Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Life is around you and in you.\"
Igaz kicsit cheatszagu de fogjuk ra hogy olyan hujek az orkok hogy nem tudnak feljonni 😉
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nagyon jo kis erdekes kuldetesek voltak,az is teccik hogy a vertet csak bizonyos idokozonkent lehet venni spec. emberkektol,bar nemtom lehet ez a g1-ben is igy volt.Szal süti oszt kesz ; )
Amugy a gothic 1 is ilyen nehez volt vagy csak en csinalok vmit rosszul?
Hunnenk.,fucko : Igazán irogathatnátok többet a játékról, érdekessággekrõl amit tapasztaltatok, élményekrõl, ahdd csorgassam a nyálam. Bár most egy kicsit bírom játék nélkül, mert megint belemerültem az 1-be, de azért jó olvasni a Ti élményeiteket. csak hogy tudjam mire számíthatok.
War. War never changes.
Hat en sem tudtam megkarcolni sem!
Viszont a piramisnal a ket tüz-varánt tök cselesen irtottam ki. Felmentem a lepcsön es leugraltam a lepcsözetes falon a közepeig. Oda nem tudtak a kis hülyek feljönni, hanem megakadtak az elsö foknal, igy le tudtam öket kenyelmesen nyilazni.
Ha a sima lepcsön probalod, oda feljönnek a dögök es elegetnek. Eselyed sincs...
Morrowind irto nagy es komplex, viszont rettentö unalmas egy idö utan. Tul sok minden van benne es nekem elment a kedvem töle. Sokat kell olvasni es annyi cuccod van, hogy 80%-at nem is tudod mire valo.
Nekem a Gothic2 jobban bejött. Jobb a hangulata!
ON
Tegnap vegigjartam az elsö terkepet. Hat talalkoztam nehany kellemetlen figuraval! :-)
A Grossbauer mögött van egy kripta. Nagyon huzos! En 13. szinten labdaba sem rughattam :-)
Tipp: Ha az Ork falon atmasztok (nehez) akkor van egy kis easter egg a jatekban! Valamint a kripta mellett levö temetöben is van ra utalas. En meg nem neztem meg, csak forumokon olvastam rola.
Valamint Diegot lehet alsogatyaban futkaroztatni, de az csak a kesöbbi felyezetekben lehetseges.
Ha talatok valami ilyen poenokat, irjatok meg! :-)
Ráadásul csalódás is volt, sokkal szarabb lett, mint a Bladurs Gate.
Persze a Gothickal más a helyzet. Azt hiszem én is megveszem az angol verziót, ha kijön. Támogatni kell a legjobb játék fejlesztõit ugyebár, hogy legyen G3 is. Csak valószínûleg nem itthon veszem meg, mert arra még kb egy fél évet kell várni míg behozzák. A németeknél biztosan hamarabb lesz kapható.
Simitz: szerintem a Koli es a B-Team a legjobb. Ott sokan szoktak lenni. Nekem az upload az FTP-re nem zavarta a jatekot. Elöször nem mertem elinditani, mert azt hittem akadni fog, de aztan nem birtam ki es siman ment.
3 éve volt egy fotex ftp. vazz www-s címmel bejött a cég, azt ftp-sen a legújabb gammákkal. ott volt olyan, hogy 400 kb-sec. majd szétesett a gép.
Azért adom ki csak néhány embernek, nehogy visszaéljek a szívességgel és elzavarjanak a francba.
Szóval jöhetnek az emailek!
Egy nap 3-4 ember letöltését engedélyezem. Úgyhogy elõjegyzés van.
Hunnenkoenig: Neked is köszönjük, hogy megvetted a játékot eredetibe, és megosztottad Jabbavál.
XY: Remélem neked majd egy fordítást köszönhetünk... 😊))))amit holnap adsz ki.... 😊))
Most számoltam össze, hogy már 14-en letöltötték a játékot. Az összesen 2GB*14=28GB forgalom. Most egy kicsit pihentetem a gépet, nehogy beszóljon a szolgáltató vagy valami. Szóval most egy darabig csak GOTHIC-nak írjatok letöltés ügyben. Köszi
(Gomeznek azért még írtam 1 levelet 😉
SP is update-elve. 😞
Ha jól emlékszem a Diablo 1-et csináltam akkor végig! 😊
ha milliomos lennék, felfogadnék egy stábot, hogy magyarítsák az egészet😊))
plusz még rakatnék bele egy-két dolgot.
Engem csak az zavart benne, hogy csak a végén kapok egy teleport rúnát, azt is a Sect Campbe😞((
szal mondja már meg valaki, hogy a 2-be milyen utazási módok vannak, mert vannak!!!
DE
Note: This EXE does NOT work beyond the Mine... Tested by more than 8 users!
Tegnap is elkezdtem olyan 22:30 felé, és ott tartok, hogy minden küldetést megcsináltam az elsõ chapterben, elég sok mindenkit kiírtottam, és még csak most csatlakoztam a sect camphez, és küldtek gomezhez.....de ekkor valamilyen oknál fogva ránéztem az órára, és inkább úgy döntöttem, hogy délután folyt köv...
Nem jó érzés úgy dolgozni, hogy csak 1 órát aludt az ember... 😊