Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Szerintem nincsen hozzá.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Létezik magyarítás GOTHIC-hoz?

\"Life is around you and in you.\"

gothic1
Szerintem is a GOTHIC a legjobb! 😊

En is irok mar egy tanacsot:Ha a varhoz juttok es atsprinteltek az orkokon fel az ostromgepen,mar az elejen meg lehet allni mer nem tudnak feljonni es nyilzaport nekik nekunk meg xpzaport😊
Igaz kicsit cheatszagu de fogjuk ra hogy olyan hujek az orkok hogy nem tudnak feljonni 😉

Csacsi
Hat a gothic1-ben nálam az elsõ pár óra, csak abból állt, hogy rávágtam egyett egy szörnyre, aztán szaladtam. Aztán megint rávágtam, aztán szaladtam. Majd miután nyilat szereztem, akkor már könnyebb volt, de az eleje annak is nehéz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hat csak annyit tudok rola mondani hogy az elejen meg nagyon nehez volt de mosma azer nem kell olyan sokat visszatolteni😊(lasd visszabb attila)
nagyon jo kis erdekes kuldetesek voltak,az is teccik hogy a vertet csak bizonyos idokozonkent lehet venni spec. emberkektol,bar nemtom lehet ez a g1-ben is igy volt.Szal süti oszt kesz ; )
Amugy a gothic 1 is ilyen nehez volt vagy csak en csinalok vmit rosszul?

Randal
Off:
A morrowind bazi nagy és unalmas
Az NWN az jó
És a GOTHIC a legjobb!!!!!!!!!

Csacsi
Ne haragudjatok, de ennek a topicnak nem a morrowindeõl kéne szólnia. Ha arról akartok beszélni, akkor csináljatok egy morrowind vs. gothic 2 topicot, de ezt ne erre offoljuk el.

Hunnenk.,fucko : Igazán irogathatnátok többet a játékról, érdekessággekrõl amit tapasztaltatok, élményekrõl, ahdd csorgassam a nyálam. Bár most egy kicsit bírom játék nélkül, mert megint belemerültem az 1-be, de azért jó olvasni a Ti élményeiteket. csak hogy tudjam mire számíthatok.

na csak annyit a Morrowindrõl, hoghy nekem pont a szöstmötölõs játékmenete és bonyolultsága miatt tetszik,pl. nem hiszem hogy Xardasnál találtatok könyveket; a Morrowindben kinyírtam egy nekromantát, és a könyvespolcán lévõ könyveket elolvasva megtudtam, hogy melyik hullából lehet a legjobb csontvázharcost készíteni, mennyi ideig kell szárítani a hullát...

War. War never changes.

En igy irtottam ki a fel ork sereget a varnal 😄

Hunnenkoenig
Egyebkent annak a trollnak a böre kell az egyik Söldner csavonak :-)
Jopofa a pasi...

Hunnenkoenig
Latta, de az egy Troll :-)
Hat en sem tudtam megkarcolni sem!

Viszont a piramisnal a ket tüz-varánt tök cselesen irtottam ki. Felmentem a lepcsön es leugraltam a lepcsözetes falon a közepeig. Oda nem tudtak a kis hülyek feljönni, hanem megakadtak az elsö foknal, igy le tudtam öket kenyelmesen nyilazni.
Ha a sima lepcsön probalod, oda feljönnek a dögök es elegetnek. Eselyed sincs...

Ja es a morrowindrol annyit hogy jatszottam vele vagy 30 orat de qrvara eroltetni kellett hogy ne hagyjam abba,mer annyira szetuntam magam rajta,nemugy mint ezen:ejt nappalla téve😊

Ilyesmi volt a shattenlaufer az elejen😄

Hkoenig:lattad azt az eszmeletlen nagy kõgolemet vagy mi az ?Nem semmi,egy hangyafasznyit se tuttam neki sebezni😊)

Nah nekem megvan a szem csak eltorott,es mar a varazslokkal le van beszelve a talalka de nemtom megjavittatni,aszonta vatras hogy a nagyparasztoknal vanegy goldscmiedenelõ de nincs.

