21229
-
drakeX #5684 A kikötőben Brahim árul térképeket. -
#5682 Hogy ne itt beszéljük meg, leírom az ICQ-m, amin negyed óra múlva elérhető leszek. 122355220 -
#5681 Abit Bx6, rev2 -
#5680 Hogyhogy csak 2x-es az AGP-d?
Le van tiltva neked is?
Milyen alaplapod van? -
#5679 Ahogy fejlődsz, úgy lesz könyebb és gyorsabb a mozgás. Érzékelni lehet a változást és a fejlődést :) Ez a jó benne. -
#5678 Hmmm
Én óvakodok a Dx9.0-től, mert nekem pl a Nascar 10-20 frammel kevesbb volt.
De talán ez a játék már jobban kedveli.
Nekem 43.xx van fent.
Nortonos cuccokat én is lefuttatom.
Nekem fut a Nav és a Sygate tűzfal.
Tweak XP-ről azt sem tudom mi az :)
1 gb virtuál mem, proci 1054, agp 2x.
Régebbi driver azért rossz - állítólag -, mert a Dx9.0 nem tudja kihasználni.
Bocs a többiektől az offért.
Ezennel befejeztem :) -
#5677 Nem zavarsz.
DirectX 9.0
43.00-ás Nvidia Driver.
Én lefutattam rajta ezeket, mielőtt játszottam vele:
Norton WinDoctor
Norton DiskDoctor
Esetleg még Speed Disk
Tweak Xp-ből: Memóriafelszabadítás
Adtam neki 1gb virtuális memóriát, bár nem használt semmit, legalábbis nem láttam.
A procimat felhúztam 1000-re.
A videókártya 220/500-on fut
Az alaplap BIOSa meghackelve, ugyanis az ASUS alaplap letiltotta a 4x-es AGP-t a húzás miatt.
g2-nél kikapcsolok minden szirszart ami nem kell.
DC-t, ICQ-t, mindent
Mondjuk lehet, hogy egy régebbi driver jobb lenne, ezt nemtom. -
#5676 Miért kaptunk volna?
mi már megszoktuk a G1-ben, és már szeretjük is, hisz ehhez a játékhoz ez a jó irányítás:) -
#5675 Áhhhá. Lehet :)
Mindenféle szilszart futtassak rajti? oké
Mondjuk elárulhatnád, hogy milyen driver van fent neked és melyik dx :)
És többé nem zavarlak. De komolyan :) -
#5674 Ti nemkaptatok agyvérzést az irányítástól? -
#5673 Hali!
Minden fullon van.
Nme tudom neked mi lehet a problémád.
Talán egy kis windowskarbantartás segítene -
#5672 Randal!
Szóval a városban ez a frame teljesen természetes? :(
Elmondod, hogy kb mire van állítva a két detail? -
#5671 Nem válnak magyarrá.Csak az onnantól kezdődött bejegyzések. Nagyon jó, hogy már legalább a felét értem. Sokkal játszhatóbb.
Megoldható, hogy a bejegyzések mind magyarok legyenek. (Új játékot kezdtem és németül volt az első bejegyzés)
Egyéb észrevétel: Mindan városlakó neve: Polgárnő (még a fériaknak is :)
Ennyi egyenlőre az észrevétel. -
drakeX #5670 Most mondjam azt, hogy én még mindig leülök a Master of Magic elé? -
#5669 Tehát elcseszték:)
Értem én, hogy sokba került volna egy új engine-t csinálni, de akkor is...egy ilyen jó gammát ezé elbaszni, nem mindenkinek van csúcsgépe, ha meg lesz, akko elővehetem a G2-t...de az már az Oldgames kategóriába fog akkor tartozni. -
drakeX #5668 Nem cseszték el, csak a régi engine miatt túl sok számolásigényes kerülő-megoldást voltak kénytelenek beiktatni. -
drakeX #5667 Ezt már én is írtam, igaz vagy egy héttel ezelőtt. Nem szívesen keresném meg, a lényeg hogy ez így van, és erről a külföldi fórumok is megerősítettek. Mondjuk ha r9700-ad van, és hozzá 3.4-es Catalysted, akkor megpróbálhatod kilőni a gothic.ini-ben a bugfixeket, és akkor állítólag gyorsabb. Én mondjuk ezt nem hiszem, de ha kipróbálod, és visszajelzel, akkor majd örülök jól -
drakeX #5666 Na akkor ott láttam:-)
Mivel több név is ismerős volt a készítők közül az angol fórumról, megkérdeztem őket, és elküldték az eredeti .png képeket, hogy dolgozhatok azzal. Csak eddig inkább a végigjátszást írtam -
#5665 f3-mal jó a városban az fps -
#5664 SENKINEK NEM AZ! sajnos ez van. a fiúk elcseszték a kódolást, így a városban MINDEN konfigon ilyen a cuuc:( -
#5663 megötem a jég sárkányt nagyobbra számítotam kb akkora mint PAFF :D -
#5661 Drake, az a terkep fent van az oldalamon! Vagyis a link hozza.
Ha az IE-ben ramesz a save as, vagy quicksave as, vagy save HTML, akkor le tudod menteni az egsz oldalt, amiben benne van a flash, meg a grafikak stb. Azt mar lehet buheralni!
