Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Einstellungen / Spiel / Gothic 1 controls-ra gondoltam.
Van egy olyan beállítás, hogy az elsõ rész vezérlését használja. Kipróbáltad már? Szerintem kicsit könnyebb azzal a kardozás.
Ha jobban megnézitek ott a barlangban van egy naggyon gyanús fáklya. No az valójában egy kapcsoló...
Sikerült nehany jeggolemet megölnöm. Viszont ez a kardozas valami szörnyü, ha feljebb leptel. Szerintem könyebbnek kene lenni, mivel ugye tanulsz, de szerintem sokkal nehezebb. Mindig megall a parasztja es közben kapja az üteseket, akarhogy püfölöm a billentyüket.
Milyen lehet a ketkezes harc, ami allitolag meg lassabb?
Milyen lehet a ketkezes harc, ami allitolag meg lassabb?
A csapdat ugy lehet megoldani a befele vezetö uton, hogy ele allsz, ugrasz egyet es szaladsz.
Kifele nehezebb. Oda allsz ele, teszel egy lepest elöre es azonnal vissza. kicsapodik a csapda, ekkor ugrasz es szaladsz. Igy meglehet oldani kevesebb töltessel. :-))
Macintosra valoszinüleg nem lesz gothic. Ezt is targyaltak mar külföldi forumokon. Bar sose mondd, hogy soha...
Kifele nehezebb. Oda allsz ele, teszel egy lepest elöre es azonnal vissza. kicsapodik a csapda, ekkor ugrasz es szaladsz. Igy meglehet oldani kevesebb töltessel. :-))
Macintosra valoszinüleg nem lesz gothic. Ezt is targyaltak mar külföldi forumokon. Bar sose mondd, hogy soha...
Nem tud valaki infot, hogy macintosh-ra kiadták/adják e valamelyik Gothic-ot?
Haha mittaláltam: Kikitõvel szemben van egy sziget aminek a másik oldala tele van gyíkokkal. Na ott ha alaposan körülnéztek találtok egy barlangot, teli kinccsel. Csak az a qrva csapda mindig megszoptaott, szal asszem kellene valami tigerjump 😊
Egyébként pedig, aki már játszik a játékkal és érti is 😊 az felfedezheti a szövegben a játékra utaló részeket.
A városban a templomnál így prédikál Vatras atya.
919-es 917-re ment.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ez egy kicsit érdekesn hangzott, most már csak azt szeretném tudni, hogy ez mi? 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nálam is ez a driver fut és nincs vele semmi gond. A Gothic2 nagyon érzékeny a memória és agp beállításokra. Nekem sem akart elindulni az elején, ezért a CMOS setup-ban visszatöltöttem a biztonságos alap beállításokat, és azokkal elindult. Pl. ilyeneket állított át, hogy levette az AGP sebességét 4-szeresrõl egyszeresre. Ha lefagy a játék, elõször ezt próbáljátok meg.
nálam is problémázott a telepítésnél, de a tovább gombra nyomva végigvitte.nagyobb baj, hogy nem tudtam a játékból kilépni és a reset után elszállt az egész windowsom, de szerintem a 41.09-es nvidia driver okozta mindezt.
azóta még nem próbáltam,majd hétvégén.
azóta még nem próbáltam,majd hétvégén.
megadom még1x a linket, ahhoz a blindwritehoz, amelyik tudja a use bwa file if available módot
http://www.crackmanworld.com/clon_cd/blindwrite/Blindwrite.Suite.v4.2.4.zip
http://www.crackmanworld.com/clon_cd/blindwrite/Blindwrite.Suite.v4.2.4.zip
Jeejee szerint a legujabb Blindwrite nem tudja a BWA fajlokat kezelni! Keress ra a 4.2.5.35-ös verziora! Lejebb van egy kep, hogyan kell kineznie a kepernyönek, ha meg akarod adni a BWA fajlt! Csak akkor lehet hibamentesen irni CD-re, ha ezt a fajlt adod meg a Blindwrite-nak.
CD-irorol nem megy a jatek, csak CD/DVD-röl!
Sajat kezüleg probaltam, ugyhogy müködik trükkök nelkül.
