21229
-
#8532 400 tp + ero/ugyesseg/eletelixirek + amulett(pl str+15 amulet) + gyuruk + goblin berries + dragonroot + Thekla 3 kajaja + alma + gomba + konyvek Khorinisban stb -
#8531 Na azért nem túloztál egy kissé? utánna számolta, és ha te tényleg mindezt a képességipontot megkaptad, akkor több mint 512 tp-dnek kellett volna hogy legyen, és ebbe még nincs beleszámítva a zárnyitás, a lopakodás, sem a varázsitalok készítése (pedig azok fejenként 5 tp-t fogyasztanak). De 40-es szintel, cak 400 tp-t kapsz -
PRE #8530 Udv!
Gothic 1-et nyuzom, es elejen volt egy olyan kuldetes, hogy Az eltunt or (Nek). A jopofa meg volt dogolve egy barlangban es a nyakorvet odaadtam Sly-nak. Eddig sima, mission accomplished, be is irta, hogy szep volt. Elobb beszeltem Fletcherrrel, erre megint kereshetem Nek-et, mert kivette az elvegzett missiokbol. Ez normalis?
Masik: Ha HUD-ot kiviszem ez erdobe, es elvagom a torkat, majd odavetem a vadallatoknak, es a maradekot elfoldelem, akkor lesz belole kesobb bajom. Az az arc kikeszit. Mar nem merek bemenni az Old Campba, mert rogton rohan es dumal. Majdnem olyan, mint a barany(Lislie talan) a G2-ben, de a barany aranyos volt, ez meg nem.
Kosz -
Jony #8529 Sajnos azt kell mondjam egyáltalán nincs elég ilyen progi. Jó meg aztán... annál kevesebb.
Ja és ne haragudj de ez a Morrowindes Story nehezen érthető, leirnád mégegyszer vagy ha arról beszéltél amire gondolok akkor talán nem ártana közelebb menni az ellenfélhez.:D -
Jony #8527 Hiába van lock target ha már eleve máshova ugrik, és te nekem ne mutogass ilyen segges ábrákat te kis looser. -
#8526 Hú hú hú. Látom, szépen elchatelgettetek itt hajnaltájt :) -
#8525 attol fugg
ha akarsz kardozni, addig amig csak lehet
ha annyira nem, akkor 50-nel mar tudod hasznalni a ketkezes lovagkardot (amit majd a kovacs csinal neked) az szenteles utan 85, majd a masodik szenteles utan 100-as sebzesu lesz
szoval ha kardozgatsz, akkor sok ero, es vagy az egykezes vagy a ketkezes jartassagot 100%-ra
szvsz inkabb a ketkezest erdemes -
csemete #8524 mára ennyi kősszi szépen megyek én is -
csemete #8523 én ugy tudom hogy ottvan . Meddig érdemes az erőt felvinni? -
#8522 vmit szeretnel kerdezni, most kerdezd, mert lassan megyek aludni -
#8521 en a vegefele mentem oda, akkor mar nem volt erdekes -
#8520 nem emlexem pontosan:
ha az orcmeszarlo nincs a ladaban, akkor semmi extra nincs benne -
#8519 Gothic1-et?
nem
nincs meg -
#8518 akkor ne ments mindegyiknel, ha tobb lada van, probalgasd vegig, ird fel, aztan tolts
vagy:
mindenkeppen ird fel a lepeseket, es akkor elofordulhat, hogy max egy-ket kulcsot torsz bele -
csemete #8517 te végig nyomtad az első részt -
csemete #8516 ok thanks -
csemete #8515 na jo de olyan lassan tőlt a gépem hogy nem mindig akarom ezt megcsinálni legutoljára a piramis tetején mondott csődőt a tudomány no meg az álkulcs -
#8514 acstol, aztan majd a banyavolgyi varban, meg talalsz majd itt-ott -
#8513 kicsit minden teren olyan ez a program mint pl. az alkulcsokkal, az elejen fogadhoz vered oket, kesobb meg mar nem erdekes
ugyanez van a penzzel
elejen nincs, kesobb meg mint a pelyva -
csemete #8512 kitől lehetne venni? -
#8511 fogsz talalni eleget
magas dexterityvel meg mar el sem torod
ha sporolni akarsz az alkulcsokkal, akkor a lada elott mentesz, felirod a kombinaciot, majd toltes utan kinyitod
-
csemete #8510 sok sok álkulcsocskára gondoltam -
csemete #8509 ja ja pala vagyok -
#8508 egyebkent milyen tobbire gondolsz? csatlakoztal mar vkikhez? (lovag/zsoldos/magus) -
csemete #8507 :))))))) -
csemete #8506 hol lehet mindig álkulcsot beszerezni nem tudod vletlenűl?, -
#8505 koszi :) -
csemete #8504 oké márrr értem -
#8503 sok idod van -
#8502 amin keresztul webezel
web bongesze
mert ha Internet Explorer
akkor van egy link a datum mellett, a "valasz erre" es rogton tudni fogja mindenki mire is valaszolva irsz, vagy hogy kinek -
csemete #8501 az fincsi én modszeresen 5000 h szoktam az ilyen játékokkal nyomni -
#8500 71 ora alatt vegignyomtam 1x egy palaval -
#8499 kopakodast megtanitja neked a vadaszhapi, a zarnyitast meg az acs
ha a tolvajokkal nem fogllakozol, akkor sincs semmi
uszkalas elott kell menteni -
csemete #8498 te Mike at home -
csemete #8497 mi az a browser? -
csemete #8496 aaz ácstol tanultam már -
csemete #8495 azért nem jo ha mentek mert ez a részre rá mentettem réges rég -
csemete #8494 Na jo és a tőbbit megfogják tanitani nekem vki? -
#8493 ki?
milyen browsert hasznalsz? -
#8492 mi van? miert nem jo?