Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Na jó, csak úgy meg kicsit gáz a játék. Szeretm nézni a tájat.

Amúgy ha nyomkodom az F1-F4 billeket az is elég, csak az F1-F2-nél maga a kép is kifakul😞((

Miért nem orvosolják valahogy?
Ha 1 cd lenne is a patch akkor is kellene😊

Semmi baj, csak kicsit morcos voltam éppen, én bocsi

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Az én tapasztalatom alapján semmire nincs 'kiélezve' a játék, sem atira, sem nvidiára. Szóval félig félreinformált, félig nem😊
Viszont már elõre fel kell készítselek, hogy a városban, ha a model lod nagyobb, mint 50-60% és a látótáv nagyobb, mint 100%, akkor szaggatni fog. Mindegy, milyen cuccod van.

Ok, igazad van, nem frissitettem, sorry.

Timber
egesz pontosan par oldallal odebb olvastam, hogy 'nem atira lett kielezve a jatek' ...

vagy Petyus mar megint felreinformalt?

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Hol hallottad? Én nem tudok ilyenrõl...

Timber
En igerem abbahagytam. Mint mondtam maskepp hozzaallva (elfogadvan az engine satnyasagat) neki fogok allni, hogy a RP reszet is bovebben kitapasztaljam.

Elso korben azt kerdeznem meg, hogy miert van az, hogy a 8 evesek telen allandoan a pufi kabatjukban vannak? (South Park rulez ^.^)

Na jo szoval komolyan: Hallottam ATI kartyakkal van valami gixer (lassu meg ilyenek) arra van mar valami orvossag?

Timber
ahh ... reg jartam a MOHAA topikban ... akkor az tiz perc alatt lenyomna!

Amugy ma mikor irtam nem lattam az elso 10ben es a listaban is erosen a masodik oldal kozepe fele talaltam meg ... asszem ^.^

Ezzel már én is próbálkoztam, igen kevés eredménnyel

Nem akarlak elkeseríteni, de ez a topic már egy hete szinte mindig azon a helyen csücsül...

Randal
Na, mostmár tényleg elég legyen.
Nem flamelünk meg minden, csináljunk inkább erre a Gumiszobában van a Saját fórumon egy külön részt.

Itt segítséget lehet kérni és információkat.

ABBAHAGYNI!

I.C.ram
Várom szeretettel Dr. Röntgen-t 😊
Timber
kussole! ^.^ Vagy idehivom V****-t es akkor kapsz tole a macis pizza miatt! ^.^

I.C.ram
Tipikus kontárok! Bejönnek leugtani egy olyan játékot, amihez nem is értenek! 😄
Timber
bazzeg pont bekulunk! ^.^

Faki
Na kusslegyen! Csináljatok egy Topicot a Gumiszobába! De ne basszátok szét ezt!
csákó!

Timber
ja!

"quake 1-es hasonlat pl. jáccottál te egyáltalán a q1-gyel?" EZT PEDIG A CODE KLAN NEVEBEN KIKEREM MAGUNKNAK! ^.^

Eleg csak az EarthQuake eredmenyei kozt turkalgatni ^.^

Timber
lehet en is igy leszek a Gothic2vel? ^.^

a vegen meg tetszeni fog bar annyira nem szep mint amennyire annak mondja a Petyus fele reklamduma ^.^

lwb
most hogy jól leugattam teccik. 😊

mondjuk ANNYIRA nem open ended, mint amennyire annak mondja a hivatalos reklámduma, de jelenleg a legjobb és a legszebb elite klón a piacon.
csak összeakad az audio codecekkel sajnos.

Timber
Ja amugy meg nem tudom mit izeltek!