Ha kell valakinek az original EXE, az szoljon, de ne freemailes cimeket adjatok, mert onnan minden visszajön! Vagy tele van, vagy viruscheck miat...
CD-irorol nem megy a jatek, csak CD/DVD-röl!
Sajat kezüleg probaltam, ugyhogy müködik trükkök nelkül.
Ha kell valakinek az original EXE, az szoljon, de ne freemailes cimeket adjatok, mert onnan minden visszajön! Vagy tele van, vagy viruscheck miat...
Egyébként a fordításod pontos, csak nem tegez a progi, hanem magáz 😊
😊)
Ebbõl is látszik, hogy mennyire király a Daemon-toolz. Ha a blindwrite cdket is felismeri a játék, de a Daemon-toolz virtulallal semmi baja, akkor lehet, hogy azt kell csinálni, hogy az image filet kiírni cd-re file-ként és késõbb ezt az imaget bemountolni a Daemon driveba. Így helyet sem foglal és crack sem kell.
Ügyes 

No kérem!
Én is kiírtam a 3cd-t. Fel is telepített mindent probléma nélkül, majd az utolsó fájl után (3.cd) jön ez a képernyõ:
Gondolom ez az azt jelenti, hogy "Hé haver menj már a búsba a másolt cd-del és tedd már be az eredetit!" Szakszerû a fordítás? 😊
Ezután ha ráklikkelek az abbrechenre, akkor két dolgot tehetek, vagy az installás befejezése, ami az összes feltelepített fájl törlését jelenti vagy folytatás ami visszahozza az elõzõ ablakot az original cd.s dumával.
Na most én ezt úgy védtem ki hogy az utolsó fájl telepítésekor (ship.bik) felfüggesztettem a telepítést, minden fájlt lementettem egy könyvtárba, majd miután az "install wizard" (inkább install killer) törölt mindent visszamásoltam azokat. Az utolsó fájl feltelepítése után lefut egy cd ellenõrzés, ekkor még gyorsan át lehet húzni az utolsó fájlt is. 😊
A demo exéjét használva megy a játék. Most tesztelgetem, hogy van-e gond. Eddig úgy tûnik, hogy minden ok, bár jönnek az üzenetek, hogy ez a küldetés a demoban nem elérhetõ, mégis meg lehet õket csinálni. Szóval úgy tûnik rendben lesz.
Akinek hasonló problémája van, azoknak ideírom az utolsó fájlokat amikor ajánlott felfüggeszteni a telepítést, sorrendben:
fishfood.bik
intro.bik
logo1.bik
logo2.bik
LoveScene.bik
Orcattack.bik
Ship.bik
Lehet, hogy csak nálam volt gond, ez esetben, elnézést, hogy ilyen sok helyet a saját problémámra áldoztam itt a fórumban!
Blindewrite legújabb verzióját hastnáltam, aminek a linkjét kirakta valaki (talán Jabba). Nem regisztráltam a progit, lehet ez a baj? Nem tudom.
Szóval nálam ez a gond volt az installáláskor!
Én is kiírtam a 3cd-t. Fel is telepített mindent probléma nélkül, majd az utolsó fájl után (3.cd) jön ez a képernyõ:
Gondolom ez az azt jelenti, hogy "Hé haver menj már a búsba a másolt cd-del és tedd már be az eredetit!" Szakszerû a fordítás? 😊
Ezután ha ráklikkelek az abbrechenre, akkor két dolgot tehetek, vagy az installás befejezése, ami az összes feltelepített fájl törlését jelenti vagy folytatás ami visszahozza az elõzõ ablakot az original cd.s dumával.
Na most én ezt úgy védtem ki hogy az utolsó fájl telepítésekor (ship.bik) felfüggesztettem a telepítést, minden fájlt lementettem egy könyvtárba, majd miután az "install wizard" (inkább install killer) törölt mindent visszamásoltam azokat. Az utolsó fájl feltelepítése után lefut egy cd ellenõrzés, ekkor még gyorsan át lehet húzni az utolsó fájlt is. 😊
A demo exéjét használva megy a játék. Most tesztelgetem, hogy van-e gond. Eddig úgy tûnik, hogy minden ok, bár jönnek az üzenetek, hogy ez a küldetés a demoban nem elérhetõ, mégis meg lehet õket csinálni. Szóval úgy tûnik rendben lesz.
