Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kér. legalábbis nekem nem.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Jó mondjuk a 2000FT az már egy olyan ár amit kilehet fizetni, de gondolom ez is 10000 felett volt mikor megjelent, én meg csak ebben szoktam gondolkodni.

Abban is igazadvan, hogy aki warezol az keressen, hozzá serialt, meg amit kell, de azért ezek a warez oldalakon is fent vannak. nem hiszem, hogy serial, vagy crack nélkül tennének letöltésre bármit is.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Shaman
nekem ez nem is rémlett... kért a Gothic serialt??

lehet,hogy csak nem emlékszem jól...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

<#levele><#gun><#banplz>

Yang: Skandi- senior shao wari

Pontosan 1990 Ft-ba kerül a CDGalaxisnál a Gothic 2. Akinek van egy olyan konfigja amin elfut, az ne mondja nekem h ez sok. Abban viszont egyetértek veled h a legtöbb játék nem éri meg az árát, fõleg az új, 10-13000 Ft-os játékok, de a Gothic sorozat kivétel, fõleg ennyi pénzért. Én az olyan embereket nem bírom akik az ilyen:"Vki serial pltpltplt!" és ehhez hasonló szinvonalú hozzászólásokat beírnak ide, és nem veszik a fáradtságot arra hogy ha már warezolni akarnak, akkor azt egyedül megoldják.Ennyi.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

ezt könnyû mondani. nem birom az ilyen embereket. gondolom ha megtehetné akkor megvenné, de kicsit sokba kerülnek a játékok, és sztem egyáltalán nem érnek annyit, amennyiért árulják.

sajna nemtok segíteni, nekem crackes van, és nincs serial hozzá

Vedd meg. Szívesen segítettem.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Vki serial pltpltplt!

c115

Gothic1-et végigvitem legalább 10-szer,Gothic 2NOTR-ot kitudja hányszor,most éppen mágussal vagyok.

Lényegében csak közel és távolsági fegyverre kel gyurni meg mágiára

3P
Ez az újrajátszó egy játékállás? Egyébként mindent köszönettel elfogadok. 😊
Mail cím: [email protected]

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Csak semmi káromkodás, vagy hasonló mert jon a MODI magyarán nekem félni nem kell. Malyd moderálom saját magam<#idiota>

örömmel halom.
Ja és ha kell tudok adni egy SZUPER ujrajátszót.

3P
Köszönöm. Akkor a tanácsod megfogadva fejlesztem a lovagom, ha csak nem fog elcsábítani a zsoldos irány, s majd egyszer innen folytatni fogom a másikként is. Csináltam is egy kulcs mentést. Ááá nagyon jó játék ez a Gothic 😊

3P
Elõbb olvasd el, hogy hol tartok, az még innan nagyon-nagyon messze van...

Esrohnoil
Én azt nem olvasom. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A Gothic3 honlap forumán már válaszoltam <#bee1>

Esrohnoil
Ha te jobban tudod, miért nem válaszolsz neki te? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Te vagy a kiábrándító, öreg, ha fingod sincs az egészrõl minek próbálsz okoskodni?!
De azt a sárkányvadászok tudják csinálni!!!!!!!!!!!!

Te se értes a Gothichoz

1.kitudja.
2. asszem 3.
3.tudja a rosseb.
4.khorinis.

Jaa te irod,uh,ez kiábrándító.

Gothic novella?Honnan szedted?

Zsoldos ork mészárlóval???
Na de a zsoldosnak ottvan a legjobb érckard,ezerszer jobb az orkmészárlónál.sárkányvér és érc kell hozzá.

