Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Hogyan lehet megölni a mágikus kõgólemet?????? Ütöm, vágom, varázsolom, de semmi hatása. Csak a megidézett gólemem tudta megsebezni.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
leginkább a mana elosztásra vagyok kíváncsi
szóval ki hogy tanult manát?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Sárkányszív megvan, Innos nyakék megvan, de mivel nincs nálam laborüveg nem enged az asztalhoz, hogy azt feltöltsem. Hiányzó tárgyra hivatkozik. A sárkánytojásos lötyit sem tudtam ezmiatt kikeverni.
Vissza lehet valahogy jutni Khorinisre?
Üvegcse a csarnokokban sehol nem volt, 2 dbot találtam érkezéskor a hajó aljában, de azokbol a Miltentõl vagy Vatrastol vett ket kiralyszarral azonnal eletero lötyit meg eroelixirt gyartottam.
Szal mit lehet itt tenni?
Bizonyos szinten az eredeti játékmenet is módosul.Tehát nem az van,hogy végigtolod,s onnan még folytatódik,hanem olyan chapter 2 környékén átzavar egy teljesen új térképre,ami elég nagy,s ott kalandozhatsz.Új küldik stb.
A többit Plata leírta.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Köszi!
szerintem elég lett volna 1 szó is:
kiegészítõ (lemez)
mindenki érti szerintem 😄
egyébként a térkép 1 dologra jó csak, hogy a titkos barlangokat, meg a jó cuccokat felfedezd vele!
De most! 😄 Tisztán, addonnal tolom, és élvezem a kihívást 😊
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
hat kicsit masra gondoltam, azt hittem vmi olyasmi lesz, hogy amit felfedeztem azt a reszt mutatja, de igy is jo, legalabb kicsit ki lehet igazodni mi merre. (csak varosterkepem van egyenlore, de a varost mar beteve ismerem)
en eligazodom a terkepen, viszont eddig az volt a gondom, hogy nemigazan tudtam hogy pl a varosbol merre erdemes elindulni kalandozni, mert 1-2erosebb beast semmi perc alatt megesz 😊
egyenlore vegyesek az erzeseim a jatek irant, nagoyn tetszik hogy mennyire 'elo', meg mennyi kis quest van elrejtve - regen nagy morrowind rajongo voltam, ahhoz hasonlo erzesem van, de meg merem kockaztatni picit jobban tetszik a korites, van a gothic vilagban vmi kis dinamika.
ami nem tetszik hogy pl neha 2 farkas ugy megeszik es utana jovok ra hgoy 1 oraja mentettem ki az utolso allast 😄 meg ugy egyebkent is. de valszeg a igen gyenge felszereles miatt van meg lvl2 v 3 volt a karim. : )
anti hero
Általában a lakosok nem túl boldogok,ha bemész a házukba nappal. nagyon nagy százalékban utánad mennek,s közlik,hogy takarodj,vagy õrséget hív,meg harc.
Nos a térképes nem.
úgy jobban megjegyzed, mert nem egy rajzolt fához, hanem egy jellegzetes textúrához kötöd majd a tájat és jobban kiigazodsz, fõleg ha vizuális típus vagy
(én néha a térképen alig igazodtam ki amikor kerestem valamit)
ha lopakodsz akkor nappal is lehet zsebelni
Bár mintha addonban már nem így lett volna,de sima G2-ben tuti müxik.
😊 nem vettem még
anti hero
msot kezdtem tegnap jatszani a gothic2vel es van 1 problemam 😊
hogy lehet a terkepet eloszedni/ megcsinalni vagy mikortol lesz elerheto (marha van benne egyaltalan vmilyen terkep opcio😊
koszi
anti hero
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
egy régi ork barát a 4. fejezetben jelenik meg az egyik ore bányánál, ahol ki kellett nyírni a snapper vezért!
Elmondja, hogy Hosh-Pak-ot keresi, mert beakar illeszkedni, és megakarja gyõzni az orkokat, hogy az emberek jó fejek.
(én úgy találtam meg, hogy már ekkor megöltem Hosh-Pak-ot) miután közöltem vele hogy Hosh-Pak meghalt, visszatér Hosh-Pak táborába, ahová ha visszatérünk mondja Ur-Shuk hogy rájött én öltem meg!
De meggyõzzük hogy nem volt más választásunk, így magába roskadva (és visszafogadva) ugyan de utunkra enged
a jó benne az, hogy majdnem minden beszélgetés után kapunk egy regiment xp-t 😊
az a vicces, hogy már többször végigjátszottam a játékot, de még csak most találtam meg ezt a tagot 😊
az lenne a bajom, hogy nem bírom elõvenni az íjat ha már beraktam...nyomom a kettest, de semmi.szerintetek mi lehet?<#banplz>#banplz>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Szerintem itt a felsõ RELOADED-es jó lesz.