Akinek hasonló problémája van, azoknak ideírom az utolsó fájlokat amikor ajánlott felfüggeszteni a telepítést, sorrendben:
fishfood.bik
intro.bik
logo1.bik
logo2.bik
LoveScene.bik
Orcattack.bik
Ship.bik
Lehet, hogy csak nálam volt gond, ez esetben, elnézést, hogy ilyen sok helyet a saját problémámra áldoztam itt a fórumban!
Blindewrite legújabb verzióját hastnáltam, aminek a linkjét kirakta valaki (talán Jabba). Nem regisztráltam a progit, lehet ez a baj? Nem tudom.
Szóval nálam ez a gond volt az installáláskor!
Azt a 3 alakot már régebben kinyírtam, a hal is megvan, hazaérek melóból, és már húzok is a kikötôbe 😊
3-as szinten voltam, amikor nekikmentem 😊 elég röhejes volt. Nyilaztam amíg tudtam ôket, aztán nyúlcipô. A legerôsebbet meg rábíztam 2 óriás krumplibogárra, én csak a kegyelemnyílvesszôt adtam meg neki (kell az XP 😊 ) hehe
3-as szinten voltam, amikor nekikmentem 😊 elég röhejes volt. Nyilaztam amíg tudtam ôket, aztán nyúlcipô. A legerôsebbet meg rábíztam 2 óriás krumplibogárra, én csak a kegyelemnyílvesszôt adtam meg neki (kell az XP 😊 ) hehe
Heh! Azon röhögök, hogy még meg sem jelent az angol verzió, de már van itt 900 hozzászólás! 😊)
Mi lesz itt majd ha megjelenik...?!
Mi lesz itt majd ha megjelenik...?!
És még valami, ha az elején jársz, biztosan nem fogod tudni lenyomni a három gonosztevõt. De azért próbáld 😊
Edge: Ha beszélsz az õrökkel (talán Pablóval), akkor mondja, hogy Akil farmja körül voltak a rablótámadások. (keleti kapun jobbra fel, majd a lépcsõn balra) innen kell fönt visszafele elindulni és találsz egy barlangot 3 rosszfijúval. Erõsek! Az egyiknél van egy fura kinézetû hal, ami mintha össze lenne varrva. Azt kell kinyitnod és ott találod a leleplezõ bizonyítékot.
lejebb irtam, hogy erö növelese a kovacsnal a varosban. Kesöbb masoknal is. Csak ugy latszik felreerthetö volt :-)
Akkor a szöveg problemaja megoldodott ugy latom, ha az angol forditast hasznalod :-)
Azert elküldhetem, csak nem tudom a freemail atengedi-e? Üritsd ki, vagy adj egy rendes cimet.
Emailem megtalalod, ha rakattintasz a nevemre :-)
Akkor a szöveg problemaja megoldodott ugy latom, ha az angol forditast hasznalod :-)
Azert elküldhetem, csak nem tudom a freemail atengedi-e? Üritsd ki, vagy adj egy rendes cimet.
Emailem megtalalod, ha rakattintasz a nevemre :-)
Sziasztok. Nem tudtok véletlenül olyan kódot a gothic 1-hez, amivel át tudok jutni a rácsokon, mert blefutottam az egyik bugba, hogy az old mine rácsa lezáródott, és sajnos azt nem tudom kinyitni, és anélkül nem tudom végigvinni a játékot. Valaki segítsen, nekem volt régen, de már elfelejtettem.
Elõre is köszi a segítséget, és bocs az OFF-ért.
Elõre is köszi a segítséget, és bocs az OFF-ért.
Nekem is kiírta, de azt azé mert a demo szövegét fordították angolra, ami voltaképpen teljes, csak beleírták ezt a demo szöveget a gothic fejlesztõk. Semmi problem, késõbbiekben nem lesz ilyen felirat...
A kovacsnal.
Ha Jabbatol szedted le, akkor az elsö varosban nem irhat demorol!
Nem raktal ra valami köcsög noCD exe-t a gamecopyworldröl?
Ha Jabbatol szedted le, akkor az elsö varosban nem irhat demorol!
Nem raktal ra valami köcsög noCD exe-t a gamecopyworldröl?
