Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Abban is igazadvan, hogy aki warezol az keressen, hozzá serialt, meg amit kell, de azért ezek a warez oldalakon is fent vannak. nem hiszem, hogy serial, vagy crack nélkül tennének letöltésre bármit is.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
lehet,hogy csak nem emlékszem jól...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Yang: Skandi- senior shao wari
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
c115
Mail cím: [email protected]
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Ja és ha kell tudok adni egy SZUPER ujrajátszót.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
2. asszem 3.
3.tudja a rosseb.
4.khorinis.
Na de a zsoldosnak ottvan a legjobb érckard,ezerszer jobb az orkmészárlónál.sárkányvér és érc kell hozzá.
A manna italok elkészítését tanuld meg. Aztán az Lélek elixírt. Az +10 manát ad. Összesen 20tp (ha sima G2vel játszol) 1 tüzes gyökér + 1 királyszár kell hozzá. Királyszár elég ritka és drága de megéri. én így 180 manát szereztem lovagként. sokkal jobban kijösz így mintha tanulnád a mannát
Egyébként többnyire a lovag jön be nekem a legtöbb RPG-be, esetleg a mágus, de ez a zsoldos itt nagyopn új és érdekes, ezért is a tanácstalanság. Melyikkel a legszínesebb a játék? Ahogy érzem a lovag lehet ez?
HA mágus leszel akkor az elején vért izac, de késöbb úgymész mindenen végig mint forró kés a vajon.
Ha Zsoldos akkor közelharci fegyverek terén leszel a legjobb
Lovag. Nos Közelharci és távolsági fegyvereken kívül vannak varázslatok, és igazán erõs varázslatok.
1. Milyen ürüggyel dobták Srácot a Kolóniára?
2. Hány ember van jelen a kezdõfilmben, mikor megverik?
3. Ki lehet a tûzmágus, aki a számûzetés elõtt a kézbesítendõ levelet átadja?
4. Mi a Sziget neve?
Épp most vagyok a csapat választás elõtt, s hezitálok is rendesen, hogy mágus legyek, vagy harcos, s ha harcos, akkor lovag, vagy zsoldos? Mindegyik tetszene, de nem hinném, hogy lenne idõm mind 3 karit végig vinni innen. Az ijjász nekem nem jön be. Nehéz döntés, de majd csak meghozom. 😉
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Die Nacht des Raben feliratra kattints
ottvan a Notr végigjátszása.milyen kék köveket?5 követ kell összegyüjteni Saturasnak,abból 1 ha kék,többi más szinü.
De én még mindíg nem találom a végigjátszást😊
És ki adja azt a küldit hogy szedjük össze a kék köveket?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
http://beam.to/gothic2.hu