Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Tud vki Gold editionhoz használható no-cd crackhez linket adni? Kicsit unom már, h. mindig kell neki az eredeti cd.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kinyírtam egy elit ork-ot 😄
Sajna nem volt teljesen fair a dolog... Elakadt az útjelzõ táblában és a fél energiáját számszeríjjal szedtem le. A többit is, de akkor mr nem volt akadályoztatva 😊

Shaman
én nem Halls of Irdorathra hanem Jakhendarra gondoltam? G2+kieg.
De nem azt írtam,hogy az ÖSSZES fejezetben be lehet mindet járni,azt írtam legtöbb fejezetben.
Például a kettesben bejárod Jakhendart,utána Khorinist,utána mész át a régi mapra,stb.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Broafka
persze bejárhatod, de a fõ story így oszlik el fejezetenként, bármikor visszamehetsz, meg minden

mind 3? Halls of Irdorah-bõl hogy tudsz te viszatérni Khorrinosba?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Shaman
ez így nem igaz,több fejezetben bejárhatod mindkettõt,vagy mindhármat....

Oké. Köszi 😊

Esrohnoil
6 fejezetre oszlik, pont úgy, mint az elsõ rész.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Broafka
ööö, 2 nagy világ van és egy kicsi, amit tényleg lehetne pályának mondani, de azon belül van egy történet szál ami fejezetekre van osztva
1, új világ
2, régi világ
3, új világ
4, régi világ
5, új világ
6, a sziget!

Milyen fejezetekrõl beszéltek? Hol vannak ebbe fejezetek? Én úgy tudtam, hogy csak 3 pálya van...

Sagita csak akkor tanít ha elviszed neki a napfényaloet. És csak manát tanit abbol nem lesz erõ.

Broafka
igen, de biztos megtanítja?
mert Sagita sem tanítja meg miután mindent megtanultam, na jó, majd megnézem az öregnél, köszi

téélleg igazad van!

Shaman
valamitn ott a banner alatt a link,aho, szépen le van írva minden...

Bármikor megtanitja de elõfeltétele az elikxirek megtanulása .
A +mana italt is csak a manaelikxirek megtanulása után lehet megtanulni.

A városban Constantino vagy hogy hivjak az alkimistát tanitja de asszem csak 4. vagy 5. fejezettõl

Broafka
az én kérdésem is majdnem ehhez kapcsolódik!

hol tanulhatom meg az erõ ital elkészítését?
mert Sagita max az ügyesség italig tanítja meg (akárcsak a többiek)
vagy azt nem is lehet csak a 6. fejezetben?

Randal
Egy küldetéshez kell.

Heló! Mire való a napfényaloe nevû növény? A fekete throll-nál szedtem fel de nincs hozzá leírás.

Broafka
ok, megvan, megnéztem azt a kis végigjátszás gombot fent a banner alatt, csak nekem az bent volt könyvjelzõben, és akkor valamiért nem ment

Broafka
segítsetek!

(már rég játszottam, elfelejtettem) mi a helyes sorrend quadrahon megidézésénél? az addonban amikor megidézzük azt a szellemet és vannak válaszok, mi a sorrend?

Voltan
OK!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ottto
Ugyanezt....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Voltan
Üdv! Ma megvettem a Gothic 2 Gold Editiont (kieggel együtt 1 csomagban), és tanácsot szeretnék kérni. Sok helyen olvastam, hogy a kieg ugyan remek, de ajánlatos elõször az alapot végigvinni, mert egyrészt sok minden másként fest a kiegben, másrészt sokkal nehezebb az addonnal. Szóval mit tanácsoltok?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

köszi

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

nem csalas csak a keszitök ugy érezték hogy elrontaná a hangulatot ha gombnyomásra iszogatnál gyogyitalt csata közben... ez oda is van irva mellé az iniben. meg quicksave/load is van arra meg azt irtak hogy nmincs eleg jol teszelve azertz nincs bekapcsolva

ez ugye nem csalási kód?

