Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Köszi!
Van egy ork fegyver, amihez nem kell orkot ölni. Manj ki a kapun a piacnál, és fordulj balra. Amikor az út elkezd felfelé kapaszkodni a hegyre, ne menj fel, hanem menj ugyanarra lent a sziklafal tövében. Ott lesz egy barlang banditákkal, ott van egy ork fegyver.

Hanna kulcsa egy ládát nyit a 'kincses sziget'-en, ide a kikötõtõl kell kiúsznod (egyenesen szemben van). A ládát egy barlangban találod (három másikkal együtt), de ha nincs nálad egy Ragadozófû (Snapperweed), Gyorsaság Elixír, vagy Teleport rúna, akkor ne is álmodj a dologról.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

I.C.ram
Sikerült elcsalnom egy orkot a városi õrökhöz, õk nagy nehezen lekaszabolták, persze csak a segítségemmel sikerült nekik 😄 De nem dobott fegyvert, legalábbis én nem találom. 😞 Pedig nagyon kéne a kovácsnak. 😞 Valaki mondott egy másik orkot is a déli kapunál, na az hol van?

Elloptam Lehmar könyvét. 3 vevõ van rá! Thorben, Hanna, Canthor. Thorben semmit nem ad cserébe csak gratulál, Hanna ad egy pár picklockot meg egy kulcsot a gazdagsághoz (ez a kulcs mit nyit?) Canthor meg egy speckó sõrt, ami szintén nemtom mire való. Próbáltam leitatni vele Wulfgárt, de nem tudom odadni neki, csak a sima sõrt komálja. Kinek érdemes odadni a könyvet?
grrrr...nem ugyanazokon a dolgokon röhögünk

Nem az bizony marvin. Maulvin iskolatársam, vót valamikó. Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.

Az idézett farkas erõsebb, mint az idézett goblin csonti, de ettõl függetlenül a goblin csonti százszor jobb.

Ez a 'Maulvin' honnan a fenébõl jutott eszedbe? Vagy én nem emlékszem már valamire?

Az a 'marvin' az veletlenul nem 'Maulvin'?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Van 1 dolog amit nem ertek. Elkezdtem a monastery-s smafut, es beleptem az 1. tuzgyuru tudomanyagba. Ott summonalasnal ugye skeleton goblint lehet idezni. A 2.ba meg wolfot. Namarmost a skeleton gobling nem erosebb mint a farkas??

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ezzel kapcsolatban bármi mást csak mailben, a Marvin mód funkcióit nem vagyok hajlandó beírni ide

***CHEAT***

Megnyitod a karakterlapot, begépeled, hogy 'marvin' és bezárod a karakterlapot. Kapsz egy nagy 'MARVIN MODE' feliratot, ha jól csináltad. A kikapcsolásához megnyitod a karakterlapot, begépeled, hogy '42', és bezárod a karakterlapot.

lwb
és ezt hogy lehet bekapcsolni? szigorúan csak elméleti szempontból kérdezem persze... 😄

A Marvin mód egy debug eszköz. A segítségével mindenféle dolgokat meg tudsz válatoztatni a játékban, és persze a programozók néhány érdekességet is csináltak ide. Többek között meg tudod változtatni a karektered és a többi szereplõ tulajdonságait, van 'god mode', gyógyítás, meg ehhez hasonlók, átveheted az irányítást a szereplõk felett, stb...

lwb
milyen cheat ez? mi az a "marvin mód"?

Nincs iránytû a játékban, az égtájakat akkor tudod használni, ha van térképed.

I.C.ram
Hát ja csak pont akkor mentettem el, amikor belémkötött. 😞 Mindegy túlvagyok rajta megbántam bûneim. 😄
I.C.ram
Iránytût, hogyan lehet behozni a játékba? Mert nekem mondhatjátok, hogy délikapu nyugatikaputól keletre setb. de fingom sincs merre vannak az égtájak.
Moe-t eltudod kerülni, ha az utca másik oldalán mész...

Kikapcsolódik.

