Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen hülye kérdésrõl beszélsz?

War. War never changes.

magyar végigjátszás nincs vhol?

War. War never changes.

Randal
akkor tényleg hülye kérdés volt a részedrõl😊))

Hunnenkoenig
Honnan az info?
A hivatalos oldalon nincs rola hir!

az 1-et egész pontosan 7-szer vittem végig

War. War never changes.

Randal
Bakker, most a városban mászkálok és kaptam rengeteg küldetést.

Valahogy polgárrá kell válnom😊

Van egy olyan küldi amiben egy íjjat kell visszaszerezni, meg asszem olyan is amiben Valentino-t kell lecsapkodni vagy mi.

Remélem annyira nem lesz nhéz, mert még nem tanultam semmit.

Hunnenkoenig
Ez nem bug!
A varat örzö ijasz mondja, hogy vigyaz ra, hogy az orkok ne jöjjenek 30 meternel közelebb!
Ha jönnek az orkok ö is elkezd löni.
Az orkok meg mar tanultak a dologbol es igy nem mereszkednek a gerendara.

Megjegyzem nekem egyszer az egyik kajakra felmaszott a kerekeken keresztül es a bejaratig üldözött a dög, de az ijasz hala istennek lelötte)

Randal
Braveheart:

Ha jót akarsz játszani akkor szerezd meg.
A Gothic 1-et és a 2-t is.

Gothic 1

Gothic 2 képek

Gothic 2

remélem lesz 3. rész is! Ja és nincs vmelyik pc-s újságban végigjátszás róla? Az1-rõl volt egy jó hosszú a pcguruban anno.

War. War never changes.

Randal
Mint pl?

szerintetek érdemes megszerezni még a játékot? (lehet hogy hülye kérdés)

War. War never changes.

DIEGO
Csak ugy mellékesen jegyezném meg, hogy megjelent a GOTHIC2 SPECIEL EDITION: Ami néhány pluss tartalmaz.
Akkor leírom, legfeljebb aki nem akarja nem használja fel. Sõt egy figyelmeztetést is rakok :-)

FIGYELEM!!! EZ EGY BUG, CSAK AKKOR HASZNÁLD HA MORÁLIS PROBLÉMÁT NEM OKOZ HASZNÁLATA! HAGIREZ AJÁNLÁSÁVAL!

Szóval! Oda kell menni a kastély bejáratához a kolónián, ahol felmész a gerendán a kastélyba. úgy kell intézni hogy lehetõleg egyesével csald oda az orkokat és ott küzdj meg velük közvetlenül a feljáró elõtt. Valamiért mindig elteszik a fegyvereiket és elmennek, azaz mennének ha nem lapogatnád a hátukat. Azért vigyázz mert így is csapnak ám néha, de vagy 4x nagyobb eséllyel veszed fel a harcot. Nagy mákkal egyszerre három ork warriort gyõztem le. Ork elitet azért ne hívj oda mert az általában nem sikerül. Elmondom én milyen felszereléssel tudtam ezt megcsinálni. A gyenge militia öltözet, és 35 sebzésû fegyver. Persze lehet hogy csak nálam mûködik így a dolog, akkor bocsi a halálért :-)

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Petyus_
Hmm én most pont ebben a cipõben járok de bugot kihasználni csúnya dolog. 😛

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

PhantomW
van rá igény😄

The World is Yours

Találtam egy kis bugot amit ki lehet használni, ha túl korán mész be a börtön kolóniára és még nem tud az ember orkot írtani normálisan. De csak akkor írom le ha még nem tudjátok és van rá igény!

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Azért mert Marvin módban játszol Te kis hamis. hehe. Ha kikapcsolod menni fog. 42-vel lehet kikapcsolni.

Hunnenkoenig
Nem buheraltad at a billenytyübeallitasokat?

Elvileg semmi köze a kamerahoz, ugyhogy valamit nagyon elcsesztel, ha nem müködik!

Allits mindent vissza alapra, ha elalitottal valamit es utana csinald az inis dolgot.

