Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nekem sincs sokkal rosszabb gépem,de pl ha esik akkor a városban receg.S ne mondd hogy neked nem.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
, csak annyit irtam, hogy ezzel tökéletesen megy 
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
konfig: P4-3,06Ghz, Asus P4D8X Dual, 1ghz dual ddr, ati radeon 9700 pro
ha felteszem 300%-ra a látómezõt (F4) akkor a városokban kicsit lassabb, de kibírható
Ha ezt nem lehet, akkor mûxik, hogy ha simán felírom cd-re a bin-t és cue-t, majd onnan virtualizálom? 😊
A másik:
Grafika: valakinek tetszik, valakinek nem. Részemrõl az a tökéletlenség tetszik benne, ami nem egy ideális világot mutat, hanem igenis a valóságra, illetve az emberi tökéletlenségre mutat. Ez adja nekem a legnagyobb hangulatot. Erre jön az élõvilág valóságszerûsége, meg maga a játék menete.
Ez a játék egyben nézve viszont maga a tökély 😊
Randal!
Nekem is szaggat, akárhogy nyomogatom az F1-F4-eket.De akkor sem bírom abbahagyni.
Ha valakinek tökéletesen fut a gépén, szinte szaggatás nélkül, az elmondhatná a konfigját, hogy tudjam, mire kell gyûjtenem 😊
na mindegy, majd megyek inkább goblinokat irtani, kell a skillpoint a zárnyitásra😊
Találtam egy ládát a taverna fele. ott van egy eldugott kis barlangban, ahol azok a rózsaszín kis vackok voltak😊
kíváncsi vagyok mi van benne.
el ne mondjátok!
mindig maradj a háta mögött és olyan 10-15 perc alatt (de lehet kevesebb) meg is purcan
Bemegyek a barlangba ott a városnál, egy csapás és végem, pedig még az a hülye parasztruha is rajtam van.
Na jóû, igaz, meg se próbáltam harcolni..
megláttam azt futottam is elfele, csakhát utolér...
Én meg azé még gyenge vagyok 15-ös erõvel, 30as one handed skillel meg egy 20-as karddal.
nem, más nem lehet mestered, de meg tudsz még másokat is tanulni.
ohhh, siman tudsz még gyakni, elmész black troll - 1000XP, + 3 sima troll 1500 XP, szal még van mit csinálnod.
amikor már van mestered onnantól polgát vagy, be tudsz menni a felsõ negyedbe
csatrendszerbe: lent a kikötõben a krimóban elvállalod a küldit...(írva a leírásban) etc, etc...és Attilatol kapod meg a kulcsot a csatornához...
de ez mind le van irva
nem írom le a nevét, mert elfelejtettem =) de a hajóács elõtt van
tõle lehet venni.
Világtérkép: 250 arany
Várostérkép: 50 arany
máshol nem lehet amúgy szerezni?
Nem tudom, hogy én mit baszok el állandóan, de még csak 4. szintû vagyok. Most lett a mesterem a kovács.(amúgy a többi is lehet majd a mesterem?)
De nincs Tp-m. Szerezni meg mostmár csak úgy tudok, hogyha elmegyek Orinhoz vagy kihez scavengereket irtani vagy le a vár mellé goblinokat(csapatostul) meg földrablókat a másik oldalon(csapatostul) 😞
Polgár amúgy mikor leszek?
Mikopr fogok bejutni a csatornarendszerbe?
szuper
sajna kezdhetem ujra, elrontottam egy kuldit, igy legalabb jobban odatudok majd figyelni mit-hol találok meg.
csak gyõzze a mailboxod

Steam: [HUN]Feriggno
Akkor gondolkodtam, hohy leírjam melyikrõl beszélek de felelslegesnek gondoltam.
szal most kiderül: az angol verzióban van ilyen😞
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Frissítettem a végigjátszást/guide-ot:
Guide-ban megint nincs sok változás, néhány dolgot átírtam (pl. íjásszal ne csatlakozz a kolostorhoz
), illetve még néhány varázslat tanárát beírtam
Végigjátszás kész a negyedik fejezet végéig (egy apró küldetés kivételével, mert nem tudom még, hogy zsoldossal és lovaggal hogyan kell megoldani), ezúttal elõször Mágussal, illetve új tippek az elsõ és második fejezetekben.
Ja, Hyder! Most aztán megnézheted magad

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

ugyanúgy szaggatt, hiába nyomom az F1-F4-et😞
Meg van az elsõ fordítási hiba:
Mikor megtanulsz farkasbõrt nyúzni azt németül jegyzi be.
benn tényleg kell a 100