Hunnenkoenig
OFF

Morrowind irto nagy es komplex, viszont rettentö unalmas egy idö utan. Tul sok minden van benne es nekem elment a kedvem töle. Sokat kell olvasni es annyi cuccod van, hogy 80%-at nem is tudod mire valo.
Nekem a Gothic2 jobban bejött. Jobb a hangulata!

ON

Hunnenkoenig
En mar be is fogtam a pofam! :-)))

Tegnap vegigjartam az elsö terkepet. Hat talalkoztam nehany kellemetlen figuraval! :-)

A Grossbauer mögött van egy kripta. Nagyon huzos! En 13. szinten labdaba sem rughattam :-)

Tipp: Ha az Ork falon atmasztok (nehez) akkor van egy kis easter egg a jatekban! Valamint a kripta mellett levö temetöben is van ra utalas. En meg nem neztem meg, csak forumokon olvastam rola.

Valamint Diegot lehet alsogatyaban futkaroztatni, de az csak a kesöbbi felyezetekben lehetseges.

Ha talatok valami ilyen poenokat, irjatok meg! :-)

Csacsi
Kezd egy kicsit off szaga lenni a topicnak... 😊

Hunnenkoenig
Ja igen, az is fasza!

Szerintem meg a Mátrix a legjobb, de oda jó sokat (7G) meg kell osztani.
Nem akarok szkeptikus lenni, de én is így voltam a Neverwinter Nights-szal. Csak éppen annyit szarakodtak, hogy nem bírtam kivárni, hogy megjelenjen és végül valaki megdobott a cdkkel. 😞
Ráadásul csalódás is volt, sokkal szarabb lett, mint a Bladurs Gate.

Persze a Gothickal más a helyzet. Azt hiszem én is megveszem az angol verziót, ha kijön. Támogatni kell a legjobb játék fejlesztõit ugyebár, hogy legyen G3 is. Csak valószínûleg nem itthon veszem meg, mert arra még kb egy fél évet kell várni míg behozzák. A németeknél biztosan hamarabb lesz kapható.
Hunnenkoenig
Ok, sracok, köszi a dicsereteket, de mostmar kezdek elpirulni! :-)

Simitz: szerintem a Koli es a B-Team a legjobb. Ott sokan szoktak lenni. Nekem az upload az FTP-re nem zavarta a jatekot. Elöször nem mertem elinditani, mert azt hittem akadni fog, de aztan nem birtam ki es siman ment.

Köszi Breki, hogy ajánlottad a fórumot! Neked ha jól emlékszem van DC++. Nincs kedved ott megosztani a játékot? Itt majdnem mindenki DSL-lel szenved ( kivéve aki modemmel 😊
Mikor beesik az elsõ angol (vagy magyar) nyelvû Gothic 2 bármelyik budapesti boltba, én leszek az elsõ, aki leperkálja a lóvét, és széles vigyorral az arcán meg sem áll a gépééig, hogy aztán újabb pár hétre beássa magát a számitógépes sarok sötét homályába...
gothic1
Jól van, de ez annak köszönhetõ, hogy nem az otthoni telefonos modemmel töltök.

az tényleg gyors...vazzz.. nekem DC-rõl szokott jönni 230 kb/sec-el.
3 éve volt egy fotex ftp. vazz www-s címmel bejött a cég, azt ftp-sen a legújabb gammákkal. ott volt olyan, hogy 400 kb-sec. majd szétesett a gép.

Csacsi
Breki: Köszönöm... 😊)))

gothic1
Az én esetem más. Nem a saját gépem van megosztva, hanem egy piszok gyors (kb 1Mb/s-mal töltök le innen) szerveren kaptam tárhelyet szívességbõl.
Azért adom ki csak néhány embernek, nehogy visszaéljek a szívességgel és elzavarjanak a francba.

Csacsi
dcn nálam is meg van osztva minden este, de nekem is csak dsl, de eddig még egy ember sem kezdte el letölteni...nem értem miért.

Ez jó ötlet, már én is akartam javasolni. (Ez a DSL itt olyan lehangoló tud lenni. Kell szereznem legalább egy kábelt, és akkor menne a DC is rendesen.)
Hunnenkoenig
Jobban elterjedhetne, ha megtudnatok valakivel osztani, akinek egy t1-3-as csatlakozasa van DC++ -on

OFF: gond megoldva. az a szar java alkalmazás volt a hibás.

gothic1
Én ezt csak megerõsíteni tudom.