I.C.ram
Ja mostmár eszembe jutott! Constantinustól az Alkímistától kell valamit elbugáznom. 😊

Ezt a quicksaves dolgot már csináltam, de csak a kamerákat váltogatja. 😞

A fõszálhoz, akkor a tolvajok céhe nem is jó? Tehát, ha oda csatlakozom, akkor nem jutok tovább a játékban?
Randal
hunnenkoeinig:

Tökmindegy.
a végén úgyis agyar lesz.

Akik használják a magyarítást:
a játék mettõl meddig magyar? azért legalább az elejétõl folyamatosan, vagy ott is vannak német mondatok?

Meg 1 keresed elott irtam a segicseget😊
Hat ja. Jo jatek ez mondom😊 Napi 14 orat nyomtam kb. Azer nem 16 ora(reggeltol-estig) mert kajalni meg furdeni is kellet😊 De 4 nap alatt kijacottam. Szal osszvissz 60 ora. Amugy sosem jacom ennyit, max napi 1 ora jatek, de ez a gothic vhogy nagyon megfogott😊
Ajanlom neked hogy ugy 7-8. szinten, meg mielott csatlakozol 1 guildhoz, es apparience leszel(bar ez kevesbe fontos) csinalj pl 1 fontos savet. Igy ha mas kasztal akaor ujrajacani a gamet, akkor innentol, azaz 8-as szinttol kezdhecc.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

1, Gothic2/System-ben a gothic.ini-ben ezt useQuickSaveKeys=0 atirod useQuickSaveKeys=1 erre.
2, Azt meg nem csinaltam, de gondolom el kell csornod vmit. Sztem a game beleirta a journalba, nezd meg ott.
3, Orcokhoz a foszalon juc be, meg elotte apperiance kell hogy legyel 1 mesternel(javaslom az ilyas csakot, mer a kovacs es a alkemias altal kapott dolgokat konnyeden el lehet erni masoknal), es meg ugye valasztanod kell hogy militahoz, zsoldosokhoz(onars farm), vagy fire magekhez(monastery) csatlakozol. Csinalgatod ezeket a kuldiket, es 1xcsak atjuc 2. fejezetbe.
Asszem 2 orc van 1. fejezetben. Van 1 a varos deli kapujatok delre, elotte van a shadow beast vagy mi. Mer van 1 a varos keleti kapujatok keletre, 1 banditas barlang mellet. Csald el az utobbit az orokhoz, es vedd el a fejszejet. De ehelyett meg lehet csinalni 1 banditas kuldit is, ami konnyeb.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

I.C.ram
Szent Szar! Ennyi idõ alatt? Éjjel nappal nyomathattad, mert én is játszottam vele naponta pá órát és még csak 5-6 szintû vagyok. Pls ha már végigvitted segíts az alábbi kérdéseimben. 😊
Nah vegigvittem. Jo kis game ez. Nagyon jo. Asszem a vegere 41 lettem vagy mi, 160 erovel. Majd holnap elkezdem mage-el vegigtolni😊

I.C.ram
Ez a quicksave dolog nem nagyon megy. Beállítottam, amit mondtál, de csak a kamerákat váltogatja. 😞

A tolvajok céhéhez hogyan lehet csatlakozin? Mondott valamit elöször, hogy valahogy bizonyítanom kell, de már elfelejtettem, hogy mit. 😊 Ja és az orkokhoz, hogyan jutott be a bányába, mert a szemét paladinok nem engednek be, pedig kéne a kovácsnak egy ork fegyó, ahhoz, hogy felvegyen.
Ugyeugye, a szokás hatalma

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Asszem elõször mundjuk végigjátszom magyar-némettel, aztán angollal. Aztán magyar-némettel. Aztán angollal. Aztán...

Aha, kosz. Nem szoktam hüllõemberek hullait nezni, sosincs bennuk semmi. Hat most volt😊)

Hunnenkoenig
Na sracok jo hirem van!
Elment a javitott valtozat konvertalasra. Jövö heten valamikor felkerül az angol verzio is!
HornOx-nak sajna keves ideje lesz jövöheten, ugyhogy ezert egy par napot kesni fog a dolog.

A rossz hir az, hogy az angol verzio is nemettel lesz keverve, mert tul nagy munka lenne minden sort kezzel helyettesiteni. Ujraforditani sem akarjuk ugyebar, szoval ezt sajna el kell viselnetek. Vagy magyar-nemet felirattal jatszotok, vagy csak angolul...tietek a valasztas!

