Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Annál a küldinél, ha jól emléxem, valami drogszerû anyagot vagy legalábbis élvezeti cikket csempésznek a városba (én ki nem szótárazom a sok barom fûnevet), és ezt kell felderiteni, megkeresni a csempészárut.
pluhi
Az install promlémáról röviden: fogalmam sincs mi volt a baj.
Hosszabban: gyanitom, hogy a Winrar hibázott (vagy az XP), mikor FAT32 particióról tömöritettem ki NTFS-re.
Egy külön érdekes történet, mire a koliban fel tudtuk másolni a rarokat az NTFS vinyomra, lévén a csávónak win98-a volt fenn, de ez nem ide tartozik.
Végülis átmásoltam a rarokat és helyben tömöritettem ki, igy már gond nélkül ment minden. Ja, csak a 3. CDnél jött ez elõ, ha valakinek ott van gondja install közben, tömöritse ki ujra az iso-t. (A furcsa az, hogy CRC hiba ugye nem volt, de akkor meg mi?)
Hogy van ez a kombo cucc? Én próbáltam mindent, de nem csinál ilyesmit. Biztos van egy alsó határa a skillnek, ami alatt nem jönnek elõ.
Hunnenkoenig
Szerintem is pontosabb leiras kene a nemet demo szövegröl, meg arrol a "herbes" szövegröl is, mert fogalmam sincs az mi lehet. Herbes az nev, vagy mi?

Smitiz: Jabbatol vagy Gothictol töltötted le? Az a teljes ugyhogy nem irhat demot! Ha elötte fent volt a demo, akkor mindenkepp elöbb azt kel letörölni (uninstall)!!!!! Valoszinüleg az köp a levesedbe!

Nekem is a közepes Miliz pancelom van 2500-ert. Bizonyos szint elerese utan (meg nemi penzmag fejeben) lehet uj pancelt venni.

A RAM-os problemat megoldottam ugy, hogy TURBO-rol leraktam NORMAL-ra a BIOS-ban a beallitasat. :-))
Most megy eleg jol. Csak egyszer zuhant meg es inditotta ujra a gepet.

En ugy kardozok, hogy vadul nyomogatom a gombokat :-))
Neha összejön valami kombinacio, de sokszor nem.

Egyebkent vannak kombinaciok (a dögök csak egy celzast tettek ra a könyvben is) de az is a kepessegekkel javul. Tehat csira korodban nem tudsz semmit utana egyre jobban.

Akkor ha megpróbálod beírni németül, hogy mit mond, esetleg ki tudunk találni valamit.
Randal
Én most az elsõ részben a vége felé tartok asszem, most voltam Xardasnál, meg az Ork sámánnál. Az a baj, hogy itt má olyan szavakat használnak amiket nemigen értek meg, pedig fasza a sztori.
Ha a végére érek akko szétgyakom az egész Barriert😊))

Lehet, hogy a demo exe fileját használod? Elvileg nem kell hozzá semmi törés, megy a nélkül is.
2500 aranyert kaptam a varban egy 60as vedelmut,es szerintem a h.koenig kolleganak is az van es marad is gondolom mig paladinok nem leszunk😊

Faki
Nah egy kis merengés 😊

Az 1 részben arról szól a fáma, hogy az orkok miatt barriert hoztak létre a mágusok, ami elég balul sült el... Most, hogy nincsen barrier, most vannak orkok, de dögivel 😊 meg sárkányok...

Ami nagyon tetszik, hogy a gothic 1 mapja teljes mértékben bebarangolható, és nosztalgiázhatunk 😊. Futok a "mostani" várárokban, ahol voltaképpen az oldcamp alsóvárosa volt. A nagy torony továbbra is ott díszeleg. A newcamp helyén valami érdekesség van (nemárulom el 😊
A sectcampig még nem jutottam el, mert mindig segbeharapnak a dínók.
Oldmine-ban voltam, hát eléggé beomlott ( már az elsõ rész végefelé történt ez)
Szal ez a játék K I R Á L Y!!!!!!!
Na megyek is játszani 😊

Faki
De az elsõ részben egy csoportban vol asszem 3 páncél. low, med, high...
Fucko, H.koenig ti milyen páncélall nyomultok?

Faki
Azt elintéztem, utánna megint ad valami herbes szarságot, de fogalmam nincs mit, merre keressek...

Te is ugy olod az orkokat hogy a kombinacios kardozast hasznalod vagy mar annyira kemeny vagy hogy siman is megy?

