Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemcsak szívvel lehet valamit kezdeni,sárkány vér is kell meg sárkány pikkely vagy mi,dragon scale.

Köztudott hogy a gold szar,valamit nagyon elkúrtak a kiadók benne.

Ha crack-et használok nekem is ugyanezt csinálja. Megvettem eredetiben is (gold), de az el sem indul, üzenet nélkül nem csinál semmit. Kénytelen voltam az sima kettest felrakni és crack-kel használni.

Csak gratulálni tudok azoknak, akik csinálták.
hali! nos nekem megvan a gothic 2 gold edition.. másoltban fölraktam..elinditom benn a játékot..okés minden tölt tölt tölt..stb..és eccer csak a töltés közepén kiirja ezt a hiba üzenetet:
Error-Message:
U😛AR:Class-Size not compatible:C_item
CPP-size:524
Script-size:504

nagyon megjköszönm a helpet..vagy valmi jó krekk is jól jönne..am már ujra telepitettem de nem segit rajta.. :S
Broafka
csak egy dologra figyelj, mondjuk ha kimentél a templom elé és elõvetted a fegyveredet mondjuk és ott akadt ki a játék ezzel a hiba üzivel, akkor legközelebb ne vedd elõ ott a kardod, mert akkor újra kifog akadni 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Oké, köszi. 😊

Broafka
azt nekem is szokta, ne törõdj vele, folytasd a mentésedtõl

Bakker már megint kezdi a szemétkedést... Kiírja, hogy access violation, vagy valami ilyesmi. De mi az?? Mi a problémája? Nem értek én angolul...

Általában a windos képernyõkimélö zavar be meg az aktiv deskop kapcsold ki õket.

Broafka
én azt nem értettem, hogy alapból (Inos szemének feltöltésén kívül) a sárkány szívekkel is lehet egy s mást kezdeni, asszem valamelyik emberkének kell, és ad is érte pénzt, vagy XP-t vagy nem tom...

de kérdem én, ha kell egy karakternek, akkor ezt hogy lehet megcsinálni? Hogy feltöltöd a szemet és még van is nálad sárkányszív?

Megvan a hiba. Nem szabad végignézni a videót. Esc és akkor simán megy tovább a játék.
Végigvittem.... 😄
Most mágus leszek 😄😄

Nem a crack-el van a baj. Felraktam megint, crack nélkül és úgy se mûködik rendesen. Mindig kilép a játékból és ad egy hibaüzenetet. Miért?

Nna, kinyírtam. Adott egy videót, de amikor a Xardas eltûnik vége lesz és valami hibaüzenetet ír ki. A crack miatt lehet? Hogyan szedjem le? Gondoltam nem koptatom a cd-jét, elvégre eredeti és felraktam inkább a crack-et. Valaki mesélje el mi a vége.

Lehet hogy ez a baj.... :S

Shaman
feltöltötted innos szemét ismét,és útoljára?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Egyszerûen odamész és sz**rá vered.

Az élõhalott sárkányt hogyan lehet megölni????

Mr_no_NaMe
És ezt hogy? Az ÖSSZES dolgot vissza tudod hozni amit eddig rátettek vagy mi? A kezdetektõl fogva? Ez nem 1 baromi drága eljárás? Programmal max az elõzõ winfos dolgait lehet visszahozni nem?
Köszönöm minedkinek<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
PCInspectorFileRecovery

ezzel a progival is visza tudod álítani illetve megkeresni és ha még nem írt a winyod a törölt helyre akkor visszahozhatod a halálbol a mentéseidet.

nekem van egy programom amivel és az egész vinyóm tartalmát visszatudtam hozni, miután egy másik vinyó 1GB osat csinált az 80GBos vinyóból. a neve nem jut eszembe. Ha nem sikerülne az elõzõleg ajánlottal akkor szólj, és ha haza értem feltöltöm.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Kösszi szépen<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
VagyEZT.
Például próbálkozhatsz ezzel: http://www.undelete-plus.com/
Én már utánna néztem csak nem naon találok semmit bocsi hogyha durván hangzott csak ideges vok<#zavart1> sry
Broafka
ehm, ez az utolsó mondat ez viccesen hangzott, miért mi nézzünk utána? 😊
utána nézünk ha szeretünk 😛
de neked kéne utánanézni inkább!