MINDENKINEK:

Na csak befejeztem azt a Zsoldos és Mágus küldetés-adagot:-)

Frissítettem a guide-ot és a végigjátszást.
Guide: javítás a tanárok követelményeinél, pótlás a varázslatoknál.
Végigjátszás: Zsoldos és Mágus küldetések a 3. fejezetben, tippek az 1. fejezetben, valamint néhány korrigálás mindenfelé.
Ja, mindkét lapon módosítottam a köszöneteket.

Soxor😊
Nem kicsit vártam a másodikat, az elsõ az egyik kedvenc játékom mindmáig.

Nem kellene elolvasnod az ellenfeleknél talált üzeneteket?
Azokból megtudod, hogy a túloldalon, a két toronyban van egy-egy kapcsoló, amit íjjal meg lehet lõni. Ja, hogy nincs íjad? Akkor kezdheted elölrõl...
Asszem vagy találni lehet ott íjat, vagy venni valakitõl. Nekem ugyan volt, de tudom, hogy van ott bekészítve is egy, pont ilyen esetekre.

Elakadtam megint. Ez kezd rossz szokassa valni😞 Van ez a szakadek. Ott 1 sarkany, kinyron, de nem tok atmenni a szakadekon. Probaltam ma mindent, speed potion sprint-jumpot, sarkanytuz-jumpot😊, meg a szakadek szelen levo peremen is eljutottam par meterig, de utana eses a vege😞

Hanyszor vitted vegig G1-et?😊)

Ha megírtam a végigjátszást, szívesen beszállok (még vagy két hétig ne számíts rám). Viszont nagyjából kívülrõl tudom a gothic 1 szövegeit és küldijeit is, úgyhogy legalább gyorsan fog menni;-)

PhantomW
engem a tovaj csaj nem nagyon kedvel ha beszélek vele elõveszi akardot és kétcsapás és a földön fekszek😄D
a arany poharaka nem vittem neki be sokat ért meg nem akartam zsebmetszést megtanulni

The World is Yours

Kesz ez a jatek. Mekkora ez a 6. fejezetre valo atmenet. Rohadt jol van megoldtva minden. Amugy Thorlof crew kuldetese eleg durva, csak neztem😊 Altalaban bevallalam minden aljassagot, de ez azert nekem is sok volt😊)

I.C.ram
Akkor bugázás bugázás hátán lesz! 😄 Szaros paladinok mit képelnek magukról! 😄
Faki
Cselekedj szíved szerint... ez benne a poén.

I.C.ram
Köszi, megnézem!

Melyiket érdemes jobban? Beköpni a tolvaj céhet, vagy dolgozni a szindikátusnak?
PhantomW
gothic ini be keresd meg a quic savet és kapcsold 1 re
f5 save f9 load

The World is Yours

Faki
az a "nem" nem kell

I.C.ram
Valaki tudja, hogy mi a quicksave a jatekban?? Nagyon érdekelne, mert a mentés elég körülményes...
Faki
Kisebb mint a sleeper, de nem azért elég nagy. Remélem segítettem elképzelni

PhantomW
gothic 1 et minek bántod már?😄
kiváncsi vagyok a sárkányra az nagyon nagy?

The World is Yours

Randal
No, szólok a G1 fordításában érdekelteknek, hogy valszeg a jövõ hét utáni héten elkezdem a fordítást.
Kizárólag du. mert ha minden jól megy akko én is dógozni fogok.

Az újjaknak:

Lehet segíteni, íyg legalább gyorsabban haladunk.
Ja igen, angolból fordítunk
jelentkezés nálam!😊

EZ NEM A HADSEREG, DE AZÉRT LÉPJ BE!!!!

Aha, ertem, koszi.

nahh, nem a baloldalit. a jobboldalit

A tûzsárkány kincsének megszerzéséhez nem is kell bemenni a sárkányhoz. Az utolsó elõtti kanyarnál, ahol az ösvény befelé kanyarodik a vulkánba, a bal oldali sziklafalat meg tudod mászni, és ott van a teteján a kincs.