Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THeArrow
rain of fire (L)<#worship><#worship><#szeret>

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Köszi 😊

A monostorban van egy szent kalapács, azzal egy ütés, amugy nem lehet megölni

Heló!
Hogyan lehet megölni a mágikus kõgólemet?????? Ütöm, vágom, varázsolom, de semmi hatása. Csak a megidézett gólemem tudta megsebezni.

dzsuvajoe
Vagy angol neyvû kieg hol van?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
A magyaritast amit itt van azt csak siman fol kol telepiteni? Hogy tom 1.30 ra felpöcelni?

Broafka
segítsen neke mvalaki, hogy érdemes jó varázslót csinálni?

leginkább a mana elosztásra vagyok kíváncsi
szóval ki hogy tanult manát?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Próbáldmeg kizsebelni Saturast,de hozzá nagy dexteriti kell!!

Hát akkor csak a marvin mód marad,vagyis a cheat.Ha érdekel,megkeresem a könyvemben a kódját,de nemértem hogynemm maradt.Nekem a végén mindig marad vagy 30.Zsebeléssel is lehet hozzájutni.

Sem nála sem Miltennél nincs.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Vatras talán árul még Lab Water Bottle-t a hajón.
A gamma eredeti, nem lehet vele gond.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Mindent frankon vegigcsinaltam leiras szerint. Csarnok kiirtva, targyak nalam, de az eloholt sarkanyt semmivel sem sebzem. A szöveg utal arra hogy viseljem Innos szemét, de ha az kötelezö akkor én érdekesen jártam.
Sárkányszív megvan, Innos nyakék megvan, de mivel nincs nálam laborüveg nem enged az asztalhoz, hogy azt feltöltsem. Hiányzó tárgyra hivatkozik. A sárkánytojásos lötyit sem tudtam ezmiatt kikeverni.
Vissza lehet valahogy jutni Khorinisre?
Üvegcse a csarnokokban sehol nem volt, 2 dbot találtam érkezéskor a hajó aljában, de azokbol a Miltentõl vagy Vatrastol vett ket kiralyszarral azonnal eletero lötyit meg eroelixirt gyartottam.
Szal mit lehet itt tenni?

Shaman
mondjuk úgy beleintegrál a játék közepébe mégegy részt :-p

Bizonyos szinten az eredeti játékmenet is módosul.Tehát nem az van,hogy végigtolod,s onnan még folytatódik,hanem olyan chapter 2 környékén átzavar egy teljesen új térképre,ami elég nagy,s ott kalandozhatsz.Új küldik stb.
A többit Plata leírta.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ja és mégeggy akkora sziget mint Khorinis.kb.ahol még sivatag is van.meg dzsungel,mocsár,és gyönyörü tengrpart pálmafákkal.

Notr-al egész más lessz.nem csak 1 kalandot ad hanem nagyon sok új küldit,legalább 100 új npc-t.12 új varázslat.új fegyverek.a NOTR-ban van öv is.és új állatok.Új frakciók.a víz köre,kalózok.banditák.ezekhez mindeggyikhez be is álhatsz.

A kiegészítõ lemez (NOTR) egy újabb kalandot ad csak a játékhoz a régi sztori mellé (opcionális) vagy ha feltettem, akkor egy teljesen új játékot kapok?

Köszi!
Broafka
szerintem akárhonnan, de a boltból 1000 Ft-ért megveheted asszem, de lehet hogy most már csak az alappal lehet megvenni gold edition-ben, az úgy összesen 3000 Ft 😛

dzsuvajoe
Honan tudom eztetosz letöteni?

Broafka
én is úgy tudtam, pedig a képen van egy olyan (mármint az eredeti game borítón) hogy ilyen sötét mágus, mint Xardas is lehetsz (lehetnél)

Shaman
kasztok?

ugyanaz a 3 lehetsz,nem?

Broafka
húú de szakszerûen mondtad

szerintem elég lett volna 1 szó is:
kiegészítõ (lemez)

mindenki érti szerintem 😄

Az addon az egy a gothik 2 játékoz kiadot hivatalos játékkiegészitõ uj terep fegyverek kasztok küldik szörnyek stb...

Mi az az addon???

Broafka
addnohoz is van térkép? 😄 (csak viccel)

egyébként a térkép 1 dologra jó csak, hogy a titkos barlangokat, meg a jó cuccokat felfedezd vele!

