Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Valahogy polgárrá kell válnom😊
Van egy olyan küldi amiben egy íjjat kell visszaszerezni, meg asszem olyan is amiben Valentino-t kell lecsapkodni vagy mi.
Remélem annyira nem lesz nhéz, mert még nem tanultam semmit.
A varat örzö ijasz mondja, hogy vigyaz ra, hogy az orkok ne jöjjenek 30 meternel közelebb!
Ha jönnek az orkok ö is elkezd löni.
Az orkok meg mar tanultak a dologbol es igy nem mereszkednek a gerendara.
Megjegyzem nekem egyszer az egyik kajakra felmaszott a kerekeken keresztül es a bejaratig üldözött a dög, de az ijasz hala istennek lelötte)
Ha jót akarsz játszani akkor szerezd meg.
A Gothic 1-et és a 2-t is.
Gothic 1
Gothic 2 képek
Gothic 2
War. War never changes.
War. War never changes.
FIGYELEM!!! EZ EGY BUG, CSAK AKKOR HASZNÁLD HA MORÁLIS PROBLÉMÁT NEM OKOZ HASZNÁLATA! HAGIREZ AJÁNLÁSÁVAL!
Szóval! Oda kell menni a kastély bejáratához a kolónián, ahol felmész a gerendán a kastélyba. úgy kell intézni hogy lehetõleg egyesével csald oda az orkokat és ott küzdj meg velük közvetlenül a feljáró elõtt. Valamiért mindig elteszik a fegyvereiket és elmennek, azaz mennének ha nem lapogatnád a hátukat. Azért vigyázz mert így is csapnak ám néha, de vagy 4x nagyobb eséllyel veszed fel a harcot. Nagy mákkal egyszerre három ork warriort gyõztem le. Ork elitet azért ne hívj oda mert az általában nem sikerül. Elmondom én milyen felszereléssel tudtam ezt megcsinálni. A gyenge militia öltözet, és 35 sebzésû fegyver. Persze lehet hogy csak nálam mûködik így a dolog, akkor bocsi a halálért :-)
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Elvileg semmi köze a kamerahoz, ugyhogy valamit nagyon elcsesztel, ha nem müködik!
Allits mindent vissza alapra, ha elalitottal valamit es utana csinald az inis dolgot.
Ezt a quicksaves dolgot már csináltam, de csak a kamerákat váltogatja. 😞
A fõszálhoz, akkor a tolvajok céhe nem is jó? Tehát, ha oda csatlakozom, akkor nem jutok tovább a játékban?
Tökmindegy.
a végén úgyis agyar lesz.
Akik használják a magyarítást:
a játék mettõl meddig magyar? azért legalább az elejétõl folyamatosan, vagy ott is vannak német mondatok?
Hat ja. Jo jatek ez mondom😊 Napi 14 orat nyomtam kb. Azer nem 16 ora(reggeltol-estig) mert kajalni meg furdeni is kellet😊 De 4 nap alatt kijacottam. Szal osszvissz 60 ora. Amugy sosem jacom ennyit, max napi 1 ora jatek, de ez a gothic vhogy nagyon megfogott😊
Ajanlom neked hogy ugy 7-8. szinten, meg mielott csatlakozol 1 guildhoz, es apparience leszel(bar ez kevesbe fontos) csinalj pl 1 fontos savet. Igy ha mas kasztal akaor ujrajacani a gamet, akkor innentol, azaz 8-as szinttol kezdhecc.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
2, Azt meg nem csinaltam, de gondolom el kell csornod vmit. Sztem a game beleirta a journalba, nezd meg ott.
3, Orcokhoz a foszalon juc be, meg elotte apperiance kell hogy legyel 1 mesternel(javaslom az ilyas csakot, mer a kovacs es a alkemias altal kapott dolgokat konnyeden el lehet erni masoknal), es meg ugye valasztanod kell hogy militahoz, zsoldosokhoz(onars farm), vagy fire magekhez(monastery) csatlakozol. Csinalgatod ezeket a kuldiket, es 1xcsak atjuc 2. fejezetbe.
Asszem 2 orc van 1. fejezetben. Van 1 a varos deli kapujatok delre, elotte van a shadow beast vagy mi. Mer van 1 a varos keleti kapujatok keletre, 1 banditas barlang mellet. Csald el az utobbit az orokhoz, es vedd el a fejszejet. De ehelyett meg lehet csinalni 1 banditas kuldit is, ami konnyeb.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A tolvajok céhéhez hogyan lehet csatlakozin? Mondott valamit elöször, hogy valahogy bizonyítanom kell, de már elfelejtettem, hogy mit. 😊 Ja és az orkokhoz, hogyan jutott be a bányába, mert a szemét paladinok nem engednek be, pedig kéne a kovácsnak egy ork fegyó, ahhoz, hogy felvegyen.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Elment a javitott valtozat konvertalasra. Jövö heten valamikor felkerül az angol verzio is!
HornOx-nak sajna keves ideje lesz jövöheten, ugyhogy ezert egy par napot kesni fog a dolog.
A rossz hir az, hogy az angol verzio is nemettel lesz keverve, mert tul nagy munka lenne minden sort kezzel helyettesiteni. Ujraforditani sem akarjuk ugyebar, szoval ezt sajna el kell viselnetek. Vagy magyar-nemet felirattal jatszotok, vagy csak angolul...tietek a valasztas!
Na csak befejeztem azt a Zsoldos és Mágus küldetés-adagot:-)
Frissítettem a guide-ot és a végigjátszást.
Guide: javítás a tanárok követelményeinél, pótlás a varázslatoknál.
Végigjátszás: Zsoldos és Mágus küldetések a 3. fejezetben, tippek az 1. fejezetben, valamint néhány korrigálás mindenfelé.
Ja, mindkét lapon módosítottam a köszöneteket.

Nem kicsit vártam a másodikat, az elsõ az egyik kedvenc játékom mindmáig.
Azokból megtudod, hogy a túloldalon, a két toronyban van egy-egy kapcsoló, amit íjjal meg lehet lõni. Ja, hogy nincs íjad? Akkor kezdheted elölrõl...

Asszem vagy találni lehet ott íjat, vagy venni valakitõl. Nekem ugyan volt, de tudom, hogy van ott bekészítve is egy, pont ilyen esetekre.
). Viszont nagyjából kívülrõl tudom a gothic 1 szövegeit és küldijeit is, úgyhogy legalább gyorsan fog menni;-)Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
a arany poharaka nem vittem neki be sokat ért meg nem akartam zsebmetszést megtanulni
The World is Yours
Melyiket érdemes jobban? Beköpni a tolvaj céhet, vagy dolgozni a szindikátusnak?
Kizárólag du. mert ha minden jól megy akko én is dógozni fogok.
Az újjaknak:
Lehet segíteni, íyg legalább gyorsabban haladunk.
Ja igen, angolból fordítunk
jelentkezés nálam!😊
EZ NEM A HADSEREG, DE AZÉRT LÉPJ BE!!!!