Kandurex
Hehe,...nem vettem észre..bocs., amúgy meg hajrá,,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Ha újra indítom a gamet, akkor amúgy is kikapcsolódik, vagy ezt megjegyzi?
I.C.ram
Hehe lebuktam! 😄

Mentegetõzés:
A heal cheatet sajnos használnom kellet, vagy különben az a szemét Moe elkapja a grabancom. 😊
Randal

Kandurex
Hmm, fordítják a 2-dik részt ezerrel....de az elsõt? VÉGIGJÁTSZÁS, MAGYARÍTÁS ITT-ban van, hogy majd késõbb...ille mikor? (egyébként meg gratula a fordítóknak)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

KÖSZ!!!!!!!!!!
Ha van kedved, akkor nézd meg a guide-ot a címben szereplõ linken (link itt is)

Ha nincs, akkor a városban Ruga tanít a kaszárnyában, illetve Cassia a tolvajcéhben.

A városban (Khorinis) ki tanít dexteritit , hogy jobb íjakat tutdj használni?

Elöre is kösz!
Hunnenkoenig
Jóvanna!
Egyebkent meg nem jött ki, mert nincs datum mellette, csak, hogy majd szallithato lesz.

Egyebkent durva, hogy olcsobb mint a sima.

Randal
Pedig van vagy 4!
Az elsõben.

A 2.-ban is egy-kettõ😊

Ch_Slater
föleg az irányitás 😞

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

LSC
Ez nem is a 2-rõl beszélt?

LSC
Az irányítás és a grafika tényleg nem eget rengetõ.

Haha, vicces😊 De azert fasznak kell lenni hogy 1 4 eves jatek grafikajat lehordja😊 Gondolom elotte 3dmark2003-at futtatott parszor:G

Jó akkor nem egy bug :-) de elteszi a fegyverét és ki lehet használni punktum.

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Köszi!

Ez nem egy bug, szándékosan van a játékban.

hiba
probald meg ujra leszedni esetleg mas forrasbolt a image-eket, lehet hibas valamelyik

Az én problémám elõfordult már valakivel?
http://beam.to/gothic2.hu
itt le van írva minden: végigjátszás, guide, térképek, trainerek...

War. War never changes.

A játék tetstik, de szerintem is vannak enyhén száksz dolgok a gémben. A karakterfejlesztés nagyon gáz. Tele vagyok learning pontokkal, mert CSAK azt a karaktert nem találtam meg, aki a strength-t adja... Kicsit körülményes.

hiba
Annyira nem tetszik szegeny utodottnek a jatek, hogy a nemtetszes miatt kulon topicot indit. Ez egy idiota. Ki az az epeszu ember aki azzal foglalkozik, ami nem tetszik neki, sot meg ossze is gyujti es publikalja? Az az igazsag, hogy az ilyenkre nemhogy nem kene reagalni, de eszre se kene venni, de mint latjuk en se tudtam megallni.

nem te 😊 hanem az a gyerek aki agyonszapulta a játékot

War. War never changes.

én? miért?
eh de barom ez a gyerek

War. War never changes.

CSá! Nekem is a 3CD-s angol verzió van meg é már harmadszorra telepítem újra Daemon Tools-sal. Olvastam, hogy ezzel a verzióval nem csak nekem van tele a f****m. Elõször azért, mert elõször még minden mûködött, de egyszercsak nem akarta elfogadni a mentéseimet, és betöltés közben kivágott a Windows-ba. Jó, újratelepítettem, megint minden mûködött. Miközben játszok, nemhogy a Windows-ba dobna ki, kiír valami fatális hibát a Windows (XP) és újraindítja a gépet, és kiírja, hogy a speech1.vdf fájl sérült. Azóta megint újratelepítettem, demég nem próbáltam ki, de valószínûleg megint lesz vele valami probléma. Tudtok adni valami segítséget?
DIEGO
Kapcsolatokkal ugylátom nem vagy tul jol ellétwa.
Jowood-nak ehez már semmiköze, szinte! www.kochhmedia.at
Randal
Egy srác leírta miért utálja a Gothicot(angol):

Gothic Sucks

Randal

na most látom csak a fönti linket

War. War never changes.

na félrenyomtam nem a saját hozzászólásomra akartam válaszolni

War. War never changes.