21229
-
drakeX #5792 megpróbálhatod újratelepíteni, de ha az sem segít, akkor a mentésed rossz, ezt nem lehet megoldani:( -
#5791 azt az Irdorath Csarnokai könyvet hogy leeht kinyitni mndig azt irja hogy nem lehet -
#5790 Olvasd el a guidet fent a linkje. -
Braveheart #5788 44.03-as detonator -
Braveheart #5787 pl. Khorinisban a barakkban, asszem a kovácsnál.
Nincs még vkinek ötlete? Nektek nem volt ilyen bajotok? Milyen konfiggal/driverekkel játszotok?
A gépem:
AMD Athlon XP 2000+
512 mb 400mhz DDRRAM
gef3Ti 128 mb
WinXP
40.03-as detonator, a 43.45-ös nem javított semmit a 30.82-essel meg nem megy a windows -
Braveheart #5785 nos, felraktam a 30.82-őt, eredmény: a windows el sem indul, kékhalál.... na jólvan
tehát mindhárom detonator rossz. Most akkor mit tegyek? Ablakban hogy lehet játszani? -
Braveheart #5782 természetes ezzel sem megy. A jó .... életbe, hát nem hiszem el. A 30.82-es detonatorral mennek a mai játékok is? Ha igen akkor felteszem azt. -
Braveheart #5781 na mivel a 43.45-el nem megy, felrakom a 44.03-at, hátha... -
#5780 Velem meg nem is beszélsz! -
#5779 Gratula!
Asszem legközelebb többet kell küldenem! ;-)
Forditsd le nyugodtan azokat a szavakat is. En ugyis ellenörzök minden mondatot, hogy ertelemszerüen van-e forditva! -
Braveheart #5778 miért az sokat segítene? -
drakeX #5777 Sehogy. Csak egyet választhatsz a három közül. -
drakeX #5776 30.82-es...
Legalábbis a készítők mindig ezt javasolják, ha a 44.03-mal nem megy jól. Egyébként próbáltál már ablakban játszani? -
neménvoltam #5775 Lehet. Varázslótanonc vagyok, de mikor leszek mágus?
Még egy kérdés: van három küldi. Opolos és a könyvtár, Babo és a növénykert, Dyrian vétke.
Ezek közül csak egyet tudtam megoldani a tűz próbája által. A többit hogy kell? -
Braveheart #5774 44.03-as -
Braveheart #5773 szerintetek melyik detonator jobb a játéknak? a 43.45-ös vag a 40.03-as? -
drakeX #5772 Minek nekd rúnakő? Úgysem tudsz még semmit kezdeni vele;-) -
drakeX #5771 Először is, én nem németből fordítok (nem tudok annyira németül), hanem angolból. Viszont tudom, hogy melyik szöveg hol hangzik el a játékban, csak mellékeld hozzá az előtte és utána lévő 2-2 mondatot (mármint ami a szövegedben előtte és után van). Ez ahhoz kell, hogy biztosan tudjam, hogy melyik szereplő szövegéről van szó. Így akár azt is meg tudom mondani, hogy mi az a kérdés/kijelentés, amire az adott szereplő ezzel a mondattal válaszol. -
neménvoltam #5770 Sikerült, úgyhogy thx!!!
Csak találnék már egy rúnakövet. -
drakeX #5768 Esetleg próbáld éjjel, amikor alszanak. -
drakeX #5767 4-et. -
Gergely3 #5766 Hany sarkanyt kell a 4. felyezetben megölni? -
drakeX #5765 Azokat a kifejezéseket mondjuk mondd el nekem. Nem hiszem, hogy sok olyan szöveg van a játékban, amit még nem láttam;-) -
neménvoltam #5763 Megpróbálom még egyszer, hátha valaki kihagytam. -
drakeX #5762 Hmm... akkor gondolom azoknak is adtál, akik Goraxnál dolgoznak, meg Garwignak, meg a pincében sepregetőnek. Biztos, hogy mindegyiknek adtál a templomban is? -
drakeX #5761 Folyamatban van, de még nincs. -
neménvoltam #5760 Már adtam neki is -
#5759 Köszönöm. Az 1-hez nincs véletlen magyarítás? -
drakeX #5758 Jobb úgy játszani, hogy az elsőt is játszottad, de élvezhető önmagában is. -
drakeX #5757 Pedro a kolostor előtt? -
#5756 Hi. Ha nem játszottam a Gothic1-el érdemes belekezdeni a 2-be? Vagy túl sok az összefüggés? -
neménvoltam #5755 Bakker de láma vagyok!!! Egyetlen egy kolbász maradt, amit nem tudok rásózni senkire. Már egy játékbeli napja próbálom kiosztani sikertelenül. Kinek adjam? Már a sajátomat is odadtam Babo-nak. -
Braveheart #5754 semmi, csak kidob, néha acces violation hhibaüzenet -
drakeX #5753 Van valami hibaüzenet, vagy még az sem? -
drakeX #5752 Azóta már tudok helyesbítni, nincs még 15-16 sem (sokkal inkább 12)... Az első fejezetben pont nem emlékszem egyre sem. De ha már úgyis csatlakoztál, akkor nyugodtan menj át a második fejezetbe, és Goraxnál lesz rögtön (asszem 2 is). A második fejezetben Lutero is azt ad a küldijéért (mindenki másnak gyűrűt), és kapsz egyet a bányavölgyben is, amikor kiirtod a Lopakodókat a vízesésnél. -
drakeX #5751 Megöltél minden szörnyet? Gondolok itt az orkokra, árnyékfutókra, ragadozókra, zombikra, wargokra, fekete goblinorka, tárnarák harcosokra, meg a többi 1. fejezetben 'nehéz' szörnyre. Én néhány csontvázon kívül mindet megöltem, és megcsináltam az összes küldetést, amit az első fejezetben meg lehetett oldani. -
drakeX #5750 Bocsi, pillanatnyilag nem rendelkezem alternatív megoldással. -
Braveheart #5749 nekem CSAK win xp van a gépemen -
Braveheart #5748 Ha a militiába tartozom, fogok majd jobb páncélokat kapni(úgy mint a gothic 1-ben)? -
#5747 Egy barátomnál szintén borzalmasan futott azaz nem futott mert 5percenként fagyott.
Nála megoldást hozott a WinXP feltette másodiknak és azzal hibátlanul megy.
Tudom ez nem a legjobb megoldás ,de a Gothic csak megér még egy Op.rendszert.
Aztán ha beleunsz a Gothicba majd leszeded azt is.
Amúgy nálam hibátlanul fut ME-vel ,de úgy látszik ez változó.