Szóval jöhetnek az emailek!
Egy nap 3-4 ember letöltését engedélyezem. Úgyhogy elõjegyzés van.

Csacsi
Jabba : köszönjük a fáradozást neked, amivel megosztottad nekünk ezt a csodást játékot. Nem kis dolgot vittél végbe, hiszen Te kérted meg Hunnenkoeniget, hogy töltse fel neked, és te osztottad meg a nagyközönséggel.

Hunnenkoenig: Neked is köszönjük, hogy megvetted a játékot eredetibe, és megosztottad Jabbavál.

XY: Remélem neked majd egy fordítást köszönhetünk... 😊))))amit holnap adsz ki.... 😊))

Az utazásról: van egy csomó teleport rúna a G1-ben is, azt hiszem minden táborba, sõt a varázsló tornyába is. De csak a játék vége felé kaptam meg õket. A G2-ben pedig fuckot kell kérdezni (#773), õ már elég elõrehaladott állapotban van 😊
Jó reggelt! 😊
Most számoltam össze, hogy már 14-en letöltötték a játékot. Az összesen 2GB*14=28GB forgalom. Most egy kicsit pihentetem a gépet, nehogy beszóljon a szolgáltató vagy valami. Szóval most egy darabig csak GOTHIC-nak írjatok letöltés ügyben. Köszi
(Gomeznek azért még írtam 1 levelet 😉
Van jopar runa mar a 3. chaptertol.Nekem mar 4 van.

valami hotfix-et nem tud újratelepíteni, pedig egy rakat van ezen a melóhelyes gépen. Ja, NT4.
SP is update-elve. 😞

a file-t nem láttam. kábé 1 hete, félig-meddig besz@rt az explorerem. Nem tud megnyitni párhuzamosan egy másik ablakot. Popup killer nincs a gépen már. Mégis. 😞(( Update sem segít.

gothic1
Csak láttad, hogy kijött vagy magát a fájlt is le tudod tölteni?

gothic1
Te Randal, nem tudom Te hogy vagy vele, de én annakidején a leges legjobban a vizsgaidõszakban szerettem játszani. A tanulástól ellopott és játékkal eltöltött órák annyira édesek voltak, hogy a normál hétvégi játszadozás meg sem közelítette azt! Emlékszem még az záró(állam)vizsga elõtti napon is játszottam egy-két órát! 😊))
Ha jól emlékszem a Diablo 1-et csináltam akkor végig! 😊

hossza is különbözik, + a dátum is.

nem hinném. alatta van (a másik) a demo.exe!

Randal
Na igen, én és a World of Gothic. Jó dolog, csak nem zh-k meg vizsgák helyett.
ha milliomos lennék, felfogadnék egy stábot, hogy magyarítsák az egészet😊))
plusz még rakatnék bele egy-két dolgot.
Engem csak az zavart benne, hogy csak a végén kapok egy teleport rúnát, azt is a Sect Campbe😞((
szal mondja már meg valaki, hogy a 2-be milyen utazási módok vannak, mert vannak!!!

Hunnenkoenig
ez csak a demo exe-je, vagyis hasznalhatatlan :-)

a gamecopyworld-ön
DE

Note: This EXE does NOT work beyond the Mine... Tested by more than 8 users!

gothic1
No és hol van?

kijött a german NoCD!

Csacsi
Hát igen, csak mondjuk annak jobban örülnék, ha a world of gothic 2 lenne, mint az 1, de azért elleszek valahogy 😊

Tegnap is elkezdtem olyan 22:30 felé, és ott tartok, hogy minden küldetést megcsináltam az elsõ chapterben, elég sok mindenkit kiírtottam, és még csak most csatlakoztam a sect camphez, és küldtek gomezhez.....de ekkor valamilyen oknál fogva ránéztem az órára, és inkább úgy döntöttem, hogy délután folyt köv...

Nem jó érzés úgy dolgozni, hogy csak 1 órát aludt az ember... 😊