Nos lovaggal ne tanuld a mannát!
A manna italok elkészítését tanuld meg. Aztán az Lélek elixírt. Az +10 manát ad. Összesen 20tp (ha sima G2vel játszol) 1 tüzes gyökér + 1 királyszár kell hozzá. Királyszár elég ritka és drága de megéri. én így 180 manát szereztem lovagként. sokkal jobban kijösz így mintha tanulnád a mannát

3P
Köszi. Lovagnál mennyit és mikor érdemes költeni mana fejlesztésre? Zsoldosnál egyszerûbb a kép, mert az Ork Mészárlóhoz kell 65-ös erõ, ehhez segít 5-t egy gyûrû és 30-as könnyû fegyveres képesség kell a felvételhez, s majd ezt tolom maxig, aztán mehet az erõ is 90-ig. A lovagnál nem tudom, hogy mennyit és mikor célszerû költenem a manára.
Egyébként többnyire a lovag jön be nekem a legtöbb RPG-be, esetleg a mágus, de ez a zsoldos itt nagyopn új és érdekes, ezért is a tanácstalanság. Melyikkel a legszínesebb a játék? Ahogy érzem a lovag lehet ez?

segítek!
HA mágus leszel akkor az elején vért izac, de késöbb úgymész mindenen végig mint forró kés a vajon.
Ha Zsoldos akkor közelharci fegyverek terén leszel a legjobb
Lovag. Nos Közelharci és távolsági fegyvereken kívül vannak varázslatok, és igazán erõs varázslatok.

Na nekifogtam egy Gothic-novellának, ami a játék történetét dolgozza fel kisebb hozzátoldásokkal. Pár kérdés ehhez:

1. Milyen ürüggyel dobták Srácot a Kolóniára?
2. Hány ember van jelen a kezdõfilmben, mikor megverik?
3. Ki lehet a tûzmágus, aki a számûzetés elõtt a kézbesítendõ levelet átadja?
4. Mi a Sziget neve?
3P
Én most játszom elõször a Gothic-val. Az elsõ rész valahogy kimaradt, s a második is csak így többedik nekifutásra fogott meg, eddig a harc mindig riasztott, most nem adtam fel, s megszoktam.

Épp most vagyok a csapat választás elõtt, s hezitálok is rendesen, hogy mágus legyek, vagy harcos, s ha harcos, akkor lovag, vagy zsoldos? Mindegyik tetszene, de nem hinném, hogy lenne idõm mind 3 karit végig vinni innen. Az ijjász nekem nem jön be. Nehéz döntés, de majd csak meghozom. 😉

nem télleg nem kell összegyüjteni a notr-ban öket,hanem a segítségükkel aktiválni kell 5 teleport követ.

amugy a focus stoneok is kék kövek csak azokat nem összeszedni kell

Esrohnoil
Azt csak a poén kedvéért tették bele, h. legyen még több megválaszolatlan kérdés. 😊

Shaman
A banner ami ennek a topiknak a tetején található,azaz a fejléc.Bannerban van egy nagy ITT felirat. Az egy link. Tessék odakattintani,s azon belül pedig a Die Nacht des Raben linkre,ahogy Plata kolléga írta.Nem kell a linktõl megijedni,magyarul van a leírás. Ennél jobban már nem tudom elmagyarázni....

akkor mitt kereset a sivatagban autóroncs? (és ha párhuzamos világ?)

akkor te nagyon béna vagy,
Die Nacht des Raben feliratra kattints
ottvan a Notr végigjátszása.milyen kék köveket?5 követ kell összegyüjteni Saturasnak,abból 1 ha kék,többi más szinü.

Hát ja.
De én még mindíg nem találom a végigjátszást😊
És ki adja azt a küldit hogy szedjük össze a kék köveket?
Esrohnoil
Az a szavazás az oldalon eleve hülyeség, mert nem a mi világunkban játszódik. 😄

Hivatalos (annak készül)

_Atti_
ez hiv oldal vagy fan?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Shaman
nem most õsszel kéne jönnie G3-nak?

Akkor Gothic 1 nem lesz hozzá? <#confused> 😞(((

Esrohnoil
Már látom milyen medál lesz hozzá. 😄

_Atti_
elirtad a linket,

Link
(ez mûködik elvileg)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

A végigjátszás-hoz kattints a végigjátszás,magyarítás mögött található itt gombra.
http://beam.to/gothic2.hu

Ja és mégis kéne a végigjátszás?