21229
-
drakeX #5158 Egyébként viszont ha csak a küldetésekre játszol, akkor csak egyszer érdemes végigjátszani. Viszont ha nem, akkor a 60 óra alatt, amit játszottál vele, a játéknak a felét sem láttad -
drakeX #5157 De nincs sok, és főleg, nincs annyi, hogy értelmet adjon az újrajátszásnak, kivéve persze az ilyen fanatikusokat, mint mondjuk én -
drakeX #5156 "...de nincs semmi a hajón"
Kivéve talán a vakondpatkányzsírt...:) -
#5155 Akkor nem neztel elegge körbe es nem csinaltal meg minden küldetest!
Minden karakternek van egyeni küldetes, amit csak az a kaszt tud megcsinalni. -
drakeX #5154 Ez nem rossz ötlet, de így nem tudod meg, hogy a banditák táborában Dexter a vezér. -
drakeX #5153 500 aranyat buksz később. -
drakeX #5152 A treasury kulcsát Goraxtól tudod ellopni, ha van zsebmetszésed, meg BAZI magas ügyességed. -
neménvoltam #5151 Baj ha nem csinálom meg Canthar küldetését? -
Sanca #5150 Amugymeg elekzdtem mage-el a jatekot ujra(meg tegnap elott), eljutottam a 2. fejezetig, a 3 banyahelyet kellet felkeresni, de vhogy rauntam miutan kinyirtam kb. 20 orkot. Ment is a format. Ez a gaz szem, tul keves az elmeny ujrajacasnal. Majd talan ujra eloveszem 3-4 honap mulva meg WoW elott. -
Sanca #5149 Vki kerdezte mennyi ido alat viszi vegig az atlagfelhasznalo. Nekem 4 napig tartott, napi 14 oraval. Szal kevesebb mint 60 ora. -
Sanca #5148 Aha, reszemrol a fonmy megolese utan lezarult a game. -
drakeX #5147 Nem mindegy. Bizonyos szereplőknek a 6. fejezetben, a főellenfél megölése után speciális párbeszédük is van. -
Ssanya #5145 Végére értem. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
További jó játékot mindenkinek.
Üdv: Sanya -
drakeX #5144 Ha elhajózol, már nem jöhetsz vissza. -
#5143 nem, meg nem kezdtem el
amugy ha elhajozom, azutan meg visszajovok valamikor, vagy akkor mar azon a szigeten is fejezodik be a gama? lord hagen elmegy meg ebben a jatekban a banyavolgybe a katonaival?
kiprobaltam, hogy kinyitom a kaput a banyavolgyi varban, de nalam azt a par orkot levertek az orok :P -
neménvoltam #5142 EZAZ! Sikerült, és Attilát jól megvertem -
#5139 Igen, hibaüzenetek csekkolva! Köszi! -
Tovi #5138 De érdekel. Szerintem rosszul engedted el a két rosszfiút, mint én. Menj a kaszárnyába és szólj Andrénak, hogy büncsiről van tudomásod, majd dobd fel Rengarut. Eztán visszamehetsz Kardifhoz. -
Ssanya #5137 Dracoon: a 6. fejezetet csinálod? A sárkány után lévő szakadékon hogy lehet átjutni? -
neménvoltam #5136 Nekem még viszont mindig nem oldódott meg a problémám. Bár valószínűleg ez nem érdekel senkit. -
Ssanya #5135 pedro-t a 6. fejezetben fogod megtalálni, az orc-oknál. ne öld meg, mert elmondja, hogy lehet kinyitni a titkos átjárót. -
#5134 huje vagy? 500 xp / db :P
nem lehet megolni a fontosabb npcket, de szar :P pyrokart se... de akkor hogy lehet bejutni a treasury-be? :D -
#5133 chapter3ban kaptam egy kuldetest vmi magustol, hogy oljem meg pedrot. nem irodott be a kuldetesek koze, es nem is mondta el meg1x, mondta is hogy nem fogja, de hol van pedro? -
#5132 Szóval úgy néz ki hogy ez a magyar-angol még mindig nem okes,így visszaolvasva láttam,hogy zoozoo nak is ezt írta ki -
#5131 !!!Hunnekonig:
Igazad van betöltött gamét próbáltam,de most kipróbáltam uj játékot,az is kidobott,csak itt már más a hibaüzi:
"Global Startup Function not found"
Ezt írja -
#5129 Nem mindegy mert jó társaságban utazni is jobb :) -
#5128 Azé minden NPC-t nem muszáj:)
Én még vittem Mariot a kikötői kocsmából (viszont Larest elfelejtettem úgyhogy velem együtt vagyunk 10en). -
#5126 Igen erre én is gondoltam, fákkk lehet télleg ez a gond, gyanakodtam én is...
Köszi, csak 1 megerősítést kellettttt -
#5125 Igen erre én is gondoltam, fákkk lehet télleg ez a gond, gyanakodtam én is...
Köszi, csak 1 megerősítést kellettttt -
#5124 3 Immersionos cd-t kell leszedni. Ne keverjétek mindenféle szarral. -
#5122 hehh, ez nem műxik:))
Mivel csináltok csinnadrattás nicket? :) -
#5121 $FFFFFF$zoozoo $FF0000$z$FF2400$o$FF4900$o$FF6D00$z$FF9200$o$FFB600$o -
#5120 Wolf -
neménvoltam #5119 Próbáld meg leszedni a CD-ket ugyanonnan a helyről. -
#5118 eddig Jorgen, Milten, Valtras, Lee, Diego, Gorn, Lares, Bennet, + a Torlof kuldije, van meg valaki? -
neménvoltam #5116 Sajna a témák közti népszerűségben még mindig csak a másodikak vagyunk :(
Pedig én aztán mindent megtettem. -
Ssanya #5115 megvan végre a 6. fejezet. Én még vittem Lee-t, Bennet-et, Gorn-t. -
#5114 Köszi a segítséget egyébként. Már 1000MB a virtuális memóriám :)
-
#5113 #5087 -
neménvoltam #5112 Mit?