Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy bocs a lassú válaszért, de az utóbbi 2-3 napban az ágyat nyomtam

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
4 farkast kell kinyírnod neki,akik az elhagyott tábor környékén vannak(kicsit tovább).
Már azt hittem ez valami másolás védelmi franc.
(Most már minden neheznék tûnõ feladatnál másolásvédelemre fogok gyanakodni! 😊 )
Köszönöm mindkettõtöknek a segítséget!
És a mivan ezzel a "snaperkraut"-tal vagy mivel? 😊 -lásd 1272-es üzenet-
paladinok tudnak tanulni rúnavarázslást?
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Onar udvara környeken örzi a birkakat es el kell neki verned Bulko-t. Ha azt megtetted, akkor vehetsz töle egy birkat!.
Apropó van valami "snapperkraut" vagy milyen nevû növény. Az alkimista (Constantino) receptjéhez már csak ez az egy növény hiányzik. Nem tudjátok, hol találom meg?
Képzeljétek mi történt:
Egy harc után eszegettem a gombáimat és egyszercsak kiírta,hogy kapok 10 mana pontot.
Történt ilyen veletek is?
Hunnenkoenig utánnanéznél nekem? Én nem tudok németül, angol leírás pedig biztos nincsen még.
Köszi!
Ha gondolod varjal es probald meg azt ketszer felszentelni.
Szenteleskor kapsz ra +sebzest.
Azért németül nem szeretem a játékokat, úgyhogy én is kénytelen vagyok megvárni februárt 😞
Akkor viszont igencsak meg fog nõni a topic forgalma. Na nem mintha most kevés lenne. 😊
2 kezes raw érckardom van.. érdemes azt megszentelni, vagy még várjak?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
A kardot megszentelni (weihen) azt meg kell csinalni, mert csak szentelt karddal tudsz a sarkanyok ellen küzdeni. Kesöbb megegyszer meg kell szentelned a kardot, hogy legyözhesd a fö ellenseget.
Abbol kell kiindulni, hogy a jatekban minden opcionak van ertelme es lehetöseg szerint elni is kell vele!

A Load kepernyön tulra nem tudsz teleportalni! Tehat elöbb mindig a Minental-hoz kell menned, atmenni a load-on es utana tovabbteleportalni!
Nekem 1400Mhz Athlon, GF2 GTS, 512MB DDR RAM-al tök fullos 1024x768-as felbontasban 1GB swap-file-al megy mint a karikacsapas, csak a varosban teleportalas utan szaggat es lassan tölti be a grafikat. Meg neha az erdöben egyes helyeken lassul be. Azert elvezhetöen lehet vele jatszani. Nekem legalabbis megfelel.
A sok swappolás miatt. 512MB ram erõsen ajánlott!
War. War never changes.
Szóval megint horogra akadtam, még ha néha a borzasztó angol fordítás miatt nem is értek egy-egy küldetést! 😊
Egy kérdés:
Felvettek már segédnek (a vadászhoz), majd csatlakoztam a miliciához, de a barakkban a kovács még most sem növeli meg a strengthemet, pedig már 20 skill pointom van. Fejleszteni kéne magam, mert egy-két scavenger lealáz és ez nagyon ciki! 😊
A bow és onehand sword skilleket tudom növelni, csak a strengthel van a gondom!
Késõbb majd lehet növelni valahogyan?
Nekem 1.7 Celeron,396 Sd,Asus Geforce2 Mx400(ECS alaplap) mellett halálra szaggatja magát,ha esetleg felteszem 100-120%-ra a távolságot akkor le is fagy
Mindig odacsalsz egy-kettöt es lenyilazod öket. Kicsit taktikazni kell, de menni fog!
Ami csak azért lehet érdekes, mert azt akarom mondani, hogy amit a 905. üzenetben leírtam (a Gothic2 installálási módjáról), valóban mûködik! Szóval aki letöltötte Jabbatól vagy tõlem a Gothic2-t , az nyugodtan kiírhatja cd-re. Megy a játék a demo exe fájljával, néha kiírja egy-két missionre hogy ez csak a full verzióban teljesíthetõ. Oda se neki, ennyit ki lehet bírni, a mission ugyanúgy teljesíthetõ.
Azonban engem idegesít a gagyi (és hiányos) angol fordítás, így inkább megvárom az angol verziót.
A legegyszerübben ugy jutsz a varba, ha atvaltozasi varazslatot hasznalsz. En oriascserebogarkent mentem be, csak vigyazz, hogy meg a fal töveben valtozz vissza (Enter gomb), különben löni fognak rad a paladinok is.
Ha beszeltel az ercet örzö paladinnal, nyugodtan mondd neki, hogy Garondtol jöttel, akkor is, ha meg nem beszeltel vele.
De hol van a FÕpaladin,megõrülök,mindenfelé csak orc,akik egy pill. alatt lenyomnak.
Köszi
Ja,valaki írta,hogy abban az esetben ha valamit megold egybõl paladin lesz,NA ez mi?
A vége elég sejtelmes..