ÁÁÁ letöröltem és véletlenül ürítettem is a lomtárat nagyon fontos lenne hallotam már róla hogy vissza lehet hozni vagy mi nehezen de megérné!!! Légyszi nézzetek utána ok???
Shaman
nekem régen ez úgy müködött,hogy betöltöttem egy másik állást,s utána már be tudtam az "elrontottat" is tölteni...ki tudja miért...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

akkó cseszd meg a szomszíd macskáját.<#mf1>

Kezd ujra,átlag 8-10-ik alkalomnál elindul.winreinstall után nekem is elöszokott jönni,de csak a Notr-al.Pedig eredetim van.

Jó tipp,csak késet 1-2 évet.<#integet2>Még annó a Gothic1-ben megtanultam ezt,G2-ben mindig 20 mentésem van.átlag úgy 10-20 percenként mentek.

Valahol hallotam hogy visszalehet csak már nem tom hogy hol...
Broafka
......
ott sincs semmi nah! 😄
kezd elõrõl!
tudod hogy én hányszor kezdtem el hasonló hibák miatt 😊
elég labilis a G2

kezdjük azzal hogy nekem a múltkor olyan volt, hogy mentés után kidobott az asztalra, és amikor visszamentem, akkor a mentésem elszállt, a játék felbontása 640X480-ra csökkent, és miden beállításom visszaállt alapra, szóval...
vannak a G2-nek egyébb meglepetései.

Nem az 5.be
Broafka
hol végénél?
mert ha már a szigeten voltál (6. fejezet) akkor ne bánd!
nincs ott szinte semmi, és ha odáig eljutsz, onnan már csak futás az egész játék!

😄 király pedig a végénél tartottam...
Broafka
nagyon nehezen és bonyolultan, amúgy meg sehogy!

Broafka
hallod, szerintem ezt buktad!

marha nagy TIPP ITT:

EMBEREK, NE CSAK EGY HELYRE MENTSÜNK EBBEN A JÁTÉKBAN, ÉN MOST 5 HELYEN MENTEK, 10-15 PERCENKÉNT FOLYAMATOSAN!!!

bocs hogy kiabáltam, de ezt muszáj megértenetek 😊

ÁÁÁ amit kitöröltem a kukából azt hogyan tudnám visszahozni??? Nagyon fontos!!!!
Nem. Csak #18950 üzenet törént és próbálkoztam most meg már ezt írja ki...
Broafka
mástól kaptad a save-t?

Sziasztok!

Rákantinotk a betöltésre és ezt írja ki:
Error-Message
U:GAME:No player found. Did you try to load an incompatible savgame?

Mit csináljak????
tibor16
na basszus, bocsi, valahogy ma lassú a net és 2x bökhettem rá..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
ez az az állpaot volt, amikor még nem lehetett kapni az Addont, és angol G2-re tettük fel a német kieget, és azért, hogy felmenjen a G2-re kellett peccselni, meg trükközni vele, mert az egyik angol a másik meg német volt. De ma már több helyen, pl a wanadoo-n is láttam az Addonos angol verziót egyben. Nincs kinlódás meg peccelgetés - értelemszerûen, ha nem boldogulsz azzal amid van, azt mondanám....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
ez az az állpaot volt, amikor még nem lehetett kapni az Addont, és angol G2-re tettük fel a német kieget, és azért, hogy felmenjen a G2-re kellett peccselni, meg trükközni vele, mert az egyik angol a másik meg német volt. De ma már több helyen, pl a wanadoo-n is láttam az Addonos angol verziót egyben. Nincs kinlódás meg peccelgetés - értelemszerûen, ha nem boldogulsz azzal amid van, azt mondanám....

Broafka
csak ötlet, nem hiszem hogy változna, de most jobb ötletem már nincs
minek kell neked ennyire a patch?

dzsuvajoe
szal irjam ki?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Broafka
szerintem eredeti Cd-t kér, de ez tök mind1, mert az én eredeti Raven kiegészítõ dobozomra rá van írva, hogy CSAK az EREDETI G2-vel mûködik, ennek ellenére most úgy van fönt hogy másolt a G2-m és az eredeti Raven van fönt 😛
szal lehet hogyha kiírod, vagy van másolt G2 CD-d akkor lehet hogy mûködik vele!
amúgy meg passz

dzsuvajoe
Neki az eredeti CD kéne! Ez meg ugye nem az! Csintam en ma mindent mutoltam, lemutoltam, ideraktam odaraktam és semmi! Meg vagy elégedve a helyesírásommal!

dzsuvajoe
Be van rakva a CD! ne neze ma hulyenek!