Népszerû témák
1. Gothic 2
2. MI VAGYUNK A JÓ ARCOK
3. A 4-es metró elment!
4. allstars™
5. Battlefield 1942
6. Chaser
7. A külföld MSZP-diktatúrát lát!
8. A Pc-s játékoknak leáldozott!
9. Dark Age of Camelot
10. Deszkás lányok

Ezt nelkulem sosem eritek el ^.^

I.C.ram
Na megjöttek a kontárok! 😄
Timber
ja es meg mindig fenntartom azt, hogy Petyus tehet az egeszrol! Odakat zengett arrol, hogy milyen gyonyoru a game! ^.^

Timber
oke ^.^

es a freelancer milyen? ^.^

Amugy lehet Steiner mondta jol... lehet tulsagosan teszter orientaltsaggal allok mindenhez (fuggetlenul a munkamtol ^.^)

lwb
... a kiírt CD-ket meg postázd nekem. én még mindig a rippel szarakodok. 😄

Randal
HAJRÁ!

lwb
ez ne flém. ez vélemény. ami lent volt az flame volt.

mohaa topic. ja szoktam néha beleolvasni, de azok a már-már baráti "szopjle"-hegyek meg "kurvaanyázások" nem igazán flémek.
gondolom te is ismersz olyan fórumokat, ahol pillanatko alatt szétcincálnak összeszokott flém-brigádok, ha nem vigyázol a szádra (izé... kezedre). mondjuk nem itt az SG-n.

szerintem is vidd haza és jáccál fílingbõl. ha az sem jön be, akkor szedd le és felejtsd el az egészet. nem mindnekinek jöhet be minden game.

Timber
Na jo tudjatok mit ...

hazahozom a gamet es jatszom vele tobbet. Megprobalok a grafikatol eltekinteni (ami nekem nehez lesz.) De aztan igazatok legyen abban, hogy nagyon jo story line van a jatekban!

Timber
na akkor nezzuk szep sorban:

Karakteranimacio: ket hivatasos animator is megerositett abban, hogy a fohos buzi. Mindezt mozgas alapjan.

Grafika: A fak torzsei negyszogletesek, a legtobb targy igencsak lowpolygon. A falakon a texturak homalyosak. A falak feluvzasa brutalisan rossz (vagy te lattal mar ferden teglazott falat?). A particle-k gyengek, szinten low polyk. Az arnyek egy darab szelen elalphazott karika.
A beallitasban majd minden highon volt. Es egy eros gepen neztem.

Nagyjabol ennyit irtam le akkor is ... plussz meg azt, hogy feltelezem a jatek igencsak linearis lehet.

Ha ez nektek flame akkor ... na de amit irni akartam az mar politika lenne.

Asszem megyek inkább mást csinálni. Akinek kérdése van, jöjjön vissza egy óra múlva...

Timber
28 leszek ^.^ (ezert is emlekszem meg a LoL 1re pl. ^.^)

Timber
menj a francba Petyus ... tudom, hogy meg mindig haragszol azert mert veletlen elszakitottam a rotyidben a Hustler ujsagod! ^.^

Na de komolyan te is tudod, hogy utalok flamelni ... viszont a velemenyem megmondom ...

Randal
Hány évesek vagytok amúgy?

Timber
a grafikai engine-t hasonlitottam a quake1hez es a LoL2hoz ... nem a jatekmenetet.

Hogy miert itt irtam meg? azert mert ez a jatek topicja. Megirhattam volna a Jorgos Travel: Athen topicjaba is de annak semmi ertelme nem lett volna. Nekem 2003ban ez a grafika nem jott be.

A bogarat nem Marvin modban oltem le. Viszont Marvin modban tobb szornyet is megoltem.

A 4CD-t meg irtam mar ... az alcoholos verzioval telepitve a 2. CD-t nem vette be ... igy irtam egy crackes 1. CD-t amivel mar felment. Viszont nem akartam crackelni mert hallottam remhireket a crackrol es ezert hasznalom alcohollal az 1. CD-t.

Mu*][*h4pHu|{4
Ja meg ha ez szerintetek flém ,akkor még nem jártatok a Mohaa topicban^.^