Faki
Hát... ha tudnád mi van a newcamp helyén... 😊

Asszem a drogos csomag missionre gondolsz.A kikotoben van egy nagy raktar amit bent oriz egy faszi,ott van az egyik ladaban.En bemakoltam ugy sikerult megtalalni😊)

Az elsõ részben úgy volt (és gondolom ezen most sem változtattak), hogy a páncélok a különbözõ rangokhoz jártak. Tehát amíg csóró földönfutó vagy, semmi módon nem juthatsz hozzá egy õrpáncélhoz. Majd ha sikerül magasabb rangba jutni az õrségnél, akkor biztosan adnak jobb rucikat is.
Ha van egy kis idõd, leírhatnád, hogyan oldottad meg. Hátha másnak is elõjön ez a dolog. Köszi.
Azt én sem tudom, hogy mit jelent, de én is lefuttattam, amikor nem sikerült elindítani a játékot és nem talált semmi hibát. Szerintem ha tudod, hogy a ramok a rosszak, nem érdemes új tápot venni. Nekem 200W-os van és teljesen jól megy. Volt egy hardwermonitor progim, ami logolt is, azzal kellene megnézni a feszültségeket, és ha nagyon ingadozik, akkor kell új táp. Ha megtalálom elküldöm, de most nincs meg, szóval nézz körül a neten.
Faki
Ejj, valaki segítsen 😊
Milizbe vayok (óhh ezek a német szavak) és Andre elküldött 2.-jára valami herbes missönre. Lementem a kikötõbe de senki, nem hajlandó errõl beszélni. De XP gxüjtés miatt kell, mert e nélül nem kapok tõle újabb taskot.

Más: Erõsebb páncélt hol lehet kapni? Nekem egy alap mili páncélzatom, inkább ruhám van.

Hunnenkoenig
Hat nagyon nem lehet raismerni, de azert fasza! :-))

Hunnenkoenig
Yippieee!!! Tudok Orkot ölni!!! Pusztulnak mint a legyek!

Epp megettem 10-13 almat (pontosan nem tudom) es kaptam +1 Eröt!!!!

pluhi
Na, végre megy minden, épp Attilát kell legyakni. Furcsamód a demo jobban ment, mint a teljes, valszeg a kis terület miatt. Köszi itt is mindenkinek, akinek inge öltözködjön. 😊
Jabba: sajnos a DC megosztás nem fog menni, ilyen szintû szivességet nem kérhetek a csávótól.
Hunnenkoenig
Na megneztem ezt a ram tesztet: Ket no name ramnal irt 1 single-bit hibat a 410-es cimen. Tököm tudja ez mit jelent :-)

Mindenesetre azt hiszem valami nem koser legalabb az egyiknel, de azt hiszem megis kene egy 350-400W-os tapegyseg...

oks thx

Csacsi
Fucko: Ha gothic-tól szeded, akkor az vagy alcohol progival megy, az is tud virtual cd-t. De nekem ment daemon-nal is, szóval nem lesz gond.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gothic:a gothic 1 megy daemon-toolsal?

Detto😊)

Hunnenkoenig
Jabba kösz a mailt! Mindjart kiprobalom!

En sajnos felnyomtam a tolvaj guildet es a lovagok elinteztek, pedig mondta, hogy intezzem el öket, csak sokaig vartam. Szerintem idöre megy. Mar olvastam valami ilyesmit egy masik forumon.

Ja igen,a klosterben az egyik novizel ha beszelsz(dolgozik az egyik vetemenyesen) kerdesenkent 150xpt ad,csak nemtom miert 😊)

Korábban írtam a tolvaj céh kiírtásáról. Na most már sikerült saját kezûleg is legyakni õket, de nem volt könnyû. Viszont nagyon megérte, mert fejenként valami 180Xp-t kaptam értük és utána a Miliz fõnõke még 400Xp-t és valamennyi aranyat is ad.
Szóval az a tippem, hogy akkor álljatok neki megoldani ezt a rablóbandás küldetést, ha elég izmosak vagytok már. Különben a javát a Lovagok intézik el és nincs Xp se arany.
Hát igen, nem lehet csak úgy elvenni egy szent ereklyét. De van rá mód, hogy ne vegye észre az õr. Ez az õr azzal büszkélkedik, hogy õ sosem alszik el, mert Innos-tól kapja hozzá az erõt. És tényleg nem alszik soha. De ha aludna, biztos nem venné észre...
Arra a kalapacsra gondolsz ami lent van a kosterben egy shrine mellett?Mer ha azt elveszem ramront a srac.

