21229
-
#5331 Köszi... nem akarlak sürgetni, csak várok a játékkal amíg meglessz... -
Sanca #5330 Aha kosz, hat az gazos:( De zene ugye van?? Meg esetleg atvezeto animok? -
Sanca #5329 Attol D-re, jobbra lesz 1 hegyre felfele meno ut, meg az ehes favago elott, azon kell felmenni. -
#5328 nagyon egyszeru, a ripben nincs hangja a parbeszedeknek :) -
#5327 mind1 1 küldi
Onar tanyája mellet hol van a rablók barlangja ahol vanak a tárnárrákok:D? -
Sanca #5326 Melyik van meg? ISO vagy RIP? Mert RIP-et mar szedem... -
Sanca #5325 Nem az a gond hogy nem azonnali, en is fireballrl valtanek pl heal woundsra. Az a gaz hogy messze vannak a kurzor billektol a non-numpad szamok. -
drakeX #5324 Többek között -
drakeX #5323 Viszont más állat karma nem jó. Ha azt nem szerezted meg, akkor nem tudod teljesíteni a küldit. Bocsi:( -
#5322 drakeX azt a falka vezért kihagytam az életemből:D szóval nincs meg a karma más állat kéne -
#5321 Ez a nagy kombó? :D -
drakeX #5320 Ja, bekészítés ugyanúgy, mint fegyvernél. A scroll pedig varázstekercs:) -
drakeX #5319 Na akkor üss előre. Sokat. De a sárkány ellen csak kettőket:) -
#5318 Kombó??? Milyen kombók vannak? :D Én mindig a jobbra balra ütést nyomom felváltva, így tök gyorsan ütök még kétkzessel is. -
drakeX #5317 Töröld le a 2-t, az úgyse kell senkinek... -
drakeX #5316 A tekercseket, ha van elég manád, akkor bekészítheted, és ezután a mellette megjelenő számmal hívod elő a klavin. Ha behívtad, akkor ugyanúgy használod, mint az ütést. Egyébként a két banditát egyesével is megölheted, amikor megtámadnak, fuss ki a barlangból, és a le a lépcsőn, végig a bal oldalon. Így elég sűrűn beakad az egyik, és akkor elintézheted őket egyesével. -
#5315 Ez igaz, csak nincs felrakva mert nincs helyem:(
De ha sokan kérnek akkor megteszem:) -
drakeX #5314 Igyál egy gyorsaság italt, fuss oda, és üsd csak kombóval. Üss kettőt, majd amikor elrepül, menj egy lépést felé, és megint üss kettőt. Szóhoz sem fog jutni... -
drakeX #5312 Randalnak megvan, kérdezd őt, vagy olvass vissza kicsit, többször leírta, melyik hubokon van fent. -
drakeX #5311 #5292 -
drakeX #5310 Nincs! -
drakeX #5309 Onar farmján a konyhában ül (a baloldali épület). -
#5308 Nem tudom. HornOx nem jelentkezett.
Azonnal szolok, ha van valami. -
drakeX #5307 Zsoldos vagy? Akkor csak lopakodással fog menni. -
drakeX #5306 Ezt nem értem. Nekem tökéletesen megy varival a játék. Mondjuk én csak varázslat és varázslat között váltok, az meg azonnali... -
drakeX #5305 A kikötőben Lares, illetve a kaszárnyában Ruga tanít, sőt, a tolvajcéhben Cassia is, ő ráadásul egészen 90-ig. Nézd meg a fejléc linkjében a guide-ot, ott le vannak írva a tanárok. -
drakeX #5304 Azért nem láttál ilyet, mert nincs is:) -
drakeX #5303 Az alap Morrowindben? -
drakeX #5302 Egy speciális Snapper karma kell neki, ezt csak a 2. fejezetben, a bányák keresgélésekor tudod megszerezni. Abban a bányában, ahol Snappereket kell irtanod, beszélj Bilgottal, és akkor megjelenik a falkavezér kicsit északra, a torony tövében. -
drakeX #5301 Tölts le egy rendes cracket mondjuk a gamecopyworld-ről. -
Bazsikaa #5300 Hi!Bocsi,hogy ezzel jövök elő,mert már volt róla szó,de nekem nem derült ki egyértelműen,hogy mit csináljak a copy protectionos problémával,ami az immersionos verzióval jön elő.Légyszives segitsetek,mert meghülyülök,már hónapok óta vártam a megjelenést,de most,hogy megvan,nem tudok vele rendesen játszani!Előre is kösz -
#5299 Kösz megnézem. -
#5298 Hmuda:
Ezt a Direct Connect fórumban vagy ezen az oldalon leírják mit tegyél:
http://dcinfo.sytes.net/
-
Sanca #5297 Hat ha engem 1x hatralokott, meg 2x probalkoztam es sikerult megin ele ernem. -
#5296 Ami Goradnak, Lotharnak, Haegannek van? -
#5295 Mikor kapo már olyan durva paladin pancélt? -
#5294 Nem az a baj, hogy sebez, hanem az, hogy ha hátradob, akkor nemtudom megutni, ahányszor közel megyek hozzá hátradob. Lövésben meg nem vagyok valami jó :) -
Sanca #5293 Megvan vkinek fullos Gothic1 iso-ban?(jol jonne, pl dc++on)
A Gothic1 ripben ugye van zene? Meg mi a kulonbseg teljes meg rip kozott? -
#5292 beszelj csak a sajat moncsid neveben :P -
#5291 van, 1.31, es 3 CD