmit sem vágtam. Ilyenek, hogy felhasznév meg jelszó még a rútert sem tudtam konfigolni. De azért nyomtam 1 winreinstallt és ha neked nem kell betárcsázni hanem a rúter automatán felcsatlakozik mikor feláll a winfos akkor szvsz nyugodtan tedd újra a winfost. Amúgy meg itt van egy Gothic 2 + kieg install gájd ez talán segít:
1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Gothic2_130_de.exe /X
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstalljuk a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá a krekket (ez egy rar)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell
Randal
Az engem totálra nem érdekel hogy eredeti-e. Képzeld az enyém is az, valakinél😊
Próbáld ki amit írtam, hogy lássuk okés-e.

Amúgy meg mi köze van a windows telepítésnek a nethez?<#zavart2>

Azért próbáld meg crack-kel is, lol 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Broafka
crack? neked lehet hogy kellhet, az enyim eredeti 😛PPP

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
azt akarom de akkor viszont nem lesz netem :-/

õsszel lesz új netem, és akkor majd lesz winreinstall...

Mr_no_NaMe
Mond el, hogy miért nem mehet vagy mit ír ki. Winfos reinstall volt már?
Randal
Uninstall. scandisk, Defrag, mittoménmi, Registry és cd takarítás.
G2 fel, kieg fel, crack rá, aztán szólj hogy mi van😊

Aha,valóban.

nem mi nem is tudtuk :o))

Yang: Skandi- senior shao wari

az 5.ben fognak az erdoben csatangolni (tavernától a mágikus gólem felé az úton lesznek)

Yang: Skandi- senior shao wari

de hisz most is hozzászóltál

Broafka
brühühüüüüü, még mindig nem mûködik a G2-m :_(

már mindenki tök jól elvan a gémmel, én meg még mindig nem tudok hozzászólni 😞

az elsö fejezetben van is ott 3 küldi.1-et ad a juhász,1-et Till.1-et megnemtom ki.

Te agyatlan,már az elsö fejezetben elsírja a bánatát.

Én még csak a 3. fejezetnél járok ,ezért fogalmam sincs, hogy mit ondhat, nekem egy árva mukkot nem szólt még.

De egyébként meg szótár elõ, és hajrá fordítani <#idiota>

Vagy ti nem is tudtátok hogy öket meg kell menteni?

Rosi Sekob felesége,Onar tanyája melletti tanya az övék,Rosi-t és a fiát kell az 5-ik fejezetben megmenteni,vagyis elkisérni ha paladin vagy a városba,ha mágus a kolostorba,ha zsoldos onar tanyájára.Vagy ti megse szoktátok öket menteni?sekob elöl menekülnek ha jól vettem kia szavaiból.Ja és lehet nála kereskedni is.általában élelmiszerrel lereskedik.

Ki ez a Rosi és merre van? Ha arra járok, megnézem, mit sír.

@ Toroco: jah, a Gold = alapjáték + NotR.

a gold editionban van a notr ugye? mert a faq-s oldalon van egy magyaritás a gold editionhoz

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Na mivan?Még kiderül hogy nem csak én nem tok angolul?<#email><#nezze><#finom><#fogmosas>

pedro ellopja az szemet és mexökik

Megtudnátok mondani hogy Rosi-nak mibaja?Mert én mindig végigszoktam halgatni minden búját-baját,de nem tok angolul és eggy szót se értek az egészböl.Magyarosításom nincs mert Notr-al játszom.Nagyon megköszönném ha valaki elmondaná hogy mi is a baja.

kösz bárki is vagy

Duzsuki
Igen ez bug. A magyarosítás okozza. Mennyél nyugodtan tovább és majd találkozol vele ahol kell.

ja ez nem valami bug? pedroról van szó

ja ez nem valami bug?

hello a szemet akarom vissza szerezni ja innos szemét megkapom a küldetést de mire kiérek még mindig ott áll elkeztem beszélni miltennel de az mondja nem tudja hogy hol van amugy mágus karakterem van

zizz21
Az lehet. Köszi mindenkinek!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Esrohnoil
lesz

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

igen a 4-ik fejezetben lessz.

peeter22
Pedig ott lesz az, ez tuti, de lehet, hogy majd csak a negyedik fejezetben.

zizz21
Amúgy a 3.fejezetben vok. Felmentem oda a szerpentinen(a barlanghoz),de nem volt benne ÍJ,szetm jó barlangba mentem.(a jéggólemek(ice golem) és a csontvázak(skeleton) között,ami elõtt a sárkányrablók(aminek nemtom az angol nevét...gondolom vmi dragon :p) vannak.Elméletileg ez az a barlang,ugye!?

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zizz21
Köszi szépen,h elmondtad,h kell írni az íj-at!!! Örülök,h van energiád olyanokra,h elolvasod a kérdést és baszol rá válaszolni,ahelyett inkább beszólsz vmit! ...amúgy igazad van,elgépeltem.

aha,igymár vasziszdasz.
- Tölgyfa íj (Íj, Ügyesség 80, Sebzés 65): amikor az 'Angar amulettje' küldetésben felmész a szerpentinen a jégvidék bejáratánál, találsz az úton egy barlangot, ennek a végében van az íj.

peeter22
angolul pl: oak bow.:-))

peeter22
Hát most nem akarok nagy hülyeséget mondani, de mintha a tûz sárkány kincsei közt lenne egy tölgyfa íj(de nem biztos),meg egy másik hely rémlik szintén a bánya völgyben ahogy bemennél a jég sárkány("birodalmába", ahol havas lesz a pálya) áll két jég gólem egymás mellett ott van egy meredek út balra fel van valahol egy barlang van az út mentén és ott is van egy spéci íj, hogy tölgy-e nos ez se biztos,de úgy emlékszem, hogy a bányavölgyben van valahol egy tölgyfa íj. Vagy meg kell nézni Bospernél majd az 5 fejezet tájékán hátha van nála.

Én ugyan nem tudom, de bánCCSa a szememet az "íjj", mert én ilyen szóról nem tudok. Amirõl te beszélsz, az csakis az "íj" lehet.

melyik fejezetben vagy?nézdmeg Bosper-nél,vagy a fogadósnál.tölgyfa íj ez a név nekem nem mond semmit,mert nem magyarul játszom vele.föleg mert a G2 NOTR-hoz nincs is magyarítás.

zizz21
Hi! Nemtudjátok hol találom a játékban a tölgyfa ijjat??? Mert most egy kõris ijjam van és kéne egy jobb! Vagy hol találok a kõrisnél jobb íjjat??? THX!!!

Broafka
már 100 éve nem játszottam G2-vel :_(
és most jön ez a hülye hiba, jaj istenem :___(

Talán segít, hogy nekem 2.7-es verzió van (khm, nem bolti... :\), az kifogástalanul fut. Egyszer-kétszer kilép, de nem jellemzõ.

peeter22
Huhh ez jó kérdés még soha nem kellett patch-elnem a goldot, mindíg ment. Nézd meg gógli mit mond.

Broafka
mindenesetre nincsen hozzá esetleg valami patch?

peeter22
Tudod, ha elmagyarázná értelmesen, hogy mi mért történik a sok okosnak felkopna az álla a Microsoftnál. Õk csinálják mi szenvedünk vele. Na, de több kommentet nem írok mert eltértünk egy pöttyet a játéktól. Még annyi nem a játék a hibás, soha nem az.....