En is gondolkodtam, hogy megcsinalom, de aztan stresszesnek talaltam es lusta voltam annyi idöt raszanni... -
drakeX #5660 -
drakeX #5658 Van egy német térkép erről, de amíg nem fordítottam le, addig nem rakhatom ki sehová, viszont elfelejtettem a linket ahol először láttam (én a készítőktől megkaptam külön)... -
drakeX #5657 Goblinberry:
1. Akil farmján a ház mellett, valahol azon a részen, ahol a hálószoba ajtaja van.
2. A térkép közepén lévő fogadó és Onar farmja között az út mellett balra van egy goblinbarlang. A barlang szájánál van egy.
3. Ugyanettől a fogadótól kicsit délre egy ligetben van még egy.
4. Sagitta barlangjánál van egy.
5. A Fekete Troll barlangjának a bejáratánál is van egy.
Na, ennyi csak elég lesz -
drakeX #5656 Mindjárt keresek neked egyet... -
drakeX #5655 Mármint Moe-ra gondolsz? Nekem eddig mindig csak egyszer kellett megvernem, és utána fülét-farkát behúzta. 4 játékból 4szer így volt. -
drakeX #5654 de nem úgy van... -
#5652 elméletileg, szeritnem, ha úgy van mint az 1-ben akkor talán Chapterenként újratermelődik... -
drakeX #5649 Honnan tudhattam volna? -
drakeX #5648 Ja, még valami. Az a 15-16 becsült szám, a legutóbbi végigjátszáskor csak 11-et tudtam szerezni, és ebben benne volt az a 4 is, amit küldetésért kapsz.
Goblin csontvázat csak akkor éri meg megcsinálni, ha az első fejezetben meg akarsz ölni mindenkit (ugyanis a 3. fejezetben találsz egyet).
Félelem rúnát kettőt is találsz, bár nem jó semmire.
Könnyű sebek gyógyítása is van egy a hágót őrző orkoknál.
A bányavölgy térképén van egy jégnyíl is, de ehhez csontvázakat kell megölni... -
#5647 Na már vagy 3 órája megcsináltam. A hullájuk nem tünik el,s ha Gestathnál megtanulom a vérkinyerést,akkor ki tudom szedni a hullájukból:-))) Hála Istennek nem kellett újranyomnom a fejezetet. -
drakeX #5646 Hmmm... Nem akarom elrontani a játékodat, de ezt a sárkányok megölése előtt kellett volna...
Gestath tanítja a bányavölgyben, de csak a negyedik fejezettől (kérdezd a sárkányokról).
A sárkányölő kardokhoz 5 sárkányvér kell, és 2 van minden sárkányban. Ez azt jelenti, hogy még a 6. fejezet két sárkányával (amiből az egyik a főellenfél) sem lesz meg az 5. Esetleg visszamehetsz a sárkányokhoz, elméletileg nem tűnik el a hullájuk, de gyakorlatilag ezt sosem néztem meg. -
drakeX #5645 Nem te kerülöd a rúnaköveket, hanem szimplán kevés van a játékban. A varázslatok, amiket ÉRDEMES megcsinálni (tehát a többit nem):
1. szint: tűznyíl (ezt muszáj a küldi miatt), esetleg goblin csontváz
2. szint: tűzlabda, jégnyíl
3. szint: jégtömb
4. szint: villámcsapás, esetleg élőhalottak megsemmisítése
5. szint: -
6. szint: tűzeső, szent lövedék, esetleg halállehellet, illetve halálhullám
És ennél sokal több rúnakőre ne is nagyon számíts, nagyjából úgy 15-16 lehet, a 6. fejezetet leszámítva, ott még nem tudom.
Innos szeme a Nap-körnél van, a térképen a Fekete Trolltól nyugatra. Ha leugrasz a Kolostornál a hídról, ahogy Jorgen mutatja, és felúszol a folyón az útig (ahol a Csavargó van), akkor már csak a hullákat kell követned. -
drakeX #5644 Tekintettel arra, hogy a naplóbejegyzések szövegét a játék közvetlenül beírja a mentett állásba, a már meglévő bejegyzések olyan nyelven maradnak, amilyen nyelven belekerültek. -
drakeX #5643 Egészen pontosan ezek a dolgok vannak németül a nemzetközi verzióban:
- Vadász ismeretek
- Ital receptek
- Rúna receptek
- Kovács ismeretek -
drakeX #5642 1. Nincs, és mégsem tök fölösleges az egykezesre hajtani, mert sok mindenben jobb, mint a kétkezes.
2. Igen, és igen. Fejezetenként termelődnek állatok/növények/szörnyek, de mindig egy fix mennyiség, tehát ha azokat megölöd, akkor csak a közetkező fejezetben lesznek újak. -
drakeX #5641 1000+1 bocsi... CS@ már jelezte ezt, de még nem tudtam megnézni és kijavítani. Ha nagyon kell a rúna, akkor megszerezhetem neked a Marvin insert kódját, és azzal vissza tudod tenni. -
#5639 Csak akar a fene fizetni. Akkor már inkább megveszem jogtisztán. -
#5637 Szóval senki nem tud olyan oldalt ahol fent van az ISO? :(