Ne tudd meg, hogy nekem hanyadik nekifutásra sikerült eljutnom emberi szintre 😄 Az elején borzasztóan frusztráló volt, volt, amikot csak cheattel voltam képes játszani, de akkor mindig meguntam elég hamar.
De most! 😄 Tisztán, addonnal tolom, és élvezem a kihívást 😊

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Randal
Jól jön azért ott a térkép. fõleg az Addon résznél.

na kozben megvan a terkep is.
hat kicsit masra gondoltam, azt hittem vmi olyasmi lesz, hogy amit felfedeztem azt a reszt mutatja, de igy is jo, legalabb kicsit ki lehet igazodni mi merre. (csak varosterkepem van egyenlore, de a varost mar beteve ismerem)

en eligazodom a terkepen, viszont eddig az volt a gondom, hogy nemigazan tudtam hogy pl a varosbol merre erdemes elindulni kalandozni, mert 1-2erosebb beast semmi perc alatt megesz 😊

egyenlore vegyesek az erzeseim a jatek irant, nagoyn tetszik hogy mennyire 'elo', meg mennyi kis quest van elrejtve - regen nagy morrowind rajongo voltam, ahhoz hasonlo erzesem van, de meg merem kockaztatni picit jobban tetszik a korites, van a gothic vilagban vmi kis dinamika.
ami nem tetszik hogy pl neha 2 farkas ugy megeszik es utana jovok ra hgoy 1 oraja mentettem ki az utolso allast 😄 meg ugy egyebkent is. de valszeg a igen gyenge felszereles miatt van meg lvl2 v 3 volt a karim. : )

anti hero

Shaman
Nem a zsebelésrõl beszéltem.
Általában a lakosok nem túl boldogok,ha bemész a házukba nappal. nagyon nagy százalékban utánad mennek,s közlik,hogy takarodj,vagy õrséget hív,meg harc.
Nos a térképes nem.

Broafka
de én azt javaslom hogy térkép nélkül mászkálj!

úgy jobban megjegyzed, mert nem egy rajzolt fához, hanem egy jellegzetes textúrához kötöd majd a tájat és jobban kiigazodsz, fõleg ha vizuális típus vagy
(én néha a térképen alig igazodtam ki amikor kerestem valamit)

Broafka
szerintem ez is csak attól függ hogy észrevesznek e vagy nem!

ha lopakodsz akkor nappal is lehet zsebelni

Shaman
nem muszáj venni... lennt a kikötõben van a térképárus,ha kirámolod a ládáját találsz benne egyet. érdekes,hogy én fényes nappal fosztottam ki,s egy szót sem szólt :-p

Bár mintha addonban már nem így lett volna,de sima G2-ben tuti müxik.

aha szalhogy azt meg kell vennni!
😊 nem vettem még

anti hero

Ha vetél térképet az "M"betüvel tudod elöhozni vagy az invertory ban a könyveknél olvasod (simán rkiválasztod és már nézi is).

sziasztok

msot kezdtem tegnap jatszani a gothic2vel es van 1 problemam 😊

hogy lehet a terkepet eloszedni/ megcsinalni vagy mikortol lesz elerheto (marha van benne egyaltalan vmilyen terkep opcio😊
koszi

anti hero

Voltan
Nekem meg egy jobb gépre kell várni 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Broafka
én meg megvárom a szülinapomat, és akkorra talán megkapom majd 😊

én szerintem megvárom a G3 magyarítását mielött elkezdem

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Most nem tudom kiprobalni mert egyik karimmal mar megöltem masik pici raadasul most g3-azok😄

Broafka
nem tom, most elõször találkoztam Ur-Shak-kal, próbáld ki, szerintem ugyanaz, odamész, Hosh-Pak rád támad, és ennyi (gondolom én)

És mi van ha hosh-pak még él?

Nem lehet hogy nincs nyilveszõ az ijadhoz azért nem veszi elõ.

én megtaláltam, de nem emlékszem hogy igy beszélgettem volna vele

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Broafka
mondjátok, megtaláltátok már Ur-Shuk-ot? 😊
egy régi ork barát a 4. fejezetben jelenik meg az egyik ore bányánál, ahol ki kellett nyírni a snapper vezért!
Elmondja, hogy Hosh-Pak-ot keresi, mert beakar illeszkedni, és megakarja gyõzni az orkokat, hogy az emberek jó fejek.
(én úgy találtam meg, hogy már ekkor megöltem Hosh-Pak-ot) miután közöltem vele hogy Hosh-Pak meghalt, visszatér Hosh-Pak táborába, ahová ha visszatérünk mondja Ur-Shuk hogy rájött én öltem meg!
De meggyõzzük hogy nem volt más választásunk, így magába roskadva (és visszafogadva) ugyan de utunkra enged

a jó benne az, hogy majdnem minden beszélgetés után kapunk egy regiment xp-t 😊

az a vicces, hogy már többször végigjátszottam a játékot, de még csak most találtam meg ezt a tagot 😊

Broafka
próbáld meg folyamatosan nyomni a fegyver elõvevõt (nálam jobb egér gomb) és miközben nyomod, közben nyomd jobbra vagy balra, és látni fogod, hogy váltogatja a kezét, hogy mit vegyen elõ...

Mr_no_NaMe
Kimész winfosba, és uninstall Gothic 2...sry ez a játék szerintem nem neked való 😄
Sziasztok!
az lenne a bajom, hogy nem bírom elõvenni az íjat ha már beraktam...nyomom a kettest, de semmi.szerintetek mi lehet?<#banplz>
Esrohnoil
Köszi szépen, ez mûködik! 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gothic_2.shtml#Gothic 2 Gold Edition v1.0 No-CD/Fixed EXE]Crack[/url]

Szerintem itt a felsõ RELOADED-es jó lesz.
Broafka
ehm, másolt gothic2-vel nem mûködik az addon?