usePotionKeys=0
ezt állítsd egyre és akkor megjeleni a menuben

olyan is van? azt hogy lehet elõhozni?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Esrohnoil
Akkor minek van a quick bar? 😊

csata közben nem tudsz. mert mindig be kell menni az inventoryba, és onnan meginni, de ehez a kardot is elrakja, és közben megölnek. max úgy hogy elfutsz felgyógyitod magad, és vissza mész, persze ez is szivás, mert az emberek meggyógyitják magukat.

csata közben nem tudsz. mert mindig be kell menni az inventoryba, és onnan meginni, de ehez a kardot is elrakja, és közben megölnek. max úgy hogy elfutsz felgyógyitod magad, és vissza mész, persze ez is szivás, mert az emberek meggyógyitják magukat.

Akkor lehet nem is a fejlesztökkel van a probléma csak a jowooddal😄 ez igazolná a másolásvédelem cseszte el9 ö9ssz9eesk9üvés-elméletet is😄

Esrohnoil
"váltoSZtatni"

Ez de jó. 😄

Esrohnoil
Arx Fatalishoz is kellett egy rakat patch aztán. 😄

Shaman
vannak tanítók,azoknál lehet.

teddymac
Olvasom FAQ 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Szintlépésnél van 10 pontom azt hogy tudom elosztani ?

teddymac
Most kezdtem el játszani G2-vel 😄

teddymac
hogy tudok csata közben gyogyitalt inni ?

teddymac
Mindenki igy kezdi vagy a kát tolvaj a barlanga csak engem ver le +van 3 bogár (valami vérszivó) azokal se tudok mit kezdeni 😄

de lehet a beálításoknál a forditot egér használatot jelöld be.

teddymac
Az egérnek csak a sebességét lehet váltosztatni ? a Le,fel-t nem lehet megforditani ?

Hunnenkoenig
Hat nem tudom, ezt hogy vonhattad le nemet jatekokbol, mert pl a Settlers (Siedler) sorozat, A Guilds, az Arx Fatalis, a Far Cry, az Anno sorozat es meg egy valag nagy sikerü jatek nemet gyartmany...

Hirtelen kapasbol ennyi jutott eszembe a Gothic-on kivül.

jó-jó tudom eltulzott volt csak ezt ugy a német játékokbol vontam le (nem csak gothicbol)😄

Broafka
hát ha a gothic-ról van szó, akkor kellemesen csalódtam bennük.

amúgy meg nem tom miért mondod, a magyaroknak is vezetõ szerepük van a számításteknikában (na jó, ez lehet hogy egy kicsit erõs, de mi is nagyon jól tudunk infózni, az más kérdés hogy senki nem beszél errõl)

Hahaha németek meg a programozás..... amugy télleg nagyon jo😄

grebber
Az tényleg igaz hogy a novemberi GameStarhot Gothic 2-öt adják?

Next PC upgrade: 2022

Én elõször a G2 demójával játszottam, de türelmetlen voltam, mert Morrowindhez képest nagyon idegesítõ volt az irányítása. Akkor le is töröltem a fenébe. Aztán egy évre rá került újra a kezeim közé, addigra már olvastam róla sok helyen, gondoltam teszek vele mégegy próbát... Na akkor magába szippantott a játék... a grafika, a világ gótikus hangulata, az ezernyi lehetõség... Rájöttem hogy az irányítása nem is olyan vészes, sõt! Mára nem hogy megszoktam, hanem meg is szerettem 😊

Duzsuki
Én itt az sg-n halottam róla elösször, aztán végignyomtam kétszer nagyon megtetszett és csak utána játszottam az elsõ részével, ami szintén nagyon király játék. Igaz vannak kellemetlen bugok, de ez sajnos a Gothic-kal jár. Azóta mind a 2 részt végig játszottam már párszor mondhatom nem játszottam elötte ennyire jó játékkal (talán csak a Heroes of Might and Magic). Ha a készítõk még optimalizálni is ugy tudnának mint játék történetet alkotni, akkor szerintem õk lennének a világ legjobb fejlesztõi, de hát sajnos tudjuk hogy ez nem így van.

teddymac
hát én felraktam a 2. részt
de a kameramozgástól hányingerem lett (nem a grafikara gondolok)