ha annyira ismered a gothic 2t, mint az enter the matrixot, akkor végképp láma vagy, tudniillik a matrix játékban nem négyszög alakú a kerék, ahogy a gothic grafikája sem mondható távolról sem csúnyának!!! a szögletességre már leírták a játék topicjában is a megoldást elégszer. de elmondom neked még 1szer: gondolom jó kismalac módjára egybõl beletoltad a nózid a játék setupjában, hogy mindent csúcs-maxra csavarj és "véletlen" bekapcsoltad a force lod funkciót is. ez eredményezi, hogy a formák leegyszerûsödnek. lehet, hogy a gothicban is össze-vissza állítgattál mindent, hogy minél szebb legyen, aztán vmi olyan beállítást kevertél ki magadnak, ami tényleg elcsúnyítja a játékot és ezért nem voltál/vagy megelégedve a látvánnyal. tehát béna vagy és tudatlan (láthatóan nem is akarsz ellene tenni semmit, mert akkor elõbb kérdeztél volna), ami a legnagyobb baj viszont, hogy rosszindulatú és mocskos szájú. tehát nézz jobban körbe mielõtt csacskaságokat beszélsz és válogasd meg a szavaidat...
a viszont hányásra:
syabi
Petyus_
A grafika lehet elavult mert nincsen benne ilyen-olyan shader, az engine eléggé ratyi (ultrabrutál gépigény), de a grafika igenis gyönyörû, tudod miért? Mert látszik, hogy a grafikusok jártak már erdõben, faluhelyen 😊, és megkapó szépséggel tudják ezt megvalósítani!

Onar farmja és környéke egyszerûen gyönyörû! A város szintúgy.

Na mindegy, ha nem érezted a játék vonzását rögtön az elején, akkor ennyi - de ne fikázzál úgy, hogy közöd nincs a témához (karakterfejlõdés). A nem megölhetõ karakter: mutass nekem egy olyan játékot, aminek igazán jó története van, és ilyen szinten nem lineáris..

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Mu*][*h4pHu|{4
nem bosszant csak véleményt nyilvánít 😛 Te bosszantasz te debreceni anyaszomorító diplomás benzinkutas^.^

Petyus_
Hmm.. az elõzmény az az, hogy a klánunk levlistjén istenítettem a játékot a többieknek, erre Timber kipróbálta és nem tetszett neki, most meg jön bosszantani benneteket. 😊

Ne is foglalkozattok vele visszajelzés hiányában abba fogja hagyni az észosztást! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

MINDENKINEK:

FLAME OVER!

lécci😊

Randal
timber:

Az összes megoldásra TE illetve a cselekedeteid a válasz!

Marvin módban(God mod) hiába gyaksz le bárkit is, nem halnak meg. azt hiszem így van, mert én nem használtam csak itt a fórumon olvastam a tegnapi ill. a mai napon.
4cd? minek? 3 cd-s a játék, az 1. cd nem kell hozzá külön.

Garondnak és Hagennek mindenképpen, a többire rá fogsz jönni.

lwb
jól le is ugattak... 😄

lwb
mondjuk én ugyanezt csináltam anno a freelancer topicban, szóval nincs nagy erkölcsi alapom itt prédikálni... 😊

Szerintem a 2 óra kipróbálás után nem lehet kritikát írni. Egyébként a grafika lehúzásán kívül az elsõ beírásodban minden flame, bár annak is legalább a fele az. Semmi konkrétum, csak merõ lehúzás. Mit nevezel flame-nek?😊

lwb
flame: quake 1-es hasonlat pl. jáccottál te egyáltalán a q1-gyel? csak azért mert semmi köze nincs ehhez, meg sokkal régebbi és gyengébb is minden téren. még FPS-ben is.
a LOL 2-höz sincs semmi köze. ezek rosszindulatú flamer beszólások voltak.

az jól van, hogy neked nem tetszik a game, de azért ennyire durván leugatni? ráadásul pont a fan topicban? hát, ha ez nem játék-flame, akkor nem tudom mi az.

ha meg annyira a grafika a mindened, akkor kattanj rá a Morrowindre. Ott van minden, ami grafikailag kellhet, csak nem annyira pörgõs a játékmenet mint a G2-ben. az a game most a legszebb RPG fronton, annál szebbet nem találsz jelenleg. meg okos is. csak ne 3rd personban használd.

Mu*][*h4pHu|{4
ja és közös az apánk amúgy más semmi^.^

Timber
latod ebben igazad van ... Errol is Petyus tehet~!

Szerintem inkabb eloveszem a Lands Of Lore elso reszet ... nekem meg mindig az az egyik legkedvesebb RPGm.

Igen van, azt ha jól emlékszem, mindegyik sárkánynál találtam. Köszi a segítséget, megpróbálom megkeresni a 4. sárkányt. Ha az meglesz, kihez kell vissza mennem?
Egyébként lehet, hogy pont az volt a baj, hogy sokkal többet vártál a játéktól, mint amennyit lehetett volna.