21229
-
#5111 Hunnenkoenig, olvastad,hogy nekem mit írt ki a fordítás felrakása után a G2? -
neménvoltam #5110 Szerintem semmi bajod nem lesz tőle. -
#5109 A windows azt mikor nem irja ki?
Meg akkor is, ha csak el akarsz menni a wc-re... -
#5108 Csak kiírja, hogy "hűha, húha meg minden!" és BIZTOSAN ezt akarom?? -
Braveheart #5107 :) fordítsd le -
neménvoltam #5106 Mindegy. Még egyszer utoljára kérdem: senki se tud segíteni? -
neménvoltam #5105 De lehet, hogy az mástól volt. -
neménvoltam #5104 NEkem már volt erre példa. -
#5103 Ugyan mar! Hülyeseg! Miert szarna be? -
#5102 Figyu már. Tényleg beszarik a windows, ha a virtuális memóriát én állítom be?
Valaki mondta, hogy 1 gigára állítsam. Be is állítom, de figyelmeztet, hogy beszarhat a windows. -
neménvoltam #5101 Én is Daemonnal csináltam, de nekem nem volt problémám. -
#5099 Bocs: "Global..." a jó -
neménvoltam #5098 Pedig mindkettőt futni hagytam. -
Ssanya #5097 Vatras is toborozható. -
#5096 akkor ez az a pont, amikor ki kell nyirni minden npc-t a terkepen? :)))) -
Ssanya #5095 majd érdekelne, hogy te kiket tudtál toborozni. -
#5094 nemtom, nem olvastam a leirast, de ha rangarut es hakont is futni hagyod, akkor biztos megkene szolitania kardiffnak -
#5093 5.fejezet(remélem ebben a formában nem spoiler) :
1.Megcsinálni a titkos kamrát (új dolgokat megnézni elolvasni ,ha palladinal vagy a páncélt nem elfelejteni)
2.Legénység gyűjtése a hajóra (nem tudom hány fő kell én 10et vittem)
3.Elindulni a hajóval. -
#5092 es tenyleg ott van :P nekem sem tunt fel :) mostmar menni fog szerintem, csak kellett ez a hianyzo lancszem -
neménvoltam #5091 Csak azt nem értem, hogy melyik előző két küldetést. Jora és Hakon küldetését megcsináltam, és azt írja a végigjátszás, hogy utána beszéljek Kardiffal, de nem történik semmi. -
Ssanya #5090 szerintem ott szedtem össze, a neve Sea chart to isle of irdorath. Csak most tünt fel, hogy ilyen is van a cuccaim között. -
#5089 Gondolom mentett jatekot töltöttel be.
Probald meg legyszi egy uj jatekkal is! -
#5087 Nekem l sem indult. Újra indítottam a gamet a legelejétől és a loading után:
"Golbal startup function not found" -
#5086 Ok, akkor varj egy kicsit, hogy masnak is lesz-e vele gondja!
Ha esetleg megis sikerül megoldani, szoljal!
Addig mi is ranezünk, hogy mi lehet a baj. -
#5085 titkos kamraba terkep? -
#5084 ez a chapter 5 ez zsakutca :P -
Ssanya #5083 Asszem kezd alakulni. A titkos kamrában kaptál egy térképet, ezt ha megnézed, lesz egy új feladat, hogy szükséged van egy hajóra. Lord hagen beszél valamit, hogy előbb neki kell a hajó, aztán vissza lehet térni a témára. Újabb feladat, hogy gyűjts legénységet, szerezz kapitányt. Én beszéltem Diegoval, Lares-sel, Moe melletti kocsmában Nagurral, majd egy Mario nevű pasival, ők jönnek velem. Jött egy infó, hogy Old Jack jó lehet kapitánynak, ő viszont előbb keres valakit, akire rábízhatja a világító tornyot, most küldött el, hogy beszéljek Brain-nal, mert őt megfelelőnek tartaná.
Egyelőre eddig jutottam.
-
#5082 hogyhogy mit csinalj? csinald tovabb a tobbi kuldit :P -
#5081 Nem volt fennt elötte másik -
neménvoltam #5080 Remélem nem baj, hogy kétszr írtam be őket. -
neménvoltam #5079 Megnéztem a végigjátszást, abban azt írja, hogy csináljam meg az előző két küldetést, de nem értem, hogy hogy érti. -
neménvoltam #5078 Na már megint elakadtam. Amikor Nagur elküld akil tanyályához, felvettem a csomagot, vissza is vittem, majd aludtam rá egyet. Nagur le is perkálta nekem a pénzt. De utána mit csináljak? -
#5077 Leszedted elötte a masikat? (ha fent volt) -
#5076 Nem tom lehet én baltáztam el valamit? -
#5075 !!!!!!Angol-Magyar kifagyott,s ez volt az error message:
U: NPC: Instance is not a npc. Dat/Tre-Files are not compatible -
#5074 Danke! -
#5073 Francba már. 4 percig várjak egy hozzászólással.
Nos, Hunnenkoenig, akkor én felteszem az angolra a magyart, és meglátjuk mi történik :) -
#5072 Az van az Add-onba írva, hogy a játék NÉMET nyelvterületen Augusztus 20.-án fog megjelenni.
A címe, ha jól fordítottam: A Holló Éjszakája -
#5070 Igen!
bar en meg nem tudtam kiprobalni, mivel nekem nincs angol verziom! Ugyhogy nektek kell majd jelenteni, hogy müködik-e? -
#5069 Na kipróbáltam!!!
Beugrottam a vízbe,s elkezdtem jobrra úszni.
Csak úsztam.....csak úsztam...csak úsztam...... és eccer csak:-))))))
Na de nem lövöm le a poént:-))) De király volt!