Smitiz: Jol hiszed! A Vollversion az teljes verzot jelent. Lejebb irtam, hogy ha fent volt a demo, azt szedd le es telepitsd a teljeset ujra!
Valahol talalsz egy halat, aminek nincs erteke. Ha rakattintasz, egy levelet talalsz a belsejeben. Azzal a levellel menj a halarushoz!
Azt sajna nem tudom hol talalod a halat...
Azt sajna nem tudom hol talalod a halat...
van vagy 15 küldetésem,de a halárushoz egyiknek sincs köze...
Juttasd börtönbe a kikötöi halarust, utana menj a kocsmaba.
Ahoz, hogy a rejteküket megtalald, vizbe kell ugranod.
Ahoz, hogy a rejteküket megtalald, vizbe kell ugranod.
Én még az elején járok...
Hol találom ezeket a tolvajokat(?),akiket ki kell nyírnom, hogy a milíciába felvegyenek anélkül, hogy polgár lennék?
Hol találom ezeket a tolvajokat(?),akiket ki kell nyírnom, hogy a milíciába felvegyenek anélkül, hogy polgár lennék?
Egyebkent optikai egerem van de olcso szar es elvböl nem szereti a gyors mozdulatokat meg a desktopon sem :-)
Ja es az ellenseg mikor tamad, van egy pillanat amikor teljesen vedtelen. Ha akkor eltalalod, leszedi a fel eletet vagy kisebbek eseteben egy ütessel kinyulik.
Ja es az ellenseg mikor tamad, van egy pillanat amikor teljesen vedtelen. Ha akkor eltalalod, leszedi a fel eletet vagy kisebbek eseteben egy ütessel kinyulik.
Fucko: En csak billentyüvel jatszok, mert az eger akad. Az egerem is hibas, de allitolag a jatek sem tudja kezelni a gyors mozdulatokat.
Faki: A Snapperek fönöket kell megölnöd. Van ott egy csonka torony a közelben, en annak a töveben talaltam meg.
Egyebkent mar 70-es az erössegem es az Orkmészárlo nevü kardot hordom. Egykezessel harcolok es epp most lette "Kezdöböl" "Harcos". Ez 30% egykezes kepessegnel lepett fel es azota ha tanulok egykezest, nö a ketkezes is.
Mostmar brutalisabb kombinaciokat tudok. Nagyon allat a mozgas, viszont ugy erzem, hogy lassabb lett. Tul sokat var egy lendites utan. Mindenkeppen kombinaciokat kell hasznalni, mert ket egyszerü csapas között eltelik egy masodperc.
Egyebkent mar 70-es az erössegem es az Orkmészárlo nevü kardot hordom. Egykezessel harcolok es epp most lette "Kezdöböl" "Harcos". Ez 30% egykezes kepessegnel lepett fel es azota ha tanulok egykezest, nö a ketkezes is.
Mostmar brutalisabb kombinaciokat tudok. Nagyon allat a mozgas, viszont ugy erzem, hogy lassabb lett. Tul sokat var egy lendites utan. Mindenkeppen kombinaciokat kell hasznalni, mert ket egyszerü csapas között eltelik egy masodperc.
Ti nem is egerrel jaccatok?
Kardozás: azt vetem észre, hogy néha elég 1 ütés is egy pók/farkasba de van mikor ütögetem, de nem fexik meg... De a leggyorsabb kivégzés, ha elõre ütsz, majd ha betalált akkor egybõl elpre megint.
Más: Elmentem az egyik X-el jelölt helyre, ahol egy arc aszondja, hogy nyírjak ki valami húdebrutál valamit. Na csak az a gond, hogy a fordítás valahogy így néz ki: Menj el a Stüdnekomfungebungba és ott majd megtalálod a Satürdedudabumbot, majd hozd ide a hulláját. Szal assetom mit, merre keressek...
Más: Elmentem az egyik X-el jelölt helyre, ahol egy arc aszondja, hogy nyírjak ki valami húdebrutál valamit. Na csak az a gond, hogy a fordítás valahogy így néz ki: Menj el a Stüdnekomfungebungba és ott majd megtalálod a Satürdedudabumbot, majd hozd ide a hulláját. Szal assetom mit, merre keressek...