A kõgólemrõl: aki játszott az elsõ résszel, már találkozhatott vele. És akkor azt is tudja, hogy van egy szent kalapács, amivel szét lehet csapni. Semmi más fegyver vagy mágia nem tudja megsebezni. Egyébként a gólem-aprítás az egyik feltétel, hogy felvegyenek mágusnak.
gothic1
mail ment.

gothic1
Ha kicsivel kulturáltabb stílusban kérted volna, már rég tölthetnéd...
Na jól van, nem sznoboskodok!
Mindjárt megy az email, honnan töltheted.

gothic1
Köszi a felajánlást!

Hamarosan jelentkezem, akkor emailben!

A fordításban szívesen segítek, ha gondolod dobj meg egy mail-el.
Mindjárt küldök Neked egy jó kis RAMteszt progit. (A Gothic 2 fórumon ajánlgatták) Jó sokáig fut, de ha rossz a ramod észreveszi.
gothic1
Az oldal bejön, de még nem sok látnivaló van rajta. Egy csudajó kép, gagyi felirattal! 😊

Nem jon be az oldalad,vagy neked se?

Fasza!Akkor vki nem tud letoltesi helyet?😊

Csacsi
"Szia!
Most nem lesz Gothic, az biztos.
Gyu"

Ezt a mailt kaptam a gamestartól, tehát nem a gothic lesz a full játék aköv. gamestarban 😞((

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nem az enyémet, hanem a céget háborgatod, ahol dolgozom, bár azért nem kéne, ha megkérhetlek.... 😊

gothic1
Akkor bocs, hogy háborgatom az intim szférádat! 😊

Nem szar H.koenig csak te a gagyi eredetivel jaccol,pedig a daemon-toolsos a fasza 😄D
De tenyleg nekem meg egyszer se rosszalkodott.

Csacsi
Igen operát használok.

gothic1
Operát browsert használsz? 😊))
Ha igen akkor már az ip-d sem titok! 😊))

Ugyanis Te vagy az egyetlen aki erre az oldalra ma ránézett. 😊

gothic1
Volt a PC Guruban, valóban, de közel sem olyan részletesen, mint ahogyan ez lesz.
Magyarítás szerintem nincsen.

Csacsi
Gothic: Kár volt megnéznem az oldal elejét, mert így rá kellett ébrednem, hogy sok idõ van addig, amíga hazaérek, és újra játszhatok... 😊

Hunnenkoenig
Fucko: Az, hogy az orkok nem jönnek közelebb, az azert van (mint kesöbb a szövegböl kiderül) mert a var vedöi nem engedik öket 30 meternel közelebb :-))

Egyebkent nekem a Gothic1 nem jött be annyira, mert legkesöbb, mikor at kellett mennem a vallasosokhoz, nem tudtam mit kene csinalnom. Lehet, hogy csak rossz hangulatban voltam es nem tudtam raallni a jatekra, de hagytam a dolgot. Ez viszont nagyon bejön! Talan utana megegyszer elkezdem az 1-et is.

Most epp az a problemam, hogy az uj RAM-om valamiert nem birja a gepemet :-(
Vettem uj halozati egyseget (asszem igy hivjak) de azt hiszem elhamarkodtam. 300W-osat vettem es segitett egy kicsit, de azt hiszem több kellett volna. Mindenesetre mindig valami read memory errorral kilepnek a komplikaltabb dolgok. Föleg a Gothic. Igaz most legalabb elindul. Nagyon szar a memoriakezelese. Remelem az uj patch kijavitja.

Addig asszem ki kell vennem az egyik RAM-omat, pedig direkt erre a jatekra vettem...

gothic1
itt lesz:

gothic.uw.hu

gothic1
Nyugi készítjük a Gothic Hungarian Fansite -ot. Ahol lesz magyar nyelvû végigjátszás a Gothic 1-hez és késõbb remélhetõleg a Gothic 2-höz is!
Csak piszok nagy meló a leírás fordítása, mert valami 170 oldal. Egy JemyM nevû csóka csinálta különözõ fórumokban elhangzottak alapján. Remek munka, alapos, csakhát túlságosan is alapos.

Ahogy néztem a Gothic 2-t, jobb lett, jobb lett, de annyival nem lett jobb, hogy elsõpörné az útból az elsõ részt. Szóval még mindig lenne létjogosultsága egy Gothic 1-gyel (is) foglalkozó oldalnak.